-
نقل قول: خواهشمندم حداقل یه نگاه بکنید
اره بیخیال شیم بهتره . چون اینجا اگه حرف حق بزنی سرتو زیر آب میکنن.کاش این امتی که توی محرم بخاطر حسین توی سرو کله ی خودشون میزنن یه کم به اینم فکر میکردن که حسین برای چی کشته شد . اونوقت این امت هر روز بهش ظلم میشه اما از ترسش سکوت میکنه!
تمام حرف من اینه: به فرض که هدف کلی ایران خوب باشه و آمریکا و اسرائیل و غرب بد.
باشه قبول .هممون میدونیم که امریکا زور میگه اما بخدا همش بد نیست. همین امریکا جنبه مثبت هم داره.من میگم این ایران خوبه اما سوء مدیریت داره , منظورم مدیر علمی هست وگرنه در مذهب ماشالله توی این مملکت همه ید طولایی دارن.
چی میشه 4 تا مدیر یا 4 تا نماینده لایق بذارن تا بتونه این علم سرشار ایرانی رو مدیریت کنه.بخدا علم کمتر از مذهب نیست . مگه خدا نگفته 2 ساعت فکر کردن بهتر از 70 سال عبادته؟مگه خدا نگفته کافر دانا پیش من از عابد نادان ارزش بیشتری داره؟پس چرا هیچکس هیچ کاری نمیکنه؟ توی شرایطی که این مملکت احتیاج به پیشرفت داره صادرات علم میکنیم به قیمت مفت! به جاش هر روز موشکو توپ و تانک میسازیم!
کاش قدری بیشتر میفهمیدیم یا حداقل سعی میکردیم بفهمیم!
این لیستو نگاه کنید و کمی حسرت بخورید !
اینارو میشناختید؟اونایی که میگن ذات ایرانی نیمتونه تیمی کار کنه. اونایی که میگن ایرانی نمیتونه کجان! ایرانی هم ذات تیمی داره هم همه کار میتونه انجام بده . اما چرا تا وقتی اینجان هیچن و وقتی میرن اونبر به اینجا میرسن سوالیه که باید از خودتون بپرسید... ظلم واقعی اینه و با اینکه میدونیم سکوت میکنیم ....
-
تقریبا همه اینارو میدونیم و میشناسیم
اما هرگز نباید به این فکر کنیم که ما یه نسل سوخته هستیم!! هرچند باور کردنش سخته!
بیاید ببینیم چطوری میتونیم تو ایران تو همین شرایط با همین وضع مینونیم به هم کمک کنیم :: کمک کنیم که ایران(حتی این کره خاکی) جای بهتری واسه زندگی فرزندانمون باشه شاید اونا مثل ما صفحه های کتاب تاریخو به تلخی ورق نزنن.
به هم کمک کنیم که تو این شرایط بتونیم یه وضعیت اقتصادی لااقل قابل تحملو برای هم فراهم کنیم(با هم خوردن لذت بخش تر از تکخوریه!)
و اینکه ما مسلما کسایی هستیم که باید علم و تکنولوژی رو به نسلهای بعد منقل کنیم(کاری که تقریبا انجامش وحشتناکه اما شدنیه چون ما ایرانی هستم(گواهش همین چند نمونه عکس بالاس))
و اینکه امید بالاترین شرط موفقیت در انجام هر تصمیمی است.
خوشحالم که ...... - موفق باشید.
-
سلام.
من کل 19 صفحه رو کامل خوندم.
مطالبی به ذهنم رسید گفتم عرض کنم.
- قریب به اتفاق دوستان میگن ایرانی ها اینجور ، ایرانیها اونجور، یک سوال داشتم. ببخشید شما ایرانی نیستید؟شما از خارج تشریف آوردین؟ یا از سیاره دیگه ای اومدین؟
چرا عادت کردیم توهر فضایی به خودمون به راحتی توهین کنیم که وقتی به یک کشور خارجی هم سفر میکنیم خیلی راحت به خودشون اجازه بدن به ماتوهین کنند؟
ما ایرانی ها نه توکار گروهی مشکل داریم ، نمونش شرکتهای فراوانی که حداقل خود من میشناسم و باهاشون برخورد دارم و تیمهای خیلی قدرتمندی دارند که حداقل 50 نفر برنامه نویس دارند.
نه از لحاظ مدیریتی چیزی افراد لایق کم داریم که میتونید به شرکتهای بزرگ در داخل کشور مراجعه کنید.
افراد با دانش هم کم نداریم.
عمده مشکل همونی هست که دوستمون ALEX گفت . همیشه دوست داریم نمایندگان مجلس ، رئیس جمهور و مابقی رو اصلاح کنیم و از کارهاشون ایراد بگیریم.ولی بعید میدونم شب وقتی خواستیم بخوابیم 10 دقیقه وقت بذاریم و ایراداتی که در طول روز خودمون مرتکب شدیم رو به خودمون گوشزد کنیم و سعی در رفع آن کنیم.
وقتی خودمون اصلاح بشیم ، اطرافیانی که باما برخورد دارند تحت تاثیر رفتار ما قرار گرفته ، ناخودآگاه اصلاح خواهند شد.
نمونه این عدم اصلاح خودمون رو میتونیم توی رانندگی ببینیم.تا یک خانم از کنارمون رد میشه سریع میخواهیم ازش جلو بزنیم یا همیشه راه مابقی رو سد میکنیم که خودمون عبور کنیم چون همیشه حق با ماست.
در کل ایرانی جماعت نه از لحاظ هوش ، نه دانش ، نه توانایی هیچ چیزی کمتر از خارجی ها نداره و نیازی نیست برای هدایت کار یک خارحی راس کار باشه.
کافیه یک مدیر آگاه و با دانش راس کار باشه و تیم رو هدایت کنه. اکثر تیمهایی که شکست میخورن ،عمده مشکلشون فقط انتخاب ناصحیح مدیرتیم هست.
این حرکتی که شروع کردید خیلی عالیه.شخصا نمونه این کارهارو زیاد انجام دادم و در طول 12 سال سابقه برنامه نویسی حرفه ای کارهای زیادی به این شکل انجام دادم و با افراد با دانش زیادی برخورد داشتم که چیزهای زیادی یادگرفتم.
یک داستان جالبی براتون تعریف کنم.
یک روز یک بنده خدایی که جودو کار میکرد میاد پیش بروسلی ازش رزمی یاد بگیره.
بروسلی شروع میکنه براش قهوه ریختن طوری که از فنجان بیرون میزنه. طرف اعتراض میکنه. بروس میگه ذهن تو مثل فنجان میمونه تا تخلیش نکنی نمیتونی مطالب جدید بپذیری.
در برنامه نویسی هم مهمترین نکته اینه که سعی کنید در این تشکلها اطلاعاتتون را به طور کامل با هم به اشتراک بذارید که کامل خالی بشید.وقتی تخلیه شدید احساس نیاز میکنید و دنبال مطالب جدید میرید.ولی اگر بگید این مطلب رو نباید بگم این خیلی مهمه مطمئن باشید در همون سطح خواهید موند.(این مورد رو شخصا تجربه کردم)
نمایشگاه زمان مناسبی برای آشنایی با افراد هست که روز چهارشنبه ساعت 11 قرار دوستان هست.
نقل قول:
ما ایرانی ها شیفته القاب هستیم . اگه یه جا قرار باشه خودمونو معرفی کنیم با پیشوند تحصیلی خودمونو معرفی میکنیم مثلا دکتر فلانی هستم یا مهندس فلانی هستم و از این دست... . باید بدونیم که این یک عادت زشت است .
این حرف هم به نظر بنده صحیح نیست. چون از لحاظ تجاری ، شما باید خودتون رو معرفی کنید که طرف بدونه با کی حرف میزنه؟ ابدارچیه، مهندسه، دکتره چیه؟؟
در اکثر مصاحبه های خارجی نیز اگر ببینید با همین القاب خودشونو صدا میزنند پس چیز بدی نیست.
امیدوارم در کل مسیر موفق باشید
اوقات به کام
-
مشکل ما اینه که به جای اینکه بیایم،مشکل رو رفع کنیم،میایم مشکل زیادتر میکنیم،فقط در مورد مشکل حرف میزنیم،تو همین تاپیک هم بارها و بارها عرض کردم،ما باید درست کنیم،نسل جوون ایران باید درست کنند،تا کی....؟تا کی میخوایند دست رو دست بذارید رو نگاه کنید....؟ انقلاب صنعتی اروپا چطور شکل گرفت....؟ به تاریخ نگاه کنید،از این تجربه ها زیاد اتفاق افتاده،خیلی ها به هدف خودشون رسیدند،منم با گفته های جناب صادقیان موافقم،اگه جناب ALEX لطف کنند،زمان برگزاری کنفرانس رو دو روز به جلو بیاندازند و یا جناب صادقیان لطف کنند،زمان برنامه ریزی شده بین اعضا رو دو روز عقب تر بیاندازند،خیلی عالی میشه،اگه هدف همه ما یکی باشه،موفق از آن ماست.....
به امید سرافرازی و سربلندی ایران عزیز.......
-
خدا بیامرز انیشتین یه حرف خوبی میزد . میگفت علم چیز خوبیه به شرطی که نخوای خرج زنو بچتو باهاش بدی!
دوست عزیز یه جون ایرانی وقتی به نون شب محتاجه چطوری میتونه روی پروژ های بزرگ تمرکز کنه؟نمیدونه به بدبختی هاش فکر کنه یا حل الگوریتم های برنامش!باور کنید نداشتن سرمایه دلیل بزرگیه بزرگتر از چیزی که فکرشو میکنید .
کسی یا کسانی که بخوان کارهای بزرگ و پروژه های تحقیقاتی یا عملیاتی چندین ساله انجام بدن اول از همه باید خیالشون از بابت مشکلات مادی راحت باشه . اینو من نمیگم سیستم مدیریتی غرب میگه.
تا وقتی که منو شما بخاطر نداشتن سرمایه بخوایم علمو سلاح بدست آوردن پول کنیم وضعیتمون همینه که هست
-
دوستان ملاقات اعضای سایت در نمایشگاه الکامپ ربطی به این کنفرانس نداره. گرچه برای آشنایی اعضای سایت با هم بسیار مفید خواهد بود. کنفرانس ما بسته به تعداد اعضای شرکت کننده میتونه در یک باغ یا سالن کنفرانس خصوصی تا سالن کنفرانس صدا و سیما تشکیل بشه. همه کارهای این کنفرانس رو هم فعلا خودم مدیریت و پیگیری می کنم تا سر و سامانی بگیره. در مورد حضور خودم در روز الکامپ زیاد مطمئن نیستم، تا چه پیش بیاد. ولی تلاشم اینه که بحث خودمون سریعتر پیش بره.
-
آقایون به نظر من عمده دلیلی کهباعث شده که این تایپک تبدیل بشه به موضوع آزاد اینه که : خوب خیلی ها اومدن کل پست های این تایپک رو خوندن اما چون جایی بری معرفی و قدرت مانور نداشتن یه نظر دادن و رفتن
قرار بد یه سایت طراحی بشه اعضاأ بیان اونجا
پس چی شد ؟
سرپرست تایپک کیه ؟
یکی بیاد مسئولیت رو به عهده بگیره ؟
اگه کسی نیست خودم بیام دست به کار شم
-
بنده دارم کار ها رو پیگیری می کنم.. همه چیز هم داره به درستی پیش میره. کمی صبر داشته باشید کار استارت می خوره.
-
-
دوستان عزیز....
تقریبا یک هفته مونده به قرار ملاقات،بازهم تاکید میکنم،حداقل برای یه بار هم که شده،تشریف بیارید،با هم یه صحبتی داشته باشیم،امیدوارم به توافق برسیم....
این پست هم جهت بالا آوردن تاپیک بود....
سرافراز باشید....
-
به نظر من مدیران سایت بیان یه مرکز بزرگ بسازن که کارش این باشه هرکس تو ایران برنامه میخواد بده به این سازمان خصوصی بعد مدیرای سایتم همه اعضاشون رو به تفکیک سطح برنامه نویسی و شهرشون دسته بندی کنه ویه تیم تشکیل بده برای ساخت اون برنامه تو اون شهر از پولشم یه 10 درصد برداره
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
es.es.es
به نظر من مدیران سایت بیان یه مرکز بزرگ بسازن که کارش این باشه هرکس تو ایران برنامه میخواد بده به این سازمان خصوصی بعد مدیرای سایتم همه اعضاشون رو به تفکیک سطح برنامه نویسی و شهرشون دسته بندی کنه ویه تیم تشکیل بده برای ساخت اون برنامه تو اون شهر از پولشم یه 10 درصد برداره
دوست گلم ما اومدیم پارسال توی استان فارس یک همچنین کاری کردیم ، شرح کارها در زیر است
تاسیس انجمن (هزینه اولیه از جیب شخصی)
برگزاری کلاس های رایگان برنامه نویسی و شبکه (ویژه علاقه مندان)
برگزاری سمینارها (ورود برای همه نوع قشر رایگان بود)
ولی اول توسط فرمانداری همه ما زیر سوال رفتیم و داشت برامون دردسر میشد
دوم هزینه شخصی جوابگو نبود و هیچ فردی اعم از موسسه دولتی و خصوصی حاظر نبود حتی کمک ناچیزی کند به همین دلیل سر 3 ماه نشده کلا از هم پاشید و رفت
-
محدودیت در کسب موفقیت ،ثروتمند شدن و پیشرفت،ناشی از محدودیتهای ذهنی است که خودمان ایجاد کننده آن هستیم.
-
از مرداد 1368 تاکنون .. تو این کار هستم
همین قدر اینو عرض کنم که تو این کشور اگه پول نداشته باشی .. باید بشی کارگر یکی دیگه ...
تو شرکتهای زیادی کار کردم ... همه (بلا استثنا) موقع کار تخصصی ترین اطلاعات رو ازت میخوان و اما موقع حساب کتاب .. حقوق یه "رفته گر" رو بهت میدن !
همین الان (از مهر 1390) رو یه پروژه دارم کار میکنم (بخواد اغراق {و منم منم} نباشه) کمی از "همکاران سیستم" و "سپیدار سیستم" و "رایورز" نداره ... اما کی حالیش میشه ؟! ...
تو کشور ما (بلا استثنا) تمام کاربران (مصرف کنندگان یا خریداران) فکر می کنند یه نرم افزار مفت و مجانی نوشته میشه ...
ببخشید دلم پر بود .. سرتون رو درد آوردم .....
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
gilsoft
از مرداد 1368 تاکنون .. تو این کار هستم
همین قدر اینو عرض کنم که تو این کشور اگه پول نداشته باشی .. باید بشی کارگر یکی دیگه ...
تو شرکتهای زیادی کار کردم ... همه (بلا استثنا) موقع کار تخصصی ترین اطلاعات رو ازت میخوان و اما موقع حساب کتاب .. حقوق یه "رفته گر" رو بهت میدن !
همین الان (از مهر 1390) رو یه پروژه دارم کار میکنم (بخواد اغراق {و منم منم} نباشه) کمی از "همکاران سیستم" و "سپیدار سیستم" و "رایورز" نداره ... اما کی حالیش میشه ؟! ...
تو کشور ما (بلا استثنا) تمام کاربران (مصرف کنندگان یا خریداران) فکر می کنند یه نرم افزار مفت و مجانی نوشته میشه ...
ببخشید دلم پر بود .. سرتون رو درد آوردم .....
این برنامه هایی که مثال زدید 20-30 سال سابقه دارند چطور برنامه شما با1 سال عمر با اونها برابری میکنه؟؟؟
-
توی غرب هم همینطوری کسی به جایی نمیرسه
باید رزومه قوی داشته باشی تا بهتون اعتبار بدن
یکی از روشهاش هم نرم افزارهای اپن سورسه
الان خیلی پروژهای اپن سورس هست که شما با مشارکت در اونها میتونید خودتون رو محک بزنید
-
دوستان سلام، هم گفتم تاپیک بالا بیاد هم یه چند کلمه حرف زده باشیم،
آقا نیما خیلی برای این تاپیک وقت گذاشتن من ازشون تشکر می کنم و همچنین از بقیه
راستش این مملکت سالهاست از سوء مدیریت رنج می بره، سیاسیش نکنم
من تو یک سیستم سطح بالا تو این مملکت کارمند هستم، (ناظرم) واقعا خسته شدم از سیستم مدیریتی ای که ما داریم
هرچی بیشتر کارکنی بیشتر ازت کار می کشن
من معتقدم آدم باید آزادانه کار کنه و زندگی کنه
من با ادامه این بحث موافقم و تا آخرش هستم
حاضرم برای این کار وقت هم بذارم
اگه ملاقات جمعه باشه من حتما میام
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
NasrEsk
دوستان سلام، هم گفتم تاپیک بالا بیاد هم یه چند کلمه حرف زده باشیم،
آقا نیما خیلی برای این تاپیک وقت گذاشتن من ازشون تشکر می کنم و همچنین از بقیه
راستش این مملکت سالهاست از سوء مدیریت رنج می بره، سیاسیش نکنم
من تو یک سیستم سطح بالا تو این مملکت کارمند هستم، (ناظرم) واقعا خسته شدم از سیستم مدیریتی ای که ما داریم
هرچی بیشتر کارکنی بیشتر ازت کار می کشن
من معتقدم آدم باید آزادانه کار کنه و زندگی کنه
من با ادامه این بحث موافقم و تا آخرش هستم
حاضرم برای این کار وقت هم بذارم
اگه ملاقات جمعه باشه من حتما میام
ممنون دوست عزیز....
متاسفانه باید به اطلاعتون برسونم،نمایشگاه تا چهارشنبه دایره.....
قرار ملاقات ما هم روز دوشنبه هست،اگه تشریف بیارید خیلی خوشحال میشم....
پیروز باشید....
-
آقا نمیا یه ایمیل گروهی برای بچه هایی که میخوان بیان بزن و تاریخ و ساعت و محل دقیق قرار رو مشخص کن...با تشکر
-
سلامی دوباره به همه ی دوستان.....
بعد چند ماه،بالاخره روز الکامپ رسید(یعنی نزدیکه)،بی صبرانه منتظرم.....
از جناب ALEX میخوام که همه ی دوستان رو در جریان کارها قرار بدند،امیدورام که کنفرانس همچنان پابرجا باشه....
به امید دیدار در نمایشگاه الکامپ...
-
نمیدونم دیگه باید چی بگم....!!!!!
بعد از این همه حرف،آخرش به کجا رسیدیم.....؟
به هیچی....!!!!!
همه اومدند حرف زندند،ok دادن،پس کجان....؟به جز چند نفر.....!!!!!!
ظاهرا قرار بود فردا قرار ملاقات باشه،نزدیک به چهار ماه میشه ما فقط پست دادیم ولی به هیچ جا نرسیدیم.....
به هر حال آرزوی موفقت برای همه دوستان رو دارم....
موفق و پیروز باشید....
-
دوستان حق با نیما جانه
چهارشنبه ساعت 11 صبح تو الکامپ هر کی هست یه پیام بده ما تکلیفو بدونیم
-
اولا سلام
ببین آقا نیما شما به همین زودی نا امید نشو و پا پس نکش
حالا حالاها باید این پست ها زده بشن شاید هم چند سالی بگذره و از همه مهمتر اکثریت مثل شما فکر کن یا به نتیجه ای که شما رسیدی برسن طول میکشه
و این یه چیز طبیعی هست
تا جمعی نظرشون عوض بشه یا ارادشون تغییر کنه
باید از این جور بحث ها زیاد بشه تا به یک اراده جمعی محکم یا طرز فکرامون عوض بشه چند سالی طول می کشه و شما هم بخواهی به زور کاری را انجام بدی نتیجه نمیگیری و من از شما تشکر میکنم
البته من هم مثل شما فکر میکنم
التماس دعا و به امید موفقیت شما
-
من دوس دارم بيام.اما تو مشهدم چطور ميتونم بيام؟
-
مثلمأ پیاده که نمیشه یا با هواپیما یا با قطار:قهقهه:
اگه تو تهران اقوامی دوستی فامیلی دارین هم بیاییدالکامپ و هم دیدار اقوام
این دیگه چه سوالی بود
-
نه اصلا امكانشو ندارم كه بيام،ولي خيلي به كاراي دسته جمعي علاقه دارم اونم يه عده كه ميخوان واقعا صادقانه با هم كار كنن.
-
خوب ایشاالله اگه کارا خوب پیش رفت شما رو هم تو پروژه زحمت میدیم
هرچند آقا نیما هم مثل شما راهش دوره اما داره میاد
-
دوستان از همگی ممنون....
اما در جواب گفته های دوستمون MAHDIhp_devsq باید بگم که این کار برای فقط برای منافع شخصی خود من نیست،آخه خیلی سخته که ببینی،چند نفر اومدند بهت ok دادن ولی سر عمل گذاشتن کنار....
البته این بار اول نیست که از این اتفاقات برام میفته،ولی به هر حال دوستانی مثل علیرضا(programerinfonet) و خیلی از دوستان دیگه که اسمشون خاطرم نیست هستن که همیشه بودند....
به هر حال خوشحال میشم که از نزدیک همه با هم ملاقات کنیم....
موفق و سربلند باشید...
-
البته فقط شامل حال آقا نمیا عزیز نمیشه بلکه کلا ما ایرانیا همین طوری هستیم که کار گروهی نمی توانیم انجام بدهیم ولی من خودم خیلی دوست دارم کار گروهی انجام بدهم و شاید مثل من و شما(نیما) کم هم نباشند ولی به علت موقعیت هایی که دارن تا حدودی دست هاشون را بسته ,قادر به کارهایی خارج از برنامه زندگی شون نباشند لااقل کم.اتقاقا خوب هست که این جور بحث هها شکل میگیره و بعضی ها رو بیدار میکنه و تاثیراتی را داره و وادار به فکر کردن در مورد این مشکل میکنه .من همیشه البته تو تخیلاتم بیشتر به این موضوع فکر میکردم و به خودم میگفتم کاش میشد بیام تمام برنامه نویسان قم(شهرم)یا بیشترشون را جمع کنم و یک شرکتی تاسیس کنم و دستمون رو از مایکرو سافت قطع کنم.مثلا برای خودمون زبان برنامه نویسی جدایی داشته باشیم ,سیستم عامل بومی داشته باشیم و غیر...
والسلام
-
دقیقأ دوست عزیز خیلی خوبه که این طوری فکر می کنی چون منم مثل تو فکر می کنم
تو تخیلاتت مارو هم استخدام کن تو پروژه
خلاصه که دوستان یه دست چیییییییی صدا نداره
اونایی که این کاره ان پایه ان بیان تو میدون مهم کار تا حدودی مهمه بیشتر انگیزه و اراده و همچنین روحیه ی کاریه
به امید روزی که همه ی بروبچه های باحال جمع شنو یه حرکت بیان در حد جهان
-
دوستان چرا دارید الکامپ رو به کنفرانس ربط میدید؟!!! شما ها می خواهید همدیگه رو ببینید، خوب قرار بگذارید ببینید!! این چه ربطی به بحث کنفرانس ما داره؟!!اگر هفته ای یه بار میام تو فروم به خاطر درگیری های شرکت هستش، دلیل بر عدم پیگیری من نیست. ضمنا شما توجه داشته باشید که این یه چیز ساده نیستش!! من باید از کلی آدم مهم دعوت کنم و هماهنگ کنم باهاشون، باغ ما رو پلمپ کردن تا یه مدت، باید یه سالن یا باغ دیگه اجاره کنم در موعد مقرر و .. و .. و ... . چیزی رو که قبول کردم انجامش بدم زیرش نمی زنم!! مگر کسی مجبورم کرده بود؟!! :)
این تاخیر هم ریشه اش در درگیری های اخیر شرکتم هست. بحث ها و پروژه های سنگینی در دست داشتیم و داریم که به زودی به ثمر می رسند و بعدش یه مدت نفس راحتی خواهیم کشید.
ارادتمند
-
دادا چرا ناراحت میشی ؟
بچه ها میگن که تو الکامپ قرار بیان با یه تیر دو نشون بزنیم
آخه یکسری ها از راه دور میان
-
دوست عزیز این پروسه رو دوستان کمی دست کم گرفتند. همانطور که در اوایل عرض کردم بنده مراحل کار رو طراحی و برنامه ریزی کرده ام و یکسری قوانین و یکسری سیاست های کاری در اینجا تعریف شده. ضمنا کنفرانسی که صحبت اش رو می کنیم مهمانی دوستانه نیست، یک مناسبت رسمی هست در یک مکان رسمی با آدم های رسمی و موضوعات تخصصی. لذا افراد برای شرکت و عضویت در این کنفراس و گروه توسعه باید Qualify بشوند. مگر اینکه تنها به عنوان ناظر و فقط در کنفرانس دوره ای اعضا برای شنیدن گزارشات و تحقیقات حضور پیدا کنند. مورد بعدی اینه که افراد اصلی گروه هیچ مشکلی برای رفت و آمد نخواهند داشت پون برای افراد سرشناسی که از شهرستان تشریف میارند هتل می گیریم. اعضای غیر رسمی هم الزامی به حضور شان نیست چون فیلم این همایشات در وبسایت قرار می گیره که می تونن با کیفیت های مختلف دانلود کنند.
من نمیدونم آیا به کنفرانس هایی همچون Defcon یا BlackHats یا ICCSIT و ... تشریف برده اید یا خیر. یا اینکه با روند کاری شان آشنا هستید یا نه. به هر حال بحث ما هم جدای از بحث آنها نیست و روال کاری مشابهی را می طلبد.
پروسه طولانی و پر زحمتی داره اجرای این کنفرانس که تقریبا بیش از نیمی از آن انجام گرفته. و اما در مورد الکامپ نمیدونم شما چطور می خواهید در عرض سه یا چهار ساعت آن هم در وسط نمایشگاه، بحث فنی و علمی هم راه بیندازید، ولی جهت دیدار دوستان و اعضای این فروم مکان نسبتا خوبی هست. خلاصه اینکه این دو مورد هیچ ربطی به هم ندارند و کنفرانس هم بچه بازی و ... نیست که بخواد در عرض 1 روز سمبل شه. هماهنگی با چندین فرد، رزرو سالن، اخذ مجوز، هماهنگی با شهرداری، مشخص کردن سیر گفتگو ها و روند برنامه، پذیرایی، اقامت، ... . همه این ها زمان بر هستند و کار می برند.
ارادتمند
-
ممنون جناب ALEX....
خدای ناکرده کسی به شما جسارت نکرد(البته،برداشت من اینطور بوده که شما یه خورده دلخور شدید)....
تمام صحبت های شما صحیح،اگه شما لطف کنید یه زمانی رو معین کنید،که همه بتونند بیان،خیلی عالیه،خب بالاخره بعضی از دوستان کارمند هستن،بعضی ها وقت ندارن،و خیلی ها مشکل دارن،اگه کمکی از دست من برمیاد با کمال میل حاضر به همکاری هستم....
-
نه نیما جان، دلخوری نداره من هم آدمی نیستم که زود برنجم. فقط خواستم دوستان با سیر کار آشنا بشوند و عجله نکنند. من فقط از این دغدغه های اخیر شرکت فارغ بشم 100% تمرکز و توانم رو روی این کار می گذارم. از همتون هم کمک خواهم گرفت، به وقتش.
ارادتمند
-
یه دنیا ممنون،به هر حال من با تمام وجود حاضر به همکاری هستم...
-
ببينيد انقد صفحات زياد بود حدود 20 پيج من اعصابم نكشيد تمام نظراتو بخونم---بخدا اگه انقد نظر كه اينجا داديد روحيه تيمي داشتيد ده تا شركت ماكروسافت راه مينداختيد
دوستان خيلي ها منفي نگر هستن--نميشه بهشون خرده گرفت تو اين بازار و ايران ما كه همه حداقل يكي دو بار تو كارشون شكست خوردن بايدم بدبين بود
ولي دوستان من با نظرات نمياجان موافقم
به سادگي ميشه اين كار رو راه انداخت
درسته مشكلاتي هم هست--بايدم باشه... اگر مشكلات نبود كه منطقي هم در كار نبود
يه مثال ساده....: خاله ي بنده با دو سه تا از رفيقاش پيگير وامو اينحرفا شدن براي خريد يك خونه و تعليم قرآني چندين كودك و ... در عرض 4 ماه حدود 600 ميليون تونستن بدست بيارن و خونه رو در كرج بخرن
فقط 50 مليون از دفتر رياست جمهوري دريافت كردن
حالا شما هي بگو
يعني از 4 تا زن كمتريم؟ نميگم بريم كمك خيرخواهانه جمع كنيم نه!! اين همه سرمايه گذار من خودم زياد ديدم اما بخاطر اينكه بقول دوستمون يه دست صدا نداره بودم ترسيدم و پا پيش نذاشتم
به نظر من ميشه كار رو شروع كرد و كم كم به همه مشكلات چيره شد.. اخلاقيات شخصيتها و هزاران مشكل ديگر... دوستان همه بچه هاي سالم و با اعتقادي هستن كه كم هم نيستن و هر كي پايست يا علي ميگه و كار رو شروع كنيد
قرار فردا هم نزديكه--انشالا همديگر رو خواهيم ديد
-
دقیقأ منم با نظر این دوستمون موافقم
افرادی هستن که با این که خیلی مشغله ی کاری دارن اما بازم از همون اول پیگیر ماجرا و تایپک بودن
افرادی چون همین نیما ، الکس ،خودم و ...
آقا بیایید تو میدون . مطمئن باشید ما می تونیم و موفق می شیم
-
من يه قولي رو به همتون ميدم--- ايران تا 3-4 سال ديگه جزء اولاي نرم افزار دنياست----سيستم عامل بومي داره و اينكه سيستم عامل براي استفاده تمام كشور ها و زبانها و خيلي پيشرفتاي ديگه و برنامه هاي عمومي ديگه
حالا ما و خيلياي ديگه ميتونيم جزء اولين نفراش باشيم كه اين ايده رو پايه ريزي مي كنيم
-
سلام - ماشالله دوستان انقدر حرف زدین 20 صفحه شده آدم حوصله اش نمیگیره این همه مطلب رو بخونه :)
از اونجای که همه شما سروران خیلی بیشتر از بنده به مباحث و بازار نرم افزار آشنایی دارین خواستم یه سوالی از شما عزیزان بپرسم
( با سواد ناقص خودم حرف می زنم ، پس اگه احساس کردین غیر تخصصی هست لطفا به دل نگیرین )
از دید من که یه برنامه نویس عادی هستم علاوه بر خود سیستم عامل ، بحث مهمتر نرم افزارهای موجود برای اون سیستم عامل هست
فرض کنیم یه تیم جمع شد و حمایت شد و سیستم عامل هم تولید کرد
همه ی مردم ایران هم ناگهان دچار فرهنگ کپی رایت شدن و غرور ملی شون زد بالا و همه اومدن سیستم عامل ما رو خریدن ! ( مردم ، شرکتها ، سازمان ها ..... )
خب حالا تو این سیستم عامل جدید فایل های ورد و اکسل و پاورپوینت من نشون داده میشه ؟
می تونم فیلم هامو ببینم - عکس هامو چطور ؟
من یه گرافیست هستم ! زندگی و کار من با فتوشاپ می چرخه ! میتونم فتوشاپ رو توش نصب کنم ؟
من یه انیماتور هستم ! می تونم توش 3dmax و maya و zbrush نصب کنم ؟
من یه بازی ساز هستم ! میتونم توش Unreal و unity نصب کنم ؟
اصلا من یه بچه هستم که دوست دارم بازی کنم همش ! میتونم بازی هامو اینجا نصب کنم ؟
من یه شرکت دارم با کلی صندوق دار ! می تونم نرم افزار حسابداری روش نصب کنم ؟
من یه آهنگ سازم ، من یه فیلم سازم ، من یه معمارم ، من دانشجوی مکانیک هستم ، من دانشجوی مدیریت هستم ، من یه .............
اگه این برنامه ها برای سیستم عامل ما وجود نداشته باشه چطور این آدمها می تونن با کامپیوترشون ارتباط برقرار کنن و از اون استفاده کنن ؟
قراره همه این طیف بزرگ برنامه ها رو ما بنویسیم ؟
یا اینکه سیستم عامل ما برنامه های ویندوزی رو ساپورت می کنه ؟ ( اگه اینطوره که خود ویندوز ساپورتش بهتر هست و کسی نمیاد سیستم عاملی نصب کنه که راهی که مایکروسافت 40 ساله رفته این اول کارشه رو بخره )
قراره برنامه های مکینتاش رو ساپورت کنه ( بازم همون داستان )
قراره لینوکس ساپورت باشه ؟
بفرمایین این هم سیستم عامل های بومی بر پایه لینوکس :
زمین و قاصدک و .......
اینها سیستم عامل های ایرانی هستند که کلی جا واسه کار دارند ! کلی نرم افزار که نیاز مردم و بازار کار هست باید برای این سیستم عامل ها آماده بشه !
شما که برنامه نویس هستید همتون ، و اینهمه عشق و علاقه واسه کار تیمی و ملی دارین . واقعا چقدر حاضرین وقت بزارین؟ بشین برنامه نویس لینوکسی ؟! IDE تون رو عوض کنین و ...... ؟
اگه این سیستم عاملهایی که معرفی کردم رو قبول ندارین و حاضر نیستین براش برنامه بنویسین و می خواین که حتما خودتون یه سیستم عامل 100% بومی بسازین که نه ویندوز باشه نه مک نه لینوکس ! پس لطفا به اون سوالهای بالا پاسخ بدین که چطور اون طیف از نیازها رو برطرف می کنین ؟
ممکنه استدلال شما این باشه که سیستم عامل رو می سازین ، حالا یواش یواش برنامه نویسا میان برای سیستم شما برنامه تولید می کنن ! شما که خودتون برنامه نویس هستین الان برای سیستم عاملی که هزاران هزار صفحه راهنما و ابزار برنامه نویسی داره نمی خواین برنامه تولید کنین ! چطور در آینده که سیستم عامل شما تولید شد برنامه نویسها رو ترغیب می کنین برای پلتفرم شما برنامه تولید کنن ؟
راستی زبان برنامه نویسی جدید هم می خواین به دنیا معرفی کنین ؟
IDE جدید هم یعنی تو راهه ؟
ممنون می شم به سوال هام جواب بدین !
بازم عذر خواهی می کنم اگه دیدگاهم غیر کارشناسی و سطحی بود !