مقاله:: بررسی مشکلات اجاکس و راه حل ان
سلام به دوستان
من بعد برخورد به مشکلات زیاد در اجرای ان روی سرور و حل انها بران شدم تا برای دوستان
که اگر به این مشکلات که تقربیا باگ های ان هستند راه حل رفع ان را بنویسم
یک :: خطای sys is undefined
اول یک کمی در مورد پس زمینه کار که چه اتفاقی می افتد توضیج می دهم
وقتی که شما ScriptManager برروی صفحه قرار می دهید ASP.NET AJAX
کمی script برای بارگزاری در صفحه تولید می کند و مقداری script داخلی برای
شروع و اجرای برنامه
اگرشما سورس برنامه را ببیند شما چیزی شبیه این خواهید دید
<script type="text/javascript">
Sys.WebForms.PageRequestManager._initialize('Scrip tManager1', document.getElementById('form1'));
Sys.WebForms.PageRequestManager.getInstance()._upd ateControls([], [], [], 90);
</script>
وقتی مروگر می خواهد این کد را اجرا کند انتظار دارد کد Sys.WebForms.PageRequestManager
جای تعریف شده باشد جایی که این کد را تعریف کرده و بارگزاری می کند
چیزی شبیه این است
<script src="/MyWebApp/ScriptResource.axd?[snip - long query string]" type="text/javascript"></script>
اگر برنامه نتواند این را بارگزاری کند
script engine نمی تواند این مشخصات را پیدا کند
Sys, Sys.WebForms, Sys.WebFormsPageRequestManager
درنتیجه برنامه این خطا را سبب می شود
حالا چرا مرورگر نمی تواند این مشخصات را بارگزاری کند؟ چند دلیل دارد ؟؟
1- مرورگر نمی تواند compressed script را بارگزاری کند
این خطا بیشتر در IE6 روی می دهد چگونه ان را تعمیر کنیم ؟؟
وب کانفیگ را به این صورت تغییر می دهید
<system.web.extensions>
<scripting>
<scriptResourceHandler enableCompression="false" enableCaching="true" />
</scripting>
</system.web.extensions>
2- وب کانفیگ به خوبی پیکربندی نشده است
شما وب کانفیگ قرار داده شده در این قسمت را با وب کانفیگ خود مقایسه کنید
-C:\Program Files\Microsoft ASP.NET\ASP.NET 2.0 AJAX Extensions\v1.0.61025
و تغییرات را اعمال کنید
4- خطای 404 به خاطر ScriptResource.axd
برای برطرف کردن این خطا شما کد زیر را در سرور اجرا می کنید
C:\WINDOWS\Microsoft.Net\Framework\v2.0.50727. aspnet_regiis -i -enable
راه حل بعدی برای اینکار webresource.axdو ScriptResource.axd
یه حجم 0 کیلو بایت درست کنی در root بگذاری
به همین راحتی خطای فوق برطرف می شد
در قمست دوم مقاله یکی از باگهای اجاکس را بررسی می کنیم
موفق باشید ......
نقل قول: مقاله:: بررسی مشکلات اجاکس و راه حل ان
من توی برنامه ام دقیقا به مشکلی که توی پست 1 اشاره کرده اید برخوردم با این تفاوت که برنامه من توی خود vs احرا می شود نه روی سرور. تمام راههایی هم که عرض کرده بودید انجام دادم اما مشکل همچنان باقیست.!!!!
1 ضمیمه
از آنجا که این مشکل به وب کانفیگ خیلی ربط داره اونم براتون فرستادم تا اگه زحمتی نیست یک نگاه بهش بندازید
من هم به خطای sys is undefined برخورد کردم.
اون تگ رو به وب کانفیگ اضافه کردم. فایل scriptresource رو هم اضافه کردم ولی باز خطا میده.
در ضمن من از IE 7 استفاده میکنم.
لطفا کمک کنید.
اصلا یکی بگه چرا پشت یه کامپیوتر درسته و پشت یکی دیگه کار نمیکنه؟ چرا؟
آژاکس روی کامپیوتر نصب کردم درست شد. ولی نفهمیدم مشکلش از چی بود . فایل های dll رو که داشت.
اصلا دو روز پیش خوب کار میکرد ، یه دفعه اینجوری شد.:متعجب::متفکر:
مشکل من با اضافه کردن یک httpHandler به وب کانفیگ حل شد
البته باید قبلش فایل ScriptResource.axd در پوشه ریشه کپی کرده باشین
<httpHandlers>
<add verb="GET" path="ScriptResource.axd" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler" validate="false"/>
</httpHandlers>
نقل قول:
2- خطای Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorExceptio n چیست و چگونه از ان دوری کنیم ؟؟؟
اگر شما از
Microsoft ASP.NET AJAX UpdatePanel به احتما ل زیاد با این مشکل بر می خورید
متن کامل خطا به شرح زیر است ...
با سلام خدمت دوستان و تشکر بابت مقاله بسیار مفیدتون.
فکر میکنم من تنها فردی هستم که با ارور کذایی شماره 2 برخورد کردم، البته جالبتر اینجاس که این ارور هنگام اجرای Local به وجود میاد.
با توجه به مطالب گفته شده من تغییرات لازم در Role Provider را دادم و همچنین EnableEventValidation صفحه را نیز False کردم. احساس میکنم ارور ها کمتر روی می دهند اما هنوز وجود دارند مثلا هنگامی که در روی اعداد بخش Pager گریدویو ها کلیک می شود گهگاه این اتفاق رخ می دهد. آیا به تنظیمات بیشتری نیاز است؟
بزرگترين مشكل MS AJAX رو يادتون رفت بگيد :
اضافه كردن 500 كيلو بايت به حجم هر صفحه
و اما راه حل :
استفاده نكردن از Microsoft AJAX . (كاري كه خودش هم انجام ميده)
سلام.
من AJAX 3.5 رو از سایت دانلود کردم و زمان اجرا همچین خطایی رو میده که دنبال فایل:
ScriptObjectBuilder.cs
بگرد و به برنامه اضافه کن.
در Call Stack هم :
کد:
> AjaxControlToolkit.DLL!AjaxControlToolkit.ScriptOb jectBuilder.RegisterCssReferences(System.Web.UI.Co ntrol control = {AjaxControlToolkit.HTMLEditor.Editor}) Line 311 + 0x24 bytes C#
باید چه کار کنم؟
من در این تاپیک هم جداگانه پرسیدم اما کسی جوابی نداشت.
ایا راهی هست که بشه مشکل آجاکس با MultiView رو حل کرد یا اینکه چجوری یه multiview رو شبیه سازی کنم
سلام.
چرا نمیشه در داخل Ajax کنترل CrystalReportViewer قرار داد ؟
به خاطر اینکه یکسری اسکریپت داره که زمانی که پست بک رخ میده اونو به صفحه اضافه میشن و چون آژاکس صفحه و رفرش نمیکنه اونا هم لود نمیشند ( البته این دلیلی که من دیدم شاید دلیل علمی تری هم داشته باشه)
سلام.
آقای فراهانی عزیز در واقع مشکل اصلی اینه که وقتی کریستال ریپورت رو در داخل Update Panel قرار می دم دکمه Print کار نمی کنه. شما راه حلی برای این مشکل دارید ؟
سلام دو ستان من یک مشکلی با timer دارم تایمری که برای آپ کردن آپ پانل گذاشتم باعث میشه که وقتی می خوام صفحه رو ببرم بالا یا پایین صفحه رو بر میگردونی تو جایی که آپ پانل قرار داره یک جورایی کل صفحه آپ می شه یا تیک میندازه مثلا وقتی یک تکس باکس دارم که کنترل MaskedEditValidator1 روش سواره تا فقط عدد توش وارد شه وقتی می خوام عدد وارد کنم عداد پاک میشه یا از داخل تکس باکس خارج میشه
اگر کسی می دونه مشکل من رو واقعا ممنون میشم کمک کنه البته یک تایمر هم تو مستر پیج دارم
باسلام خواهشا يكي كمكم كنه يكي از مشكلات اساسي بنده اينه كه منASPAJAXExt رو نصب كردم و همچنين dll مربوط به ajax toolkit رو دانلود كردم و به toolbox من اضافه شد در ضمن از vs2008 استفاده ميكنم ولي زماني كه از ajaxاستفاده ميكنم با اين error مواجه ميشه؟؟؟
Could not load type 'System.Web.UI.ScriptReferenceBase' from assembly 'System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35'.
و اينم بگم يه جا تو سايت ajax خوندم زماني كه extenssions رو نصب ميكني بايد به مسير زير بري
File" menu, clicking "New", "Web Site...", and picking "ASP.NET AJAX Web Site" under "My Templates"
در صورتي كه بعد از نصب extensions اين گزينه ASP.NET AJAX Web Site به my templates اضافه نميشه ؟؟؟؟كمك كنيد نميدونم مشكل از كجاست چون زماني كه كليه sample هاي toolkit رو از سايت ajax دانلود كردم كه به همراه سورسش بود تمامي كنترهاي آجاكس تو اون سورس دانلود شده درست كار ميكنه واقعا گيج شدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اساتيد كمك كنن آيا با vs2008 مشكل داره يا؟؟؟؟؟:اشتباه::اشتباه: يه جا تو سايت microsoft به اين ادرس
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
زده كه براي اين كار بايد update كني vs2008 sp1 بايد روش نصب كني اينم دانلود كردم ولي بعد از دانلود موقع نصب مجددا بايد از اينترنت update كنه كه حجمش خيلي زياده آيا بيرون ميتونم تهيه كنمش اگه اين نصب شه مشكلم حل ميشه يا بازم ازين نيست؟؟؟؟؟؟؟؟