آیا قفل سخت افزاری TinyUSB شرکت منشور سیمین خوبه؟
سلام می خواستم ببینم قفل سخت افزاری TinyUSB شرگت منشور سیمین امنیت متوسط و خوبی داره و ارزش پول دادن براش رو داره یا نه؟و اگرهم قفل بهتریمی شناسین که سخت افزاری باشه و ارزونتر بهم معرفیش کنید چون بد جور کارم به قفل سخت افزاری گیر کردهه برنامم آمادس مشکلم قفلشه!:عصبانی++:
نقل قول: آیا قفل سخت افزاری Tiny USB خوب هست؟
سلام
از دوستان كسي با قفل سخت افزاري نوين افزار كار كرده ؟ من براي عرضه برنامه ام نياز به يك قفل سخت افزاري خوب دارم . شركت سازندش كه امتياز بالايي رو براش در نظر گرفته . آيا اين قفل كرك شده يا خير؟ موندم از شگرد استفاده كنم يا نوين افزار ؟
با تشكر از اساتيد
آقاي جوكر ممنون ميشم راهنمايي كنيد
والا من نمیدونم این قفل نوین چیه ... اولین باره اسمشو میشنوم...
نقل قول:
شركت سازندش كه امتياز بالايي رو براش در نظر گرفته
هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه...
جناب جوكر عزيز
آدرس سايتش اينه :
http://www.novinafzar.com
جوكر جان حسابي گيره يه قفل خوبم .
واقعا Tiny شگرد كرك شده يا شايعه رقباست ؟ با توجه به قابليت هاي درج شده در سايت نوين, اين قفل در چه سطحي از امنيت قرار داره ؟
ممنون ميشم اگه خوب راهنماييم كني
نقل قول:
نوشته شده توسط
unforgiven
جناب جوكر عزيز
آدرس سايتش اينه :
http://www.novinafzar.com
جوكر جان حسابي گيره يه قفل خوبم .
واقعا Tiny شگرد كرك شده يا شايعه رقباست ؟ با توجه به قابليت هاي درج شده در سايت نوين, اين قفل در چه سطحي از امنيت قرار داره ؟
ممنون ميشم اگه خوب راهنماييم كني
اون که کرک شده ،( قفل کرک نشده دیدی ؟ )
اینا به نظر میاد بچه تر باشن ، قفل سخت افزاری واقعا مهم نیست ، مهم لایه محافظت از فایل کامپایل شده نرم افزار شماست
قفل غیر قابل کپی و شبیه سازی ، وقتی قراره وجود قفل توی نرم افزار شما تست بشه یعنی میتونه تست هم نشه ، در حالت ساده عوض کردن کردن یک شرط ، تا....
من توی توضیحات اینا چیزی در مورد این قسمت از محافظت ندیدم....
نقل قول:
نوشته شده توسط
joker
وقتی قراره وجود قفل توی نرم افزار شما تست بشه یعنی میتونه تست هم نشه ، در حالت ساده عوض کردن کردن یک شرط ، تا....
جناب joker چه باید کرد که از سورس ما محافظت بشه. قریب به یکسال است که مدام آنچه در قسمت امنیت نرم افزار این سایت می آید را مطالعه میکنم و روز به روز از برنامه نویسی نا امیدتر میشوم. پس چیه که میگن باید کاری کرد که کرکر آنقدر خسته بشود که با توجه به آن همه معلومات و استعدادی که دارد برود دنبال کارهایی با درآمد بالاتر و ...؟؟!
نقل قول:
نوشته شده توسط
hasanain
جناب joker چه باید کرد که از سورس ما محافظت بشه. قریب به یکسال است که مدام آنچه در قسمت امنیت نرم افزار این سایت می آید را مطالعه میکنم و روز به روز از برنامه نویسی نا امیدتر میشوم. پس چیه که میگن باید کاری کرد که کرکر آنقدر خسته بشود که با توجه به آن همه معلومات و استعدادی که دارد برود دنبال کارهایی با درآمد بالاتر و ...؟؟!
اون چیزی که باعث فروش نرم افزار میشه وجود قفل نیست (برخلاف تبلیغات قفل فروشها)
اون چیزی که باعث فروش نرم افزار میشه پشتیبانی خوب برنامه نویسش هست برای مشتریانی که نرم افزار را خریداری کرده اند ( و حتی نکرده اند )
....
میگی نه امتحان کن....
توی هر شغلی آدمهای دزد ، دله دزد ، کلاش ، مال مردم خور ، و غیره هست ، فرقی نمیکنه
لااقل این شغل (برنامه نویسی ) مشتری از هر جنسی باشه ، نهایتش ریشش گیر برنامه نویسه برخلاف بقیه شغلها که ممکنه سرت کلاه بزارن و برن دیگه نبینیشون...
شغل خوبیه ، فکرت را هم مشغول این چیزا نکن.... روزی رسون خداست....قسمتت باشه پول میرسه
به قول شاعر قفلها به اين دليل ساخته مي شوند كه روزي شكسته شوند يا باز شوند
نقل قول:
اون چیزی که باعث فروش نرم افزار میشه وجود قفل نیست (برخلاف تبلیغات قفل فروشها)
اون چیزی که باعث فروش نرم افزار میشه پشتیبانی خوب برنامه نویسش هست برای مشتریانی که نرم افزار را خریداری کرده اند ( و حتی نکرده اند )
صد در صد موافقم، ولی وجود یک قفل می تونه حداقل از نظر روانشناسی یک عده کرکر رو زودتر ناامید کنه،
اما با پشتیبانی خوب کاملا موافقم که از هر قفلی محکم تره
نقل قول: آیا قفل سخت افزاری TinyUSB شرگت منشور سیمین خوبه؟
من یک دونه قفل نوین افزار رو آزمایشی خریدم
اولین مشکلی که بهش برخوردم و از استفاده کردن از این قفل منصرفم کرد این بود که چون قاب قفل رو بزرگ گرفتن ، قسمتی از پورت که قراره به USB بخوره کوتاه تر از معمول شده و تو USB نوت بوکم گاهی کار میکنه و گاهی نمیکنه
دوم اینکه نسبت به قفلهای منشور سیمین و Tiny بدنه ضعیفی داره که حتی به راحتی با زمین خوردن باز میشه ، بدنه این قفلها فقط با 4 تا ذائده استوانه ای شکل کوچک که در هم کیپ میشه به هم وصل میشه .
سوم اینکه بر خلاف قفلهای Tiny فاقد LED هست و نمیتونی بفهمی که قفل وصله یا نه ؟ و یا زمان برنامه ریزی نیز همینطور
البته از این قفل بصورت تخصصی استفاده نکردم که بتونم نظر تخصصی بدم ولی بخاطر مشکل اولش (کوتاه بودن سر پورت USB) تمایل به استفاده ازش ندارم
جناب bad-boy 2007 قفل هاي جديد نوين افزار در نسخه هاي جديدش اين مشكل ظاهري رو ندارند.من اين قفل رو بيشتر ترجيح مي دم چون مقدار فضاي آزادش نسبت به قفل هاي موجود بيشتره و از الگوريتم AESبراي رمزنگاري استفاده ميكنه.:تشویق:
در ضمن براي كسي كه براي امنيت نرم افزارش نگرانه فكر كنم امنيت قفل مهم تر باشه.
نقل قول:
نوشته شده توسط
computer-mag
سلام می خواستم ببینم قفل سخت افزاری TinyUSB شرگت منشور سیمین امنیت متوسط و خوبی داره و ارزش پول دادن براش رو داره یا نه؟و اگرهم قفل بهتریمی شناسین که سخت افزاری باشه و ارزونتر بهم معرفیش کنید چون بد جور کارم به قفل سخت افزاری گیر کردهه برنامم آمادس مشکلم قفلشه!:عصبانی++:
قفل هاي شركت منشورسيمين كه كرك شده !
بهرحال جناب elaheh220 ! انتظار نداشتیم 2پست اول یک کاربر در جهت تبلیغ یک کالا باشه! ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط
elaheh220
فکر می کنم این شرکت در برابر ارائه روشهای کرک قفلشون جایزه تعیین کرده ، این کار شرکت خیلی جالبه که با کرکرها همکاری می کنه. البته این کار برای بهتر و قوی تر شدن قفلهاشون لازمه.
من به عنوان یک برنامه نویس که نگران امنیت نرم افزارم هستم، به شما پیشنهاد می کنم که اگه در مورد کرک شدن قفل روشی رو پیدا کردید با این شرکت درمیون بذارید، اینطوری من و خیلی از برنامه نویسهای دیگه ای که از این قفل استفاده می کنند رو نجات دادید.
نقل قول:
نوشته شده توسط
elaheh220
سلام، شما مي دونيد کدوم برنامه و قفل منشور سيمين کرک شده؟
من قفل Tiny رو استفاده مي کنم، شرکت منشور سيمين تحت مشاوره هاي امنيتي يک سري راهکارهايي ارائه مي دهند که مي شه امنيت نرم افزار و استفاده از قفل را بيشتر کرد. من از اون روشها استفاده کردم. با وجود اين روشها، فکر نمي کنم برنامه ام به راحتی کرک بشه.
سلام. قفل بدی نیست. یکی از پرکاربردترین ها در ایرانه. البته شما باید در کنار قفل سخت افزاری شیوه های رمزگذاری نرم افزاری رو هم انجام بدید. بد نیست به خود سایت منشورسیمین سر بزنید و توصیه ها رو مطالعه بفرمایید.
دوستان من ديدم بحث داغه ، گفتم يك چيز بگم شايد ، نتيجه بحثاتون باشه :
نرم افزار ImenAfzar ويژه داروخانه ها از قفل نرم افزاري Tiny Dongle استفاده مي كنه . همين چند روز پيش توي يك سايت ديدم كه كرك شده و براي دانلود عموم گذاشته شده . شما هم ميتونيد عبارت نرم افزار داروخانه Imen Tiny رو سرچ كنين . به نتايج جالبي مي رسين .
اما همين الان يك TinyDongle به سيستمم وصله و دارم روش كار ميكنم ، ببينم ميشه كاريش كرد يا نه . البته PAcker اون با Peid و QUnpacker شناسايي نشد .
من خیلی سرچ کردم عنوان نرم افزار کرک شده داروخانه بود ولی همگی accesse denied بود!
به نظر من، اگر هم واقعا برنامه کرک شده باشه، باید به خود شرکت سازنده برنامه داروخانه اطلاع بدیم تا روش کار کردن با قفل تو برنامه اش رو اصلاح کنه. مطمئنا با روشهای صحیح اگه با قفل کار کنیم جلوی کرک شدن برنامه رو می گیریم.
منم همینطور (search کردم ولی بی نتیجه!)، بعد از این همه بحث فکر می کنم هنوز به نتیجه ای نرسیدیم که به درد دوستمون computer-mag بخوره و یا به درد منی که برام جالب شده بدونم بالاخره قفلی که حدود 90درصد نرم افزارهای ایرانی باهاش کار می کنند، شکسته یا نه؟(منظورم از شکستن replace شدن activex و یا شبیه سازی قفل)چون ظاهرا هرچیزی که تا الان گفته شده در حد ادعا بوده!!:ناراحت: