-
نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010
این جام میتونه تجربه بزرگی هم واسه فیفا باشه که همه کشوری میزبان نشه.
اگر چه هر کدوم از ورزشگاه های آفریقای جنوبی تموم فوتبال کشور ما رو می ارزه :لبخند: اما اصلا تیم ها امسال وضعیت خوبی نداشتن ، سر و صدای وووزلا و چمن نامرغوب ( یاد ورزشگاه های خودمون افتادم ) ، نا امنی... :ناراحت:
اصلا جام امسال هیچیش رو اصول صحیح نبود ، از ورزشگاه گرفته تا وضعیت داوری و غیره.
-
-
البته اگه به افتخار باشه باید برزیل رو در صدر بزارید ، اگر هم همینجوری بگید که هر کسی میتونه نظر خودش رو بگه . اما واقعا افتضاح ترین تیم های جام ایتالیا و فرانسه بودند . واقعا این قدر بد بازی کردن واقعا هنر میخواد و باید کار کنن بقیه ی تیم ها تا بهشون برسن .
خودمم طرفدار فرانسه هستم اما به اسپانیا رای دادم . آلمان هم همیشه قدرتمند بوده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Netsky
راستی اون هشت پا هم گفته اسپانیا قهرمان میشه .
این هشت پا رو باید بگیرن دارش بزنن
ببین چه جوری قبل بازی روحیه آدمو میریزن به هم:عصبانی++:
هلند قهرمانه
-
اگه هشت پاهه هم نگه
من بجاش میگم: اسپانیا قهرمانه:کف::کف:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
FastCode
چرا؟:شیطان:
چون از برزیل متنفرم .
به غیر از کاکا از هرچی برزیلی هم هست بیزارم .
-
نقل قول:
به غیر از کاکا از هرچی برزیلی هم هست بیزارم .
+ رونالدینو ، البته اگر فابیانو به شیاطین سرخ بپیونده ، اون هم به این لیست 2 نفره اضافه میشه !:لبخند:
:چشمک:راستی با این تاپیک هم خداحافظی کنید که فردا پس فردا باهاتون خداحافظی میکنه ... !
-
من ADSL ام قطع شده بود
تازه رسیدم
دیدین اسپانیا برد
یو هو یو هو یو هو
حال کردین ... وقتی داور سوت پایان بازی رو زد من داشتم بالا پایین می پریدم ... دم پویول گرم.
حالا باید خودمون رو واسه فینال آماده کنیم:لبخندساده: ایشاالله اسپانیا می بره و برا اولین بار قهرمان میشه، :قلب:
فیلم "افسانه ۹۸ " رو دیدین؟
اسپانیا قهرمان میشه .... خدا می دونه که حقشه
فعلا بای
-
1 ضمیمه
این سوتی های سایت گل هم تمومی نداره :
:قهقهه::قهقهه:
-
آلمان 3 - اروگوئه 2
واقعا حق اروگوئه بود که بازی رو ببره .
حیف که ضربه ی آخر فورلان به گل تبدیل نشد ....... :افسرده:
ولی خوبیش به اینه که آلمان هنوز زیر سایه ی ایتالیا و برزیل باقی موند . :قهقهه:
-
تیر دروازه این دفه به فورلان پشت کرد دقیقه ۹۲
یک دفه هم به ژیان دقیقه ۱۲۲
ای کاش اروگوئه سوم میشد:ناراحت:
فدای سر ژاوی . اسپانیا رو عشقه:تشویق:
-
چه بازی بشه امشب . تقابل تیکی تاکا و توتال فوتبال .
-
من که بازی اسپانیا آلمان رو ندیدم چون تو جاده بودم.
دیدید گفتم اگه آلمان گل زود هنگام نزنه، هیچی نیست!! خوشبختانه اسپانیا هم به این موضوع واقف بود و اجازه نداد تا آلمانها خودنمایی کنند.
قابل توجه دوستانی که میگفتند آلمان قشنگ بازی میکنه !! پس کو بازی قشنگ آلمان؟ دیدید که حق با من بود. آلمان اگه گل اول رو نزنه هیچی نیست. بازی با اروگوئه هم که شانس آورد! در هر صورت خوشحام که دو تا تیمی اومدند فینال که شایستگی قهرمانی رو دارن.
به امید قهرمانی اسپانیا. :تشویق::تشویق::تشویق:
آلمان همون سومی جهان هم از سرش زیاده.
اسپانیا 0 - هلند 0 ( تا پایان اول )
به دلیل حساسیت بسیار بالا شاهد بازی خوبی نبودیم . پاس های اشتباه هر دو تیم کیفیت بازی رو پایین آورده بود .
اگه نیمه دوم هم به همین منوال باشه ، از داخل لایو کامنتری سایت گل در جریان نتیجه ی بازی قرار بگیریم بهتره .
-
-
دودورو دودودو :لبخند:
SPAIN
-
only spain
end of 2 half time
-
-
Viva España
:تشویق::تشویق::تشویق:
-
تبریک به تیم اسپانیا :لبخندساده:
-
یوُهـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــو
SPAIN
-
اون پرچم کاتالان هم حرکت قابل تفکری بود
-
-
برادر راد این تاپیک را پاک کن غم و غصه دارم :ناراحت::گریه:
-
هلند باخت :ناراحت::ناراحت::ناراحت:
آخه چرا ؟چرا روبن تک به تکارو نزد؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Peyman.Gh
برادر راد این تاپیک را پاک کن غم و غصه دارم :ناراحت::گریه:
جمعه انشاا...
-
-
اسپانیا قهرمان شد:تشویق: , تا جام جهانی بعدی حرفی نباشه ! حالا برین خونه هاتون :لبخندساده:
-
من که از اول گفته بودم که اسپانیا قهرمان میشه
-
سطح فوتبال اروپا اينقدر بالاست كه تيمي كه قهرمان اروپا ميشه ميتونه قهرمان جام جهاني هم بشه مثل قهرماني فرانسه و اسپانيا تو 98 و 2010 . هلند و آلمان تو اين جام خوب بازي كردند . اسپانيا رو كه همه كارشناسها با توجه به اينكه 2 سال پيش اسپانيا قهرمان اروپا شده بود و 7 بازيكن فيكس بارسلونا داشت شانس اول رو به اسپانيا داده بودند كه همين طور هم شد البته با نتايج يك بر صفر و كمي هم كمك شانس .
به كساني كه نميتونند 12 گل آلمان تو 3 بازي رو ببينند قهرماني اسپانيا رو تبريك ميگم "اسپانيا فقط هندوراس رو با اختلاف 2 گل شكست داد ولي بازيهاي بعديش رو با 1 گل اختلاف برد :متفکر:".
فورلان هم بهترين بازيكن جام شد تا آمريكاي جنوبي بي نصيب نمونه و بالاخره نه سيخ بسوزه نه كباب.
مولر هم با 5 گل زده و 3 پاس گل بهترين گلزن جام شد تا براي دو بار پشت سر هم آلمانها اين افتخار رو كسب كنند "دوره پيش كلوزه آقاي گل شد" . :تشویق:
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
earse+erse
منم پیش بینیم اینه که فینال هلند - اسپانیا
قهرمان اسپانیا
آلمان هم سوم میشه :لبخند:
پیش بینی رو :کف::کف::کف:
حال کردین:قهقهه::قلب:
ولی راستیتش عجب هشت پایه این پل همه رودرست گفت.
اسپانیا
-
خیلی مسخره بودجام جهانی!
من اصلا فوتبالی نیستم و یه چندتااز بازی هاشو ده دقیقه یا فوقش نیم ساعت نگاه کردم.
ولی خب بهرحال یه چندتایی رو مسابقه sms شرکت کردم:D هربار شرکت کردم اون تیمی دیگه برنده شد:ناراحت:هرچی حدس میزدم ولی sms نمیکردم همون میشد:ناراحت:
یعنی چی؟
توی روزنامه شهرارا گفته بود هلندی ها خیلی خوش شانسند و این حرفا منم قبل بازی زدم هلند.........
من از شهرارا شکایت میکنم:اشتباه:
-
من که همون اول جام پیشبینی کرده بودم که اسپانیا ، قهرمان میشه.:لبخند:
خداییش این جام ، حق اسپانیا بود.
وقتی که اینیستا اون گل رو زد، یاد اون گلش که با بارسلونا به چلسی زد ، افتادم ، خیلی حال کردم.
این جام رو اسپانیا نبرد ، بارسلونا برد.:چشمک:
-
نقل قول:
به كساني كه نميتونند 12 گل آلمان تو 3 بازي رو ببينند قهرماني اسپانيا رو تبريك ميگم "اسپانيا فقط هندوراس رو با اختلاف 2 گل شكست داد ولي بازيهاي بعديش رو با 1 گل اختلاف برد
لیگ قهرمانان اروپا نیست که تفاضل گل حساب میکنی !
اسپانیا هیچ حرفی برای گفتن نزاشت ، فوق العاده بازی کردن ( با اینکه تیم رو دست کاسیاس و ژاوی و اینیستا و ویا ) میگشت ولی همگیشون ستاره بودن و بی چون و چرا بازی کردن ، در مورد آلمان هم خیلی خوب بازی کرد ولی نه در حدی که قهرمانی طلب کنه ، تو بازی اسپان - آلمان آخرای بازی اسپانیا داشت تو زمین آلمان گل کوچیک بازی میکرد و بازیکناش تکنیک به رخ هم میکشیدن ، در آخر اسپانیا به حقش رسید .
-
با اینکه تیلیغات اسپانیاییم تو این تاپیک کم و بیش دیده میشه ، اما نباید از حقیقت دور بود و پا روش گذاشت و به قول بعضی ها الکی خوش بود.
این جام رو مسخره ترین جام در طول تاریخ فوتبال دیدم. اسپانیا قهرمان شد اما تیم های بهتر از اسپانیا حذف شدند! فینال مسخره بی روح!! هردو تیم یه جورایی لیاقت فینال رو نداشتند و به فینال رسیدند و بطور اعصاب خردکنی تموم شد. بازی فینال بیشتر به مسابقه رزمی بود تا یک فوتبال. داوری و جو ورزشگاه ، تیم ها... هر آدم ببو گلابی دیگه ای اگه جای داور بود میفهمید که کرنر به نفع هلند بود اما... بلانسبت گلابی.
تماشاچی از فوتبال بازی قشنگ و گل و هیجان میخواد نه گل نخوردن و بازی دفاعی.
قهرمان واقعی از دید من یکی از دو تیم ژاپن و آرژانتین هستن. باید به این دو تبریک گفت.
بهترین دروازبان دنیا هم دروازبان پرتغال بود که تک به 11 در مقابل اسپانیا وایساد. :تشویق:
به شخصه با این صحنه من هم گریه کردم.
http://persianloord.persiangig.com/image/Edvardo.JPG
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
دانش آموز
به كساني كه نميتونند 12 گل آلمان تو 3 بازي رو ببينند قهرماني اسپانيا رو تبريك ميگم "اسپانيا فقط هندوراس رو با اختلاف 2 گل شكست داد ولي بازيهاي بعديش رو با 1 گل اختلاف برد :متفکر:."
اگر چه بازیها رو با یک گل برد , ولی همیشه مستحق برد با بیش از یک گل بود .خوبه اسپانیا بهترین بازیها رو از خودش نشون داد ,نه اینکه با عملکردی مثل یونان قهرمان بشه .
نقل قول:
نوشته شده توسط
Open-Source
این جام رو اسپانیا نبرد ، بارسلونا برد.:چشمک:
درسته که سهم تیم بارسلونا در این تیم بیشتر از بقیه تیم ها بود ولی چطور میتونی بازیهای خوب کاسیاس , ژابی الونسو , راموس از رئال مادرید رو نادیده بگیری ؟ حتی مربی هم خودش یک مادریدیستایی بود . ضمن اینکه نقش فرنادو هیرو رو هم نباید فراموش کرد( این رو هم در نظر داشته باشید , بهترین مهاجم اسپانیا , هنوز پیراهنی بارسا رو به تنش نکرده که اون رو هم حساب میکنید )
غیر از اینکه رائول آلبیول و آربلوا هم رئال مادریدی بودند ولی چون یکشون مصدوم شد , و دیگری هم به تصمیم مربی رو نیمکت بود , نتونستند بازی کنند .
این حرف نشات گرفته از اون حرفهای مجریهای بیخرد و متعصب به بارسلونا بود که صدا و سیما رو به گند کشیدند
-
فردوسي پور كور كورانه و خيلي تابلو از تيم اسپانيا طرفداري ميكرد نظر كارشناسي هم ميداد و ميگفت به نظر من 100 درصد رو ژاوي خطا كردن و پنالته .
ولي كرنر هلند رو كه 2 تاش رو داور اعلام نكرد و خيلي واضح چند بار از تلويزيون پخش شد ميگفت "به نظر كرنر ميومد :قهقهه:".
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
دانش آموز
فردوسي پور كور كورانه و خيلي تابلو از تيم اسپانيا طرفداري ميكرد نظر كارشناسي هم ميداد و ميگفت به نظر من 100 درصد رو ژاوي خطا كردن و پنالته .
ولي كرنر هلند رو كه 2 تاش رو داور اعلام نكرد و خيلي واضح چند بار از تلويزيون پخش شد ميگفت "به نظر كرنر ميومد :قهقهه:".
برو خدا رو شکر کن که جواد خیابانی گزارش نکرد , وگرنه ...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mostafa_Dindar
برو خدا رو شکر کن که جواد خیابانی گزارش نکرد , وگرنه ...
:قهقهه: :قهقهه: :قهقهه:
.....
....
...
..
.
تیم ما چی؟! تیم ما کجاست؟! ما کجاییم؟! Messi های ما کی میتونن از پشت این سدهای بتونی خودشونو نشون بدن؟! راه پیشرفت فوتبالمون کجاست؟! ورزشگاه هامون کدومند؟! :متفکر: