سلام
من جای مناسب تری برای این سوال در این فروم پیدا نکردم ولی بفرمایید که جز visual source safe چه نرم افزار ی برای محافظت از سورس کد های مختلف و document های یک اداره پیشنهاد میکنید که امنیت بالایی هم داشته باشد ؟
ممنون
Printable View
سلام
من جای مناسب تری برای این سوال در این فروم پیدا نکردم ولی بفرمایید که جز visual source safe چه نرم افزار ی برای محافظت از سورس کد های مختلف و document های یک اداره پیشنهاد میکنید که امنیت بالایی هم داشته باشد ؟
ممنون
تعداد زیادی از این ابزارها به صورت تجاری و متن-باز ارائه شده است که من با چند مورد از آنها آشنایی دارم :
یکی از حرفهای ترین ابزارها در این زمینه Rational Clear Case است که البته راه اندازی و مدیریت آن کمی مشکل است.
میکروسافت جدیدا (از 2005) Team Fundation Server رو ارائه کرده که راه اندازی آن هم مشکل است و کلی کامپوننت و نرم افزار مختلف را باید نصب کنید تا بتوانید آنرا راهاندازی کنید.
اگر سرور لینوکسی در اختیار داشته باشید CVS ابزار متن باز ساده و نسبتا قابل اتکایی است که خیلی هم زیاد از آن استفاده میشود.
در نهایت یکی از بهترین ابزارهایی که تا کنون در این زمینه دیدهام Subversion است که آنهم متن-باز است و امکانات خیلی مناسبی دارد . از پلتفورمهای بسیاری Windows و UNIX-based بعنوان server و Client پشتیبانی میکند. ضمن اینکه client مبتنی بر وب نیز دارد.
در اینجا هم میتوانید مقایسه جامعی از این ابزارها را ببینید :
http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...ntrol_software
یه نرمافزار هم هست به اسم Termida که علاوه بر Secure کردن کارهای دیگه هم از جمله پک کردن فایلها و DLL های پروژه رو هم انجام میده
نرم افزار .Net Reactor نرم افزار خیلی خوبیه. محدودیت زمان، تاریخ، تعداد اجرا و قفل سخت افزاری هم برات میذاره
سلام
لطفاً اطلاعات بیشتری در مورد نرم افزار Termida بدهید