این برنامه شبیه سازی برخورد یک توپ با دیوار به صورت ابتدایی و ساده است
در ضمن رد پای آن را هم به صورت رنگی چاپ می کند
Printable View
این برنامه شبیه سازی برخورد یک توپ با دیوار به صورت ابتدایی و ساده است
در ضمن رد پای آن را هم به صورت رنگی چاپ می کند
اینم ماوس و کیبرد رو قفل میکنه!
یک Phone Book با امکانات جالب
برنامه ای برای ساخت Setup
یک دیکشنری فارسی به ترکی
پرینت گرفتن از دیتابیس بین دو تاریخ تعیین شده با Data Report
این هم سورس برنامه ی "اُرکیده" که کارخودمه، فقط لطف کنید حق ما رو هم محفوظ نگه دارید و فقط از کدها استفاده کنید، شاید هم مشکل داشته باشه فقط باید ocx BZButton رو ایمپورت کنید.
آدرس : http://moslemcar.persiangig.com/document/Orkideh.rar
راستی اینم ویژگیهاش:
- تعویضگر بکگراند دسکتاپ
- بانک یاداشت
- یادآور
- و ...
از کنترلها و رفرنسهای زیادی هم استفاده شده که امیدوارم مفید باشه...
این هم یه مثال ساده از هش کردن اطلاعات.البته الگوریتم بسیار سادهای داره :لبخند:.
این برنامه با یه سری توابع API با یاهو مسنجر 7 و 8 ارتباط برقرار می کنه :شیطان::لبخند:.
این پروژه توابع سینون و کسینوس رو رسم میکنن.شما می تونید مقدار تابع رو تغییر بدین و تغییرات رو ببینید.همچنین وقتی که دکمه Draw Cricle رو فشار بدید برنامه به شما نشون میده که در حال حاضر چه مقادیری از سینوس و کسینوس دارن رسم میشن:
برنامه ای برای بدست آوردن پسورد ستاره ای
agha man 2 soal dashtam
1.barnameh robat ra dar saite begozar
2.agha man dar vb yek bank etelaat sakhtam yeki az feild ha ro bar hasb doubl(addad) gozashtam man mikhastam misheh barnamehie nevesht keh harooz in add kamtar shavad barayeh inkeh manzoram ra befahmi yani in keh masalan dar haman field addad 20 ghara dadam farda beshavad 19
برنامه ای در مورد تشخیص اشکال و اعداد در تصویر bmp می خوام
فایل متنin.txt این فایل در مسیر برنامه قرار داده میشود. در این فایل در هر خط آدرس کامل یک فایل تصویری با مشخصاتی که در ادامه آمده است، قرار دارد. تعداد این فایلها مشخص نیست و برنامه با خواندن فایل تعداد آنها را تشخیص میدهد.
فایلهای تصویری: هر فایل تصویری با عرض و ارتفاع حداکثر 800 پیکسل حاوی حداکثر 4 شکل هندسی از انواع مربع، مثلث متساویالاضلاع و دایره میباشد. تصاویر به فرمت bmp و یا هر فرمت دیگر با عمق بیتِ Bit-Depth] 24 ] ذخیره شدهاند. رنگ زمینهی و رنگ اشکال هندسی،هر رنگی می تواند باشد. اشکال هیچگونه همپوشانی با هم دارند .
فایل متنیout.txt برنامه پس از پردازش هر فایل تصویر اطلاعات استخراج شده از آن را در یک خط به صورت زیر در فایلout.txtدرج مینماید
n s t c
در این خط به جای n تعداد کل اشکال تشخیص داده شده، به جای s تعداد مربعها، به جای t تعداد مثلثها و به جای c تعداد دایرهها نوشته میشود. بین هر یک از این اعداد تنها یک فاصلهی خالی space] قرار دارد.
[فایل [out.txt] باید توسط خود برنامه در مسیر برنامه ایجاد گردد.
آدرس ایمیل garibe_ashna13@yahoo.com
لطفا سریعا با من تماس بگیرید و به من در تهیه ی این برنامه کمک کنید
با تشکر[/quote]
سورسی با قابلیت نصب و پاک کردن
سال خرم
فال نیکو
مال وافر
هال خوش
اصل ثابت
نسل باقی
تخت عالی
بخت رام
باشین از امروز تا پایان سال
سال نو بر تمامی دوستان مبارک
منو با امکانات جالب
من برنامه wordبا زبان برنامه نویسی ویزوال بیسیک را می خواهم.:متفکر:
شبیه سازی برنامهword با ویژوال بیسیک را میخواهم و در نوشتن این برنامه مشکل دارم و از شما خواهشمندم که در این مورد راهنمایی های لازم را به من بکنید
با عرض سلام به خدمت شما دوستان و اساتید محترم
می خواستم ببینم کسی برنامه ای داره که بشه task manager ویندوز رو شبیه سازی کنه ؟
فقط اگه کسی داره کمی زود لطف کنه .
کسی نیست به سوال من در به در جواب بده اصلا انتظار نداشتم اینقدر تو انتظار بمونم
دوست عزیز می توانی برنامه ورد را از آدرس زیر که در پست های خودم است دانلود کنی
https://barnamenevis.org/showth...=46430&page=33
برنامه ای که اجرای فایل ها را در لیست بکس امکان پذیر می سازد.
برنامه ای کامل برای نشان دادن سرعت و درصد کار cpu که کار با رجیستر هم درونش وجود داره
فایل ها را همانند resHacker باز می کند ولی نمی توانید جای گزین کنید فقط می توانید اطلاعات فایل ها را ذخیره کنید
به کمک این برنامه نوشته هر پنجره ای رو که بخواهید عوض می کنید .
بازی ماز 3d
برای کسایی که که می خوان تو شبکه یا اینترنت ببیند آی پی مورد نظر وجود دارد یا خیر
بازیه جالبی هستش
تا 2 نفر با کامپیوتر میتونن بازی کنن
6 تا هم خوده کامپیوتر هست که میتونید کمترش هم بکنید
با استفاده از این برنامه آموزشی که با کمک توابع ای پی آی نوشته شده می توانید به مشخصاتی چون
1.نام ویندوز 2.ورژن ویندوز 3.نام یوزر و ... دست پیدا کنید
من میخوام یک لیست بوکس و یا کومبو چند ستونی داشته باشم میشه دوستان راهنمایی کنن
سلام دوست عزیز
شما باید از کامپوننت ListView استفاده کنید تا لیست باکس چند ستونی داشته باشید.
میشه بیشتر توضیح بدید
چطور میشه این کمپوننت رو فعال کرد ؟
اینم یک برنامه نمونه برای استفاده از ListView
یک برنامه برای عوض کردن عکس صفحه Desktop
برنامه ای برای قفل کردن موس :شیطان:
جستجوی فایل و فولدر بصورت پیشرفته
من یک بانک اطاعاتی با فیلدهای مختلف از نوع عددی دارم که می خواهم نمودار نقطه ای آنها در فواصل 5 ثانیه روی نمودار بیاید یعنی یک نمودار دینامیک داشته باشم که در روی آن هر فیلد با یک رنگ و اعداد هر فیلد هر مثلا 5 ثانیه از روی بانک update بشه لطفا من را راهنمایی کنید
آقا این هم یه مثال ساده از بازی TicTacToe یا همون X-O ی خودمون :لبخند:.
خیلی حرفه ای نیست این برنامه چون میشه قابلیت های توان هوش کامپیوتر و غیره رو افزایش داد و به برنامه اضافه کرد ولی برای بچه هایی که کارشناسی میخونن یا ارشد توی درس هوش مصنوعی مثال خوب و ساده ای هست.
با این برنامه میتونین در هر جای ویندوز با انتخاب یک کلمه یا متن اونو به برنامتون انتقال بدین مثل بعضی از دیکشنری ها.
طریقه اتصال vb به بانک اطلاعاتی SQl را به هم یاد بدهید. میتوانید جوابتون رو به last.samoraei@gmail.com بفرستید . خیلی ممنون
اجرای اجزای کنترل پنل
تا حالا شده توی برنامتون لازم داشته باشین که کاربر بتونه فایلی رو توی برنامه درگ و رها کنه که مثلا به لیستی اضافه بشه یا توی برنامه باز بشه و مورد استفاده قرار بگیره ؟
اگه دقت کنین و تست کنین این کار برای فایل هایی که نامشون یونیکد هست جواب نمیده مثلا اگه اسم فایل "برنامه نویس" باشه یا خطا میده یا اسم فایل رو بصورت ?????? بر میگردونه.حالا با این برنامه که همین الان توی فروم PSCode که بعد از برنامه نویس پاتوق من هست :لبخند: گرفتمش میتونین این مشکل رو برطرف کنین و فایل های یونیکد رو هم ساپورت کنین.
این برای پخش کردن فایل تصویری فقط avi.* است.
آقا برو کنار قطار داره میاد!!!:لبخندساده:
این قطار زیبا و دوست داشتنی بعد از اجرا بر روی دستکتاپ شروع به حرکت میکنه
بهتره خودتون ببینید