-
نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
خیلی شیک هستند آفرین تبریک میگم... انشاالله موفق باشید
ممنون دوست عزیز. انشالله تو آپدیت های بعدی کامل تر میشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
لینک دانلود رو پیدا نکردم:متفکر:
مجدد آپلود کردم http://uploadboy.me/lp481uxpem51/Setup.rar
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
میشه یه لینک بدی که مشخصات کامل بده چون میخوام کارتون رو به دوستامم بدم اینطوری معلوم نیست کار از کجا اومده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mori Bone
اگه این تقویمت رایگانه ستاپش کن من تو فیس-بو-ک یه پیج دارم واسه نرم افزار های رایگان ایرانی بده اونجا به اسمت شیر کنم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mori Bone
این رایگانه ؟ امکانش هست SHARE کنید ؟ هزینه اش چقدره ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
NasimBamdad
این رایگانه ؟ امکانش هست SHARE کنید ؟ هزینه اش چقدره ؟
بله رایگانه و دارم کاملش میکنم تا پکیجش کنم در دسترس عموم قرار بدم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mori Bone
بله رایگانه و دارم کاملش میکنم تا پکیجش کنم در دسترس عموم قرار بدم.
خیلی خیلی عالیه مرسی
-
نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
با عرض سلام و تشکر از شما و همه دوستان عزیز که تجربه ها و راهنماییهای مفیدتون رو بدون هیچ چشمداشتی در اختیار بقیه قرار میدید و باعث پیشرفت بقیه دوستان میشید
من خودم به شخصه خیلی از مطالبتون استفاده کردم.
می خواستم اگه امکان داشته باشه بفرمایید که این حالت رو چطوری درست کردید. آیا کامپوننته یا روش خاصی داره
با تشکر
-
نقل قول: طراحی ظاهر برنامه UserInterface
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
با عرض سلام خدمت آقای مهندس گلبافان عزیز و همه دوستان دیگه و تشکر از زحمات و راهنماییهای مفیدتون
طراحیتون خیلی زیباست:تشویق:
میشه بفرمایید این حالت رو چطوری طراحی کردید و آیا اینکه از کامپوننت خاصی استفاده شده؟
-
سلام دوست عزیز
از کامپوننت استفاده نمیشه
باید از تصاویر png استفاده کنید و فرم شما هم transparent باشه
بعد لازمه که فرم شما از لحاظ اندازه و مکان مشخص بشه که کجای دسکتاپ باشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام دوست عزیز
با تشکر از توجهتون میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید
-
سلام به همه ...
(شاید سوال مربوط UX باشه) :متفکر:
دوستان چند تا نرم افزارهای حسابداری و ... رو دیدم که اینا جز قابلیت های برنامه هاشون گذاشتن :
نقل قول:
خروج اطلاعات گزارشات در قالب word , excell , pdf
نظرتون چیه ؟
من توی اون نسخه انبارداری ساده که اینجا گذاشتم واسه دانلود ، این کار کردم (خروجی اکسل) چند تا از دوستان حرفه ای بهم گفتن چه کاری کردی ؟
هم مشکل ساز میشه ، هم کلی کدنویسی کردی
و واقعا هم درست میگفتن !!!
الان اگه اون اطلاعاتی رو که لازمه طرف ازش اکسل یا ... رو بگیره میفرستم تو استیمول سافت (اونجا با کیفیت بیشتر و خیلی راحت کاربر میتونه انواع خروجی رو بگیره)
چه حسنی داره این قابلیت ها !!؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mori Bone
چه رنگ بندی خوبی انتخاب کردی
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ali_72
موفق باشی
من لحظه شماری می کنم برای اون کامپوننت تاریخ شمسی اش . خیلی خوشگله
قول داده Share , Public کنه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ali_72
موفق باشی
خیلی ممنون.:قلب:
نقل قول:
من لحظه شماری می کنم برای اون کامپوننت تاریخ شمسی اش . خیلی خوشگله
قول داده Share , Public کنه
شرمنده فعلا کامپوننت نیست ک بتونید داخل نرم افزارتون استفاده کنید.فعلا ی برنامس:افسرده::ناراحت:
-
Mori Bone
جناب میشه بگید از چه تکنولوزی های و زبان سی شارپ استفاده کرده ایدوایا از xamlو wcf کدام یک
سپاس
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
miladwwe2013
Mori Bone
جناب میشه بگید از چه تکنولوزی های و زبان سی شارپ استفاده کرده ایدوایا از xamlو wcf کدام یک
سپاس
wpf سی شارپ
-
سلام.دوستان میخشین بابت اسپم.ولی شماها همه کارتون درسته.اما کاربرای متوسط به پایین فقط باید بیان بخونن مطالب رو.یه پیشنهاد دارم که اگه ممکنه مدیرای عزیز رسیدگی کنن و یه تاپیک آموزشی در این رابطه بزارن.اینجا فقط همه میاین کارا رو میزارین.درسته ما میتونیم ایده بگیریم.ولی خب از همون چیزی که دارین میسازین یه فیلم بگیرین و یا حداقل چندتا عکس بگیرین تا ما هم مثل کارای شما بسازیم.خیلی ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mori Bone
خیلی ممنون.:قلب:
شرمنده فعلا کامپوننت نیست ک بتونید داخل نرم افزارتون استفاده کنید.فعلا ی برنامس:افسرده::ناراحت:
خوب نمیشه DLL اش کنید ؟ Class Librery
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
حمیدرضا1
سلام.دوستان میخشین بابت اسپم.ولی شماها همه کارتون درسته.اما کاربرای متوسط به پایین فقط باید بیان بخونن مطالب رو.یه پیشنهاد دارم که اگه ممکنه مدیرای عزیز رسیدگی کنن و یه تاپیک آموزشی در این رابطه بزارن.اینجا فقط همه میاین کارا رو میزارین.درسته ما میتونیم ایده بگیریم.ولی خب از همون چیزی که دارین میسازین یه فیلم بگیرین و یا حداقل چندتا عکس بگیرین تا ما هم مثل کارای شما بسازیم.خیلی ممنون
اون دیگه مبحث اموزشیه کسی هم مجبور به این کار نیس شما باید علمت رو ببری بالا همین
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
اون دیگه مبحث اموزشیه کسی هم مجبور به این کار نیس شما باید علمت رو ببری بالا همین
دوست عزیز یه جوری میگین که انگار من کسی رو مجبور کردم! در حد یه پیشنهاد بود.همین.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
حمیدرضا1
دوست عزیز
این تاپیک برای من خیلی مفید بوده
کاربرای متوسط به پایین نباید فقط بخونن و برن
باید ببینن این دوستان بزرگوار چه راهی رو رفتن و از چه تکنولوژی هایی به چه نحوی استفاده میکنن
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
حمیدرضا1
سلام
ببین آقا حمید رضا :)
طراحی اسم ش روشه دیگه (طرح ، نقش ، نما و ...)
شما یه طرح و نمایی از فرم و پنجره توی ذهن دارین ...حالا باید به هر روشی که شد این طرح رو پیاده کنید ؛
تکنولوژی به کیفیت طرح ربط داره نه به پیاده سازیش (اصل کار رو میشه با همین کدای سی شارپ هم پیاده کرد)
و بستگی به خلاقیت و صد البته به تمرین نیاز داره (البته باید طرح های دیگران رو هم ببینی والگو بردارین)
ولی چند تا چیز مهم هست که باید تو طراحی توجه داشته باشین (UI & UX)
این چند تا پست رو با دقت بخونید : (با دقت)
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2248872
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2251335
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2257262
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2257392
باید توجه کرد که صرفا هدف رنگ و لعاب دادن به فرم نیست (دفتر نقاشی که نیست)
باید ببینی کاربر چی دوست داره ببینه (توی فرم ها)
راحت هر کاری رو انجام بده (مثلا اگه یه سری داده ورودی رو ثبت کرد ، نیم ساعت دنبال داده ها نگرده تا پیداشون کنه)
این بهش خوش بگذره (حال کنه با برنامه - طوری نباشه که هنوز نیومده بره بیرون)
هر رنگی که شما دوست داری نباید تو فرم استفاده کنی (آقای گلبافان عزیز یه پست و لینک در مورد روانشاسی رنگ گذاشتن)
در آخر اینکه همه این کارا واسه خودش یه تخصص و ربطی به برنامه نویس بودن نداره (باید تجربه دیگران رو ببینی - تمرین کنی - مطالعه کنی - فکر کنی و نتیجه رو پیاده کنی)
من الان طرح هر فرم رو (تو برنامه ای که دارم مینویسم) روی کاغذ میکشم !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ghasem110deh
سلام
ببین آقا حمید رضا :)
طراحی اسم ش روشه دیگه (طرح ، نقش ، نما و ...)
شما یه طرح و نمایی از فرم و پنجره توی ذهن دارین ...حالا باید به هر روشی که شد این طرح رو پیاده کنید ؛
تکنولوژی به کیفیت طرح ربط داره نه به پیاده سازیش (اصل کار رو میشه با همین کدای سی شارپ هم پیاده کرد)
و بستگی به خلاقیت و صد البته به تمرین نیاز داره (البته باید طرح های دیگران رو هم ببینی والگو بردارین)
ولی چند تا چیز مهم هست که باید تو طراحی توجه داشته باشین (UI & UX)
این چند تا پست رو با دقت بخونید : (با دقت)
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2248872
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2251335
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2257262
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2257392
باید توجه کرد که صرفا هدف رنگ و لعاب دادن به فرم نیست (دفتر نقاشی که نیست)
باید ببینی کاربر چی دوست داره ببینه (توی فرم ها)
راحت هر کاری رو انجام بده (مثلا اگه یه سری داده ورودی رو ثبت کرد ، نیم ساعت دنبال داده ها نگرده تا پیداشون کنه)
این بهش خوش بگذره (حال کنه با برنامه - طوری نباشه که هنوز نیومده بره بیرون)
هر رنگی که شما دوست داری نباید تو فرم استفاده کنی (آقای گلبافان عزیز یه پست و لینک در مورد روانشاسی رنگ گذاشتن)
در آخر اینکه همه این کارا واسه خودش یه تخصص و ربطی به برنامه نویس بودن نداره (باید تجربه دیگران رو ببینی - تمرین کنی - مطالعه کنی - فکر کنی و نتیجه رو پیاده کنی)
من الان طرح هر فرم رو (تو برنامه ای که دارم مینویسم) روی کاغذ میکشم !
ممنون آقا قاسم:لبخند:
جوابتون منطقی بود.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
NasimBamdad
خوب نمیشه DLL اش کنید ؟ Class Librery
دارم روش کار میکنم. تقویمو dllش کردم دارم رو datepicker کار میکنم. ب احتمال زیاد هفته دگ شیر میشه:قلب:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام دوست عزیز
تو این زمینه راهنمائی می کنید؟ چطوری فرم رو transparent کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Vidico
تو این زمینه راهنمائی می کنید؟ چطوری فرم رو transparent کنیم؟
سلام
http://www.codeproject.com/Articles/...Form-with-Desi
-
سلام به همه ...
دوستان گرامی من میخوام تو پنجره اصلی یه تب کنترل بزارم که تو هر تب (6 تا تب) یک دیتاگریدویو هست و و یه سری آمار و ارقام ! (بعضیا واسه نمایش تو نمودار وبعصی توی لیبل)
اگه همه این داده ها رو توی لود_فرم بخونم سرعت لود خیلی میاد پایین !
تو همین برنامه بنکدار که امتحان کردم (فرم هایی که چند تا کمبوباکس دارن که داده رو از دیتابیس میخونن) برا بار اول که باز میشن چند ثانیه هنگ میکنه (رو سیستم خودم که اینطوریه) !؟
اگه حجم داده های لود شده بره بالا دیگه هیچی ... چه پیشنهادی دارین :متفکر:
"هم UI هست و هم UX"
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ghasem110deh
سلام به همه ...
دوستان گرامی من میخوام تو پنجره اصلی یه تب کنترل بزارم که تو هر تب (6 تا تب) یک دیتاگریدویو هست و و یه سری آمار و ارقام ! (بعضیا واسه نمایش تو نمودار وبعصی توی لیبل)
اگه همه این داده ها رو توی لود_فرم بخونم سرعت لود خیلی میاد پایین !
تو همین برنامه بنکدار که امتحان کردم (فرم هایی که چند تا کمبوباکس دارن که داده رو از دیتابیس میخونن) برا بار اول که باز میشن چند ثانیه هنگ میکنه (رو سیستم خودم که اینطوریه) !؟
اگه حجم داده های لود شده بره بالا دیگه هیچی ... چه پیشنهادی دارین :متفکر:
"هم UI هست و هم UX"
سلام
از حالت tabbed mdi باید استفاده کنید :چشمک:
تا موقعی که نیاز نشده داده ها رو لود نکنید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام
از حالت tabbed mdi باید استفاده کنید :چشمک:
تا موقعی که نیاز نشده داده ها رو لود نکنید
منم یه همچین مشکلی دارم :ناراحت:، tabbed mdi چیه؟
-
نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...
نقل قول:
نوشته شده توسط
ebrahim.rayatparvar
برنامه خوبی نوشتی از لحاظ رنگ و استایل باید بگم از استایل خوبی برای برنامه استفاده کردی ولی کمی کار کردن با این منو که واقعا قدیمی شده برای مشتری سخت شده و الان منئ های خوبی برای استفاده کردن وجود دراه و نکته بعدی که باز دارم تاکید می کنم نوع حرکت زدن رو فرم ها، یعنی کسی دیگه فرم ها رو به این صورت فرو رو فرم کار نمیکنه الان همه امدن به سمت Tab و لود کردن فرم های طراحی شده در داخل Tab کا در یه لحظه بشه چند کار رو انجام داد یا چند گزارش رو با هم چک کرد.
سلام
دوست عزیز استفاده از Tab زمانی که از دیتابیس واکشی میکنیم (دیتاگرید و یا...) سرعت اجرا رو پایین نمی یاره ؟
و چرا از Tab نمیشه فرمی رو لود کرد اما از dialog استفاده نکرد، و هم زمان چند فرم باز باشه ؟
-
باسلام
دقیقا مشکل من استفاده ازگرافیک دربرنامه است.راهنمایی کنیدچیکارکنم برای استفاده ازگرافیک بهتر دربرنامه ها ممنون میشم.
باتشکر از همه...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shabgard2oo9
باسلام
دقیقا مشکل من استفاده ازگرافیک دربرنامه است.راهنمایی کنیدچیکارکنم برای استفاده ازگرافیک بهتر دربرنامه ها ممنون میشم.
باتشکر از همه...
سلام
ببینید راهنمایی تو این مورد مثل راهنمایی در نحوه کد نویسی و ... نیست !؟
این پست و لینک هایی که ارجاع شده رو بخونید و بعد شروع کنید به پیاده کردن یه طرح که توی ذهنتون هست ... اینجا دوستان حرفه ای که هستن نظرات دقیقی و سازنده ای در مورد طرح تون میگن
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2282788
نمیشه بعنوان راهنمایی به شما یا کسه دیگه ای گفت که فرم ، کلید ها و ... رو چطور طراحی کنید ، این کلید اینجا باشه یا نباشه
در ضمن به طراحی ظاهر برنامه ، فکر نکنم بشه گفت "کار با گرافیک" :متفکر:
یا علی !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ghasem110deh
سلام
ببینید راهنمایی تو این مورد مثل راهنمایی در نحوه کد نویسی و ... نیست !؟
این پست و لینک هایی که ارجاع شده رو بخونید و بعد شروع کنید به پیاده کردن یه طرح که توی ذهنتون هست ... اینجا دوستان حرفه ای که هستن نظرات دقیقی و سازنده ای در مورد طرح تون میگن
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2282788
نمیشه بعنوان راهنمایی به شما یا کسه دیگه ای گفت که فرم ، کلید ها و ... رو چطور طراحی کنید ، این کلید اینجا باشه یا نباشه
در ضمن به طراحی ظاهر برنامه ، فکر نکنم بشه گفت "کار با گرافیک" :متفکر:
یا علی !
با تشکرمنظورم ازگرافیک همون زیباسازی محیط برنامه وخروج ازیکنواختی بود.
-
باسلام
کسی هست که حاضر به آموزش گام به گام ساخت فرم های دلخواه در این تالار باشد تا همه دوستان برنامه نویس بهره کافی و لازم را ببرند و سازنده هم یه ثوابی بکنه؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
حسین.کاظمی
باسلام
کسی هست که حاضر به آموزش گام به گام ساخت فرم های دلخواه در این تالار باشد تا همه دوستان برنامه نویس بهره کافی و لازم را ببرند و سازنده هم یه ثوابی بکنه؟؟؟
اینترنت پر مطلب هستش ولی شما لقم رو تا جایی که ممکنه اماده میخواین:تشویق:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
اینترنت پر مطلب هستش ولی شما لقم رو تا جایی که ممکنه اماده میخواین:تشویق:
من گشتم تو اینترنت ولی چیزی دستگیرم نشد که اومدم تو این وب گفتم!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
حسین.کاظمی
باسلام
سلام دوست عزیز
منظورتون رو یکم واضح ترش کنید.
همونطور که میدوین برای تولید هر نرم افزاری با هرکاربرد مختلف نیاز به طراحی های محتلفی هست اما اگر منظور شما اصول طراحی یک فرم در نرم افزارهست باید بگم که علاوه بر مطالعه سایت های مختلف باید کار کنید تا تجربه بدست بیارید.
با اینحال من سعی میکنم این مطلب رو قدم به قدم اینجا شرح بدم و از سایرین هم میخوام در صورت تمایل، کمک کنن
از کلیات شروع میکنم و آرام آرام با مثال وارد جزییات میشم... (فعلا با مبحث UI و UX کاری نداریم ولی بزودی واردش خواهیم شد)
1- لئوناردو داوینچی میگه: نهایت زیبایی در سادگی است : این اولین و مهم ترین اصل در طراحی فرم های نرم افزاری هست که هیچ وقت نباید فراموشش کرد. در صورتی که میتونید با کمترین استفاده از دکمه و ادیت و گرید و غیره ... فرم رو پیاده سازی کنید حتما بکنید!
مثال: به نظر شما گوشی اپل با یک دکمه در وسط زیباتره یا گوشی های بلک بری با یک کیبورد کامل؟ آیا کارایی شون نسبت به تعدد کلیدها فرقی داره؟ کدوم کاراتره؟
الف: اشیایی که میخواهید روی فرم بزارید رو خوب در مورشون فکر کنید و در صورت لزوم بکار ببرید. بهتره اول از همه روی کاغذ یک طرح کلی پیاده کنین
این اشیا رو به 4 قسمت میشه تقسیم کرد:
-- کنترل های ورودی: دکمه ها، زمینه متن، چک باکس، فیلد تاریخ و ...
-- کنترل های ناوبری: منوها، آیکون ها، قسمت های جستجو، جدول ها و ...
-- کنترل های اطلاعاتی: هینت ها، توضیحات مختلف، پنجره های دیالوگ و ...
-- کنتاینرها: انواع ماژولهای مربوط به ذخیره سازی
2- ایجاد ثبات و یکپارچگی: یعنی فرم های شما باید طوری طراحی بشن که کاربر وقتی برای اولین بار با یک فرم جدید در برنامه شما مواجه میشه بتونه حدس بزنه که مثلا برای خروج باید کجا رو کلیک کنه. اینجا باید بتونید برنامه خودتون رو با نرم افزارهای رایج و مهم و پرکاربرد شبیه کنید
برای مثال کاربران آفیس میدونن برای پرینت باید از ctrl+p به عنوان شورتکات استفاده کنن . پس در برنامه شما هم باید همین شیوه استفاده بشه
3- طراحی فرم باید هدفمند صورت بگیره: این به کاری که قراره برنامه انجام بده خیلی بستگی داره که جانمایی اشیای روی فرم چطور باشه؟ مثلا آیا بهتره اول دکمه ثبت رو بزاریم بعدش بیایم جعبه های ورود متن رو قرار بدیم یا اینکه عکسش درست تره؟
4- استراتژی استفاده از رنگها: با شناخت کافی از رنگ ها میتونید یک برنامه عالی رو طراحی کنید. برای مثال ایا بهتره رنگ دکمه ثبت سبز باشه و دکمه لغو رو قرمز بزاریم ؟ یا اینکه برعکس؟ دکمه ثبت رو قرمز بزاریم یا مثلا بنفش؟؟؟
5- استفاده از فونت ها با اندازه و رنگ مناسب: خب اینهم شبیه به همون استفاده از رنگ هست دیگه!
6- آیا نرم افزار طوری طراحی شده که ارتباط خوبی با کاربر برقرار کنه؟ مثلا اگر داره کاری رو انجام میده آیا به کاربر میفهمونه که باید صبر کنه تا کار تموم بشه؟ یا شایدم با یک متن که در صد انجام کار رو نشون میده با کاربر ارتباط برقرار میکنه تا کاربر بدونه تقریبا کار کی انجام میشه؟ شایدم بخوای این اشتباه رو بکنی و هیچ پیغامی به کاربر ندی تا فکر کنه برنامه هنگ کرده...
7-همیشه پیش بینی شرایط رو از دید مخاطب در نظر داشته باشید: بدید کسی که تاحالا فرم های برنامه شما رو ندیده با برنامه کار کنه . این کمک میکنه بتونید رفتارهای سایرین رو موقع مواجه شدن با فرم ببینید و مواردی رو که حتی فکرش رو هم نمیکردید رو دقیقا لمس کنید
برای شروع روی کلیاتی که گفتم فکر کنید و نتایج رو اینجا بنویسید تا در موردش صحبت کنیم...
-
2 ضمیمه
سلام خسته نباشید
این برنامه برای نگه داری اطلاعات دستگاه های یک شرکت استفاده میشه و توی این فرم اصلی من برای اطلاعات مربوط یه هر دستگاه از یک تب کنترل استفاده کردم ولی حالا احساس می کنم که با توجه به زیاد بودن دستگاه ها برای طراحی به مشکل می خورم تقریبا 30 تا تب . اگه بخوام از فرم های ام دی ای استفاده کنم تعدادشون خیلی میشه و بازم احساس می کنم نمی تونم مدیریت کنم
نظر شما دوستان چیه ؟ چون من اولین کارم است و تقریبا هیچ تجربه ای تو این زمینه ندارم :(
ضمیمه 137452ضمیمه 137451
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
m. hamide7
سلام خسته نباشید
این برنامه برای نگه داری اطلاعات دستگاه های یک شرکت استفاده میشه و توی این فرم اصلی من برای اطلاعات مربوط یه هر دستگاه از یک تب کنترل استفاده کردم ولی حالا احساس می کنم که با توجه به زیاد بودن دستگاه ها برای طراحی به مشکل می خورم تقریبا 30 تا تب . اگه بخوام از فرم های ام دی ای استفاده کنم تعدادشون خیلی میشه و بازم احساس می کنم نمی تونم مدیریت کنم
نظر شما دوستان چیه ؟ چون من اولین کارم است و تقریبا هیچ تجربه ای تو این زمینه ندارم :(
ضمیمه 137452ضمیمه 137451
سلام
30 تب زیاده تویی یک فرم اذیت میشی...
بنظرم برای هر کدوم از فرم های که داری تویی user control بسازشون بعد بیا با کمبوباکس تمام فرم هات رو لیست کن بعد کاربر هر فرم رو انتخاب کرد تویی یک پنل اون یوزر کنترل رو نمایش بده...
.
.
یا ...
.
.
فرم هات رو بساز بعد تویی منویی اصلی فرمت بیارشون اگر کاربر یکی از منوها رو انتخاب کردن اون فرم مورد نظر بازبشه...
.
.
یا ..
.
.
بیا نام فرم هات رو تویی یک لیست باکس کنار برنامه ات باز کن و فرم هات رو تویی یوزر کنترل بساز بعد تویی یک پنل نمایششون بده.. (البته این اخری مثه اولیه است فقط تفاوتش تویی نمایش نام فرم ها تویی کمبوباکس و لیست باکس هستش)
-
سلام خدمت اساتید عزیز و دوستان...
این چند اسکرین شات از اخرین کارم تویی برنامه های ویندوزی....
اکشن سنتر برنامه (مثه ویندوز 10)
http://bayanbox.ir/view/8369052152690010817/1.png
فرم اصلی - همیشه تکراری من :|
http://bayanbox.ir/view/8226782910466585139/22.png
فرم ثبت کاربران
http://bayanbox.ir/view/2264261689645768867/4.png
فرم ثبت ورود و خروج
http://bayanbox.ir/view/4215841105687109580/33.png
ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگن...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
طراحی رو سادتر کن زیبایی تو سادگیه
-
سلام juza66
از چه کامپوننت هایی استفاده کردی..؟
-
سلام
فقط DEV مابقیش عکس و استایل فرم ، تکس باکس ها و اون BLUR شدن پشت فرم هم از کلاسی که دوستان تویی همین تایپیک اعلان کردن استفاده کردم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
سلام
فقط DEV مابقیش عکس و استایل فرم ، تکس باکس ها و اون BLUR شدن پشت فرم هم از کلاسی که دوستان تویی همین تایپیک اعلان کردن استفاده کردم.
بنظرم رسید که با فوتوشاپ بلور شده:بامزه:
زیادی بلور شده حتی روی فرم در حال کار رو هم بلور کردی!!!
-
1 ضمیمه
اره روی عکس خودم با فتو شاپ بلور کردم چون کارم رو هنوز کامل نکردم و تحویل ندادم
منظورم پشت فرم بلور شده اینه (تویی عکس زیر مشخصه) فکنم تویی عکس بالا چون خودمم بلور کردم مشخص نیست
این
ضمیمه 137461
-
دوست عزیزم جناب آقای گلبافان خیلی خیلی زحمت کشیدی که جوابمو دادی. کمال تشکر را دارم.
من حقیقتش حدود 7الی 8 ساله دارم برنامه نویسی میکنم ولی متاسفانه برنامه هایم برای شرکتهایی است که اصلاً توجهی به زیبایی و رنگ و لعاب برنامه نمی کنند(خب چون یه عده سن بالا کارمند اونجاند که بزور و اجبار کار با کامپیوتر را بهشون یاد دادندچون می خاند از سنتی ببرنشون روبه مدرن ) بیشتر کارایی براشون مهمه وهمین امر باعث شده که منم زیاد نرم سراغ کامپوننت ها و زیباسازی نرم افزارهام و بیشتر وقتم را کد نویسی گرفته!!!! حتی چندین بار هم شده که با مدیران و مسئولین مربوطه شرکت ها هم صحبت کردم و چند نمونه کار زیبا که با کامپوننت انجام دادم نشونشون دادم ولی متاسفانه جواب منفی گرفتم و.......
** تا اینکه چند روز پیش خودم از صفحه لاگین و اسپلش یکی از نرم افزارهایی که واسه یک شرکت نوشتم خسته شدم و تغییرش دادم اونم صبح اول وقت قبل از اینکه کارمندای شرکت بیاند :قهقهه:
خودمم باورم نمیشد همون صبح ساعت هفت و بیست 5نفر زنگم زدند و از این دوصفحه ایی که تغییر کرده بود تعریف و ذوق کردند :قهقهه::لبخند:
اینجا بود که گفتم بد نیست که از این ببعدم برم سراغ زیبا سازی نرم افزارهام.!!!!!:متفکر:
خب در اولین قدمی که به ذهنم رسید اینه که من بیشتر با فرم ها سروکاردارم پس اول بیام فرم هامو سفارشی کنم به سبک و سلیقه خودم یا کارفرما!!!! بعد تکست باکس ها، باتن ها و دست آخرهم دیتا گرید(مثل گریدی که دوست خوبمون جناب آقای winner1 طراحی کردند).
ممنون میشم که در زیبا سازی و سفارشی کردن این چند کنترل ها راهنماییم کنید!!!
باتشکر از همگی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
حسین.کاظمی
دوست عزیزم جناب آقای
گلبافان خیلی خیلی زحمت کشیدی که جوابمو دادی. کمال تشکر را دارم.
من حقیقتش حدود 7الی 8 ساله دارم برنامه نویسی میکنم ولی متاسفانه برنامه هایم برای شرکتهایی است که اصلاً توجهی به زیبایی و رنگ و لعاب برنامه نمی کنند(خب چون یه عده سن بالا کارمند اونجاند که بزور و اجبار کار با کامپیوتر را بهشون یاد دادندچون می خاند از سنتی ببرنشون روبه مدرن ) بیشتر کارایی براشون مهمه وهمین امر باعث شده که منم زیاد نرم سراغ کامپوننت ها و زیباسازی نرم افزارهام و بیشتر وقتم را کد نویسی گرفته!!!! حتی چندین بار هم شده که با مدیران و مسئولین مربوطه شرکت ها هم صحبت کردم و چند نمونه کار زیبا که با کامپوننت انجام دادم نشونشون دادم ولی متاسفانه جواب منفی گرفتم و.......
** تا اینکه چند روز پیش خودم از صفحه لاگین و اسپلش یکی از نرم افزارهایی که واسه یک شرکت نوشتم خسته شدم و تغییرش دادم اونم صبح اول وقت قبل از اینکه کارمندای شرکت بیاند :قهقهه:
خودمم باورم نمیشد همون صبح ساعت هفت و بیست 5نفر زنگم زدند و از این دوصفحه ایی که تغییر کرده بود تعریف و ذوق کردند :قهقهه::لبخند:
اینجا بود که گفتم بد نیست که از این ببعدم برم سراغ زیبا سازی نرم افزارهام.!!!!!:متفکر:
خب در اولین قدمی که به ذهنم رسید اینه که من بیشتر با فرم ها سروکاردارم پس اول بیام فرم هامو سفارشی کنم به سبک و سلیقه خودم یا کارفرما!!!! بعد تکست باکس ها، باتن ها و دست آخرهم دیتا گرید(مثل گریدی که دوست خوبمون جناب آقای
winner1 طراحی کردند).
ممنون میشم که در زیبا سازی و سفارشی کردن این چند کنترل ها راهنماییم کنید!!!
باتشکر از همگی
رفیق عالیه باید همیشه این رو بدونیم قبل از پول و مشتری جیزیه که از ما بوجود میاد و باید انسان از ساختهاش احساس غرور کنه پول میاد و میره :قلب:
-
2 ضمیمه
من خودم اشق رنگ ابیم ولی گفتم اینبار تنوع ایجاد کنم این شروع برنامه جدیدمه نظرتون چیه؟
ضمیمه 137498
اینم طیف ابیشه بنظرتون کدوم بهتره
ضمیمه 137499