اگه كويري كه داخل اكسس هست بنيد و قتي اجرا مكنيد دصورت ندادن پارومتر تمام اطلاعات را نشان مي دهد
nzدر واقع براي درصورت خالي بودن گذاشتم
Printable View
ببخشيد اگه بخوايم ديزاينر فارسي به كابر بديم بايد چكار كنيم ؟
سلام دوستان
من از
stiDesignerControl1 استفاده مي كنم براي اينكه به كاربرها اجازه طراحي بدم ولي وقتي برنامه رو جايي نصب مي كنم lanquage فارسي نداره؟چرا؟
درواقع از منوي :file>select ui lanquage گزينه فارس ي نداره.چرا؟(توي سيستم خودم داره).
با سلام من می خوام به stimulreport پارامتر ارسال کنم چطوری باید این کار رو انجام بدم
داود جان بگردی قبلا مطرح شده
سلام
من مي خوانم توي stimulيك فيلد رو چك كنم اگر مقدارش كمتراز يه مقداري بود رنك پس زمينهtext شو تغيير بدم.
چطوري بايد اينكارو انجام بدم؟
من يك مشكل ديگه هم دارم.من يه تعدادي ركورد رو باdata نشون ميدم.يك footer هم دارم كه چندتا text توش هست كه توي صفحه آخر گزارش نشون داده ميشه.حالا وقتي تعداد ركورد ها زياد ميشه اگر كل بخش footer توي صفحه جا نشه توي صفحه بعدي چاپش ميكنه ولي آخرين ركورد جدول روهم ميبره به صفحه بعد.چرا؟
این طوریه
strep.Dictionary.Variables("var1").Value = TextBox3.Text
که strrep یک شی از stimul است بعدش باید یک متغیر هم بسازی به نام var1
چطور مي شه ركورد نامبر رو به گزارش اضافه كرد يا همون رديف
با سلام
توی Dictionary داخل System Varaibles یه پراپرتی با نام Line است که شماره ردیف رو برای DataBand ات می اندازه با تشکر
ممنون
در مورد خصوصيات ديگر اين نرم افزار نه راهنماي اون كسي چيزي داره ارائه كنه
بله بله
به این تاپیک یه سر بزن یکی از اعضا سئوال کردن من جوابشو دادم
مسیر فایل گزارش می تونی دستی تعیین کنی
فایل گزارشتو لود کنی
با استفاده از برنامه می تونی مسیر بانک اطلاعاتی رو بر روی گزارش تنظیم کنی
یک نمونه کد هم گذاشتم اون هم بگیری بد نیست
رفتن به همون جا
با سلام
من از reach text استفاده کردم فیلدهای فارسی را کاراکترهای یونانی نمایش میدهد راه حل را اگر زحمتی نیست دوستان بفرمایند
با عرض سلام
چگونه از تگ های html در text box استفاده کنیم
سلام
چطوري ميشه در چاپ بگيم اگر تعدادركورد ها كمتر از 5 عدد هست داخل صفحه 1واز 5 به بعد داخل صفحه2 چاپ بشه
البته لازم بگم كه طراحي صفحه 1 با صفحه 2 فرق دار مثلان در صفحه 1 فوتر داريم ولي در صفحه 2 ديگه فوتر نيست د رصفحه 1 تايتل يك شكل در صفحه تايتل يك شكل ديگه
سلام اقا من نمی تونم از دیتا بیسم که MDF هست به برنامه معرفی کنم
من چک می کنم خبر ت می دم
یه سری به این تاپیک هم بزن
من که تونستم به بانک اطلااعاتی SQL وصل بشم.
چه خطایی می ده.
ضمیمه 68992
سلام
نحوع تغییر رزولیشن فایلهای(تصاویر) اکسپرت شده از استیموال رو کسی بلده؟
اصلا این کار امکان داره ؟
با تشکر
دوست عزیز اینی که شما وص شدید به نظرتون کل SQL نیست من میخوام با SQLexpress وصل بشم به دیتا فایلم که MDF هست
سلام به همه:لبخندساده:
من یک مشکل با stiwebviewer دارم لطفا راهنماییم کنید.
از یک Image برای پس زمینه گزارش استفاده کردم و روی آن یک databound گذاشتم و فیلدهای اطلاعاتی رو روی اون قرار دادم و با stiwebviewer اون رو نمایش می دم. در هنگام نمایش، اطلاعات روی image قرار ندارن یعنی اول عکس و در پایین اون دیتا نمایش داده میشه! چیکار کنم؟
ضمنا از stimulreport نسخه 2010 استفاده می کنم
خاصیت show image behind در قسمت watermark صفحه تو برابر true کن
دوستان میشه کمکم کنید من تو گزارشمام وقتی عدد میفرستم اونا رو به صورت لاتین مینویسه
هم واسه داده هایی که به صورت عدد میفرستم هم واسه داده های رشته ای
کسی میتونه کمک کنه خیلی واجبه
:گریه::گریه::گریه:
می خوام از توی کد نویسی یه stored procedures پاس بدم به چاپم
رهنماییم کنید ممنون
ممنون ، ولی به اینا مربوط نمیشه چون preview درسته، تبدیل به pdf هم درسته مهمتر از همه در حالت windows هم مشکل نداره فقط توی browser این مشکل پیدا میشه!
سلام
یک سوال داشتم در رابطه با اعداد داخل تکس باکس
زمانیکه اندازه اعداد داخل تکس باکس از خود تکس باکس بزرگتر می شود stimul به طور اتوماتیک سایز تکس باکس را بزرگ نمی کند برای حل این مشکل چه باید کرد.
لطفا راهنمایی فرمایید.
سلام
آیا میشه برای تکس باکس چند فونت تعریف کرد که اگر فونت اولی را کاربر روی سیستمش نداشت به جای آنکه فونت تکس باکس را عوض کنه اتوماتیک فونت دوم را ثت کنه نه اینکه فونت اولی را پاک کنه و فونت پیش فرض را به جای آن قرار بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می خوام با کنترلهای خود stimul یک design درست کنم و ریپورت ذخیره شده را بهش پاس بدم و کاربر هر تغییری داد بتونه ذخیره کنه
stimul خودش design داره report.design ولی من میخوام سفارشی درست کنم لطفا راهنماییم کنید
ممنون
يه سوال خيلي فوري!:افسرده:
واسه گزارش گيري با stimul واسه هر گزارش بايد يه صفحه طراحي بشه و موقع درخواست گزارش همون از مسير ذخيره شده فراخواني بشه؟؟؟؟
من چنتا فرمهام هست كه بايد ازشون گزارش گرفته بشه. از همون جدولي كه داخل همون صفحس.تعداد فرمها زياده. نميشه فقط يه فرم براي گزارش باشه و هر موقع خواسم از جدولهام گزارش بگيرم همون فرم گزارش از جدول خودش پر بشه؟
تو رو خدا كمك كنين . خسته شدم انقد گشتم.:گریه:
سلام . بستگی به این داره که ستونهای گزارشتون توی فرم های مختلف چقدر با هم اشتراک داشته باشن .
اگر هیچ اشتراکی با هم نداشته باشن ، می تونین واسه هر فرم یک فایل گزارش مخصوص درست کنین و توی مسیر اجرای برنامه کنار بقیه فایلهای گزارش نگهداری کنین و در مواقع لزوم فراخوانی کنین .
سلام
همگی خسته نباشید
من یک گزارش دارم که یک هیدر روی گزارش گذاشتم بعد دوتا DataBand دارم و بعد از اون یک Footer دارم که در آن جمع سطرهای بالا (هردوتا DataBandها) را در آن نمایش می دهیم
من می خواهم در هر صفحه جمع تا آن صفحه را نمایش دهم ولی با دستور cSumRunning برنامه Error میده
کد
{cSumRunning(DataBand1,FactorDetails.[مقدار کل])}{cSumRunning(DataBand3,Khadamat.Value)}
لطفا راهنمایی کنید.
براي چاپ باركد ار كنترل باركد استفاده مي كنم ولي وقتي مقدار باركد رو از برنامه براش مي فرستم آخرش يه حرف هم اضافه ميكنه مشكل چيه:
مثلابراي باركد 123456 مي زنه 123456u.
ممنون
سلام
اگه بخواهیم یکی از ردیف های جدولی که چاپ میشه رو تو استیمول رنگی کنیم چه کنیم؟
مثلا اگه ایتمی بالاتر از 100 بود رو بخواهیم رنگ زمینه چاپش رو تغییر بدیم !!
please help me
باسلام
چه جوری میشه گزارش رو نسبت به یکی از ستونها گروهبندی کرد و اطلاعات هر گروه رو تو صفحه ی مجزا نمایش داد
دوست عزیز میشه دقیقتر بگی؟
شما براي اينكه بتوني بر اساس يك ستون خاص دسته بندي يا گروه بندي انجام بدي ، همانطور كه دوستمون گفتند بايد از Group Header استفاده كني . گروپ هدر بالاي ديتاباند شما قرار ميگيره و يك خصوصيتي به اسم Condition داره كه بايد روي ستون مورد نظر تنظيمش كني . براي جمع بندي يا محاسبات ديگه هم مي توني يه Group Footer هم استفاده كني .
با سلام
من با استیمول کار نکردم
یه برنامه مینویسم که گزارشاتو کس دیگه ای طراحی کرده و یه سری کد به من دادن واسه ارتباط با گزارشات که ارور میده و نمیدونم که اشکال از کجاست ممنون میشم اگه کمک کنید
this.StiReport١.RegData("DataBaseName", connection١)
this.StiReport١.Compile()
بدون پارامتر
this.StiReport١.Render(false)
this.StiRibbonViewerControl١.Report = this.StiReport١
this.StiRibbonViewerControl١.SetZoomOnePage()
با پارامتر
this.StiReport١.CompiledReport.DataSources["DATASOURCENAME"].Parameters.Item("PARAMETERNAME ").ParameterValue = ١
this.StiReport١.Render(false)
this.StiViewerControl١.Report = this.StiReport١
this.StiViewerControl١.SetZoomOnePage()
سلام . ننوشتين كه چه اروري ميده ؟
با سلام و خسته نباشید آقا من یک ریپورت درست کردم بعد می خواهم متغیر های که در این ریپورت استفاده کردم درون یک ریپورت دیگه استفاده کنم راهنمایی کنید چی کار کنم
سلام. ببخشید من چطوری می تونم از net.به گزارشم تو stimul یه Page اضافه کنم؟ یعنی چند تا Report دارم که میخوان Pageهاش توی یک report اضافه بشه. ممنون میشم اگه کمکم کنید.