-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
من اگه یک فرزند 10 ساله هم داشتم که میدونستم رفتنش به اون ور کشور، به آینده شغلیش مربوط میشه و احتمالاً مسیر زندگیش رو در آینده تغییر میده، نه تنها میگذاشتم بره، بلکه درصورت لزوم خودم هم همراهش میرفتم.
بچه ها توی این سن و سال نباید به پول فکر کنند . نباید به پول درآوردن و پیدا کردن شغل و درآمد بالا داشتن فکر کنن . همه جای دنیا دارن اینو میگن . الان ایشون باید فقط تمرکز و فکر و ذهنش درگیر درس خوندش باشه اگر هم درسش تموم شد فکر بازی و عشق و حالش باشه باید از تعطیلاتش استفاده کنه نه اینکه دغدغه پول بدست آوردن داشته باشه تو این سن!! خدا پدر مادرش و براش نگه داره ولی تا 18 سالگی توی همه جای دنیا خانواده خرج فرزند و میده بعد از اونه که باید وارد محیط کار بشه و بتونه خودش زندگیشو اداره کنه. نه اینکه از این سن و سال فکر و ذکرش بشه پروژه گرفتن و انجام دادن .
چه اصراری هست این دوست عزیز بیاد تو جلسه؟ چرا از 4 تا مدیر پروژه 4 نفر صاحب شرکت دعوت نمیکنید؟ شما که دسترسی دارید یک تاپیک فراخوان بزنید برای افراد با تجربه و حرفه ای و مدیران شرکت ها
والا آدم فکر میکنه متوسط سن بچه های فروم 18 سال هست!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shahriyar3
بچه ها توی این سن و سال نباید به پول فکر کنند . نباید به پول درآوردن و پیدا کردن شغل و درآمد بالا داشتن فکر کنن . همه جای دنیا دارن اینو میگن . الان ایشون باید فقط تمرکز و فکر و ذهنش درگیر درس خوندش باشه اگر هم درسش تموم شد فکر بازی و عشق و حالش باشه باید از تعطیلاتش استفاده کنه نه اینکه دغدغه پول بدست آوردن داشته باشه تو این سن!! خدا پدر مادرش و براش نگه داره ولی تا 18 سالگی توی همه جای دنیا خانواده خرج فرزند و میده بعد از اونه که باید وارد محیط کار بشه و بتونه خودش زندگیشو اداره کنه. نه اینکه از این سن و سال فکر و ذکرش بشه پروژه گرفتن و انجام دادن .
چه اصراری هست این دوست عزیز بیاد تو جلسه؟ چرا از 4 تا مدیر پروژه 4 نفر صاحب شرکت دعوت نمیکنید؟ شما که دسترسی دارید یک تاپیک فراخوان بزنید برای افراد با تجربه و حرفه ای و مدیران شرکت ها
والا آدم فکر میکنه متوسط سن بچه های فروم 18 سال هست!!
عزیز یه مثال زدن توو مثالم مناقشه نیست.هر کسیم راه و روشو دیدش توو زندگی متفاوته.واقعا میخوای کمک کنی یا فقط فقط نقد کنی؟موضوع تاپیک اینه؟چرا همه اصرار دارن حرفای یکی دیگرو بکوبونن توو این تاپیک.
کجای شرعو دینو واقعیت زندگی گفته فرزند تا 18 سالگی باید از خانواده خرجی بگیره؟واقعا خانواده بهش برمیخوره بچش خرجیشو خودش دربیاره؟واقعا همه ی خانواده ها انقد دارن که تا 18 سالگی خرجیه همه فرزنداشونو بدن؟شما بخودت نگا نکن.اون خانواده هایی که 8 نفرن یا 11 نفر یا بیشتر واقعا پدرو مادر باید تا 18 سالگی حرجی بدن؟؟پس این سن تکلیف چیه؟؟؟اینی که میگن 15 سال آدم مکلف میشه چیه؟مکلف شدن فقط نمازو روضس؟؟یعنی واقعا این قانونی که میگی یکسانه همه جا؟چقد زیر 15 ساله ها دارن کار میکنن؟چیزی قانونه که بطور عادلانه بین همه ی مردم تقسیم بشه.این مسیر اشتباه زندگیو ماها مد کردیم که داره بسمتی میره که دیگه 18 عدد شده بعضی جاها تا سن های بالتر هم باید خرجی بدن که مطمئنا هممون دیدیم.حرفام کلی بود.
حالا ازون بحث خارج بشم اینجا خود آقا امین مسیر زندگیشو انتخاب کرده.پس هیج زورو اجباری نیست.وقتی کسی یک مسیرو انتخاب کرد واسه ادامه ی زندگیش ما نباید سنگ بندازیم بگیم نه هنوز 18 سالت پر نشده تا 18 خانوادت موظفن خرجیتو بدن.این حرفا خوب نیست و اصلا درست نیس و فقط از تفکرات غلطه.تک بعدی به مسائل زندگی نگاه نکن.و شما یه چی گفتی منم یه جوابی دادم.دیگه ادامه دادن نداره.بحث تاپیک هم این نیست.ممنون.
-
سلام
هم از آقا شهریار ممنونم و هم از آقا بیدک(ببخشید اسمتون رو نمی دونم).
مسئله من یه چیزی مثل همینه با این تفاوت که والدینم این چنین فکر می کنن.
کلا خانواده ی من خیلی از سفر می ترسن(دلیلش رو نمی دونم) آخه تا سال سوم راهنمایی نمی گذاشتن من اردو برم :لبخند:
آقای شهرکی نمی شه یجوری این dvd تون رو برای دانلود یا هرجور دیگه ای که بدست ما برسه قرار بدید؟
تشکر.
-
يكي لطفا ب من ميگه چرا شما فقط درباره نهاد و مسايل مربوط به اون صحبت نمي كنيد؟چرا همش مسايل حاشيه ايي مهم تره ميشه؟:متفکر:
نمي گويم آمدن يا نيامدن اعضا مهم و ضروري نيست هست چون نهاد به عضو نياز داره ولي مسايل حاشيه ايي مهم تر از نهاد واهدافش هستند چرا؟ من درك نمي كنم:گیج:
-
پس تاريخ هايي كه قرار شد براي نظر سنجي اعلام بشه چي شد؟ اصلا كي قراره تاريخ ها رو معلوم كنه!
آقا مهرداد و آقاي شهركي فكر كنم بچه ها منتظر جواب آخر شما و يه نتيجه گيري كلي هستن.
راستي يه چيز ديگه اگه ميشه موضوع نشست رو اعلام كنيد تا اعضا خودشون رو آماده كنن بالاخره با فكر كردن به مساله پيش از نشست نتايج بهتري هم كسب ميشه.
-
من نظرم روی 6 و 7 یا 13 و 14 تیر ماه هستش.
کلا پنج شنبه جمعه ها باشه سمینار ها خیلی زمان مناسبی هستش.
-
ببینید، مسئله اینه که تا زمان تشکیل نهاد و روی روال افتادن کارها، برگزاری همین نشستها و گردهم آمدن و هم اندیشی برنامه نویسان، مهمترین کاری هست که نهاد باید انجام بده و این مسئله، یک انتخاب نیست که بخوایم ازش بگذریم. توی همین نشستها قراره فعالیت آتی نهاد و نقش اعضا و... مشخص بشه. ضمناً اون DVD هم گه بعنوان هدیه قراره در اختیار شرکت کنندگان قرار بگیره، یه جور تشکر از کسانی هست که زحمت اومدن رو تحمل کردن و چیزی نیست که بخوایم برای دانلود یا سایر موارد، منتشر کنیم وگرنه راه برای تکثیر و توزیع و آپلود و... زیاده. ضمناً این بحثها که هر کسی تا چه سنی باید به درس و این چیزها فکر کنه، یک مسئله شخصی و خانوادگیه و به کسی ارتباطی نداره ولی وقتی ایشون شغل برنامه نویسی رو برای آینده خودشون از الآن انتخاب کردن، دیگه درس و... بهانه قابل قبولی برای شرکت نکردن در نشستها نیست چون اگه درس در اولویته، پس ایشون توی تالار برنامه نویس هم نباید حضور داشته باشن و به همون درسهای مدرسه و دانشگاه برسن کافیه. البته منظورم این نیست که ایشون بهانه میارن چون شرایط خانوادگیشون رو درک میکنم ولی بهرحال، نتیجه این طرز تفکر که افراد تا سن خاصی فقط باید دروس آکادمیک رو بخونن، همین اوضاع الآن برنامه نویسی ما میشه که طرف وقتی دانشگاهش تمام میشه، یکهو میفته توی بازار و نه تجربه داره و نه تخصص (به لطف آموزشهای آکادمیک فوق العاده ما در ایران) و هم به خودش توی کار آسیب میزنه و اونجور که باید از این حرفه کسب درآمد نمیکنه و هم بازار تخصصی این حرفه رو خراب میکنه. من خودم از 12 سالگی برنامه نویسی رو شروع کردم و از همون موقع هم پروژه های دانشگاهی رو که بعضاً دانشجوها نمیتونستن انجام بدن (با ++C/C) انجام میدادم و کسب درآمد میکردم و همین مسئله، کمک بزرگی به خانواده ام بود چون عملاً از 14-13 سالگی خرج خودمو در میاوردم و طبیعتاً وقتی خانواده این موضوع رو دیدن، بیشتر تشویقم کردن که این راه رو ادامه بدم. شما همه جای دنیا بودین که میگین همه جا تا 18 سالگی خرج رو خانواده میده؟ نه عزیز من، اونها هم از سنین پایینتر (سن مشخصی نداره - هر موقع که خود فرزندشون تشخیص بده)، میگذارن وارد بازار کار بشه ولی حمایتش میکنن و مراقب هستن که مسیر رو اشتباه نره و سن 18 سالگی که گفتین، برای اینه که توی تصمیماتش مستقل عمل کنه و دیگه نیازی به کسب اجازه از والدین نداشته باشه. علت اینهم که از 4 تا مدیر و صاحب نظر دعوت نمیکنیم، اینه که این مدیران و صاحب نظران، دغدغه جیب خودشون رو دارن نه شرایط کاری برنامه نویسان رو. اگه این مدیران و متخصصان که میگین، میخواستن کاری کنن، تا حالا انجام داده بودن و نیازی نبود خود ما برنامه نویسها دست به کار بشیم. ما هم نه تنها درمورد ایشون، بلکه درمورد تمام کسانی که اظهار تمایل کردن عضو نهاد باشن، اصرار داریم که توی نشستها حضور داشته باشن تا حرفشون رو بزنن و نقشی توی نهاد برای اونها درنظر گرفته بشه. راحت صحبت کنم، توی نهاد هیچ نیازی به سیاهی لشکر نداریم. هرکی میخواد توی نهاد به کسب درآمد و آرامش شغلی برسه، از الآن باید یک گوشه کار رو بگیره. نمیخوایم سختیهای نهاد رو یک عده تحمل کنن و وقتی راه افتاد و همه چیز روی روال بود، اونوقت یک عده از راه برسن و لقمه آماده تحویلشون بدیم. البته دیر یا زود چنین شرایطی پیش میاد و نهاد پا میگیره و اعضای بعدی، زحمت کمتری دارن ولی حداقل کسانی که از الآن در جریان فعالیت نهاد بودن و اعلام آمادگی کردن، نباید پا پس بکشن و همه زحمتها رو به دوش چند نفر بندازن. طبیعتاً توی سیاستهای نهاد، امتیازات خاصی برای کسانی که توی راه اندازی اون نقش داشتن، تحت عنوان هیئت مؤسس درنظر گرفته خواهد شد. قصد ما هم از اصرار کردن، اینه که حتی الأمکان این امتیاز هیئت مؤسس بین اعضای بیشتری تقسیم بشه تا بعداً حرف و حدیثی برای این افراد پیش نیارن (کاری که توی خیلی ارگانهای دیگه اتفاق میفته).
-
از کجا به کجا رسیدیم...
من خودم نظرم اینه که بچه ها از سنین پایین تر بیان تو این حرفه چون دغدغه کمتری دارند و انرژی کاری بیشتری و هوش یادگیری غنی تری دارند
اما مشکلاتی هم هست که دوستان بهش اشاره کردند
این دوست عزیز میتونه خوانوادش و توجیچ کنه 1 ساعت این و بشونه پای همین تاپیک براش بخونه مطلب ها و
چندتا سایت خوب شرکت خوب ومثال بزنه
افزاد موفق و لیست کنه براشون از اینده 2 3 سالی بعد خودش بگه
طبیعی هست که خانواده مخالفت کنند چون توجیح نیستند و من کاملا بهشون حق میدم
اگه تونستی توجیح کنی که خیلی خوب اگه نه بگو 1 روز 2 روز مادری پدری برادری همرات بیاد
دوستان من انرژیم واقعا کم شده + نه فقط من خیلی از دوستان هم همینجوری فعلا فقط پاشون وسطه....اگه بخواد اینجوری پیش بره و همه بیان فقط بحث و نقد کنند ما تا قیام قیامت باید با بچه ها سرو کله بزنیم
یک تیم مدیریت و تیم نیروی کار تشکیل میشه و طبق یک ضوابط بقیه باید ( کار ) کنند .
شاید تعبیربدی شده که ما اومدیم همون اول گفتیم که کار بیمه پروژ] اموزش همه و همه از ما....
اما شما فکر کنید
این نهاد با کنترین نیرو ها هم میتونست برگزار شه و روابط از قبل موجود اون میتونست اسمی در کنه و بعدش با شرط و شروط بیاد نیرو ها و ساپورت کنه...
اما ما خواستار یک فرق اسسی بودیم...ما خواستیم افرادی که هم رنگ خودمون هستند و درگیر کنیم
دوستان لطف کنند نظر بدند در مورد زمان و حرفه دیگه ای پیش کشیده نشه .
-
سلام
والا چند بار سعی کردم توجیهشون کنم اما نتونستم.
خودشون هم بخاطر شرایط کاریشون (مادرم در اداره آموزش و پروش و پدرم هم مشغول به کشاورزین) نمی تونن منو همراهی کنن.
بخدا خیلی دوست دارم بیام و تمام سعیم رو می کنم اما بعضی وقت ها به چیزی که انسان دوست داره نمی رسه.
با این حال تمام سعیم رو می کنم.
-
به نظرم بحث های حاشیه ای رو بزاریم کنار یا حداقل یه موقع دیگه مطرح کنیمش.
الان بشینیم تصمیم گیری کنیم در مورد تاریخ نشست که بیشتر از این زمان از دست ندیم و یه قدم مثبت دیگه برداریم.
آقا امین هم انشالله مشکلش حل میشه دفعات بعد حضور پیدا می کنن.
-
خب اگه میشه سرفصل هایی که قرار توی نهاد بحث بشه رو اینجا بگید.
ببخشید آقای شهرکی میخواستم بدونم هرکسی میتونه سخنرانی کنه؟
کسی میتونه پروژه اش رو مانند استارت آپ اراعه بده؟
پ.ن : دارم فکر میکنم اگه بیام باید 23 ساعت توی راه باشم!!! ، چه طوری برگردم ای خدا مگه جونی میمونه :دی
-
بله هر کسی میتونه صحبت کنه ولی اگه برنامه خاصی دارین، لطفاً زمان لازم و عنوان بحثتون رو مشخص کنید تا زمانبندی انجام بشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin7x
خب اگه میشه سرفصل هایی که قرار توی نهاد بحث بشه رو اینجا بگید.
ببخشید آقای شهرکی میخواستم بدونم هرکسی میتونه سخنرانی کنه؟
کسی میتونه پروژه اش رو مانند استارت آپ اراعه بده؟
پ.ن : دارم فکر میکنم اگه بیام باید 23 ساعت توی راه باشم!!! ، چه طوری برگردم ای خدا مگه جونی میمونه :دی
درمورد استارت اپ هم صحبت ها ای دارم که انشا الله بحث میکنیم تو نشست
خوبه که شما این بحث و ارائه کردید دلگرم تر شدم....
-
بعد از مذاکره با آقا مهرداد و به پیشنهاد ایشون، قرار شد یک کارگاه آموزشی هم توی نشست دوم برگزار کنیم که موضوعش میتونه به انتخاب خودتون باشه. چند مورد که بنده پیشنهاد کردم:
1- MVC
2- OOP
3- یکی از Frameworkهای PHP
4- ساخت یک پروژه عملی (مثل فروشگاه اینترنتی با درگاه پرداخت آنلاین و سبد خرید و... یا گالری عکس حرفه ای یا هر موضوع دلخواه دیگه)
5- استفاده از Template Engineهایی مثل Smarty
اگه موضوع دیگری هم مدنظرتون هست، میتونید به فهرست اضافه کنید. برای شرکت در نظرسنجی، عدد مربوط به گزینه دلخواهتون رو به شماره پیامک نهاد (که توی پست اول این تاپیک هست) پیامک کنید و اکیداً سفارش میکنم پست نگذارین (مگه اینکه گزینه ای بخواین اضافه بشه).
-
-
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
عرض کنم که روزهای اولی که این تاپیک ایجاد شده بود بنده اومدم و یک سری از مطالب بحث شده رو خوندم که بیشتر توسط جناب شهرکی(که واقعا در این انجمن پی اچ پی به گردن همه ی ما حق دارن) و همچنین اگر اشتباه نکنم آقای حسین زاده نوشته شده بود و واقعا خیلی خوشحال شدم از اینکه همچین نهادی قرار هست تشکیل بشه و از دلسوزی و زحمت کشیدن این دوستان احساس خیلی خوبی بهم دست داد و امیدوار شدم که هنوزم در جامعه افرادی هستن که دنبال فعالیت های زیر بنایی و آینده نگرانه هستن،از این بابت از همه این فراد تشکر میکنم
در ادامه روند تشکیل نهاد متاسفانه به دلیل مشکلات شخصی که داشتم از موضوع دور شدم،البته گاهی با هر سختی بود میومدم و نگاهی به تاپیک مینداختم ولی نتونستم در بحث ها شرکت کنم که از این بابت عذر خواهی میکنم
الان که خدارو شکر توفیق این رو پیدا کردم که در این جا حضور پیدا کنم میخوام بگم که برای تشکیل جلسه نهاد خیلی مشتاقم و حاضرم از کردستان بیام آمل،بابل یا هر جای دیگه و حداقل برای یک بار هم که شده در شروع یک فعالیت زیر بنایی و آینده دار سهیم باشم
این مطالبی که عرض کردم به این دلیل بود که اعلام آمادگی کرده باشم تا دوستان زحمت کش هم دلگرم تر بشن به ادامه کار و خدای نکرده این نهاد هم مثل بقیه فعالیت های جامعه در اواسط راهش منحل نشه.امیدوارم که با کمک و همکاری همه ی ما،نهاد به صورت کامل به مقصود نهایی خودش برسه انشاالله...
باز هم از زحمات جناب استاد شهرکی و آقای حسین زاده و بقیه دوستان متشکرم
-
به نظر من در مورد الگو های طراحی (Design patterns) صحبت کنیم.
مساله کارگاه آموزشی پی اچ پی یا مثلا اموزش OOP خیلی کلیشه ای شده بریم سر پاشنه آشیل برنامه نویسا مخصوصا ایرانی که بدون رعایت الگو کار می کنن.
من خودم خیلی دوست دارن این موضوع رو یاد بگیرم و روش کار کنیم
-
هر گزینه ای که تمایل دارین رو پیامک کنید. لطفاً پست ایجاد نکنید (مگه اینکه بخواین گزینه جدیدی اضافه کنید). الآن این پست شما، اشاره به MVC داشت یا کلاً میخواین درمورد Design Patternها صحبت بشه؟ ببینید، قصدمون ایجاد کارگاه یکروزه است چون این مباحث رو اگه بخوایم بطور تفصیلی و تخصصی درموردش بحث کنیم، کار یکروز نیست. میخوایم در پایان روز، یک کار عملی انجام بشه. درمورد آموزش OOP هم فکر نمیکنم هنوز اینقدر کلیشه ای شده باشه چون اولاً هنوز خیلیها باهاش آشنایی ندارن و ثانیاً درصد زیادی از کسانی که باهاش کار میکنن هم اصولی و استاندارد نمینویسن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
بعد از مذاکره با آقا مهرداد و به پیشنهاد ایشون، قرار شد یک کارگاه آموزشی هم توی نشست دوم برگزار کنیم که موضوعش میتونه به انتخاب خودتون باشه. چند مورد که بنده پیشنهاد کردم:
1- MVC
2- OOP
3- یکی از Frameworkهای PHP
4- ساخت یک پروژه عملی (مثل فروشگاه اینترنتی با درگاه پرداخت آنلاین و سبد خرید و... یا گالری عکس حرفه ای یا هر موضوع دلخواه دیگه)
5- استفاده از Template Engineهایی مثل Smarty
اگه موضوع دیگری هم مدنظرتون هست، میتونید به فهرست اضافه کنید. برای شرکت در نظرسنجی، عدد مربوط به گزینه دلخواهتون رو به شماره پیامک نهاد (که توی پست اول این تاپیک هست) پیامک کنید و اکیداً سفارش میکنم پست نگذارین (مگه اینکه گزینه ای بخواین اضافه بشه).
ممنون كه اين قدر دل ميسوزونيد واقعا جاي تشكر و قدر داني داره.
و ببخشيد تاپيك ميزنم البته پيامك رو ارسال كردم ولي اگه [4- ساخت یک پروژه عملي] باشه تقريبا گزينه هاي ديگه رو هم در بر ميگيره و يه استارت اوليه واسه هر كدوم از گزينه هاي ديگه زده ميشه و باقيش رو هم به عهده ي اعضا ميذارين ديگه بالاخره لقمه كه نبايد كامل و آماده باشه استارت هر كدوم با شما (تو همين پروژه عملي) ادامش با ما.
واقعا هر كاري همون استارت اوليش سخته باقيش خود به خود فراهم ميشه.
البته من نظرم رو گفتم هر چي شما صلاح بدونيد.
بازم ممنون.
-
نظرم این بود که کارگاه اول استاد شهرکی به عده بگیرند و دوره های بعدی حالا یا دوره های پیشرفته تر یا دوره های مرسوم تر و دوستان دیگهه بتونند کلاس بگیرند و پیش قدم بشند
هم میتونه انلاین باشه
هم میتونند تو شهرشون برگزار کنند
انشا الله بعد این نشست کارمون و شروع کنیم و یکی از اهدافمون که تربیت مدرسین هست و استارت بزنیم
گزینه ای که دوست دارید و پیام کنید
گزینه ها هم میتونه ادغام بشه ! اما به اندازه وقتمون گنجایش داشته باشه فقط
-
قابل توجه دوستان:
https://barnamenevis.org/showthread.p...88%DB%8C%D8%AF.
طراحی سایت در ازای یه شارژ ایرانسل! ! !
-
دوستان عزیز لطفاً سعی نکنید سامانه پیامک رو فریب بدین :چشمک:
این سامانه به نحوی طراحی شده که فقط اعضای نهاد که شماره اونها توی سیستم ثبت شد، با همون شماره که اولین بار به نهاد پیامک دادن، میتونن توش شرکت کنن و هر شماره هم یکبار بیشتر نمیتونه رأی بده و درصورت ارسال پاسخ تکراری، پاسخ قبلی حذف و پاسخ جدید جایگزین خواهد شد. ضمناً لطف کنید و جواب نظرسنجیهای نهاد رو با ساختار کلی «شماره گزینه - Enter - شماره نظرسنجی» وارد کنید یعنی از سمت چپ به راست، اول شماره نظرسنجی (نظرسنجی فعلی، اولین و درنتیجه شماره اش 1 هست) و بعد، یک Enter و بعد، شماره گزینه موردنظرتون رو وارد کنید. به عبارت دیگه، توی سطر اول شماره نظرسنجی و توی سطر دوم، شماره گزینه موردنظر رو وارد کنید. فعلاً دو نفر رأی داده بودن که چون ساختار رو الآن مشخص کردم، رأیشون بصورت دستی وارد سیستم شد. نظرسنجی بعدی که درمورد تاریخ برگزاری نشست هست، بعد از مشخص شدن چند تاریخ، برای انتخاب تاریخ قطعی اعلام خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
درمورد استارت اپ هم صحبت ها ای دارم که انشا الله بحث میکنیم تو نشست
خوبه که شما این بحث و ارائه کردید دلگرم تر شدم....
منم ایده دارم ولی نمیدونم که چه طوری معرفیش کنم یا اصلا درآمدزایی داره یا ...
مشکل من اینکه ایده هام دست و پا شکسته است و توانایی معرفیش رو ندارم.
در ضمن لینک هاتون خیلی مفید بود مخصوصا اون از 8 ماه کار در مایکروسافت چه چیزهایی آموختم؟ و خیلی جالب بود که شرکت به این بزرگی به هیچ چیز اهمیت نمیده.
-
سلام
آقای شهرکی،این آموزش فقط برای اعضا شرکت کننده در نهاد هستش؟
اگر بلی ، ما هم می تونیم در نظر سنجی شرکت کنیم؟
سپاس بسیار.
-
طبیعتاً فقط کسانی میتونن توی این کارگاه آموزشی شرکت کنن که توی نشست حضور داشته باشن. همه اعضای نهاد میتونن توی نظرسنجیهای نهاد مشارکت کنن.
-
سلام
آقای شهرکی ممکنه لطفا دعوت از فرد متخصصی رو هم که من با شما صحبت کردم برای راه اندازی سریعتر نهاد و پا گرفتنش به لیست نظر سنجی اضافه کنید. من موضوع را مطرح کردم ولی فقط 2تا از دوستان پاسخ دادند یکی موافق و دیگری مخالف.
و برای قسمت کارگاه آموزشی اگر ازپایه ترین سطح شروع بشه بهتر نیست؟برای درخواستم دلیل دارم :همه ما در یک سطح نیستیم ومثلا کسی که ب سطحMVC رسیده وخواهان آموزش این قسمت هست مراحل قبلی را گذرونده تا به این مرحله رسیده ولی افرادی که به این سطح نرسیدند درچار مشکل می شوندوباعث دلسردی تازه کارهامیشه واحساس می کنم یک جور دودستگی ایجاد بشه که توی این مراحل حساس میتونه دردسر ساز ومشکل ساز بشه.(نظر من هست) لطفا خواهش می کنم این را هم به موضوعات گارگاه آموزشی اضافه کنید. اگر امکانش هست.
ممنونم
-
درمورد دعوت از فرد متخصص فکر نمیکنم نیازی باشه چون گویا هیچ کس مخالف نیست. اما درمورد آموزش از پایه، نمیشه در قالب یک کارگاه یکروزه و حداکثر چند ساعته اون رو جمع و جور کنیم و فکر میکنم همون پروژه عملی (گزینه 4) برای این دسته از افراد بهتر باشه. تا اینجا 2 نفر MVC رو انتخاب کردن، یک نفر OOP و 4 نفر هم پروژه عملی و کسی به Frameworkها و Template Engineها رأی نداده. البته از بین 48 نفر که اسامی اونها توی سامانه پیامک نهاد هست، فقط 7 نفر رأی دادن و این زیاد جالب نیست.
-
آخرین زمان شرکت توی نظر سنجی تا کی هست؟ من تا کی وقت دارم؟
من برای دعوت از شخصی که پیشنهاد دادم، خودم با ایشون صحبت می کنم و از ایشون می خواهم این ناپیک را تا جایی که هست مطالعه کنند بعد ما را راهنمایی کنند وبعد راهنمایی های ایشون را اینجا میزارم
بقیه دوستان نظرشون را اعلام کنند.
-
نظر سنجي كه فكر كنم تا قبل از نشست ادامه داشته باشه.
نقل قول:
من برای دعوت از شخصی که پیشنهاد دادم، خودم با ایشون صحبت می کنم و از ایشون می خواهم این ناپیک را تا جایی که هست مطالعه کنند بعد ما را راهنمایی کنند وبعد راهنمایی های ایشون را اینجا میزارم.
بقیه دوستان نظرشون را اعلام کنند.
فكر نكنم ديگه نظر سنجي بخواد (البته درباره ي دعوت اون شخص اگه منظورتونه) .
از قديم گفتن نيكيو پرسش؟ هر كي بتونه كمكي كنه لطفي به نهاد كرده و فكر نكنم كسي مخالفتي داشته باشه.
-
نقل قول:
فكر نكنم ديگه نظر سنجي بخواد (البته درباره ي دعوت اون شخص اگه منظورتونه) .
منظورم ایشان نبودند منظورم نظر سنجی کارگاه عملی یک روزه بود.:چشمک:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
درمورد دعوت از فرد متخصص فکر نمیکنم نیازی باشه چون گویا هیچ کس مخالف نیست. اما درمورد آموزش از پایه، نمیشه در قالب یک کارگاه یکروزه و حداکثر چند ساعته اون رو جمع و جور کنیم و فکر میکنم همون پروژه عملی (گزینه 4) برای این دسته از افراد بهتر باشه. تا اینجا 2 نفر MVC رو انتخاب کردن، یک نفر OOP و 4 نفر هم پروژه عملی و کسی به Frameworkها و Template Engineها رأی نداده. البته از بین 48 نفر که اسامی اونها توی سامانه پیامک نهاد هست، فقط 7 نفر رأی دادن و این زیاد جالب نیست.
سلام OOP من بودم :دی
آقای شهرکی شما توی پروژه عملی از شی گرایی هم استفاده میکنید؟ درکل یک سیستم شی گرا میسازیم؟
-
ممنون میشم جناب شهرکی تا اینجا کار یک نتیجه گیری کلی را اعلام بفرمائید .
محل برگزاری ؟ برنامه ها ؟ تاریخ تقریبی؟ تعداد دوستان شرکت کننده ؟ و ...
-
از شئ گرایی استفاده میشه ولی به اون صورت که توی کارگاه تخصصی شئ گرایی درموردش توضیح میدیم، اینجا توضیحات کامل نیستن و فقط با استفاده از اشیاء در بخشهایی از پروژه، کار رو پیش میبریم.
محل برگزاری که احتمالاً همون بابل هست. درمورد تاریخ هم چند زمان رو درنظر میگیریم (قبل و بعد از ماه رمضان) و بعد نظرسنجی میگذاریم. برنامه ها هم بیشتر حول تقسیم کار بین اعضا و تشکیل کارگروهها و همچنین برگزاری یک کارگاه آموزشی که صحبتش شد، هست و البته آشنایی با اعضای جدیدی که توی نشست اول حضور نداشتن. تعداد رو هنوز آمارگیری نکردیم که اگه خدا بخواد برای اون هم نظرسنجی میگذاریم یعنی اعضای نهاد اگه میخوان شرکت کنن، عدد 1 و درغیر اینصورت عدد 0 رو بفرستن ولی هنوز نظرسنجی شرکت در نشست ایجاد نشده، پس فعلاً پیامک نفرستین. احتمالاً هزینه حضور در نشست رو هم آقا مهرداد باید مشخص کنن چون مکان رو ایشون قراره رزرو کنن و فکر کنم نمیخوان گرسنگی هم بکشیم D:
-
سریه قبل مگه واسه اصفهان نظر سنجی شد که الان بخواد نظر سنجی بشه؟گیریم نظر سنجی شد دو تا شهر رای مساوی اوردن بعد اونوقت بحث میکشه سر کدوم جا.یا بعد ماه رمضون باشه یا قبلش.فقط زمان از دست میره.
الان که اکثرا کنار اومدن با بابل حتی توو اصفهانم مطرح شد که جلسه ی بعد بابل درباره ی روزشم که 15 به بعد باشه که بچه ها گفتن خوبه.البته دیگه تا 15 هم هم چیزی نمونده.
اگه بعداز ماه رمضون هم بیفته که دیگه یا سرد میشن یا پراکنده این تاپیکم یا ساکت میمونه یا محلی میشه واسه یکی به دو کردن که یکی بگه میشه یکی ثابت کنه نمیشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
سریه قبل مگه واسه اصفهان نظر سنجی شد که الان بخواد نظر سنجی بشه؟گیریم نظر سنجی شد دو تا شهر رای مساوی اوردن بعد اونوقت بحث میکشه سر کدوم جا.یا بعد ماه رمضون باشه یا قبلش.فقط زمان از دست میره.
دوست عزيز جناب شهركي گفتن نظر سنجي براي اين كه آيا در نشست شركت ميكنيد يا نه (فكر كنم بفهمن چند نفر ميان و تداركات لازم فقط براي تعداد ديده بشه نه بيشتر و كمتر) ، نه براي مكان، مكان كه گفتن همون بابل اعلام شده و جاي بحثي به قول خود شما نداره.
-
دوستان اعلام امادگی کنند تاریخ حدودی تا من پیگیر بشم زیاد وقت نداریم
-
از 13 تا 19 هرروزی که بشه خوبه.
دوستای دیگه هم یک روز رو انتخاب نکنن یه بازه ای رو بگن فک کنم بهتر باشه.
-
به نظز من هم همين تاريخي كه آقاي ***BiDaK*** گفتن خوبه من هم نظرم همينه ولي 13، 14 و 15 چون پنج شنبه، جمعه و شنبه هست بهتره.
-
-
بعد از ماه رمضان باشه برای من بهتره.