باتشکر از دوست عزیزمون آقا مجید بنده هم با آقای شهرکی موافقم این طوری هم هیجانش بیشتره
Printable View
امروز چه کم سرعت پیش میره امروز !
دوستان بیایین بابا!!!
چهارنفر دیگه میخوایم ها!!!
دوستان اصفهانی به خصوص حالا نوبت به حماسه سازی شما رسیده ها!
اطلاع رسانی فراموش نشه !!!
همینطور پیام بفرسین!
دوبار سه بار ..........!
ببینم چیکارمیکنید ها؟!
rezaonline.net ------Kordestan-----------------Sanandaj
$ M 3 H R D A D $---Mazandaran--------------Babol
wallfa-------------------Hamedan------------------Hamedan
zarifcomputer--------Tehran---------------------Tehran
WOLF_MEHRDAD---Esfahan--------------------Esfahan
Veteran-----------------Khuzestan----------------Mashhad
poriab-------------------??????--------------------???????
***BiDaK***-------------?????---------------------?????
h-rafiee------------------Gilan-----------------------Someesara
saman-arsenal---------Kasmacity--------------????
mohsen6500------------Khuzestan-------------Abadan
Unique--------------------Esfatahn----------------Esfahan
moslem_f----------------Khorasanerazavi-----Mashhad
Amir_f---------------------Khorasanerazavi----Mashhad
Mohammad Salehi----Esfahan-----------------Esfahan
mohsen_31369--------???????----------------?????
ما منتظریم بقیه زودتر بیان ثبت نام کنن:تشویق: بشتابید بسوی ثبت نام:لبخند:
اونایی که مشهدن به من پیام بدن
باهم هماهنگ کنیم باهم بریم
09367287143
:لبخند:
ما از مازندران فک کنم باید تنها بیام....رضا قربانی هم که نیامد از آمل
من 12 هستم اصفهان و شب میام تهران نمایشگاه کتاب / خوبه این برنامهمم ؟ یا اینکه بمونیمی اصفهان گردی بهتره ؟
نشست چه ساعتی برگزار می شه ؟! اتوبوس ها رو چک کردم ، ساعت 6 صبح حرکت دارن که 6 ساعت راه می شه ساعت 12 ظهر
* در سایت های majidonline و ashiyane و iranphp هم این پست رو گذاشتم
به نِظِری من دادا اصفهان گردی بِهترِس ... تا دلِد بخواد آثاری باستانی دارِد آ جاها دیدنی آ با صفا ... یعنی اینجوری بوگم که اِز اصفهان اومِدن پشیمون نیمیشی ... ( با لهجه گفتم که خوشِد بیاد دادا :لبخند: )نقل قول:
ما از مازندران فک کنم باید تنها بیام....رضا قربانی هم که نیامد از آمل
من 12 هستم اصفهان و شب میام تهران نمایشگاه کتاب / خوبه این برنامهمم ؟ یا اینکه بمونیمی اصفهان گردی بهتره ؟
دوستان یه خبر فوری: دیروز رفتم که تاریخ رو قطعی کنم گفتن 12 اردیبهشت گرفته شده. من هم 11 اردیبهشت رو قطعی کردم ولی یه خبر خوب هم دارم: روز 11 اردیبهشت کلاً خالی شده بود و از ساعت 8 صبح تا 7 بعد از ظهر در اختیارمون خواهد بود. گفتم از الآن بدونید که برنامه هاتون رو برای 11 اردیبهشت تنظیم کنید. پس به هم اطلاع رسانی کنید: تاریخ نشست شد 11 اردیبهشت
ساعتش هم همون 8 تا 7 بعد از ظهر ؟؟
تجربه همیشه به نفع انسان است زیرا هیچ حادثه ای دوبار به یک شکل اتفاق نمی افتد (چرچیل)
اشخاصی که هرگز وقت ندارند آنهایی هستند که کمتر کار میکنند (آتورشوپنهاور)
خردمند کیست؟؟؟ کسی که از همه می آموزد .(بنجامین فرانکلین )
دانایان با عمل زندگی میکنند نه با اندیشه عمل (کاستاندا)
دوستانی که ثبت نام نکردن به جملات بالا خوب دقت کنن . . .
امیدوارم که همین امروز مرز 20 نفر و رد کنیم:تشویق:
سالن از ساعت 8 دست ما هست ولی فکر کنم ساعت 10 برای جمع شدن و شروع جلسه خوب باشه. کسانی هم که دیرتر میرسن، فکر نمیکنم زمان زیادی رو از دست بدن. البته اگه بتونن بموقع خودشون رو برسونن بهتره تا نظم جلسه با ورود و خروج مکرر بهم نریزه و نیاز به معارفه چندباره نباشه.
من و h-rafiee که ساعت 5 بعداظهر 10 ام داریم حرکت میکنیم و ساعت 5 صبح 11 ام میرسیم اصفهان:لبخند:
به نظر من که دوستان دیگه هم زودتر از ساعت 8 میرسن همون ساعت 8 شروع کنیم بهتره تا آخرا وقت کم نیاریم . . . دوستان موافقید؟؟؟؟؟؟؟؟:لبخند:
آره ... منم موافقم ... هممون طوری برنامه ریزی کنیم که ساعت 8 و نهایتش 8 و نیم برسیم ... نا سلامتی خیلی کار داریم ... :لبخند:نقل قول:
به نظر من که دوستان دیگه هم زودتر از ساعت 8 میرسن همون ساعت 8 شروع کنیم بهتره تا آخرا وقت کم نیاریم . . . دوستان موافقید؟؟؟؟؟؟؟؟:لبخند:
سلام عرض ادب و خسته نباشید جناب شهرکی من و آقای صبحان محمدی به هیچ وجه در این تارخ نمی تونیم حضور داشته باشیم چون شما فرموده بودین به احتمال خیلی زیاد رو 12 اردیبهشت ما هم رو همون 12 برنامه ریزی کرده بودیم بنده که متاهلم هستم و سر کار میرم از اون طرف از کار می افتم آقای سبحان محمدی هم که دانشجو هستن و به علت انتخابات و امتحانات نیز با توجه به فشرده بودن کلاس ها 11 اردیبهشت کلاس دارن و از کلاس می افتن واقعا مشکل ساز شد برای هر دومون لطفا در صورت امکان مبلغ ما رو اودت بدین اگر بقیه بچه ها هم با این تاریخ مشکل نداشتند که در نشست حضور داشته باشن و جای ما خالی با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
دوستان ما روی ۱۲ اردیبهشت برنامه ریزی کرده بودیم که چهار شنبه بعد از کلاس ها حرکت کنیم.به این شکل نمیشه .سه شنبه حرکت کنیم .من خودم سه شنبه ریاضی برنامه نویسی چهار شنبه هم اسمبلی دارم.مشکل ساز میشه اگه سره کلاس حضور پیدا نکنیم
بنده با این وضعیت نمیتونم بیام
یک فکری بکنین
اينطور كه معلومه دوستان فقط با روز هفته مشكل دارن كه اگه 4شنبه باشه مجبورند 3شنبه حركت كنند كه به برنامه كلاسي و كاريشون لطمه ميزنه . . . به نظر من اگه فقط دوستان با روز مشكل دارن نشست يك هفته بعدش برگزار بشه كه فكر ميكنم 19 ام بشه . . . جناب شهركي امكانش هست براي 19ام؟؟؟
دوستان لطفا نظرتون و در مورد 19ام بگيد
در هر صورت به نظرم باز هم با 19 مشکل باشه من و سبحان باید بررسی بیشتری کنیم ببینم سبجان کلاس نداره و یا من شیفت کاری ندارم اگر باشه که خوبه اگر نه هم که واقعا اومدن برای ما درد سر زیاد و شاید جبران نشدنی باشه با تشکر.
19 هم نمیشه.ظاهرا فقط 12 و 11 میشده که 12 پر شده.
سبحان تو 19 اوکی میشی یا نمیدونی چه طوری بشه ؟
من کلا روی ۱۲ اردیبهشت برنامه ریزی کرده بودم.
الان با این وضعیت نمیتونم خودمو به نشست برسونم.
اگه یخوام بیام که نمیتونم
از سه درس سه واحدی عقب میمونم که هیچ ارائه هم دارم که اگه حاضر نباشم خیلی ضرر میکنم
سبحان 19 هم تو نمیتونی برای نشست بیای
آقای شهرکی منم الان ثبت نام کردم.
محسن نوری هستم.
از اردبیل فکر نکنم کسی باشه، خلاصه اگه بود با هم بریم بهتره:لبخند:
سلام دوستان
با عرض خوش آمد گویی به آقا " محسن 15 " عزیز که به جمع ما اضافه شدن
آقای شهرکی عزیز چرا زودتر از این به دنبال روز 12 اردیبهشت نبودی قربان!
ای کاش زودتر می رفتی واسه رزرو حیفه که الان سه تا از دوستان میگن نمیتونن بیان
البته واسه من که فعلا کار ندارم فرقی نداره اما سه نفر جدید از کجا جور کنیم؟!!
یکمی سخته دیگه
واما یه پیشنهاد به دوستان عزیز که نمیتونن بیان
به نظر شما بهترین تاریخ که میشه جایگزین روز 12 اردیبهشت کرد چه روزیه؟
شما هم یه راهنمایی بفرمایید
باتشکر از همه دوستان
نمیدونم والا من که موندم چه کنم موندم بگم 19 14 یا 15 نفر دیگه رو الاف خودم کنم که نمیشه داداشای گلم سبحانم که نمی تونه کاش همون 12 میشد اگر جای دیگه ای بتونه جور کنه برا 12 خوبه اینم یه حرفی هست اگر جای دیگه ای جور بشه که 12 باشه و بقیه هم با 12 مشکل نداشته باشن خیلی خوب میشه بازم نظر همگان مهم هست با تشکر
سلام کار بسیار خوب وجالبیه فقط تاریخشو معلوم کنید خیلی بهتره
تا ببینم میتونم بیام یا خیر
آقای شهرکی .. دانشگاه اصفهان برای اینجور کارها فضا بهمون نمیده ؟؟ می تونید ازشون بپرسید ؟؟
واسه چی دانشگاه؟ مگه همینجا چه مشکلی داره؟ بابا اصفهانی، گیر 25 هزار تومنی؟ :چشمک:
دوستان تاریخ قابل تغییر نیست چون 12 گرفته شده. من قبلش گفتم زودتر دست بکار بشین که سالن رو بگیریم. الآن هم فقط 11 اردیبهشت خالیه و بعد میره تا بعد از 26 اردیبهشت. کسانی که نمیتونن تشریف بیارن شماره کارتشون رو پیام خصوصی کنن تا هزینه رو بهشون برگردونم.
عزیز من 11 اردیبهشت نمایشگاه کتابم ، انتشارات گیر داده باید برم نمیتونم بیام . تا 21 ام اونجام .
دوستانی که نمیتونن بیان و بهانه میارن ، لطف کنن رو به همون بهانه بکنن و بگم نمیتونم ، باید برم اصفهان ...
همین
یکی از دوستان بخاطر تغییر تاریخ انصراف دادن و مبلغ پرداختی ایشون به حسابشون بازگشت داده شد. گفتم که آقا محسن عزیز امضاشون رو تصحیح کنن.