-
نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط
e_yaghoobi
Designer>Dictionary>function>Total>sum
قابل توجه دوستان محترم:
از نظر من هر سوالی پرسیدنی نیست !!! زیرا
1- خیلی از سوالات در همین تاپیک جواب داده شدند
2- خوبه آدم کمی با گزارش و فیلد ها وامکانات ور بره تا دستش بیاد یه چیزایی
اگه می گفتین من این کار رو کردم، ولی با ارور مواجه شدم ، یا دیتام رو نشون نداد ، سوال بهتری بود.
امیدوارم ناراحت نشید و در حد یک انتقاد بپذیرید.
من هر کاری می کنم جواب نمی ده
دانلود و کرک 2010 رو می شه بهم معرفی کنید:خجالت:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sadaf_
من هر کاری می کنم جواب نمی ده
دانلود و کرک 2010 رو می شه بهم معرفی کنید:خجالت:
توی همین تاپیک یکبار یک نفر لینکش رو قرار داده بود ...
من ندارم متاسفانه
-
سلام
در report می خوام در یک text جمع مقدار دو text را بدست بیارم
ممنون
-
سلام
من 2010 trial نصب کردم اما پشت صفحه چاپ demo می زنه این رو چطوری رفعش کنم
ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sadaf_
سلام
من 2010 trial نصب کردم اما پشت صفحه چاپ demo می زنه این رو چطوری رفعش کنم
ممنون
https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=305
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hero4000
تشکر از توجه شما ولی من روش دوم رو نفهمیدم می شه واضح تر بگید
ممنون
-
دوست عزيز شما يک شاخه با نام A در درايو C بساز
بعدش کل فايلهاي دي ال ال کر...ک شدت رو توي اون بريز
حال فرض کن اسم يکي از فايلهات KK.Dll هستش
بايد دستور زير رو توي قسمت Run در استارت منو اجرا کني
gacutil /i c:\A\KK.Dll
اين کار رو بايد براي تمامي فايلهاي دي ال ال انجام بدي
بازم سوالي بود در خدمتم :چشمک:
-
دوستان كسي مي دونه چطوري ميشه فرمول نويسي كرد؟
من كه هر كاري كردم نتونستم بيشتر از يك دستور را بنويسم.
مثلا يك دستور شرطي بنويسي بعد چند تا متغير را مقدار دهي كني و يكسري محاسبات رو روش انجام بدي.
اينكا را با كريستال خيلي راحت ميشه انجام داد . تو استمول چطوري ميشه چند تا دستور پشت سر هم نوشت.
با تشكر از راهنماييتون
-
-
دوستان کسی فرمول نویسی نکرده؟؟؟؟
اگه نتونی بیشتر از یک دستور را بنویسی که دیگه هیجی ...
این که خیلی مهمه :ناراحت::ناراحت:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
esiprogrammer
دوستان کسی فرمول نویسی نکرده؟؟؟؟
اگه نتونی بیشتر از یک دستور را بنویسی که دیگه هیجی ...
این که خیلی مهمه :ناراحت::ناراحت:
سلام . توی کریستال ریپورت با Formula می تونستین اطلاعات رو با ادغام چند دستور مختلف فیلتر کنین . توی استیمول ریپورت هم فکر می کنم بتونین با استفاده از خصوصیت Conditions و یا Filters از طریق کدنویسی به هدفتون برسین . مراحل کدنویسیش کمی طولانی و وقتگیره ، اما نتیجه میده . برای شروع باید Databand موجود توی گزارشتون رو Ctype کنین و فیلترهای موردنظر رو به کالکشن Filters اون اضافه کنین .
-
تا بحال جمع انتهای صفحه، برای گروه های اطلاعاتی که بیش از یک صفحه میشوند را کسی پیاده سازی کرده؟
با سپاس
-
دوستان من تازه دارم با استیمول کار میکنم و تو این زمینه تازه کارم!!!
من میخوام توی فرم گزارشم یه TextBox بذارم که توش باید یکی از روزهای هفته باشه(شنبه - یکشنبه و...)
که این روز هفته باید بر اساس یه تاریخ شمسی که از دیتابیس میخونه و در یه TextBox دیگه میذاره بدست بیاد...
باید چیکار کنم؟
با تشکر...
دوستان یکی هم جواب مارو بده خواهشا...
ممنون میشم...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vahid271
دوستان من تازه دارم با استیمول کار میکنم و تو این زمینه تازه کارم!!!
من میخوام توی فرم گزارشم یه TextBox بذارم که توش باید یکی از روزهای هفته باشه(شنبه - یکشنبه و...)
که این روز هفته باید بر اساس یه تاریخ شمسی که از دیتابیس میخونه و در یه TextBox دیگه میذاره بدست بیاد...
باید چیکار کنم؟
با تشکر...
سلام . متاسفانه وقت ندارم زیاد توضیح بدم . اما 2 راه دارین . راه اول از طریق کد نویسی به Textbox ی که توی گزارش گذاشته اید برسید و بهش مقدار موردنظر رو بدین . راه ساده تر استفاده از یک متغیر و مقدار دادن به اون از طریق کد نویسی هست که توی وب سایت استیمول ریپورت در موردش مثال زده .
-
با سلام
من همه موضوعات مرتبط با ارتباط dataset به report رو خوندم توی همه اینا با این فرض بحث شده بود که ما بدونیم sql comand مربوط به dataset گزارشمونو میشناسیم ولی همیشه اینطور نیست
1- اگر به هر دلیلی ما ساختار dataset مربوط به گزارشمونو نشناسیم و ندونیم که چه فیلدها و جداولی در این dataset استفاده شدند موقع ارسال data به گزارش از طریق report.regdadat(// whatdataset?) چه dataset ی باید به گزارش پاس داده شود.
2- اگر ما بخواهیم به کاربری در هنگام ایجاد گزارش جدید دسترسی کامل به بانک اطلاعاتی بدهیم تا هر فیلد و هر جدولی که نیاز داره را در گزارش استفاده کنه اونوقت موقع ذخیره آیا گزارش را با کل این dataset ها و کل بانک ذخیره کنیم؟!!!یا اگر نه چطور هنگام ذخیره کردن این محدودیت ها رو در جداول و بانک لحاظ کنیم؟!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
iman_22a
سلام . متاسفانه وقت ندارم زیاد توضیح بدم . اما 2 راه دارین . راه اول از طریق کد نویسی به Textbox ی که توی گزارش گذاشته اید برسید و بهش مقدار موردنظر رو بدین . راه ساده تر استفاده از یک متغیر و مقدار دادن به اون از طریق کد نویسی هست که توی وب سایت استیمول ریپورت در موردش مثال زده .
ممنونم آقا ايمان ولي اگه ميشه بيشتر توضيح بدين، آخه من درمورد اين نرم افزار خيلي كم ميدونم!!!لطفا روششو توضيح بدين و يا كدشو برام بذارين...
ممنونم
-
سلام دوستان من ميخوام سلول هاي رو كه در يك محدوده عددي هست رو رنگي بكنم در محيط در محيط ديزاين راحت كد رو مينويسم به اين شكل و كار ميكنه
f (data.Exp1=="0") DataText4.ComponentStyle = "سبک1";;
else
DataText4.ComponentStyle = "سبک2"
ولي در من ستون هام پويا تعيين ميشه و بايد كد نويسي كنم بايد از
StiCondition condition = new StiCondition(); ولي expersion نميدونم چطور بنويسم:افسرده:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mehdis2
سلام دوستان من ميخوام سلول هاي رو كه در يك محدوده عددي هست رو رنگي بكنم در محيط در محيط ديزاين راحت كد رو مينويسم به اين شكل و كار ميكنه
f (data.Exp1=="0") DataText4.ComponentStyle = "سبک1";;
else
DataText4.ComponentStyle = "سبک2"
ولي در من ستون هام پويا تعيين ميشه و بايد كد نويسي كنم بايد از
StiCondition condition = new StiCondition(); ولي expersion نميدونم چطور بنويسم:افسرده:
سلام من پیشنهاد می کنم ، توی محیط Designer خود Stimul Report کد مربوطه رو پیدا کنین و از روی اون برای نوشتن کد درمحیط دات نت الهام بگیرین .
-
مرسي ميخواستم اينكارو كنم ولي اون تو رويداد befor_Print نوشته و من نكيتونم اين رويدادو تو كد نويسي بنويسم:لبخندساده:
-
با سلام
من یه مشکلی در هنگام پرینت گرفتن از صفحه گزارش دارم و اونم اینه که در Preview خطی رو که بین دو TextBox کشیدم رو درست نشون میده ولی وقتی پرینت گرفته می شه خط میافته روی textbox و مواردی دیگر که Preview با پرینت فرق می کنه در هنگام ساخت صفحه فرم A4 رو انتخاب کردم و در تنظیمات پرینتر هم A4 ولی بازم مشکل حل نشد
ممکنه بفرمایید مشکل از کجا می تونه باشه؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
e_yaghoobi
سلام
در بخش Properties به فیلد Checked مراجعه کنید و اونجا با زدن آیکون browse موجود ، فیلد خوذتون رو از دیتابیستون انتخاب کنید.
با سلام
منم همین مشکل رو دارم ولی می خوام از برنامه مقدار false یا true بودن رو به گزارش پاس بدم
مثلا برای پاس دادن عبارت داخل textbox به گزارش از کد زیر استفاده می کنم ولی برای پاس دادن ارزش checkbox نمی دونم باید کد رو چطوری بنویسم
((StiText)stiReport1.Pages["Page1"].Components["TextMPL"]).Text.Value = tbxMPL.Text;
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
nimam2008
با سلام
منم همین مشکل رو دارم ولی می خوام از برنامه مقدار false یا true بودن رو به گزارش پاس بدم
مثلا برای پاس دادن عبارت داخل textbox به گزارش از کد زیر استفاده می کنم ولی برای پاس دادن ارزش checkbox نمی دونم باید کد رو چطوری بنویسم
((StiText)stiReport1.Pages["Page1"].Components["TextMPL"]).Text.Value = tbxMPL.Text;
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
این راه رو خودم امتحان نکردم ولی شما امتحان کن
یک Variable تعریف کن و اون رو به عنوان دیتای Checkbox معرفی کن. بعد از طریق کد اون Variable رو مقدار دهی کن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
iraj.malekzadeh
با سلام
من همه موضوعات مرتبط با ارتباط dataset به report رو خوندم توی همه اینا با این فرض بحث شده بود که ما بدونیم sql comand مربوط به dataset گزارشمونو میشناسیم ولی همیشه اینطور نیست
1- اگر به هر دلیلی ما ساختار dataset مربوط به گزارشمونو نشناسیم و ندونیم که چه فیلدها و جداولی در این dataset استفاده شدند موقع ارسال data به گزارش از طریق report.regdadat(// whatdataset?) چه dataset ی باید به گزارش پاس داده شود.
2- اگر ما بخواهیم به کاربری در هنگام ایجاد گزارش جدید دسترسی کامل به بانک اطلاعاتی بدهیم تا هر فیلد و هر جدولی که نیاز داره را در گزارش استفاده کنه اونوقت موقع ذخیره آیا گزارش را با کل این dataset ها و کل بانک ذخیره کنیم؟!!!یا اگر نه چطور هنگام ذخیره کردن این محدودیت ها رو در جداول و بانک لحاظ کنیم؟!!
سلام
کاری که به ذهن من میرسه اینه که شما یه جدول ساده به عنوان default داشته باشید و از اون برای ایجاد یک گزارش Cross Tab استفاده کنید. بعد با فیلترینگ و انتخابی که user انجام میده اون جدول رو پر کنید و به گزارش پاس بدین
-
سلام
من یک گزارش چند صفحه ای دارم که بر روی خیلی از سیستم ها بدون مشکل در حال کار کردنه و راحت این صفحه به اون صفحه میشه.
ولی روی یکی از سرورها وقتی روی صفحه بعد کلیک میکنیم ، در حالت Loading میمونه و به صفحه بعد نمیره ...
به نظرتون مشکل از کجاست که فقط رو این سرور مشکل داره؟؟؟؟
برنامه هم تحت وب هستش .
ممنون
-
سلام تو همین صفحه درباره پاس دادن عبارت داخل textbox به گزارش توضیح داده بودین.حالا اگه چند تا textbox باشه و بخوایم هم مقدار تکست و هم نوع ورنگ و سایز فونت های همه textbox رو به گزارش بدیم باید چی کار کنیم؟
ضمنا منم تازه کارم ٫مهربون توضیح بدین.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
e_yaghoobi
سلام
من یک گزارش چند صفحه ای دارم که بر روی خیلی از سیستم ها بدون مشکل در حال کار کردنه و راحت این صفحه به اون صفحه میشه.
ولی روی یکی از سرورها وقتی روی صفحه بعد کلیک میکنیم ، در حالت Loading میمونه و به صفحه بعد نمیره ...
به نظرتون مشکل از کجاست که فقط رو این سرور مشکل داره؟؟؟؟
برنامه هم تحت وب هستش .
ممنون
ممکنه Application شما Down شده باشه (شاید به علت زیاد بودن محاسبات گزارش ، به سقف مجاز رم توی IIS رسیده باشین)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
iman_22a
ممکنه Application شما Down شده باشه (شاید به علت زیاد بودن محاسبات گزارش ، به سقف مجاز رم توی IIS رسیده باشین)
سلام
نه ، آخه محاسبه ای انجام نمیده ، فقط یه لیست از داده های موجود در یکی از جداول با 250 رکورد !!!
به نظر شما چه کار میشه کرد؟؟
فهمیدم کلا تو لودینگ گیر می کنه! در این که مشکل از سروره شکی نیست... ولی می خواستم ببینم مشکلش چیه ...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
e_yaghoobi
سلام
نه ، آخه محاسبه ای انجام نمیده ، فقط یه لیست از داده های موجود در یکی از جداول با 250 رکورد !!!
به نظر شما چه کار میشه کرد؟؟
فهمیدم کلا تو لودینگ گیر می کنه! در این که مشکل از سروره شکی نیست... ولی می خواستم ببینم مشکلش چیه ...
بنده یک هاست از یک شرکت معروف داشتم که این مشکل رو داشت و موقع رفتن از یک صفحه به صفحه دیگر با وجود اینکه تعداد رکوردها زیاد نبود گیر می کرد و هاج و واج می موند :افسرده:
هاست رو عوض کردم و از این هاستهای نسبتا ارزان قیمت تهیه کردم ، مثل ساعت کار می کنه و توی گزارش گیری دهان بنده رو گچی نمی کنه :لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
jipsi_king
سلام تو همین صفحه درباره پاس دادن عبارت داخل textbox به گزارش توضیح داده بودین.حالا اگه چند تا textbox باشه و بخوایم هم مقدار تکست و هم نوع ورنگ و سایز فونت های همه textbox رو به گزارش بدیم باید چی کار کنیم؟
ضمنا منم تازه کارم ٫مهربون توضیح بدین.
ظاهرا سئوالم خیلی ضایع بود/هست.دوستان لطفا یک نفر بگه اگر بخوایم رنگ یک lable یا textbox داخل فرم رو به یک text درون گزارش بدیم چه کار باید بکنیم.تو فرم متن lable از طریق forcolor تغییر می کنه و تو گزارش متن text با textbrush .حالا موندم چطوری رنگ رو به گزارشم پاس بدم.
-
دوستان من همین کدو میذارم ولی جواب نمیده باید چیکار کنم؟!!!
البته TextBox من داخل Header هست باید چیکار کنم؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vahid271
دوستان من همین کدو میذارم ولی جواب نمیده باید چیکار کنم؟!!!
البته TextBox من داخل Header هست باید چیکار کنم؟
سلام . باید Header رو هم در نظر بگیری . توی نمودار درختی سمت راست نگاه کنی متوجه میشی .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
iman_22a
سلام . باید Header رو هم در نظر بگیری . توی نمودار درختی سمت راست نگاه کنی متوجه میشی .
ممنونم دوست عزیز...
ولی منظورتونو متوجه نشدم!!!نمودار سمت راست چی؟!!!
میشه کدشو برام بذارید ممنون میشم...
-
1 ضمیمه
Dim ph1 As StiPageHeaderBand = CType(Report.Pages(0).Components.Item("PageHeader1 "), StiPageHeaderBand)
Dim Text_Dest As StiText = CType(ph1.Components.Item("Text_Dest"), StiText)
Text_Dest.Text = "------"
توی این نمونه کد VB محل قرار گیری شی Text_Dest را از روی تصویر ببین .
https://barnamenevis.org/attach...1&d=1290333271
-
استفاده از StimulSoft در وبسایت
سلام دوستان من یک نمونه StiReportViewer روی صفحه سایتم می ذارم ولی نمی دونم چه طوری باید گزارشی رو که در حالت Design ساخته ام توی اون بریزم لطفا اگر دوستان در این زمینه اطلاعاتی دارند راهنمایی بفرمایند.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
iman_22a
Dim ph1 As StiPageHeaderBand = CType(Report.Pages(0).Components.Item("PageHeader1 "), StiPageHeaderBand)
Dim Text_Dest As StiText = CType(ph1.Components.Item("Text_Dest"), StiText)
Text_Dest.Text = "------"
توی این نمونه کد VB محل قرار گیری شی Text_Dest را از روی تصویر ببین .
https://barnamenevis.org/attach...1&d=1290333271
ممنونم...
کد سی شارپش چطور میشه؟!!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
fa_karoon
استفاده از StimulSoft در وبسایت
سلام دوستان من یک نمونه StiReportViewer روی صفحه سایتم می ذارم ولی نمی دونم چه طوری باید گزارشی رو که در حالت Design ساخته ام توی اون بریزم لطفا اگر دوستان در این زمینه اطلاعاتی دارند راهنمایی بفرمایند.
با تشکر
اینجا رو زیر و رو کنی پیدا می کنی ...
-
نسخه 2010 کرک شده را اگر دارید ممنون می شم بگذارید
من 2009 دارم آیا فرقی با 2010 می کنه؟
-
با سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان و تبريک عيد غدير....
لطفا يک آدرس براي کرک stimulsoft 2010,2 بفرستيد.هرچي سرچ کردم همه سايتها پولين...ممنون
-
سلام دوستان
چطور میشه تو StimulReport اعداد رو فارسی نشون داد؟
من وقتی توی ASP.Net استفاده کردم و موقع نمایش وقتی فونت سری B رو استفاده می کنم اعداد فارسی هستند اما موقع pdf ساختن یا چاپ لاتین میشه!
کلا قلق کار با اعداد توی این ابزار به چه روشیه؟ هر فونتی جواب میده؟ تنظیمات خاصی داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
من توی فرم سی شارپ یه نمودار میله ای دارم که داده های نمودار رو از تکست باکس های داخل فرم مقداردهی میکنم حالا میخوام همون نمودار رو به داخل فرم پرینت بفرستم!
باید چیکار کنم؟!
با تشکر...