سری قبل 20 نفر بودیم
الان کلا 3 نفر اینجا اطلاع رسانی ها و پیگرند
نمیشه با نظر 3 نفر که البته محترمه یک نشست و تنظیم کرد
پس کجا هستند بچه ها؟
Printable View
سری قبل 20 نفر بودیم
الان کلا 3 نفر اینجا اطلاع رسانی ها و پیگرند
نمیشه با نظر 3 نفر که البته محترمه یک نشست و تنظیم کرد
پس کجا هستند بچه ها؟
به نظرم باز باید دست به کار پیغام و پسغام بشیم :گیج:
15 خوبه...
با سلام
دوستان! به نظر من دارید وقتتون رو تلف می کنید، مثلا الان اهدافی که معین شده بود، چندتاش محقق شده؟
به جز موارد برگزاری سمینار که بنظرم باید توی حاشیه باشد، دوستان پیگیر کدوم بودند، مثلا "تعریف پروژه های جدید مطابق با نیاز روز جامعه IT" که بسیار مهمه.نقل قول:
1- تعریف پروژه های جدید مطابق با نیاز روز جامعه IT
2- قبول پروژه از مشتریان و قیمتگذاری عادلانه
3- تقسیم پروژه ها به صورت منصفانه و گردشی بین اعضا به نحوی که اعضای نهاد، بیکار نمونن
4- برگزاری سمینارهای عمومی و تخصصی با هدف تبیین اهداف نهاد و توجیه مشتریان درخصوص اصول قیمتگذاری
5- آموزش برنامه نویسی خلاقانه به اعضا با هزینه بسیار کم
6- برگزاری دوره های آموزشی تکنیکها و ابزارهای نوین برنامه نویسی برای اعضا با هزینه بسیار کم
7- راه اندازی و تشکیل جلسات متعدد در شهرهای مختلف جهت معارفه اعضای جدید و تبادل تجربیات بین اعضا
8- آموزش اصول «برنامه نویسی» به جای «کدنویسی» به اعضا
9- ورود نهاد به قراردادهای بزرگ و پشتیبانی از اعضایی که درصورت فعالیت انفرادی نمیتونن پروژه های مهم بگیرن
10- ثبت پروژه های انجام شده در کارنامه نهاد به اسم همون اعضایی که کار رو انجام دادن و تشکیل پروفایل اختصاصی برای هرکدوم از اعضا به نحوی که پروژه های انجام شده هر فرد در داخل نهاد، قابل مشاهده باشه
11- راه اندازی و مدیریت سایت اختصاصی نهاد برای قبول سفارش جدید و اعلام قیمت مرجع نهاد بعد از مشورت داخلی با اعضا و همچنین مشاهده پروفایل اختصاصی و رزومه اعضا، مشاهده نمونه کارها و...
12- ایجاد و گسترش یک Framework اختصاصی PHP با هدف سادگی و رعایت استانداردهای برنامه نویسی جهانی جهت پرهیز از کدنویسی نامرتب و غیر اصولی (اسپاگتی) در پروژه ها
13- تهیه، تکثیر و توزیع مجموعه های آموزشی در قالب CD و DVD و PodCast بین اعضا بصورت رایگان و فروش بصورت عمومی با برند نهاد
مگه هدف اصلی نهاد ایجاد اشتغال برای برنامه نویسان نیست؟:عصبانی++:
پس کوش. ما که جز اسم و سمیناهار (سمینار) از نهاد چیزی نمی بینیم.
خواهشا دوستان اگه می خوان چنین نهادی پا بگیره، همکاری کنن (با آقای شهرکی) و از بحث های تفریحی و بیهوده خودداری کنند.:متفکر:
موفق و موید باشید.
ضمن تشکر از اظهار نظر دلسوزانه شما، لازمه یک نکته رو یادآوری کنم: اگه میبینید اهداف نهاد تا حالا هیچ کدومش محقق نشده، بخاطر اینه که نهاد هنوز شکل نگرفته و جایی هم ثبت نشده. هدف از این نشستها هم بررسی راهکارها و تبادل نظر درخصوص نحوه راه اندازی نهاد هست و اینکه اهداف و قوانین و... رو بررسی و درصورت لزوم، اضافه، اصلاح یا حذف کنیم. نهاد که راه اندازی بشه و روال خودش رو پیدا کنه، سروکله پروژه ها و اشتغال و... هم پیدا خواهد شد. همین الآن حدود 15 پروژه کوچک و بزرگ که هرکدوم، بخشی از نیازهای روز جامعه رو برطرف میکنن و بطور متوسط میشه بیش از 200 نسخه از هر کدوم رو بفروشیم، تعریف شده و مستنداتش هم آماده است که به محض راه اندازی نهاد، بین اعضا برحسب تخصصهایی که دارن، تقسیم خواهد شد.
ممنون از شما، اما یه سوال، نهاد کی بطور رسمی کارش رو شروع می کنه؟
واقعاً الآن نمیشه زمان دقیقی رو مشخص کرد ولی یک چیز مسلمه: تا وقتی که دوستان این نشستها رو جدی نگیرن و حضور فعالی نداشته باشن و مدام بهانه هایی مثل «من راهم دوره»، «بابام نمیگذاره»، «پول ندارم» و امثالهم بیارن، این روز هرگز نخواهد رسید.
در تایید گفته های جناب شهرکی دوستان اینو بدونید که با چندتا پست و تاپیک توی یه فروم نمیشه کاری از پیش برد. باید جلسه های حضوری بصورت مرتب و بازه های زمانی کوتاه برگذار بشه و مطمئن باشید همون جلسه ها هستند که میتونن راهگشا باشند.
بنظرم تو یکی از این سایتهای نظر سنجی یه نظرسنجی ایجاد کنید در مورد زمان و مکان نشست و اون رو بصورت خصوصی به ایمیل های بچه ها ارسال کنید.
سلام
آقای شهرکی.
خودتون قضاوت کنید اگر شما یه فرزند 15 ساله داشتید می ذاشتید تنهایی پاشه بره اون ور کشور؟
خب پدر من نگرانه منه.
نشست اگر تو یه جای نزدیک تر باشه رو چشمم حاضرم بیام ولی نه دیگه اون سر کشور.
سلام
اینها قسمتی از اهداف نهادند:
برای اینکه بتونیم نهاد را راه اندازی کنیم باید تلاش بیشتری کنیم و سرعت بیشتری به کارها بدهیم .همیشه تا به امروز اولین ها سخت ترین بوده اند و برای اینکه راحتر و بهتر بشه سختی ها و مشکلات را حل کرد باید همکاری کرد و از تجربه های دیگران استفاده کرد،متخصصین را به کمک طلبید و از افرادی که اگاهی دارند استفاده نمود.نقل قول:
1- تعریف پروژه های جدید مطابق با نیاز روز جامعه IT
2- قبول پروژه از مشتریان و قیمتگذاری عادلانه
3- تقسیم پروژه ها به صورت منصفانه و گردشی بین اعضا به نحوی که اعضای نهاد، بیکار نمونن
4- برگزاری سمینارهای عمومی و تخصصی با هدف تبیین اهداف نهاد و توجیه مشتریان درخصوص اصول قیمتگذاری
5- آموزش برنامه نویسی خلاقانه به اعضا با هزینه بسیار کم
6- برگزاری دوره های آموزشی تکنیکها و ابزارهای نوین برنامه نویسی برای اعضا با هزینه بسیار کم
7- راه اندازی و تشکیل جلسات متعدد در شهرهای مختلف جهت معارفه اعضای جدید و تبادل تجربیات بین اعضا
8- آموزش اصول «برنامه نویسی» به جای «کدنویسی» به اعضا
9- ورود نهاد به قراردادهای بزرگ و پشتیبانی از اعضایی که درصورت فعالیت انفرادی نمیتونن پروژه های مهم بگیرن
10- ثبت پروژه های انجام شده در کارنامه نهاد به اسم همون اعضایی که کار رو انجام دادن و تشکیل پروفایل اختصاصی برای هرکدوم از اعضا به نحوی که پروژه های انجام شده هر فرد در داخل نهاد، قابل مشاهده باشه
11- راه اندازی و مدیریت سایت اختصاصی نهاد برای قبول سفارش جدید و اعلام قیمت مرجع نهاد بعد از مشورت داخلی با اعضا و همچنین مشاهده پروفایل اختصاصی و رزومه اعضا، مشاهده نمونه کارها و...
12- ایجاد و گسترش یک Framework اختصاصی PHP با هدف سادگی و رعایت استانداردهای برنامه نویسی جهانی جهت پرهیز از کدنویسی نامرتب و غیر اصولی (اسپاگتی) در پروژه ها
13- تهیه، تکثیر و توزیع مجموعه های آموزشی در قالب CD و DVD و PodCast بین اعضا بصورت رایگان و فروش بصورت عمومی با برند نهاد
من یک پیشنهاد دارم : و اون هم این است ک برای مراحل اولیه وچشم اندازها و بحث های استراتژیک اون از افراد متخصص دراین زمینه و استراتژی های بازار و تجربه اونها استفاده کنیم تا بتونیم سریعتر این مراحل را پیش بریم و نهاد را ثبت کنیم.
یکی از استادهای دوران دانشگاه من تخصصش این زمینه هست، من می خواهم از ایشان خواهش کنم به ما بپیوندند و مارا دراین راه یاری کنم ولی چون این نهاد،یک نهاد گروهی است و تمامی اعضای نهاد در اون سهم دارند و قراره قدمی بردارند نمی تونم بدون مشورت با شما ونادیده گرفتن نظر شما،از ایشان دعوت به غمل بیارم.
به همیت دلیل من موضوع را اینجا مطرح کردم تا نظر تمامی دوستان را بدونم و بعداز تصمیم نهایی توسط شما با ایشون صحبت کنم .دعوت من از ایشون بستگی ب نظر تمامی اعضا داره و تمامی اعضا باید نظر خودشون را بیان کنند.
لطفا بعد از هر صحبتی و هر نظری که دارید ب صورت bold آخر صحبتهای خودتون این را بنویسید:
من با دعوت از ایشان موافق هستم/موافق نیستم. :متفکر:
تا بعد از مشخص شدن نتیجه نظر سنجی ونظرات جمع تصمیم نهایی را بگیرم و مشخص بشود از ایشان دعوت بشه یانه .
این فقط یک پیشنهاد از طرف من هست نه یک اجبار.
ممنونم
من با دعوت از ایشان موافق هستم.
قطعا کمک افراد با تجربه روی روند نهاد تاثیر میذاره ولی لازمش اینه که دوستان بیان تو این نشست شرکت کنن.
الان تعداد ما به 10 نفر نمیرسه! ما اگه با همین وضع بریم نشست بعد از اساتید دعوت کنیم بیان یکم زشته دیگه! با این تعداد که نمیشه کار بزرگی کرد!
دوستانی که تو نشست اول بودین یه نظری بدین تا ما هم بدونیم تو این نشست چند نفر شرکت میکنن.
من هم با دعوت از ایشان موافق هستم:لبخندساده: ولی اگه حضور دوستان بیشتر از این باشه.
منم با حسن موافقم درصورتی حضور دوستان بیشتر از این باشه.
من هم با دعوت از ایشان موافق هستم
خب قطعا همه ی افراد موافقند ... البته من نمیخوام این وسط برای بقیه تصمیم بگیرم ( سوء تفاهم نشه ) ولی خیلی از افرادی که توی نشست اول بودند ... خیلی هم حمایت میکردند .. الان نیستن ... نام کاربری همشون رو هم میدونم .. ولی اسم نمی برم ...
من فکر میکردم نشست دوم با استقبال بیشتری مواجه میشه و افراد بیشتری تشریف میارن ... با این وضع که نمیشه از کسی دعوت کرد!
سلام دوستان
فقط پنجشنبه و جمعه باشه که وقت برای رفت و اومد باشه .
بنده 20 و 21 تیر ماه رو پیشنهاد میدم
سلام دوستان من هم وقتي تاريخ نشست معين شد بايد تصميم بگيرم كه ميام يا نه ولي 93.333333% هستم.
و اين كه بچه ها تو تاپيك و نظرها شركت نميكنن اينه كه خب اينجا فقط داره وقت تلف ميشه و هر كسي يه نظري داره و ارائه ميكنه بايد چند تا تاريخ هر چه زودتر معين بشه بعد به همه اطلاع رساني بشه براي نظر سنجي.
و وقتي نظر سنجي تموم شد حتي الامكان همه ي دوستان كه حداقل نظر دادن اگه مطابق ميلشون هم نبود سعي كنن كه بيان بالاخره 2 روز به جايي بر نميخوره.
اگه همينطوري پيش بريم فقط وقت تلف ميشه و هر كسي واسه ي خودش نظري ميده و بس.
يه چيز ديگه اين كه حالا اگه ما اومديم اونجا(مكان نشست حالا هر جا كه بود) بايد كجا بريم نميشه كه از راه رسيده بريم دنبال يه مكان باشيم واسه ي اين 2 روز بالاخره شهر غريبو... اين مساله هم قبل از نشست معلوم بشه بهتره.
منم با 20 و 21 تیر ماه موافقم
شاید یک دلیل اون امتحانات فاینال دوستان باشه که 2گروه شدند گروهی امتحاناتشون قبل ازانتخابات و گروهی بعداز اون افتادکه یک بهم ریختگی و دغدغه زیاد برای دوستان ایجاد کرد.نقل قول:
من فکر میکردم نشست دوم با استقبال بیشتری مواجه میشه و افراد بیشتری تشریف میارن ... با این وضع که نمیشه از کسی دعوت کرد!
من تا تصمیم نهایی که توسط رای اعضا گرفته میشه منتظر میمونم.
انشالله همه چی درست میشه.
سلام
19تیر برابر است با اول ماه رمضاننقل قول:
بنده 20 و 21 تیر ماه رو پیشنهاد میدم
سلام
اما خانواده من یه خانواده ی کشاورزن اصلا نمی دونم برنامه نویسی چیه.
شما لا اقل استاد دانشگاهید می دونید اوضاع از چه قراره ولی خانواده من تنها چیزی رو که باعث پیشرفت من می دونن درس خوندنه همین.
خوب شما هم باید باهاشون صحبت کنید. شرایط سخت شما رو درک میکنم ولی بالأخره اگه صحبت نکنید، اوضاع تا ابد همینطور میمونه. بگین این درس و دانشگاه برای اینه که بتونید از این حرفه درآمد کسب کنید و این جلسات هم برای همینه که توی نهادی قرار بگیرین که راه اصولی کسب درآمد از این رشته رو (که توی دانشگاه یاد نمیدن)، به شما نشون میده. با دست روی دست گذاشتن، چیزی عوض نمیشه.
سلام.
امیدوارم صنف ثابتی برای برنامه نویسان ایجاد گردد.
آقای شهرکی میشه اون DVD هایی که سری قبل دادید این سری هم به کسایی که تازه امدن بدید؟
راستی من اول از بندرعباس باید بیام تهران بعدش از اونجا بیام آمل ، دوستان تهران تا آمل چند ساعته؟
توی این سری فقط بحث میکنیم یا مطالب آموزشی هم یاد میدید؟
این سری به کسانی که تشریف بیارن، یک DVD-9 (حدود 8.5GB) حاوی جدیدترین e-Bookها و فیلمهای آموزشی و برنامه های کاربردی مختلف مثل Editor و IDE و Server و Source Code و... هدیه داده خواهد شد.
زمانشو لطفا چند روز قبل از نشست مشخص کنید تا زمان کافی برای اومدن و جا رزرو کردن داشته باشیم . من از 15 ام به بعد وقتم رو میتونم تنظیم کنم
من همیشه اینجور نشست ها و سمینار ها رو دیدم مسئولین اون سمینار ها میان یه تاریخی مشخص میکنن ... و اعلام میکنن .. هر کی خواست .. خواست ... هر کی هم که نخواست نمیاد خب!
حالا بحث ما به خاطر یک سری مسائل فرق میکنه درسته ... ولی دوستان فرض رو بر این بزارید که بنر فلان سمینار رو دیدید و تاریخ 15 تیر اعلام شده ...
خودتون رو با تاریخ منطبق کنید ...
پیشاپیش ممنون از همکاری همگی
بچه ها توی این سن و سال نباید به پول فکر کنند . نباید به پول درآوردن و پیدا کردن شغل و درآمد بالا داشتن فکر کنن . همه جای دنیا دارن اینو میگن . الان ایشون باید فقط تمرکز و فکر و ذهنش درگیر درس خوندش باشه اگر هم درسش تموم شد فکر بازی و عشق و حالش باشه باید از تعطیلاتش استفاده کنه نه اینکه دغدغه پول بدست آوردن داشته باشه تو این سن!! خدا پدر مادرش و براش نگه داره ولی تا 18 سالگی توی همه جای دنیا خانواده خرج فرزند و میده بعد از اونه که باید وارد محیط کار بشه و بتونه خودش زندگیشو اداره کنه. نه اینکه از این سن و سال فکر و ذکرش بشه پروژه گرفتن و انجام دادن .
چه اصراری هست این دوست عزیز بیاد تو جلسه؟ چرا از 4 تا مدیر پروژه 4 نفر صاحب شرکت دعوت نمیکنید؟ شما که دسترسی دارید یک تاپیک فراخوان بزنید برای افراد با تجربه و حرفه ای و مدیران شرکت ها
والا آدم فکر میکنه متوسط سن بچه های فروم 18 سال هست!!
عزیز یه مثال زدن توو مثالم مناقشه نیست.هر کسیم راه و روشو دیدش توو زندگی متفاوته.واقعا میخوای کمک کنی یا فقط فقط نقد کنی؟موضوع تاپیک اینه؟چرا همه اصرار دارن حرفای یکی دیگرو بکوبونن توو این تاپیک.
کجای شرعو دینو واقعیت زندگی گفته فرزند تا 18 سالگی باید از خانواده خرجی بگیره؟واقعا خانواده بهش برمیخوره بچش خرجیشو خودش دربیاره؟واقعا همه ی خانواده ها انقد دارن که تا 18 سالگی خرجیه همه فرزنداشونو بدن؟شما بخودت نگا نکن.اون خانواده هایی که 8 نفرن یا 11 نفر یا بیشتر واقعا پدرو مادر باید تا 18 سالگی حرجی بدن؟؟پس این سن تکلیف چیه؟؟؟اینی که میگن 15 سال آدم مکلف میشه چیه؟مکلف شدن فقط نمازو روضس؟؟یعنی واقعا این قانونی که میگی یکسانه همه جا؟چقد زیر 15 ساله ها دارن کار میکنن؟چیزی قانونه که بطور عادلانه بین همه ی مردم تقسیم بشه.این مسیر اشتباه زندگیو ماها مد کردیم که داره بسمتی میره که دیگه 18 عدد شده بعضی جاها تا سن های بالتر هم باید خرجی بدن که مطمئنا هممون دیدیم.حرفام کلی بود.
حالا ازون بحث خارج بشم اینجا خود آقا امین مسیر زندگیشو انتخاب کرده.پس هیج زورو اجباری نیست.وقتی کسی یک مسیرو انتخاب کرد واسه ادامه ی زندگیش ما نباید سنگ بندازیم بگیم نه هنوز 18 سالت پر نشده تا 18 خانوادت موظفن خرجیتو بدن.این حرفا خوب نیست و اصلا درست نیس و فقط از تفکرات غلطه.تک بعدی به مسائل زندگی نگاه نکن.و شما یه چی گفتی منم یه جوابی دادم.دیگه ادامه دادن نداره.بحث تاپیک هم این نیست.ممنون.
سلام
هم از آقا شهریار ممنونم و هم از آقا بیدک(ببخشید اسمتون رو نمی دونم).
مسئله من یه چیزی مثل همینه با این تفاوت که والدینم این چنین فکر می کنن.
کلا خانواده ی من خیلی از سفر می ترسن(دلیلش رو نمی دونم) آخه تا سال سوم راهنمایی نمی گذاشتن من اردو برم :لبخند:
آقای شهرکی نمی شه یجوری این dvd تون رو برای دانلود یا هرجور دیگه ای که بدست ما برسه قرار بدید؟
تشکر.
يكي لطفا ب من ميگه چرا شما فقط درباره نهاد و مسايل مربوط به اون صحبت نمي كنيد؟چرا همش مسايل حاشيه ايي مهم تره ميشه؟:متفکر:
نمي گويم آمدن يا نيامدن اعضا مهم و ضروري نيست هست چون نهاد به عضو نياز داره ولي مسايل حاشيه ايي مهم تر از نهاد واهدافش هستند چرا؟ من درك نمي كنم:گیج:
پس تاريخ هايي كه قرار شد براي نظر سنجي اعلام بشه چي شد؟ اصلا كي قراره تاريخ ها رو معلوم كنه!
آقا مهرداد و آقاي شهركي فكر كنم بچه ها منتظر جواب آخر شما و يه نتيجه گيري كلي هستن.
راستي يه چيز ديگه اگه ميشه موضوع نشست رو اعلام كنيد تا اعضا خودشون رو آماده كنن بالاخره با فكر كردن به مساله پيش از نشست نتايج بهتري هم كسب ميشه.
من نظرم روی 6 و 7 یا 13 و 14 تیر ماه هستش.
کلا پنج شنبه جمعه ها باشه سمینار ها خیلی زمان مناسبی هستش.
ببینید، مسئله اینه که تا زمان تشکیل نهاد و روی روال افتادن کارها، برگزاری همین نشستها و گردهم آمدن و هم اندیشی برنامه نویسان، مهمترین کاری هست که نهاد باید انجام بده و این مسئله، یک انتخاب نیست که بخوایم ازش بگذریم. توی همین نشستها قراره فعالیت آتی نهاد و نقش اعضا و... مشخص بشه. ضمناً اون DVD هم گه بعنوان هدیه قراره در اختیار شرکت کنندگان قرار بگیره، یه جور تشکر از کسانی هست که زحمت اومدن رو تحمل کردن و چیزی نیست که بخوایم برای دانلود یا سایر موارد، منتشر کنیم وگرنه راه برای تکثیر و توزیع و آپلود و... زیاده. ضمناً این بحثها که هر کسی تا چه سنی باید به درس و این چیزها فکر کنه، یک مسئله شخصی و خانوادگیه و به کسی ارتباطی نداره ولی وقتی ایشون شغل برنامه نویسی رو برای آینده خودشون از الآن انتخاب کردن، دیگه درس و... بهانه قابل قبولی برای شرکت نکردن در نشستها نیست چون اگه درس در اولویته، پس ایشون توی تالار برنامه نویس هم نباید حضور داشته باشن و به همون درسهای مدرسه و دانشگاه برسن کافیه. البته منظورم این نیست که ایشون بهانه میارن چون شرایط خانوادگیشون رو درک میکنم ولی بهرحال، نتیجه این طرز تفکر که افراد تا سن خاصی فقط باید دروس آکادمیک رو بخونن، همین اوضاع الآن برنامه نویسی ما میشه که طرف وقتی دانشگاهش تمام میشه، یکهو میفته توی بازار و نه تجربه داره و نه تخصص (به لطف آموزشهای آکادمیک فوق العاده ما در ایران) و هم به خودش توی کار آسیب میزنه و اونجور که باید از این حرفه کسب درآمد نمیکنه و هم بازار تخصصی این حرفه رو خراب میکنه. من خودم از 12 سالگی برنامه نویسی رو شروع کردم و از همون موقع هم پروژه های دانشگاهی رو که بعضاً دانشجوها نمیتونستن انجام بدن (با ++C/C) انجام میدادم و کسب درآمد میکردم و همین مسئله، کمک بزرگی به خانواده ام بود چون عملاً از 14-13 سالگی خرج خودمو در میاوردم و طبیعتاً وقتی خانواده این موضوع رو دیدن، بیشتر تشویقم کردن که این راه رو ادامه بدم. شما همه جای دنیا بودین که میگین همه جا تا 18 سالگی خرج رو خانواده میده؟ نه عزیز من، اونها هم از سنین پایینتر (سن مشخصی نداره - هر موقع که خود فرزندشون تشخیص بده)، میگذارن وارد بازار کار بشه ولی حمایتش میکنن و مراقب هستن که مسیر رو اشتباه نره و سن 18 سالگی که گفتین، برای اینه که توی تصمیماتش مستقل عمل کنه و دیگه نیازی به کسب اجازه از والدین نداشته باشه. علت اینهم که از 4 تا مدیر و صاحب نظر دعوت نمیکنیم، اینه که این مدیران و صاحب نظران، دغدغه جیب خودشون رو دارن نه شرایط کاری برنامه نویسان رو. اگه این مدیران و متخصصان که میگین، میخواستن کاری کنن، تا حالا انجام داده بودن و نیازی نبود خود ما برنامه نویسها دست به کار بشیم. ما هم نه تنها درمورد ایشون، بلکه درمورد تمام کسانی که اظهار تمایل کردن عضو نهاد باشن، اصرار داریم که توی نشستها حضور داشته باشن تا حرفشون رو بزنن و نقشی توی نهاد برای اونها درنظر گرفته بشه. راحت صحبت کنم، توی نهاد هیچ نیازی به سیاهی لشکر نداریم. هرکی میخواد توی نهاد به کسب درآمد و آرامش شغلی برسه، از الآن باید یک گوشه کار رو بگیره. نمیخوایم سختیهای نهاد رو یک عده تحمل کنن و وقتی راه افتاد و همه چیز روی روال بود، اونوقت یک عده از راه برسن و لقمه آماده تحویلشون بدیم. البته دیر یا زود چنین شرایطی پیش میاد و نهاد پا میگیره و اعضای بعدی، زحمت کمتری دارن ولی حداقل کسانی که از الآن در جریان فعالیت نهاد بودن و اعلام آمادگی کردن، نباید پا پس بکشن و همه زحمتها رو به دوش چند نفر بندازن. طبیعتاً توی سیاستهای نهاد، امتیازات خاصی برای کسانی که توی راه اندازی اون نقش داشتن، تحت عنوان هیئت مؤسس درنظر گرفته خواهد شد. قصد ما هم از اصرار کردن، اینه که حتی الأمکان این امتیاز هیئت مؤسس بین اعضای بیشتری تقسیم بشه تا بعداً حرف و حدیثی برای این افراد پیش نیارن (کاری که توی خیلی ارگانهای دیگه اتفاق میفته).
از کجا به کجا رسیدیم...
من خودم نظرم اینه که بچه ها از سنین پایین تر بیان تو این حرفه چون دغدغه کمتری دارند و انرژی کاری بیشتری و هوش یادگیری غنی تری دارند
اما مشکلاتی هم هست که دوستان بهش اشاره کردند
این دوست عزیز میتونه خوانوادش و توجیچ کنه 1 ساعت این و بشونه پای همین تاپیک براش بخونه مطلب ها و
چندتا سایت خوب شرکت خوب ومثال بزنه
افزاد موفق و لیست کنه براشون از اینده 2 3 سالی بعد خودش بگه
طبیعی هست که خانواده مخالفت کنند چون توجیح نیستند و من کاملا بهشون حق میدم
اگه تونستی توجیح کنی که خیلی خوب اگه نه بگو 1 روز 2 روز مادری پدری برادری همرات بیاد
دوستان من انرژیم واقعا کم شده + نه فقط من خیلی از دوستان هم همینجوری فعلا فقط پاشون وسطه....اگه بخواد اینجوری پیش بره و همه بیان فقط بحث و نقد کنند ما تا قیام قیامت باید با بچه ها سرو کله بزنیم
یک تیم مدیریت و تیم نیروی کار تشکیل میشه و طبق یک ضوابط بقیه باید ( کار ) کنند .
شاید تعبیربدی شده که ما اومدیم همون اول گفتیم که کار بیمه پروژ] اموزش همه و همه از ما....
اما شما فکر کنید
این نهاد با کنترین نیرو ها هم میتونست برگزار شه و روابط از قبل موجود اون میتونست اسمی در کنه و بعدش با شرط و شروط بیاد نیرو ها و ساپورت کنه...
اما ما خواستار یک فرق اسسی بودیم...ما خواستیم افرادی که هم رنگ خودمون هستند و درگیر کنیم
دوستان لطف کنند نظر بدند در مورد زمان و حرفه دیگه ای پیش کشیده نشه .
سلام
والا چند بار سعی کردم توجیهشون کنم اما نتونستم.
خودشون هم بخاطر شرایط کاریشون (مادرم در اداره آموزش و پروش و پدرم هم مشغول به کشاورزین) نمی تونن منو همراهی کنن.
بخدا خیلی دوست دارم بیام و تمام سعیم رو می کنم اما بعضی وقت ها به چیزی که انسان دوست داره نمی رسه.
با این حال تمام سعیم رو می کنم.
به نظرم بحث های حاشیه ای رو بزاریم کنار یا حداقل یه موقع دیگه مطرح کنیمش.
الان بشینیم تصمیم گیری کنیم در مورد تاریخ نشست که بیشتر از این زمان از دست ندیم و یه قدم مثبت دیگه برداریم.
آقا امین هم انشالله مشکلش حل میشه دفعات بعد حضور پیدا می کنن.
خب اگه میشه سرفصل هایی که قرار توی نهاد بحث بشه رو اینجا بگید.
ببخشید آقای شهرکی میخواستم بدونم هرکسی میتونه سخنرانی کنه؟
کسی میتونه پروژه اش رو مانند استارت آپ اراعه بده؟
پ.ن : دارم فکر میکنم اگه بیام باید 23 ساعت توی راه باشم!!! ، چه طوری برگردم ای خدا مگه جونی میمونه :دی
بله هر کسی میتونه صحبت کنه ولی اگه برنامه خاصی دارین، لطفاً زمان لازم و عنوان بحثتون رو مشخص کنید تا زمانبندی انجام بشه.
بعد از مذاکره با آقا مهرداد و به پیشنهاد ایشون، قرار شد یک کارگاه آموزشی هم توی نشست دوم برگزار کنیم که موضوعش میتونه به انتخاب خودتون باشه. چند مورد که بنده پیشنهاد کردم:
1- MVC
2- OOP
3- یکی از Frameworkهای PHP
4- ساخت یک پروژه عملی (مثل فروشگاه اینترنتی با درگاه پرداخت آنلاین و سبد خرید و... یا گالری عکس حرفه ای یا هر موضوع دلخواه دیگه)
5- استفاده از Template Engineهایی مثل Smarty
اگه موضوع دیگری هم مدنظرتون هست، میتونید به فهرست اضافه کنید. برای شرکت در نظرسنجی، عدد مربوط به گزینه دلخواهتون رو به شماره پیامک نهاد (که توی پست اول این تاپیک هست) پیامک کنید و اکیداً سفارش میکنم پست نگذارین (مگه اینکه گزینه ای بخواین اضافه بشه).
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
عرض کنم که روزهای اولی که این تاپیک ایجاد شده بود بنده اومدم و یک سری از مطالب بحث شده رو خوندم که بیشتر توسط جناب شهرکی(که واقعا در این انجمن پی اچ پی به گردن همه ی ما حق دارن) و همچنین اگر اشتباه نکنم آقای حسین زاده نوشته شده بود و واقعا خیلی خوشحال شدم از اینکه همچین نهادی قرار هست تشکیل بشه و از دلسوزی و زحمت کشیدن این دوستان احساس خیلی خوبی بهم دست داد و امیدوار شدم که هنوزم در جامعه افرادی هستن که دنبال فعالیت های زیر بنایی و آینده نگرانه هستن،از این بابت از همه این فراد تشکر میکنم
در ادامه روند تشکیل نهاد متاسفانه به دلیل مشکلات شخصی که داشتم از موضوع دور شدم،البته گاهی با هر سختی بود میومدم و نگاهی به تاپیک مینداختم ولی نتونستم در بحث ها شرکت کنم که از این بابت عذر خواهی میکنم
الان که خدارو شکر توفیق این رو پیدا کردم که در این جا حضور پیدا کنم میخوام بگم که برای تشکیل جلسه نهاد خیلی مشتاقم و حاضرم از کردستان بیام آمل،بابل یا هر جای دیگه و حداقل برای یک بار هم که شده در شروع یک فعالیت زیر بنایی و آینده دار سهیم باشم
این مطالبی که عرض کردم به این دلیل بود که اعلام آمادگی کرده باشم تا دوستان زحمت کش هم دلگرم تر بشن به ادامه کار و خدای نکرده این نهاد هم مثل بقیه فعالیت های جامعه در اواسط راهش منحل نشه.امیدوارم که با کمک و همکاری همه ی ما،نهاد به صورت کامل به مقصود نهایی خودش برسه انشاالله...
باز هم از زحمات جناب استاد شهرکی و آقای حسین زاده و بقیه دوستان متشکرم
به نظر من در مورد الگو های طراحی (Design patterns) صحبت کنیم.
مساله کارگاه آموزشی پی اچ پی یا مثلا اموزش OOP خیلی کلیشه ای شده بریم سر پاشنه آشیل برنامه نویسا مخصوصا ایرانی که بدون رعایت الگو کار می کنن.
من خودم خیلی دوست دارن این موضوع رو یاد بگیرم و روش کار کنیم
هر گزینه ای که تمایل دارین رو پیامک کنید. لطفاً پست ایجاد نکنید (مگه اینکه بخواین گزینه جدیدی اضافه کنید). الآن این پست شما، اشاره به MVC داشت یا کلاً میخواین درمورد Design Patternها صحبت بشه؟ ببینید، قصدمون ایجاد کارگاه یکروزه است چون این مباحث رو اگه بخوایم بطور تفصیلی و تخصصی درموردش بحث کنیم، کار یکروز نیست. میخوایم در پایان روز، یک کار عملی انجام بشه. درمورد آموزش OOP هم فکر نمیکنم هنوز اینقدر کلیشه ای شده باشه چون اولاً هنوز خیلیها باهاش آشنایی ندارن و ثانیاً درصد زیادی از کسانی که باهاش کار میکنن هم اصولی و استاندارد نمینویسن.
ممنون كه اين قدر دل ميسوزونيد واقعا جاي تشكر و قدر داني داره.
و ببخشيد تاپيك ميزنم البته پيامك رو ارسال كردم ولي اگه [4- ساخت یک پروژه عملي] باشه تقريبا گزينه هاي ديگه رو هم در بر ميگيره و يه استارت اوليه واسه هر كدوم از گزينه هاي ديگه زده ميشه و باقيش رو هم به عهده ي اعضا ميذارين ديگه بالاخره لقمه كه نبايد كامل و آماده باشه استارت هر كدوم با شما (تو همين پروژه عملي) ادامش با ما.
واقعا هر كاري همون استارت اوليش سخته باقيش خود به خود فراهم ميشه.
البته من نظرم رو گفتم هر چي شما صلاح بدونيد.
بازم ممنون.
نظرم این بود که کارگاه اول استاد شهرکی به عده بگیرند و دوره های بعدی حالا یا دوره های پیشرفته تر یا دوره های مرسوم تر و دوستان دیگهه بتونند کلاس بگیرند و پیش قدم بشند
هم میتونه انلاین باشه
هم میتونند تو شهرشون برگزار کنند
انشا الله بعد این نشست کارمون و شروع کنیم و یکی از اهدافمون که تربیت مدرسین هست و استارت بزنیم
گزینه ای که دوست دارید و پیام کنید
گزینه ها هم میتونه ادغام بشه ! اما به اندازه وقتمون گنجایش داشته باشه فقط