سلام دوستان
توی SD ما 4 نوع Lifeline داریم)Boundry,Control,entity,Actor) حالا سوال من اینه که مورد کاربرد هرکدوم از این ها کجاست.مثلا ما چه موقع میبایست از control استفاده کنیم و چه موقع از entity
Printable View
سلام دوستان
توی SD ما 4 نوع Lifeline داریم)Boundry,Control,entity,Actor) حالا سوال من اینه که مورد کاربرد هرکدوم از این ها کجاست.مثلا ما چه موقع میبایست از control استفاده کنیم و چه موقع از entity
دوست عزیز ما برای هر شی یک Life Time داریم نه چهار نوع Life Time
در SD ما پروسه و اشیایی را که بصورت موازی با هم اجرا می شوند را بصورت عمودی نشان می دهیم و تبادل اطلاعات را میان آنها را با خطوط افقی .
آن مفاهیم که شما گفتید مربوط به کلاسهای فاز تحلیل میشه که طبعا میشه آنها را هم بصورت یک دیاگرام توالی نشان داد. حال اگه در مورد این کلاسها سوال دارید بپرسید
امکانش هست که در مورد این چهار نوع کلاس فاز تحلیل توضیحات مختصری بدید ؟ و این که مورد کاربرد هرکدوم کجاست؟نقل قول:
آن مفاهیم که شما گفتید مربوط به کلاسهای فاز تحلیل میشه که طبعا میشه آنها را هم بصورت یک دیاگرام توالی نشان داد. حال اگه در مورد این کلاسها سوال دارید بپرسید
اینجا را بخوانید ، اگه در مورد این کلاسها سوال دارید در همان تاپیک سوالات خود را بپرسید
سلام
شما بيشتر خواستار Stereotype هاي مربوط به آبجكت ها هستيد.
پيشنهاد من اين لينكه
https://barnamenevis.org/showthread.p...3-%D9%87%D8%A7