سلام
وقت بخیر
اگه بخوایم بصورت runtime مرتب سازی یه ستون رو تغییر بدیم از این کد استفاده میکنیم
DataBand1.Sort = new string[2]
{
"ASC",
"Name"
};
اگه بخوایم این مرتب سازی همزمان روی دو تا ستون در یک دیتاباند انجام بشه چه باید کرد؟؟؟
با تشکر
Printable View
سلام
وقت بخیر
اگه بخوایم بصورت runtime مرتب سازی یه ستون رو تغییر بدیم از این کد استفاده میکنیم
DataBand1.Sort = new string[2]
{
"ASC",
"Name"
};
اگه بخوایم این مرتب سازی همزمان روی دو تا ستون در یک دیتاباند انجام بشه چه باید کرد؟؟؟
با تشکر
this.DataBand1.Sort = new System.String[] {
"ASC",
"CompanyName",
"ASC",
"ContactTitle"};
سلام من یه مشکل با اس تس مول داشتم اونم اینکه مثلا در صفحه اول من یک مقدار مثل cCount{DataBand1} رو داخل Text8 قرار دام حالا می خوام همین مقدار رو با یک مقدار دیگه تو صفحه 2 جمع ببندم چی کار کنم ؟
کسی پیشنهادی نداره؟
دوستان عزیز سلام
یک کاربر قدیمی مزاحم میشه
یک سوال
وقتی روی یک group header حالت start new page رو اکتیو میکنم
کرود های group شده جدا جدا میشوند
حال میخوام بدونم راهی هست که تابع sum رو طوری تعریف کرد که جمع کل رو نده
چون جمع کل رو محاسبه میکنه میخوام جمع هر page رو جدا بده
پیشاپیش ممنون از راهنمایی تان
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تقریبا 4 ساعتی هست منتظر عنایت دوستان هستیم
اگر سوالم شفاف نیست بیشتر توضیح بدم
هم اکنون نیازمند یاری یک استیمول باز هستیم
چطوري ميشه يك Crosstab Query در گزارش نشون داد؟
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک گزارش دارم که با Stimulreport طراحی کردم(تحت وب)
یکی از فیلدهایی که از دیتابیس میارم (یک متن طولانی) فقط به اندازه طول اون باکسی که انتخاب کردم نشون میده can grow و can shrink رو هم true کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون
آیا تا به حال کسی فیلتر در ریپورت درست کرده ؟
در متنی تاریخی رو وارد کنه و ریپورتش بر اساس تاریخ فیلتر کنه و یا مشابه این
لطفا کمک کنید خیلی گیرم
ممنون
راهی که به نظرم میرسه بهتر اون لیستی که می خوای نشون بدی رو فیلتر کن بعد بفرست برای چاپ (از لیست یا IENumrable استفاده کن راحتره
از تابع cSum استفاده کننقل قول:
حال میخوام بدونم راهی هست که تابع sum رو طوری تعریف کرد که جمع کل رو نده
چون جمع کل رو محاسبه میکنه میخوام جمع هر page رو جدا بده
در استیمول می شه فرم طراحی کرد
مثلا دو تا کومبو بگذاری و در اولی کوچکترین تاریخ و در دومین تاریخ دلخواه رو انتخاب کنی
و دستوری بنویسی که ریپورت رو براساس این دو تا تاریخ فیلتر بشه یا بیاد چک کنه که در بین این دو تا تاریخ هرچی هست چاپ کنه
مثالش هم در دموی استیمول هست ولی نفهمیدم چیکار کرده
دمو ==>فولدر sql ==> گزینه parametr fro dialog form
دوستان از همکاری شما متشکرم
توی کوئری آخری که باهاش اطلاعات رو از بانک میکشه بیرون ، دو تا متغیر تعریف کرده که مقادیرشون رو از DatetimePicker ها میگیرن . این کدی که گذاشتم ، کد مربوط به استیمول هست که همه چیز رو بخوبی نشون میده :
public void GetEmployee_Sales_by_Country_SqlCommand(object sender, System.EventArgs e)
{
this.Employee_Sales_by_Country.SqlCommand = ToString(@"SELECT DISTINCTROW Employees.Country, Employees.LastName,
Employees.FirstName, Orders.ShippedDate, Orders.OrderID, [Order Subtotals].Subtotal AS SaleAmount
FROM Employees INNER JOIN (Orders INNER JOIN [Order Subtotals] ON Orders.OrderID = [Order Subtotals].OrderID) ON Employees.EmployeeID = Orders.EmployeeID
WHERE Orders.ShippedDate BETWEEN @DateBeginning AND @DateEnding");
this.Employee_Sales_by_Country.Parameters["@DateBeginning"].ParameterValue = DateTimePickerControl1.Value;
this.Employee_Sales_by_Country.Parameters["@DateEnding"].ParameterValue = DateTimePickerControl2.Value;
}
من در استیمول یه فرم گذاشتم و یک کومبو هم گذاشتم حالا از خود visul می خوام به کومبو item اضافه کنم
با چه کدی می شه به محتویات فرم دسترسی داشت؟
ممنون
اگر فرض کنیم گزارش شما یک صفحه و یک فرم داشته باشه و توی فرم یک کمبوباکس به نام ComboBoxControl1 باشه برای دسترسی به اون از طریق کدنویسی باید ابتدا Namespace های مربوطه را ایپورت کنین و یه نمونه از شی گزارش بسازین و بعد از لود کردن فایل گزارشتون در اون نمونه ، با Ctype کردن به فرم دسترسی پیدا کرده و بعد از اون به کمبو دسترسی پیدا کنین :
StiReport1.Load("فایل گزارش")
Dim frm As Stimulsoft.Report.Dialogs.StiForm = CType(StiReport1.Pages(1).Components.Item(""), Stimulsoft.Report.Dialogs.StiForm)
Dim combo1 As Stimulsoft.Report.Dialogs.StiComboBoxControl = CType(frm.Components.Item("ComboBoxControl1"), Stimulsoft.Report.Dialogs.StiComboBoxControl)
combo1.Items.Add("هرچی میخوای")
با عرض تشکر از جناب iman_22a
من با سی شارپ می نویسم میشه لطف کنید کد سی شارپ رو بگذارید؟
من چاپم معلوم نیست چند صفحه می شه شاید 1 صفحه و یا ...
ممنون
StiReport1.Load("فایل گزارش");
Stimulsoft.Report.Dialogs.StiForm frm = (Stimulsoft.Report.Dialogs.StiForm)StiReport1.Page s(1).Components.Item("");
Stimulsoft.Report.Dialogs.StiComboBoxControl combo1 = (Stimulsoft.Report.Dialogs.StiComboBoxControl)frm. Components.Item("ComboBoxControl1");
combo1.Items.Add("هرچی میخوای");
سلام من چطوري متونم در
StimulReport
بگم كه اگه بارامتري براش اسال نشد كل اطلاعات نشون بده
البته يك كوري درست كردم كه داخل گزينه فيلتر بانك اكسس اينكد نوشتم كه در بانك اكسس جواب ميده ولي وقتي از طريق فرم تكس باس خالي باشه جواب نميده گزارش خالي نشون ميدهکد HTML:Like [@id] & "*"
من می خوام در یک ستون به این شکل بتونم عمل کنم
بدهکار بستانکار مانده
100 ----- 0 ---- 100
100 ----- 0 -------200
50 ------100------ 150
مقدارهای ستون بدهکار و بستانکار رو داریم و برای مانده مقدار محاسبه ای باید به دست بیاریم
ممنون
آیا کسی می دونه جمع هر صفحه چطوری محاسبه می شه ؟
ممنون
سلام دوستان یه کمک فوری نیاز دارم :عصبانی++:
من یک گزارش دارم که یه store Procedure با یه پارامتر اجرا میکنه حالا این پارامترش تو ی جدول دیگست و هر دوتا هم میخوام نشون بدم
من یه دیتا گذاشتم که یه ستونش همون پارامتره و یه sub report هم درست کردم و اون store Procedure اونجا طراحی کردم
مشکلم اینه که نمیتونم اون پارامتر مقدار بدم :ناراحت: اگه کسی کار کرده لطفا زود جواب بده خیلی زود می خوام
خیلی گشتم نه تو این فرم بود نه تو خود سایتش :گریه:
سلام
شما می تونی یه dataset تعریف کنی و مقداریی که می خوای رو داخل اون قرار بدی در محیط کد نویسی برنامت
و در محیط stimulreport باید dataهای رو که می سازی دقیقآ هم نام با نام مقادیر شما در جدول باشه.
به کد زیر توجه کن
StiReport Stireport = newStiReport();
Stireport.Load(AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory + "\\Reports\\test.mrt");
Stireport.Compile();
Stireport.RegData("HouseTollViewPay", HouseTollView);
DataTable BoroughName = clsUsersSettingFactory.GetAllDT();
Stireport["BoroughName"] = BoroughName.Rows[0]["PropertyValue"].ToString();
Stireport["TimeFa"] = Date.Time();
DataTable Users = clsUsersFactory.GetAllByFieldDT(clsUsers.clsUsersFields.ID, Properties.Settings.Default.UserID);
Stireport["UserName"] = Users.Rows[0]["FullName"].ToString();
Stireport["DateFa"] = Date.now();
Stireport.ShowWithWpf();
به عنوان مثال در این کد من تاریخ جاری سیستم رو برای گزارش فرستادم
شما می تونی پارمتر خودتو از این طریق هم بفرستی
سلام من کلی دردسر تونستم مقدار به پارامتر بدم ولی الان مشکلم اینکه فقط مقدار سطر اول دیتا رو می خونه :ناراحت:
فایل گزارشو فرستادم لطفا اگه میشه مشکل رو زود به هم بگین ممنون میشم :افسرده:
راه حلی که به فکر من میرسه اینه که بیای مقادیر reporet را به صورت پارامتر بفرستی و مقادیر sub report را به وسیله regdata
یه نمونه برات گذاشتم یه نگاه بنداز
ضمیمه 65282
اینم حل مشکل شما
CType(Report.Pages("Page1").Components("text5"), Stimulsoft.Report.Components.StiText).Text.Value = TextBox1.Text
راستی text5 تکستی است که در داخل گزاش می باشد
در ریپورتم یک image گذاشتم حالا می خوام اونو با کدنویسی سی شارپ عوضش کنم چطوری می تونم ؟؟
ممنون
سلام دوستان
چه جوری می شه چند تا جدول را به گزارش بفرستیم ؟؟!!!
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
سلام دوستان چند نفر دیگه هم این مشکلو داشتند ولی کسی درست جواب نداده :ناراحت:
مشکل پرینتر های hp را چطوری میشه حل کرد ؟
میشه راهنمایی کنین که چرا تابع کار نمیکنه؟
ضمیمه 65746
سلام.
چه طور میتونم tab های Htmlpreview و code رو visible = false کنم. از کد زیر استفاده کردم ولی error داد.
StiMainMenuService service =
StiConfig.Services.GetService(typeof(StiMainMenuSe rvice)) as
StiMainMenuService;
service.Designer.CodeEditor.Visible = false;
service.Designer.DesignerHtmlPreviewControl.Visibl e = false;
ممنون میشم راهنماییم کنین.
من قبلا با کریستال ریپورت کار می کردم اما به خاطر سرعت پایین در لود شدن دنبال ابزار گزارش گیری بهتری بودم تا اینکه با استیمول اشنا شدم. از نمونه هایی که دیدم و مواردی که توی این تاپیک خوندم ظاهرا همیشه گزارش استیمول از یک آدرسی که ذخیره شده خونده می شه می خواستم ببینم در استیمول راهی هست که به جای لود گزارش به صورت مستقیم از آدرس یک نمونه ازش بسازیم و در ریپورت ویور نمایش بدیم؟
من قبلا برای کریستال این کار رو می کردم:
Reports.rptProductExit cp = new Reports.rptProductExit();
System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter DA = new System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter();
dsProductExit ds = new dsProductExit();
System.Data.SqlClient.SqlCommand CMD = new System.Data.SqlClient.SqlCommand();
CMD.CommandText = "SPProductExit";
CMD.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
CMD.Parameters.Add("@SendID", SqlDbType.Int);
CMD.Parameters["@SendID"].Value = comboBox1.SelectedValue.ToString();
CConstr myclass = new CConstr();
System.Data.SqlClient.SqlConnection con = new System.Data.SqlClient.SqlConnection();
con.ConnectionString = myclass.Connstr;
CMD.Connection = con;
con.Open();
DA.SelectCommand = CMD;
DataTable dt = new DataTable();
DA.Fill(dt);
cp.SetDataSource(dt);
this.crystalReportViewer1.ReportSource = cp;
سلام دوست عزیز
بله می توان این کار را انجام داد
StiReport st = new StiReport();
st.Load(Application.StartupPath + "\\report2.mrt");
DataTable dt1 = dataaccess.selectquery("select * from customer");
dt1.TableName = "data1";
st.RegData("data1", "data1", dt1);
st.RegReportDataSources();
st.Render();
البته این کد را مسقیم برنامه خودم کپی کردم اینجا
اگر مشکلی داشتی بگو
با سلام خدمت دوستان من با استیمول نخسه 2010 .1 نهایی کار می کنم همه dll ها رو روی کامپیوتر مقصد کپی می کنم ولی گزارشام اجرا نمی شن در صورتی اجرا می شن که خود نرم افزار استیمول رو نصب کنم لطفا راهنمایی کنید که چه dll هایی رو روی کامپیوتر مقصد یزارم ممنون می شم
چطوری می شه یک عدد رو در چاپم تبدبل به حروف کنم
این کار رو در ریپورت باید انجام بدم یا در کد نویسی ویژوال
می خوام علاوه بر عدد , حروفش رو هم در چاپ داشته باشم
ممنون
سلام
pagenumber رو از كجا بايد پيدا كنم؟مي خوام تو. صفحه هاي گزارش شماره بزنم.
ممنون
با سلام
توی قسمت Dictionary بخش SystemVariable دو تا پراپرتی PageNumber و TotalPageCount که به ترتیب شماره صفحه جاری و تعداد کل صفحات رو نشون می ده با تشکر
ببخشيد مشكل من چي كه به كلمه nzخطا ميدم من براي فيلتر كردن دوتاريخ از اين دستور استفاده ميكنم كه اگه كابر تاريخ خالي گذاشت گزارش تمام اطلاعات نشون بده
کد HTML:>=IIf(nz([@txtz_date])="";[ImportTemp].[تاريخدرخواست];[@txtz_date]) And <=IIf(nz([@txtt_date])="";[ImportTemp].[تاريخدرخواست];[@txtt_date])
اينجاكنترل text خاصيت multiline داره؟؟چيه؟