برای شهرهای دیگه هم برنامه بزارید.
Printable View
برای شهرهای دیگه هم برنامه بزارید.
تاریخ برگزاری برنامه کی هست؟
توی برنامه دقیقا در مورد چه مواردی صحبت میشه؟ پست اول رو دیدم ولی منم مثل خیلی های دیگه چیزی از php نمیدونم ...
سلام دوست عزیز
نشست قرار هست که روز چهارشنبه یازدهم اردیبهشت برگزار بشه
در این نشست قرار بشینیم و اتفاق نظر درباره طراحی وب و از این حرفها بزنیم
خلاصه استارت کار رو میخوایم بزنیم و خیلی فکر نکنم وقت بشه واسه بحث های خیلی تخصصی
ما هم خیلی چیز زیادی از PHP نمیدونیم
خلاصه خوشحالمون می کنی اگه بیای
موفق باشید
متاسفانه چهارشنبه ها از صبح تا عصر کلاس دارم
کاش روزش رو عوض میکردید و به بعد از امتحانات مینداختید...اینجور که دیدم خیلیها بخاطر درس و دانشگاه نمیتونن بیان
آیا بهتر نبود روزش رو از قبل با بچه ها هماهنگ میکردید؟
مسلما در صورت تغییر روز برگزاری جمعیت بیشتری میان.
10 روز آخر خرداد و 10 روز اول تیر همه دانشگاه ها تعطیل هستند.
لطفاً دوستانی که برای شرکت در نشست ثبت نام کردن، از الآن هر مطلب خاصی مرتبط با سرفصلهای نشست که تا حالا مشخص شده یا هر چیز دیگری که به نظرشون مرتبط و مناسب و مفید هست، یادداشت کنن تا در نشست، فقط یک یا دونفر متکلم نداشته باشیم و با مشارکت همه برگزار بشه. حداکثر هم تا دو روز قبل از نشست، حتی الأمکان یک نسخه از مطلبشون و درصورت عدم امکان، یک تخمین از زمانی که برای ارائه صحبتهاشون کافی میدونن بهم اعلام کنن تا زمانبندی نشست رو تنظیم کنم.
دستتون درد نکنه.
من 3 تا سورپرایز ( پروژه که سودآوری خوبی دارند ) براتون دارم ... اولیش یه پروژه ی خیلی بزرگه که مختص برنامه نویسان عزیز هستش... و دامنه ی اون برای 5 سال رزرو شده . اما به دلیل این که دانش PHP من ضعیفه و پول کافی ندارم روی زمین مونده ... اون 2 تا ایده ی دیگه هم هنوز در مرحله ی ایده قرار دارند ... با این حال میخوام با دوستان مطرح کنم که هر کس تمایل داشت با هم کار کنیم ... البته پروژه ی اول اونقدر بزرگه که همه ی افراد می تونن توش سهیم بشن:لبخند:
فعلا هیچ مشخصه ای نمی تونم بدم تا روزی که نشست برگزار شد...
فکر میکنم اگه یه نیم ساعت وقت به من بدید برای معرفی همشون کافی باشه...
فعلاً همین!
به یه نکته توجه کرده بودید ؟؟
من از همه کوچیکترم...
دوست عزیز من هم چهارشنبه و پنجشنبه کلاس دارم تازه این ترم ، ترم آخرم هستم هم پروژه دارم و هم کار آموزی پنجشنبه هم کلاس مهمی مثل کامپایلر دارم نه تنها من بلکه یکی دوتا از دوستان دیگه هم کلاس دارن و بقیه هم حتما کارهای دیگه ای دارن ومسلما هیچ کدوم از ماها از سر بیکاری داریم به این نشست نمیریم ولی دوستانی که ثبت نام کردن این نشست و شغل آیندشون و جدی گرفتن و به آینده این نشست امیدوار هستند و میدونن بدون رنج گنج میسر نمیشه
امیدوارم بتونی برنامتو تنظیم کنی و به دوستان این نشست ملحق بشی
موفق باشی
من شما اصفهانیا رو میشناسم . میخواید بیایم اصفهان پول برنامه نویسیا رو به عناوین مختلف( رزرو هتل بلیط و خرجای متفرقه) در اصفهان جیبمون رو خالی کنید. این ترفندای جذب توریست دیگه قدیمی شده.:لبخند:
کسایی که تصمیم دارن برنامه نویسی پی اج پی رو شروع به یادگیری کنن هم میتونن بیان؟ :لبخند:
بیا آقا سروش، ما هم شما شیرازیها رو میشناسیم :چشمک: (همسر و دخترم شیرازی هستن).
بچه ها راست میگن خوب
کاشکی میشد چهارشنبه نباشه :(
دوست عزیز شما که دیگه اهل اصفهانی که؟؟؟ شما چرا ؟؟؟:لبخند:
درسته اگه پنجشنبه بود خوب میشد اما توو این ماه فقط همین روز خالیه . . .
به هر حال ما از شما اصفهانی ها بیشتر انتظار داریم . . . :لبخند:
باور کنید همه اونایی که دارن میان هم همین مشکلات و دارن پس شما هم افتخار بدین و تشریف بیارین . . . ما به دانش تک تک دوستان احتیاج داریم:قلب:
دوستان عزیز، اون زمانی که من و بقیه دوستان با پیام خصوصی و گذاشتن لینک تاپیک نشست توی امضا و پیامک و... همه جا میگفتیم دست بجنبونید تا به حدنصاب برسه، خیلی از کسانی که الآن میگن توی این تاریخ نمیتونن بیان، این تاپیک رو میدیدن و ساده از کنارش میگذشتن. حالا تاریخ شده بهانه برای نیومدن. مطمئن باشین اگه 12 اردیبهشت قطعی میشد، همین قدر مخالف برای اون تاریخ داشتیم. بهرحال، تنها تاریخ خالی در این ماه، 11 اردیبهشته و الآن هم سالن رزرو شده و دیگه نمیشه تغییرش داد. باور کنید سخت ترین قسمت انجام کارهای بزرگ، گرفتن تصمیمشه.
نرفتن یک روز دانشگاه هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه ، حتی 3تا درس 3 واحدی داشته باشی ( مطمئن باشید :چشمک: )
اما اومدن یک روزه به همچین نشست هایی راه حل هایی برای بسیاری از مشکلات کاری و برنامه نویسی و ... هست
" تا چیزی از دست ندهی چیزی دیگری بدست نخواهی آورد این یک هنجار همیشگی است "
من تو اصفهان زندگی می کنما !!! وگرنه اصلیتم شیرازیهنقل قول:
به هر حال ما از شما اصفهانی ها بیشتر انتظار داریم . . . :لبخند:
ایشالا که کارات درست میشه و میای...
یکم باید سعی بکنی و تلاش .. البته اگه میخوای موفق بشی ...
در هر صورت همه ی ما منتظر شما و بقیه ی دوستان هستیم ...
یا علی
چقد ساکت شده اینجا:متفکر:
ساکت نیست ، دوستان دارند آماده میشند واسه نشست :چشمک:
با سلام
اول بگم اونایی که می گن تو دانشگاه کلاس داریم و استاد گفته می اندازه و هزار تا از این حرف ها و حدیثا بگم که اکثر بچه ها اینجا دانشجو ان. همه می دونیم تو دانشگاهها چه خبره پس الکی بهونه نیارین. بگین نمیام خلاص
طرف مدرسش رو ول کرده پاشده داره میاد اصفهان، بعد دانشجوی ما میگه کلاس دارم. !!! آخرالزمان شده
دوم اینکه بنده حدود نیم ساعت جهت ارائه ی noSql و پایگاه داده mongoDB که یک پایگاه داده ی document based هست زمان می خوام.
با تشکر
درود بر شما
بابا چرا اینقدر بهانه :متفکر:
من به خدا چهارشنبه صبح ساعت 6 صبح باید برم شهرضا ( 60 کیلومتری اصفهان) امتحان دارم ولی هر جور شده خودمو میرسونم به کنفرانس
منم چهارشنبه تنظیم خانواده :لبخند: و وصیت نامه امام دارم ... ولی میام :لبخند:
آفرین به دوستانی که همکاری میکنن :تشویق:
پس تا اینجا برنامه اینطوریه:
1- نیم ساعت برای معارفه و شناخت نسبی شرکت کنندگان با هم
2- 15 دقیقه صحبتهای اولیه خودم
3- نیم ساعت صحبتهای saman-arsenal
4- یک ساعت صحبت درباره مشکلات دوستان در زمینه برنامه نویسی و کار در این حرفه
5- نیم ساعت صحبتهای mohsen_31369
6- یک ساعت صحبت خودم درباره نحوه آموزش و پرورش برنامه نویسی خلاق
...
-----
آقا مهرداد کجایین؟ برنامه زمانی خودتون رو بگین تا توی جدول زمانبندی بگذاریم یه موقع بهتون CPU نرسه بعداً شاکی بشین ها!
برنامه زمانی موردنیاز و همچنین عنوان مطالب خودتون رو اعلام کنید لطفاً. وقت برای همه هست. اینکه میگم زمان رو اعلام کنید برای اینه که هرج و مرج پیش نیاد و نظم جلسه بهم نخوره و زمان رو هم طوری تنظیم کنم که مباحث تکراری و احیاناً خسته کننده نشه. میخوایم توی جلسه تا آخرین لحظه کسی پلک نزنه.
لطفا از این نشست فیلم برداری کنید، کسانی که نمی توانند بیایند هم استفاده کنند.
اعلام کردم...نقل قول:
برنامه زمانی موردنیاز و همچنین عنوان مطالب خودتون رو اعلام کنید لطفاً. وقت برای همه هست. اینکه میگم زمان رو اعلام کنید برای اینه که هرج و مرج پیش نیاد و نظم جلسه بهم نخوره و زمان رو هم طوری تنظیم کنم که مباحث تکراری و احیاناً خسته کننده نشه. میخوایم توی جلسه تا آخرین لحظه کسی پلک نزنه.
اینم لینک پست :
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1750362
و توی پست گفتم که :
نقل قول:
فکر میکنم اگه یه نیم ساعت وقت به من بدید برای معرفی همشون کافی باشه...
پس تا اینجا برنامه اینه:
پس تا اینجا برنامه اینطوریه:
1- نیم ساعت برای معارفه و شناخت نسبی شرکت کنندگان با هم
2- 15 دقیقه صحبتهای اولیه خودم
3- نیم ساعت صحبتهای saman-arsenal
4- یک ساعت صحبت درباره مشکلات دوستان در زمینه برنامه نویسی و کار در این حرفه
5- نیم ساعت صحبتهای mohsen_31369
6- یک ساعت صحبت خودم درباره نحوه آموزش و پرورش برنامه نویسی خلاق
7- نیم ساعت صحبتها و سورپرایز Mohammad Salehi
-----
اگه میخواین ترتیب یا زمانبندی تغییر کنه، اطلاع بدین.
اقایون وقت اون رسیده هم اطاقیا و مشخص کنیم :دی
نخند آقا !
والا ما انقدر مشکل داریم که اصلا حواسم به تاریخ نیست
یهو خودم و تو اصفهان میبینم میگم اینجا کجاست ؟؟؟
آقا یک هتلی چیزی هماهنگ کنید ما اومدیم گیج نزنیم
یکی بود میگفت هتل هست اطلاق 4 نفره کی بود؟بگیریییییییینشش :دی
آقا چرا باید حتما هتل باشه ؟ :لبخند:
یه مهمانپدیزی چیزی فک کنم کارو راه بندازه
اگه چیزی گفتی ، خودتی :لبخندساده:
من بچه شمالم نازو نوز ندارم هرجا باشه که دوستان دور هم باشن ما هم زمین گیر میشیم چه یک کارتون باشه چه یک هتل
خودم بخوام بریم جایی میتونم برم زائر سرای بانک ملی اونم بدون هزینه اما دور هم نشینی و به هبچ وجه از دست نمیدم :چشمک:
دوستان توی لینکهایی که برای رزرو هتل گذاشتم، هتل ماهان رو میتونید پیدا کنید. اتاق هم توی اون تاریخ داره. اگه با هم به توافق رسیدین، یک چهارتخته رزرو و هزینه رو تقسیم کنید.
دوستان مهمانپذیر هست 3 تخته شبی 40 تومن یعنی نفری کمتر از 15 تومن ما دو نفرهستیم به یه نفر احتیاج داریم:تشویق: :لبخند:
بقیه هم میتونن 3 نفر 3نفر جمع شن اتاق بگیرن:لبخند:
همه چی به همین سادگیه چرا اینقدر سخت میکنید زندگی رو واس خودتون آخه گناه دارین به خدا:لبخند:
اقای شهرکی من همیشه ممکنه حرف بزنم ! عذر من موجه هست
اما موضوع اصلیم تشکیل یک تیم واحد + شرکت یا صنف + کلاس های آموزشی استاندارد + تولید فریمورک فارسی + و مهمتر اینترنت ملی و تاثیر اون تو برنامه نویسی
سلام ...
آقا معلوم شد چه ساعتیه ؟!