سلام
دوست عزیز اگر تاپیک رو جستجو کنی حتما پیدا می کنی.
Printable View
سلام
دوست عزیز اگر تاپیک رو جستجو کنی حتما پیدا می کنی.
سلام
من پیشنهاد می کنم از نرم افزار Wise Installer استفاده کنید که هم خیلی کامله و هم پروژه های ویژوال رو پشتیبانی می کنه
با سلام
دوستان عزیز من در vb.net تازه کارم . لطفاً در مورد کار با دیتا(اکسس) مانند جستجو - حذف - ذخیره و ارتباط بین جدولها کمکم کنید . اگر براتون ممکنه در یک پروژه ساده اینها را برای من نشون بدین .
از لطف شما بینهایت ممنونم
سلام
مشکلی داری بپرس تا بچه ها لطف کنن و جواب رو بدن
این انتی تروجان توانایی شناسایی وحذف کردنjps1.8,Ayo Spy,Demon-VirMaker, همه نسخه های Demon-Ps را دارا می باشد و سرعت بالایی در اسکن کردن داره هم چنین با این انتی تروجان می تونید کل
هارد را با سرعت بالایی اسکن کنید
این یک برنامه برای رسم خطوط در وی.بی است (برنامه نقاشی)
کد کامل تقویم هجری شمسی که بر روی دسکتاپ قرار می گیره
این تقویم شفاف هست یعنی اعداد روی بکگراند ویندوز قرار می گیرند
تمام روزهای ماه روی صفحه هستند و در بالا تاریخ کامل روز نمایش داده شده
توسط این برنامه بدون هیچ محدودیتی در هر کدام از حساب های ویندوز که باشیم می توانیم رمز هر کدام از حساب ها را که خواستیم به دلخواه تغییر بدهیم
اگه دوست دارید فونت مسج باکستون رو تغییر بدید یا
محل قرار گرفتن اون رو از وسط صفحه به جای دیگه ای انتقال بدین یا
مسج باکس بعد از چند ثانیه خود به خود بسته بشه!....
یه نمونه کوچک ازبرنامه هایی که می تونند مثل یک میله ابزار در ویندوز به درد بخورند. این برنامه خام هست و می تونید کد اون رو در برنامه هاتون استفاده کنید
آشنایی با برخی از توابع موجود در ای پی آی . به وسیله این توابع می تونید تسک بار ویدوز رو مخفی کنید!
سلام دوستان
برنامه معرفی شده در پست 491 (ch-acc-pas.zip) حاوی تروجان میباشد - مواظب باشید
با سلام به همگی من این برنامه ی معرفی شده رو دانلود کردم منظورم همون UN-PS.rar
هست بعد اجرا کردمش و اسم یوزر رو دادم ولی هیچ پسوردی بهش ندادم . حالا یوزرم رو قفل کرده و اجازه ی ورود به ویندوز رو نمیده و حتی administrator م قفل کرده و قبل از بالا اومدن کامل ویندوز یک پیقام میده که یوزر توسط ایمان قفل شده لطفا رمز را وارد کنید .
البته اینا رو به اینگلیسی میگه . حالا من باید چکار کنم ؟؟ حاصل 4 ماه زحمتم در اون ویندوز هست لطفا یکی کمک کنه و بگه چه جوری باید وارد بشم . البته الان یک ویندوز در یک درایو دیگه نصب کردم و به فایل های دیگه ی اون ویندوز دسترسی دارم. ولی میخوام واردش بشم.
و علیکم اسلام به برو بچس
این اکتیوایکس رو خودم خیلی وقت پیش نوشتم.یه DLL ActiveX هست که میتونید باهاش اطلاعات مورد نظر رو توی یه فایل Log ذخیره کنید.طرز استفادش هم اینجوریه:
Dim m_LogTool As New AppLogTool
m_LogTool.LogFile = App.Path & "\log.ini"
m_LogTool.SaveToLog "This is a test message." , InformationLog , AppendToLog
دقت داشته باشید که پارامتر اول داده مورد نظر برای ذخیره،پارامتر دوم نوع داده ای هست که باید ذخیره بشه (Information,Exclamation,...) و پارامتر سوم نوع ذخیره داده رو مشخص میکنه که فابل جدیدی بسازه یا در صورت وجود فایل Log اطلاعات رو به اون اضافه کنه.
موفق باشید!
اینم برنامه Notepad ویندوز که خیلی امکانات داره
با این برنامه می تونید سایت اینترنتی درست کنید !!! حتما دانلود کنید.
دوستان من واقعا از بابت پست 491 شرمنده هستم
ببخشید من هم از یه سایت دیگه دانلود کردم سعی می کنم دیگه تکرار نشه
برنامه ای برای بدست آوردن مسیر یک فایل یا فولدر هنگام راست کلیک کردن بر روی آن
برنامه ای برای اضافه کردن SideBar به یک پنجره
Wave Recorder :
با سلام به دوستان من یک ردخواست دارم!!!!
من یک نمونه میخوام که یک رقص نور باشه . مثل همون نمونه ی بالا که برای ضبط صدا بود در همون نمونه با حرف زدن در میکروفن رقص نور حساسیت نشون میداد خودتون اگه ببینید بهتر متوجه میشین.
من میخوام این رقص نور برای هر صدایی که از بلندگوی کامپیوتر پخش میشه باشه نه فقط برای میکروفن . یعنی اگه یک اهنگ رو با مدیا پلیر هم اجرا کردی بازم رقص نور کار کنه و خلاصه هر صدایی که از بلندگو میاد بیرون.
مدیران این سایت کجان ؟ :عصبانی:
این فایل آنتی تروجان نیست بلکه خود تروحانه :شیطان:
تروحانی با نام G.exe و البته با یه سرچ ساده Del شد :قهقهه: :قهقهه:
هر کسی که نوشته سعی کنه دفعه ی بعد چیزی بنویسه که با یه سرچ ساده حذف نشه :قهقهه: :قهقهه: :قهقهه: :قهقهه: :قهقهه: :قهقهه: :قهقهه: :قهقهه: :قهقهه:
سلام
یک برنامه برای بدست آوردن زمان سیستم ( ساعت دیجیتالی ) :لبخندساده: :لبخندساده: :لبخندساده:
برنامه ای برای بدست آوردن پسورد یوزرها
3 تا برنامه برای خارج کردن درایوهای سی دی حتی درایوهای مجازی
برنامه ای برای ساخت درایو مجازی
برنامه ای برای نشان دادن اوقات شرعی
برنامه ای برای نشان مسیر قبله
سلام
Load شدن فرم برنامه با انیمیشن :چشمک: :چشمک: :چشمک:
یک بازی جالب و ساده با VB
مشاهده Icon فایلها در لیست باکس
سلام
یک ListView جالب و زیبا که می تونه ستون هاش رنگهای مختلف داشته باشه
برنامه ای برای مشاهده و Zoom کردن بر روی عکس
اضافه کردن منو به برنامه های دیگر
سلام
دوستان یک سری هم به این تاپیک بزنید برای برنامه های حرفه ای تر
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=63013
سلام. من میخوام تو فرمم یه دایره بکشم. ولی نه با کد vb. شما میتونید کمکم کنید؟؟
سلام
ممکنه بیشتر توضیح بدید ؟
با کد Vb نه پس با چی ؟
با توابع Api یا چیزه دیگه
برنامه مدیریت آموزشگاه
این برنامه رو من از روی یک برنامه دیگه که از همینجا دانلودش کردم نوشتم البته با کمی تغییرات
این اولین برنامه من در دیتابیس بود که شاید مشکلاتی هم داشته باشه
برنامه ای ساده برای ساخت پیانو