قابل توجه دوستان:
https://barnamenevis.org/showthread.p...88%DB%8C%D8%AF.
طراحی سایت در ازای یه شارژ ایرانسل! ! !
Printable View
قابل توجه دوستان:
https://barnamenevis.org/showthread.p...88%DB%8C%D8%AF.
طراحی سایت در ازای یه شارژ ایرانسل! ! !
دوستان عزیز لطفاً سعی نکنید سامانه پیامک رو فریب بدین :چشمک:
این سامانه به نحوی طراحی شده که فقط اعضای نهاد که شماره اونها توی سیستم ثبت شد، با همون شماره که اولین بار به نهاد پیامک دادن، میتونن توش شرکت کنن و هر شماره هم یکبار بیشتر نمیتونه رأی بده و درصورت ارسال پاسخ تکراری، پاسخ قبلی حذف و پاسخ جدید جایگزین خواهد شد. ضمناً لطف کنید و جواب نظرسنجیهای نهاد رو با ساختار کلی «شماره گزینه - Enter - شماره نظرسنجی» وارد کنید یعنی از سمت چپ به راست، اول شماره نظرسنجی (نظرسنجی فعلی، اولین و درنتیجه شماره اش 1 هست) و بعد، یک Enter و بعد، شماره گزینه موردنظرتون رو وارد کنید. به عبارت دیگه، توی سطر اول شماره نظرسنجی و توی سطر دوم، شماره گزینه موردنظر رو وارد کنید. فعلاً دو نفر رأی داده بودن که چون ساختار رو الآن مشخص کردم، رأیشون بصورت دستی وارد سیستم شد. نظرسنجی بعدی که درمورد تاریخ برگزاری نشست هست، بعد از مشخص شدن چند تاریخ، برای انتخاب تاریخ قطعی اعلام خواهد شد.
منم ایده دارم ولی نمیدونم که چه طوری معرفیش کنم یا اصلا درآمدزایی داره یا ...
مشکل من اینکه ایده هام دست و پا شکسته است و توانایی معرفیش رو ندارم.
در ضمن لینک هاتون خیلی مفید بود مخصوصا اون از 8 ماه کار در مایکروسافت چه چیزهایی آموختم؟ و خیلی جالب بود که شرکت به این بزرگی به هیچ چیز اهمیت نمیده.
سلام
آقای شهرکی،این آموزش فقط برای اعضا شرکت کننده در نهاد هستش؟
اگر بلی ، ما هم می تونیم در نظر سنجی شرکت کنیم؟
سپاس بسیار.
طبیعتاً فقط کسانی میتونن توی این کارگاه آموزشی شرکت کنن که توی نشست حضور داشته باشن. همه اعضای نهاد میتونن توی نظرسنجیهای نهاد مشارکت کنن.
سلام
آقای شهرکی ممکنه لطفا دعوت از فرد متخصصی رو هم که من با شما صحبت کردم برای راه اندازی سریعتر نهاد و پا گرفتنش به لیست نظر سنجی اضافه کنید. من موضوع را مطرح کردم ولی فقط 2تا از دوستان پاسخ دادند یکی موافق و دیگری مخالف.
و برای قسمت کارگاه آموزشی اگر ازپایه ترین سطح شروع بشه بهتر نیست؟برای درخواستم دلیل دارم :همه ما در یک سطح نیستیم ومثلا کسی که ب سطحMVC رسیده وخواهان آموزش این قسمت هست مراحل قبلی را گذرونده تا به این مرحله رسیده ولی افرادی که به این سطح نرسیدند درچار مشکل می شوندوباعث دلسردی تازه کارهامیشه واحساس می کنم یک جور دودستگی ایجاد بشه که توی این مراحل حساس میتونه دردسر ساز ومشکل ساز بشه.(نظر من هست) لطفا خواهش می کنم این را هم به موضوعات گارگاه آموزشی اضافه کنید. اگر امکانش هست.
ممنونم
درمورد دعوت از فرد متخصص فکر نمیکنم نیازی باشه چون گویا هیچ کس مخالف نیست. اما درمورد آموزش از پایه، نمیشه در قالب یک کارگاه یکروزه و حداکثر چند ساعته اون رو جمع و جور کنیم و فکر میکنم همون پروژه عملی (گزینه 4) برای این دسته از افراد بهتر باشه. تا اینجا 2 نفر MVC رو انتخاب کردن، یک نفر OOP و 4 نفر هم پروژه عملی و کسی به Frameworkها و Template Engineها رأی نداده. البته از بین 48 نفر که اسامی اونها توی سامانه پیامک نهاد هست، فقط 7 نفر رأی دادن و این زیاد جالب نیست.
آخرین زمان شرکت توی نظر سنجی تا کی هست؟ من تا کی وقت دارم؟
من برای دعوت از شخصی که پیشنهاد دادم، خودم با ایشون صحبت می کنم و از ایشون می خواهم این ناپیک را تا جایی که هست مطالعه کنند بعد ما را راهنمایی کنند وبعد راهنمایی های ایشون را اینجا میزارم
بقیه دوستان نظرشون را اعلام کنند.
نظر سنجي كه فكر كنم تا قبل از نشست ادامه داشته باشه.
فكر نكنم ديگه نظر سنجي بخواد (البته درباره ي دعوت اون شخص اگه منظورتونه) .نقل قول:
من برای دعوت از شخصی که پیشنهاد دادم، خودم با ایشون صحبت می کنم و از ایشون می خواهم این ناپیک را تا جایی که هست مطالعه کنند بعد ما را راهنمایی کنند وبعد راهنمایی های ایشون را اینجا میزارم.
بقیه دوستان نظرشون را اعلام کنند.
از قديم گفتن نيكيو پرسش؟ هر كي بتونه كمكي كنه لطفي به نهاد كرده و فكر نكنم كسي مخالفتي داشته باشه.
منظورم ایشان نبودند منظورم نظر سنجی کارگاه عملی یک روزه بود.:چشمک:نقل قول:
فكر نكنم ديگه نظر سنجي بخواد (البته درباره ي دعوت اون شخص اگه منظورتونه) .
ممنون میشم جناب شهرکی تا اینجا کار یک نتیجه گیری کلی را اعلام بفرمائید .
محل برگزاری ؟ برنامه ها ؟ تاریخ تقریبی؟ تعداد دوستان شرکت کننده ؟ و ...
از شئ گرایی استفاده میشه ولی به اون صورت که توی کارگاه تخصصی شئ گرایی درموردش توضیح میدیم، اینجا توضیحات کامل نیستن و فقط با استفاده از اشیاء در بخشهایی از پروژه، کار رو پیش میبریم.
محل برگزاری که احتمالاً همون بابل هست. درمورد تاریخ هم چند زمان رو درنظر میگیریم (قبل و بعد از ماه رمضان) و بعد نظرسنجی میگذاریم. برنامه ها هم بیشتر حول تقسیم کار بین اعضا و تشکیل کارگروهها و همچنین برگزاری یک کارگاه آموزشی که صحبتش شد، هست و البته آشنایی با اعضای جدیدی که توی نشست اول حضور نداشتن. تعداد رو هنوز آمارگیری نکردیم که اگه خدا بخواد برای اون هم نظرسنجی میگذاریم یعنی اعضای نهاد اگه میخوان شرکت کنن، عدد 1 و درغیر اینصورت عدد 0 رو بفرستن ولی هنوز نظرسنجی شرکت در نشست ایجاد نشده، پس فعلاً پیامک نفرستین. احتمالاً هزینه حضور در نشست رو هم آقا مهرداد باید مشخص کنن چون مکان رو ایشون قراره رزرو کنن و فکر کنم نمیخوان گرسنگی هم بکشیم D:
سریه قبل مگه واسه اصفهان نظر سنجی شد که الان بخواد نظر سنجی بشه؟گیریم نظر سنجی شد دو تا شهر رای مساوی اوردن بعد اونوقت بحث میکشه سر کدوم جا.یا بعد ماه رمضون باشه یا قبلش.فقط زمان از دست میره.
الان که اکثرا کنار اومدن با بابل حتی توو اصفهانم مطرح شد که جلسه ی بعد بابل درباره ی روزشم که 15 به بعد باشه که بچه ها گفتن خوبه.البته دیگه تا 15 هم هم چیزی نمونده.
اگه بعداز ماه رمضون هم بیفته که دیگه یا سرد میشن یا پراکنده این تاپیکم یا ساکت میمونه یا محلی میشه واسه یکی به دو کردن که یکی بگه میشه یکی ثابت کنه نمیشه.
دوستان اعلام امادگی کنند تاریخ حدودی تا من پیگیر بشم زیاد وقت نداریم
از 13 تا 19 هرروزی که بشه خوبه.
دوستای دیگه هم یک روز رو انتخاب نکنن یه بازه ای رو بگن فک کنم بهتر باشه.
به نظز من هم همين تاريخي كه آقاي ***BiDaK*** گفتن خوبه من هم نظرم همينه ولي 13، 14 و 15 چون پنج شنبه، جمعه و شنبه هست بهتره.
سلام من هم هستم.
بعد از ماه رمضان باشه برای من بهتره.
دوستان شرمنده این سوال رو میپرسم من در جریان نظر سنجی پیامکی نیستم میشه یه بار بگید گزینه های چی بوده و اعداد گزینه ها چی بوده
گزينه ي يك رو ابتدا(مشخص كننده ي شماره ي نظر سنجي)نقل قول:
نظر سنجي كه جناب شهركي گذاشتن:
بعد از مذاکره با آقا مهرداد و به پیشنهاد ایشون، قرار شد یک کارگاه آموزشی هم توی نشست دوم برگزار کنیم که موضوعش میتونه به انتخاب خودتون باشه. چند مورد که بنده پیشنهاد کردم:
1- MVC
2- OOP
3- یکی از Frameworkهای PHP
4- ساخت یک پروژه عملی (مثل فروشگاه اینترنتی با درگاه پرداخت آنلاین و سبد خرید و... یا گالری عکس حرفه ای یا هر موضوع دلخواه دیگه)
5- استفاده از Template Engineهایی مثل Smarty
اگه موضوع دیگری هم مدنظرتون هست، میتونید به فهرست اضافه کنید. برای شرکت در نظرسنجی، عدد مربوط به گزینه دلخواهتون رو به شماره پیامک نهاد (که توی پست اول این تاپیک هست) پیامک کنید و اکیداً سفارش میکنم پست نگذارین (مگه اینکه گزینه ای بخواین اضافه بشه).
و بعد از يه اينتر(خط بعد) گزينه ي بعدي شماره ي مورد نظر از گزينه ها.
من گفته بودم 15 تیر .. ولی اگه یکم دیرتر بشه بهتره ... مثلا 18 تیر یا 19 تیر... یه مشکلی برام پیش اومده که تا 17 تیر نمی تونم مسافرت برم
اگه هم بیفته بعد از ماه رمضون که چه بهتر ... اون موقع تمام وقتم آزاده ...
دوستان قصد بر تبلیغ ندارم
من برای پشتیبانی کار هام یک سیستم تیکت نصب کردم که مشتری هامو مدیریت کنم
یک دپارتمان هم افزودم به نام نهاد حمایتی از برنامه نویسان
تو صندوق پیفام خصوصی که رفتم برای اینکه درخواست های هیئت موسس و رزومه شما دوستان و جمع کنم دیدم انقدر پیغام خصوصی دارم که همه چیزش گمه توش ( به لطف شما دوستان :دی )
چون تو زمان های مختلف می اومد نمیشد همه و جمع کنم و البته خیلی ها هی رزومه و تصحیح میکردند و دوباره میفرستادند و تشخیث نسخه کامل هم سخت بود باز
دوستان لطف کنند تو سیستم عضو بشند و اونجا رزومه خودشون و مجددا ارسال کنند به من
http://support.futureoftheweb.ir
به نظر من باید توو این نشست ما حداقل زمان نشست بعدی رو مشخص کنیم مثلا یک یا دو ماه بعد فلان روز بعد دیگه اعضا دو ماه وقت دارن برنامه هاشونو جوری تنظیم کنن تا بتونن به نشست برسن این شکلی این همه بحث های حاشیه ای در مورد وقت و زمان و مکان نهاد که هیچ تاثیری توو پیشرفتن به سوی هدف هامون نداره پیش نمیاد
من غیر ماه رمضون هر وقتی که معین بشه مشکلی ندارم باهاش به امید خدا
راستی من یه اسم واسه نهاد توو ذهنم دارم پیشنهاد میدم دوستان نظر بدن : "" پارسیس""(مخفف پارس سیستم)
من هم مشکل خاصی با زمان ندارم فقط اگه قبل از ماه رمضان بخواد برگزار بشه، بین 13-15 تیرماه برام بهتره ولی اگه بعد از ماه رمضان باشه که بتونم مطالب کارگاه آموزشی رو جمع بندی و اسلایدها رو آماده کنم و آمار شرکت کنندگان هم دقیق دستم بیاد که DVDهای هدیه رو تکثیر کنم (با چاپ روی DVD و...) بهتره.
آره منم با بعد از ماه رمضون موافقم... :لبخند:
بعد از ماه رمضان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
تصویب شد:لبخند:
هر کس موافق هستش بگه!!!!!!!!!
این هم یک شوخی بود.
منم با بعد از ماه مبارک رمضان موافق هستم. سرم کمی خلوت میشه.
من كه كلا ديگه با زمانش مشكلي ندارم اگه فردا هم باشه ميام بعد ماه رمضان هم باشه ميام.
حالا كه وقت تا نشست زياد داريم به نظرم اگه دوستان طراح اينجا داريم چند تا لوگو هم واسه نهاد طراحي كنن (تا با نظر سنجي يكيش انتخاب بشه) تا تبليغات رو هم از همين الان با نام و لوگو با كمك دوستان شروع كنيم.
موفق باشيد.
به نظر من بهتره برای کارهایی مثل طراحی و... صبر کنیم تا توی نشست، برحسب تخصصهای دوستان، دپارتمانهای نهاد تشکیل بگیره و بعد، هر کاری رو به دپارتمان مخصوص خودش بسپریم.
جناب شهرکی به نظر میاد که همون بعد ماه رمضان بهتر باشه اینجوری احتمالا به تعداد شرکت کننده ها هم در این مدت اضافه خواهد شد البته اگر کسانی که الان آماده حضور در نشست هستند تا اون موقع پشیمون نشن :لبخند:
با تشکر
ببخشید مهندس این دپارتمان یعنی چه؟ :لبخند:
بخشهای فرعی داخل یک سازمان رو که هرکدوم بخشی از فعالیت کلی اون رو بعهده میگیرن و با هم همکاری میکنن، دپارتمان (Department) میگن. مثل دپارتمان طراحی، دپارتمان بازاریابی و...
سلام
آقای شهرکی ببخشید یه مسئله :
جوری که شما رفتار می کنید انگار کسی که نتونه در جلسات نهاد شرکت کنه عضو نهاد نیست!
خب منم به اون DVD شما نیاز داریم و خیلی دوست دارم که اون رو داشته باشم و بر دانشم افزوده شه اما شما می گید فقط کسانی که می آیند dvd رو می گیرند.
خوب دوست عزیز، راه حلتون رو برای دریافت DVD میشه بگین؟ نمیشه که 8.5 گیگابایت اطلاعات رو بگذارم برای دانلود. بعلاوه این DVD صرفاً یکجور تشکر از کسانی هست که توی نشست شرکت میکنن و اینهمه راه پا میشن میان. حالا بقیه اعضای نهاد که بعد از راه اندازی اون، میتونن/میخوان فعالیت جدی خودشون رو شروع کنن، همون موقع به DVD دسترسی پیدا میکنن. بهرحال خود این DVD گویا برای تعداد زیادی از دوستان، خیلی بیشتر از صحبتهایی که توی نشست میشه مطرح کرد و فعال بودن توی تشکیل نهاد، ایجاد انگیزه کرده. :لبخندساده:
دوستان تاریخ پی شد ؟ مهندس شهرکی چه شد برنامه ؟
راستش تا اینجا که اکثر دوستان (منجمله خودم) بیشتر با بعد از ماه رمضان موافق بودیم. البته این اطلاعات صرفاً مخصوص کسانی هست که نظرشون رو گفتن و متأسفانه خیلی از اعضای نهاد هنوز اعلام نظر نکردن. گویا باید یه فکر دیگه برای نحوه فعالیت و امتیازدهی به اعضای نهاد داشته باشیم.
بنده هم موافقت خودم رو برای اجرای نشست دوم در تاریخ بعد از ماه مبارک رمضان اعلام میکنم .
ضمن تشکر از دوستانی که لطف میکنن و همکاری میکنن توی بخش نظرخواهی ...
میخواستم بگم باید یه فکر اساسی در مورد وضع نظرخواهی و نظر سنجی و کلاً همکاری بکنیم ...
الان خیلی از اون دوستانی که توی نشست اول اومدن اصفهان و شوق زیادی هم داشتند ، خیلیاشون الان خبری ازشون نیست!
فکر میکنم باید یه سیستمی طراحی کنیم که نظرخواهی توسط اون انجام بشه و کسانی که توی نظرخواهی شرکت نمیکنن و کلاً همکاری نمیکنن یه تمهیدات منفی براشون لحاظ بشه...
و اگر همکاریشون ادامه پیدا نکرد حذف بشن!
بابا ما به افرادی نیاز داریم که آماده و پر انرژی باشن ... به قول خودمون پایه کار باشن ... نه این که بیان یه خرجی بکنن و هیچی .. رفتن و انگار نه انگار که یه نهادی هم داشت تشکیل میشد!!!
جو اجازه نمیده که اسم ببرم ... وگرنه نام کاربری تمام اونایی که توی نشست اول حضور پیدا کرده بودن خاطرم هست ...
خواهشاً دوستان لطف کنن و همکاری کنن...:لبخندساده:
من یه اسم پیشنهاد دادم و اینکه تاریخ های نشست های بعدی و توو نشست قبلترش که برگزار میشه تعیین کنیم اما نه آقا مهرداد و نه مهندس شهرکی و نه همیم آقا محمد گل هیچ نظری ندادن:لبخند:
با تاریخ هم من مشکلی ندارم هر موقع تصمیم بگیرید هستم چه بعد ماه رمضان چه قبلش:لبخندساده:
ما انتخاب و دست دوستان دادیم چون شرایط ها متفاوت هست با این حال تاثیر کمی داشت
حساب کنید که اگه خودمون رو یک تاریخ خاص پافشاری می کردیم شک نکنید 2 نفر هم نظر نمیدادند !
من میگم اگه قرار نهاد پیشرفت کنه باید با برنامه پیش بره اگه ما به اونجایی که صحبتش و میکنیم و داریم واسش تلاش میکنیم بخوایم برسیم باید با برنامه حرکت کنیم ما باید به جایی برسیم که حتی یه تقویم واس نهاد تشکیل بدیم که برنامه یکسال آینده نهاد و تاریخ نشست هاش مشخص و تعیین شده باشه اگه واقعا قرار نهاد یک شکل جدی به خودش بگیره به نظرم باید بهش قاطعیت بدیم به هر حال هر تاریخی که معین بشه یه عده مخالف داره یه عده موافق نباید به اینجور چیزا زیاد توجه کرد ما باید برای شروع کار از تاریخ بعدی نهاد شروع کنیم که مثلا توو هر نشست تاریخ و مکان بعدیش مشخص بشه و بعد از یک مدت که نهاد تقویت شد بتونیم واسش یه برنامه یکساله داشته باشیم این شکلی اعضا میدونن دو ماه دیگه توو فلان تاریخ قراره جلسه نهاد تشکیل بشه اگه واقعا به نهاد اهمیت بدن و بخوان براش تلاش کنن یه جوری برنامه ریزی میکنن که بهش برسن خلاصه این نظر منه پیشنهادمو دادم حالا دیگه باقیش با دوستانه . . .