خیر منظور صحبت من شما نبودین، کلی گفتم.
Printable View
مزایای انجام پروژه های تجاری برای نهاد هم نیاز به یاداوری نداره ، خودش به نوعی تبلیغ هست و اعتبار بالایی به نهاد میده به نوعی هر چیزی رو که برای حفظ نهاد احتیاج دارید رو میده
به نظرم این تاخیر در شروع کار هم خوب نیست دوستان هرچه زودتر باید شروع کنید ، چون هر چه زمان بگذره اشخاص بیشتری رو از دست میدید به هر حال زندگی خرج داره و اینها کنار میکشند ، من چند بار با این موضوع موجه شدم ، از خودم هم بخوام مثال بزنم من زیاد در بازار کار خصوصی نبودم ، یک سال بود که درگیر پروژه تجاری شدم در این بین فرصت های شغلی دیگه ای داشتم ولی وقت نبود، و همینکه حمایت مالی درست و حسابی نداشتم (دیگه دوستانی که کار کردن میدونن یعنی چی این وضعیت)، این نهاد دقیقاً چیزی رو که من نبودش رو حس کردم در اختیار اعضا میزاره اونم به انجام رسوندن پروژه های تجاری با حوصله و بدون فشار کار هست (به خاطر اون انجام پروژه های خصوصی که گفتم)
دست بجونبونید دوستان
استاد شهرکی و مهرداد عزیز ... تاریخ نشست دوم رو طوری تنظیم کنید که توی ماه رمضون نباشه خواهشاً ... یا قبلش باشه .. یا بعدش ... ممنون.
منم پایه ام وقت و تعین کنید تا منم کیفمو بردارم بیام:لبخند:
فقط به قول محمد صالحی عزیز حواستون به ماه رمضون هم باشه:لبخند:
دوستان عزیز، چرا همش منتظرین من و آقا مهرداد کارها رو تنظیم کنیم؟ مگه خودتون عضو نهاد نیستین؟ قراره بعداً هم توی نهاد همینطوری منفعل باشین و ببینین بقیه دارن چکار میکنن و دنبالشون راه بیفتین؟ خودتون درمورد زمان و مکان و... پیشنهاد بدین. الآن که دیگه اگه به اینترنت هم دسترسی نداشتین، سامانه پیامک نهاد راه اندازی شده (30005833000333) و میتونید با اون شماره در ارتباط باشین (ازطریق پیامک).
خب در مورد مکان همون بابل... چون اگه بگم جایی غیر از بابل ، مهرداد اعتراض میکنه :لبخند:
زمان هم من روی تقویم نگا کردم نوزدهم تیر میشه اول ماه رمضون... حالا تاریخ پیشنهادی من ، 9 تیر .. یا 15 تیر هستش ...
دوستان هم نظر خودشون رو اعلام کنن
من با 15 تیر موافقم
سلام ...
آقا به فکر کنکوری ها هم باشین ...
کنکور سراسری از 8 تا 10 تیر هست (تقریبا)
2 روز هم استراحت بعدش :لبخند::گیج:
12 تیر به بعد :چشمک:
من کلا وقتم آزاده و زمانش برام فرقی نداره، ولی فکر کنم 15 تیر مناسب باشه.
خب انگار همون 15 تیر که خودم هم موافقم تاریخ خوبیه ... اگه مهرداد جان و استاد شهرکی هم موافق باشن همین تاریخ رو به عنوان تاریخ برگزاری نشست دوم تعیین کنیم:لبخندساده::متفکر:
سری قبل 20 نفر بودیم
الان کلا 3 نفر اینجا اطلاع رسانی ها و پیگرند
نمیشه با نظر 3 نفر که البته محترمه یک نشست و تنظیم کرد
پس کجا هستند بچه ها؟
به نظرم باز باید دست به کار پیغام و پسغام بشیم :گیج:
15 خوبه...
با سلام
دوستان! به نظر من دارید وقتتون رو تلف می کنید، مثلا الان اهدافی که معین شده بود، چندتاش محقق شده؟
به جز موارد برگزاری سمینار که بنظرم باید توی حاشیه باشد، دوستان پیگیر کدوم بودند، مثلا "تعریف پروژه های جدید مطابق با نیاز روز جامعه IT" که بسیار مهمه.نقل قول:
1- تعریف پروژه های جدید مطابق با نیاز روز جامعه IT
2- قبول پروژه از مشتریان و قیمتگذاری عادلانه
3- تقسیم پروژه ها به صورت منصفانه و گردشی بین اعضا به نحوی که اعضای نهاد، بیکار نمونن
4- برگزاری سمینارهای عمومی و تخصصی با هدف تبیین اهداف نهاد و توجیه مشتریان درخصوص اصول قیمتگذاری
5- آموزش برنامه نویسی خلاقانه به اعضا با هزینه بسیار کم
6- برگزاری دوره های آموزشی تکنیکها و ابزارهای نوین برنامه نویسی برای اعضا با هزینه بسیار کم
7- راه اندازی و تشکیل جلسات متعدد در شهرهای مختلف جهت معارفه اعضای جدید و تبادل تجربیات بین اعضا
8- آموزش اصول «برنامه نویسی» به جای «کدنویسی» به اعضا
9- ورود نهاد به قراردادهای بزرگ و پشتیبانی از اعضایی که درصورت فعالیت انفرادی نمیتونن پروژه های مهم بگیرن
10- ثبت پروژه های انجام شده در کارنامه نهاد به اسم همون اعضایی که کار رو انجام دادن و تشکیل پروفایل اختصاصی برای هرکدوم از اعضا به نحوی که پروژه های انجام شده هر فرد در داخل نهاد، قابل مشاهده باشه
11- راه اندازی و مدیریت سایت اختصاصی نهاد برای قبول سفارش جدید و اعلام قیمت مرجع نهاد بعد از مشورت داخلی با اعضا و همچنین مشاهده پروفایل اختصاصی و رزومه اعضا، مشاهده نمونه کارها و...
12- ایجاد و گسترش یک Framework اختصاصی PHP با هدف سادگی و رعایت استانداردهای برنامه نویسی جهانی جهت پرهیز از کدنویسی نامرتب و غیر اصولی (اسپاگتی) در پروژه ها
13- تهیه، تکثیر و توزیع مجموعه های آموزشی در قالب CD و DVD و PodCast بین اعضا بصورت رایگان و فروش بصورت عمومی با برند نهاد
مگه هدف اصلی نهاد ایجاد اشتغال برای برنامه نویسان نیست؟:عصبانی++:
پس کوش. ما که جز اسم و سمیناهار (سمینار) از نهاد چیزی نمی بینیم.
خواهشا دوستان اگه می خوان چنین نهادی پا بگیره، همکاری کنن (با آقای شهرکی) و از بحث های تفریحی و بیهوده خودداری کنند.:متفکر:
موفق و موید باشید.
ضمن تشکر از اظهار نظر دلسوزانه شما، لازمه یک نکته رو یادآوری کنم: اگه میبینید اهداف نهاد تا حالا هیچ کدومش محقق نشده، بخاطر اینه که نهاد هنوز شکل نگرفته و جایی هم ثبت نشده. هدف از این نشستها هم بررسی راهکارها و تبادل نظر درخصوص نحوه راه اندازی نهاد هست و اینکه اهداف و قوانین و... رو بررسی و درصورت لزوم، اضافه، اصلاح یا حذف کنیم. نهاد که راه اندازی بشه و روال خودش رو پیدا کنه، سروکله پروژه ها و اشتغال و... هم پیدا خواهد شد. همین الآن حدود 15 پروژه کوچک و بزرگ که هرکدوم، بخشی از نیازهای روز جامعه رو برطرف میکنن و بطور متوسط میشه بیش از 200 نسخه از هر کدوم رو بفروشیم، تعریف شده و مستنداتش هم آماده است که به محض راه اندازی نهاد، بین اعضا برحسب تخصصهایی که دارن، تقسیم خواهد شد.
ممنون از شما، اما یه سوال، نهاد کی بطور رسمی کارش رو شروع می کنه؟
واقعاً الآن نمیشه زمان دقیقی رو مشخص کرد ولی یک چیز مسلمه: تا وقتی که دوستان این نشستها رو جدی نگیرن و حضور فعالی نداشته باشن و مدام بهانه هایی مثل «من راهم دوره»، «بابام نمیگذاره»، «پول ندارم» و امثالهم بیارن، این روز هرگز نخواهد رسید.
در تایید گفته های جناب شهرکی دوستان اینو بدونید که با چندتا پست و تاپیک توی یه فروم نمیشه کاری از پیش برد. باید جلسه های حضوری بصورت مرتب و بازه های زمانی کوتاه برگذار بشه و مطمئن باشید همون جلسه ها هستند که میتونن راهگشا باشند.
بنظرم تو یکی از این سایتهای نظر سنجی یه نظرسنجی ایجاد کنید در مورد زمان و مکان نشست و اون رو بصورت خصوصی به ایمیل های بچه ها ارسال کنید.
سلام
آقای شهرکی.
خودتون قضاوت کنید اگر شما یه فرزند 15 ساله داشتید می ذاشتید تنهایی پاشه بره اون ور کشور؟
خب پدر من نگرانه منه.
نشست اگر تو یه جای نزدیک تر باشه رو چشمم حاضرم بیام ولی نه دیگه اون سر کشور.
سلام
اینها قسمتی از اهداف نهادند:
برای اینکه بتونیم نهاد را راه اندازی کنیم باید تلاش بیشتری کنیم و سرعت بیشتری به کارها بدهیم .همیشه تا به امروز اولین ها سخت ترین بوده اند و برای اینکه راحتر و بهتر بشه سختی ها و مشکلات را حل کرد باید همکاری کرد و از تجربه های دیگران استفاده کرد،متخصصین را به کمک طلبید و از افرادی که اگاهی دارند استفاده نمود.نقل قول:
1- تعریف پروژه های جدید مطابق با نیاز روز جامعه IT
2- قبول پروژه از مشتریان و قیمتگذاری عادلانه
3- تقسیم پروژه ها به صورت منصفانه و گردشی بین اعضا به نحوی که اعضای نهاد، بیکار نمونن
4- برگزاری سمینارهای عمومی و تخصصی با هدف تبیین اهداف نهاد و توجیه مشتریان درخصوص اصول قیمتگذاری
5- آموزش برنامه نویسی خلاقانه به اعضا با هزینه بسیار کم
6- برگزاری دوره های آموزشی تکنیکها و ابزارهای نوین برنامه نویسی برای اعضا با هزینه بسیار کم
7- راه اندازی و تشکیل جلسات متعدد در شهرهای مختلف جهت معارفه اعضای جدید و تبادل تجربیات بین اعضا
8- آموزش اصول «برنامه نویسی» به جای «کدنویسی» به اعضا
9- ورود نهاد به قراردادهای بزرگ و پشتیبانی از اعضایی که درصورت فعالیت انفرادی نمیتونن پروژه های مهم بگیرن
10- ثبت پروژه های انجام شده در کارنامه نهاد به اسم همون اعضایی که کار رو انجام دادن و تشکیل پروفایل اختصاصی برای هرکدوم از اعضا به نحوی که پروژه های انجام شده هر فرد در داخل نهاد، قابل مشاهده باشه
11- راه اندازی و مدیریت سایت اختصاصی نهاد برای قبول سفارش جدید و اعلام قیمت مرجع نهاد بعد از مشورت داخلی با اعضا و همچنین مشاهده پروفایل اختصاصی و رزومه اعضا، مشاهده نمونه کارها و...
12- ایجاد و گسترش یک Framework اختصاصی PHP با هدف سادگی و رعایت استانداردهای برنامه نویسی جهانی جهت پرهیز از کدنویسی نامرتب و غیر اصولی (اسپاگتی) در پروژه ها
13- تهیه، تکثیر و توزیع مجموعه های آموزشی در قالب CD و DVD و PodCast بین اعضا بصورت رایگان و فروش بصورت عمومی با برند نهاد
من یک پیشنهاد دارم : و اون هم این است ک برای مراحل اولیه وچشم اندازها و بحث های استراتژیک اون از افراد متخصص دراین زمینه و استراتژی های بازار و تجربه اونها استفاده کنیم تا بتونیم سریعتر این مراحل را پیش بریم و نهاد را ثبت کنیم.
یکی از استادهای دوران دانشگاه من تخصصش این زمینه هست، من می خواهم از ایشان خواهش کنم به ما بپیوندند و مارا دراین راه یاری کنم ولی چون این نهاد،یک نهاد گروهی است و تمامی اعضای نهاد در اون سهم دارند و قراره قدمی بردارند نمی تونم بدون مشورت با شما ونادیده گرفتن نظر شما،از ایشان دعوت به غمل بیارم.
به همیت دلیل من موضوع را اینجا مطرح کردم تا نظر تمامی دوستان را بدونم و بعداز تصمیم نهایی توسط شما با ایشون صحبت کنم .دعوت من از ایشون بستگی ب نظر تمامی اعضا داره و تمامی اعضا باید نظر خودشون را بیان کنند.
لطفا بعد از هر صحبتی و هر نظری که دارید ب صورت bold آخر صحبتهای خودتون این را بنویسید:
من با دعوت از ایشان موافق هستم/موافق نیستم. :متفکر:
تا بعد از مشخص شدن نتیجه نظر سنجی ونظرات جمع تصمیم نهایی را بگیرم و مشخص بشود از ایشان دعوت بشه یانه .
این فقط یک پیشنهاد از طرف من هست نه یک اجبار.
ممنونم
من با دعوت از ایشان موافق هستم.
قطعا کمک افراد با تجربه روی روند نهاد تاثیر میذاره ولی لازمش اینه که دوستان بیان تو این نشست شرکت کنن.
الان تعداد ما به 10 نفر نمیرسه! ما اگه با همین وضع بریم نشست بعد از اساتید دعوت کنیم بیان یکم زشته دیگه! با این تعداد که نمیشه کار بزرگی کرد!
دوستانی که تو نشست اول بودین یه نظری بدین تا ما هم بدونیم تو این نشست چند نفر شرکت میکنن.
من هم با دعوت از ایشان موافق هستم:لبخندساده: ولی اگه حضور دوستان بیشتر از این باشه.
منم با حسن موافقم درصورتی حضور دوستان بیشتر از این باشه.
من هم با دعوت از ایشان موافق هستم
خب قطعا همه ی افراد موافقند ... البته من نمیخوام این وسط برای بقیه تصمیم بگیرم ( سوء تفاهم نشه ) ولی خیلی از افرادی که توی نشست اول بودند ... خیلی هم حمایت میکردند .. الان نیستن ... نام کاربری همشون رو هم میدونم .. ولی اسم نمی برم ...
من فکر میکردم نشست دوم با استقبال بیشتری مواجه میشه و افراد بیشتری تشریف میارن ... با این وضع که نمیشه از کسی دعوت کرد!
سلام دوستان
فقط پنجشنبه و جمعه باشه که وقت برای رفت و اومد باشه .
بنده 20 و 21 تیر ماه رو پیشنهاد میدم
سلام دوستان من هم وقتي تاريخ نشست معين شد بايد تصميم بگيرم كه ميام يا نه ولي 93.333333% هستم.
و اين كه بچه ها تو تاپيك و نظرها شركت نميكنن اينه كه خب اينجا فقط داره وقت تلف ميشه و هر كسي يه نظري داره و ارائه ميكنه بايد چند تا تاريخ هر چه زودتر معين بشه بعد به همه اطلاع رساني بشه براي نظر سنجي.
و وقتي نظر سنجي تموم شد حتي الامكان همه ي دوستان كه حداقل نظر دادن اگه مطابق ميلشون هم نبود سعي كنن كه بيان بالاخره 2 روز به جايي بر نميخوره.
اگه همينطوري پيش بريم فقط وقت تلف ميشه و هر كسي واسه ي خودش نظري ميده و بس.
يه چيز ديگه اين كه حالا اگه ما اومديم اونجا(مكان نشست حالا هر جا كه بود) بايد كجا بريم نميشه كه از راه رسيده بريم دنبال يه مكان باشيم واسه ي اين 2 روز بالاخره شهر غريبو... اين مساله هم قبل از نشست معلوم بشه بهتره.
منم با 20 و 21 تیر ماه موافقم
شاید یک دلیل اون امتحانات فاینال دوستان باشه که 2گروه شدند گروهی امتحاناتشون قبل ازانتخابات و گروهی بعداز اون افتادکه یک بهم ریختگی و دغدغه زیاد برای دوستان ایجاد کرد.نقل قول:
من فکر میکردم نشست دوم با استقبال بیشتری مواجه میشه و افراد بیشتری تشریف میارن ... با این وضع که نمیشه از کسی دعوت کرد!
من تا تصمیم نهایی که توسط رای اعضا گرفته میشه منتظر میمونم.
انشالله همه چی درست میشه.
سلام
19تیر برابر است با اول ماه رمضاننقل قول:
بنده 20 و 21 تیر ماه رو پیشنهاد میدم
سلام
اما خانواده من یه خانواده ی کشاورزن اصلا نمی دونم برنامه نویسی چیه.
شما لا اقل استاد دانشگاهید می دونید اوضاع از چه قراره ولی خانواده من تنها چیزی رو که باعث پیشرفت من می دونن درس خوندنه همین.
خوب شما هم باید باهاشون صحبت کنید. شرایط سخت شما رو درک میکنم ولی بالأخره اگه صحبت نکنید، اوضاع تا ابد همینطور میمونه. بگین این درس و دانشگاه برای اینه که بتونید از این حرفه درآمد کسب کنید و این جلسات هم برای همینه که توی نهادی قرار بگیرین که راه اصولی کسب درآمد از این رشته رو (که توی دانشگاه یاد نمیدن)، به شما نشون میده. با دست روی دست گذاشتن، چیزی عوض نمیشه.
سلام.
امیدوارم صنف ثابتی برای برنامه نویسان ایجاد گردد.
آقای شهرکی میشه اون DVD هایی که سری قبل دادید این سری هم به کسایی که تازه امدن بدید؟
راستی من اول از بندرعباس باید بیام تهران بعدش از اونجا بیام آمل ، دوستان تهران تا آمل چند ساعته؟
توی این سری فقط بحث میکنیم یا مطالب آموزشی هم یاد میدید؟
این سری به کسانی که تشریف بیارن، یک DVD-9 (حدود 8.5GB) حاوی جدیدترین e-Bookها و فیلمهای آموزشی و برنامه های کاربردی مختلف مثل Editor و IDE و Server و Source Code و... هدیه داده خواهد شد.
زمانشو لطفا چند روز قبل از نشست مشخص کنید تا زمان کافی برای اومدن و جا رزرو کردن داشته باشیم . من از 15 ام به بعد وقتم رو میتونم تنظیم کنم
من همیشه اینجور نشست ها و سمینار ها رو دیدم مسئولین اون سمینار ها میان یه تاریخی مشخص میکنن ... و اعلام میکنن .. هر کی خواست .. خواست ... هر کی هم که نخواست نمیاد خب!
حالا بحث ما به خاطر یک سری مسائل فرق میکنه درسته ... ولی دوستان فرض رو بر این بزارید که بنر فلان سمینار رو دیدید و تاریخ 15 تیر اعلام شده ...
خودتون رو با تاریخ منطبق کنید ...
پیشاپیش ممنون از همکاری همگی