استاد شهرکی .. برای واریز تا کی وقت داریم ؟
چون من و رفیقم میخوایم بیایم ولی الان پول نداریم ... آخرای ماه رمضون ( قبل از نشست ) پول دستمون میاد ... میشه اون موقع واریز کنیم ؟
Printable View
استاد شهرکی .. برای واریز تا کی وقت داریم ؟
چون من و رفیقم میخوایم بیایم ولی الان پول نداریم ... آخرای ماه رمضون ( قبل از نشست ) پول دستمون میاد ... میشه اون موقع واریز کنیم ؟
تا یک هفته قبل از نشست فرصت هست.
باسلام خدمت دوستان
جناب آقای حسین زاده پیشنهاد خوبی مبنی برتهیه سیستم فروش ومشتریان دادند که البته نمیدونم برای ارایه نمونه کار برای هر فرد است یا قراره برای محک اعضا برای اجرای یک کار گروهی صورت بگیره در هر صورت به نظر من رسید که اگر فراره یک کار گروهی انجام بشه بهتره قبلش یک روش اجرایی ارائه بشه البته باکسب اجازه از اساتید بنده جسارت کرده نظرات خودم را بیان میکنم خواهشمند است اصلاح وتکمیل نمایید
ابتدا به نظر میرسد نیاز به تعریف یکسری استاندارد ها داریم که به روش زیر میتواند بدست آید
_تهیه ابزار (کلاسها وآبجکت های مورد نیاز) که پس از تایید کارشناسان گروه باجمع آوری نظرات آرا اعضا صورت میگیرد (در ادامه گروه کارشناسان را تعریف خواهم کرد) که بایک کد چهار قسمتی کدگذاری میشود وبه نام فرد یا افراد تهیه کننده ثبت میشود ودر آینده میتواند ورژن بخوردونام فرد تکمیل کننده نیز ذر سند درج میگردد
_انتخاب ابزار یعنی از ابزار های آماده استفاده کنیم باذکر منبع که اعضا میتوانند تکمیلش کرده پس از تایید کارشناسان جزء ابزار استاندارد قرار گیرد
اعضا موظفند فقط وفقط از ابزار استاندارد نهاد استفاده کنند
ابزار فوق در دسترس تمام اعضا قرار میگیرد ودر صورت لزوم راهنما وآموزش استفاده از آنها داده میشود
پس تابه حال یک شاخه برای ابزار وشناسنامه هر کدام داریم
یک شاخه هم برای ارائه طراحی انواع سایتهای مختلف نیاز داریم که افراد طراح طرحهای پیشنهادی خود را باشناسنامه هر طرح آنجاقرار میدهند که آنها هم باید به تایید کارشناسان مربوطه برسد
وظیفه اصلی اعضاباید ارتقائ جمع باشد وازخود محوری بپرهیزند پروژه ای که استاندارد ها رعایت نشود بهیچ وجه تحویل مشتری نگردد این باید یک اصل باشد وگرنه کار گروهی نتیجه نمیدهد
جدول امتیازات برای افراد تشکیل شود که امتیازها براساس ساغات کار -نوع کار - تخصص و... میتواند باشد که باید اتومات صورت گیرد تاحقی تضیع نگردد
بحث بعدی تعریف گروههاست اعضا خودشان اعلام میکنند که تبحر شان بیشتر در چه زمینه ای است که البته باید به تایید کارشناسان نیز برسد
هر فرد میتواند عضو چند یا همه گروهها باشد ولی با اولویتهای متفاوت لازم به ذکر است که بهتر است همه افراد به همه گروهها سری بزنند ونظرات خود را مطرح نمایند
در سه سطح دسترسی :مجری - ناظر - استفاده کننده
گروههاوکارشناسانی که من به نظرم رسید به قرار زیر است
-گروه تقسیم کار بین افراد
_تهیه کنندگان ابزارها وآبجکتهای موردنیاز
_جویندگان ابزار از اینترنت ویا ....
_طراح ها
_گروه انتخاب کننده طرح براساس سفارش مشتری وچینش آبجکتهای استاندارد ودر واقع پیاده ساز پروژه مشتری
_گروههای تحقیق برای ارائه کارهای جدید باکیفیت مطلوبتر وسرچ از منابع داخلی وخارجی
_ تحلیلگر برای تحلیل درخواست مشتری وارائه طرح
_گروه تهیه کننده ماژولهای محاسباتی وپردازشی برای افرادی که قدرت ارائه الگوریتمهای بهینه را دارند
_بازاریاب
_گروه تعیین وبررسی استاندارد ها
_گروه تست پروژه
_گروه هماهنگ کننده گروهها وبررسی نقاط قوت وضعف افراد -پروژه ودر راس همه نهاد
_گروه آموزش ابزار وتهیه مستندات وراهنماوفیلم و..
_گروه ارائه مسائل حقوقی رفاهی تفریحی بیمه و.... اعضا باتوجه به جدول امتیازات
(حتما باخودتون میگید قرار نیست که کشور اداره کنیم یک دفعه بیاید وزارت خونه تشکیل بدیم خوب این نظر من بود تازه میخواستم بگم یک نیروانتظامی هم بزاریم برای رسیدگی به تخلفات خداروچی دیدید اگر توکل کنیم میتونیم بهشت وجهنمم برای نهادمون تعریف کنیم)
برای ابزار هم من یک لیست تهیه کردم وکدینگ رواینطوری تعریف کردم دورقم برای شماره ابزار دو رقم برای نوع های مختلف شش رقم برای ورژن که همان تاریخ تهیه است
مثلا برای منو داریم 0A 01 920417 یعنی منوی ساده افقی که در 92/04/17ثبت شده در کنار هر ابزار یک ابزار دیگر باهمان کد ولی اولش DB داشته باشد برای دیتایی که میخواهد وصل شود به ابزار برای رعایت mvc سند مجزایی نیز طبیعتا خواهد داشت
انواع ابزار:
منوها
فرم دریافت اطلاعات
فرم نمایش اطلاعات
فرم گزارش
فریم نمودار
فریم فلوچارت
فریم نمایش تصاویر بامتن وبدون متن
فرم هشدار
فریم درخت محصول
فریم آمار بازدید کنندگان
فریم لینکها
نحوه نمایش اخبار
فریمهای تبلیغاتی
فریم کاربری (ورود وثبت)
نمایش تاریخ وساعت امروز
فریم نظرخواهی
ابجکت درج نظرات
دریافت وارسال فایل
دریافت وارسال ایمیل واس ام اس
نمایش ویدیویی ها وصداها
رکورد صدا وتصویر
نحوه پرینت وارسال به اکسل ورد پی دی اف
دریافت اکسل ورد پیدی اف ونمایش فرم گزارش
اکانت وسطح دسترسی
جستجوهای مختلف
گزارشات زنجیره ای
نمایش تقویم سالیانه ودرج ریماندر
پکیج تالار
پکیج فروشگاه
و.....
وآبجکتهای فرم ورود اطلاعات شامل:
تکست باکس ساده
تکست باکس شماره تلفن
تکس باکس موبایل
تکست باکس کارت ملی
تکست باکس ایمیل
تکس باکس سایت
تاریخ
مبلغ
اعداد
اعداد محاسباتی همراه با ماشین حساب
لیست
تصویر
فایل
چک باکس
راهنما
ممو
گریدوساب گرید
سلام.
به نظر من اگه بخوان همه یک اسمی بگن تعداد اسامی خیلی زیاد میشه و انتخاب هم سختتر.
چند نفر به نمایندگی اسمی را انتخاب کنن بهتره.
بهتر نیست این صحبتها توی نشست انجام بشه؟
نه کسی از نهاد حذف نمیشه ولی اینجور صحبتها نیاز به همفکری و توضیحاتی داره که قاعدتاً توی فاروم نمیشه اونطور که باید، بیان کرد. بخاطر همین میگم بهتره توی نشست مطرح بشه و بتونیم به سرعت درموردش بحث و نتیجه گیری کنیم. الآن حقیقتاً خود من شخصاً منظور کلی شما رو از پستی که گذاشتین متوجه نشدم. این مسئله هم یکی از خاصیتهای ناگزیر فارومها و محیطهای مبتنی بر متن هست.
سلام
من برای همکاری برای اجرای یک پروژه CRM به دوستان که تو سایت پشتیبانی من عضو شدند درخواست همکاری دادم
و تصمیمی نگرفتم هنوز برای شروع
اما لازم دونستم که پیشنهاد بدم تا هماهنگی و تکونی انحام بشه
و گفتم با من درمیان بزارند و ایده ها و رزومه ها و تخصص ها و نظرتاشونو به من بگن
منتها انتظار نداشتم اینجا بیاید اعلام کنید و نا هماهنگ خودتون بیاین بگین
در هر صورت این نهاد رو برنامه هایی سرمایه میزاره که تولیدات اون با ارزش باشه
من تو هنم برای شروع همکاری پروژه مثل CRM بود
که اگه اینحجا خودم نگفتم و به 60 نفر از دوستان که تو سایتم عضو شدند درخواست دادم چون این نهاد هنوز کارشو شروع نکرده و خیلی ها هنوز اموزش ندیدند و تاپیک منحرف میشد
ببخشید من قصد ناهماهنگی نداشتم فقط چون اونجا نظرات بقیه دیده نمیشد خواستم نظر بقیه رو هم بدونم در هر صورت بازم ببخشید
بچه ها اینجا چه خبره ..... منم در جریان بزارید ... !!!!!
سلام
دوستان این هزینه 25 تومان بابت جلسه هستش یا بابت اسکان ؟
جالبه، این دفعه کلاً تا حالا 2 نفر ثبت نام کردن. یکبار دیگه تاریخ و مکان نشست رو میگم، لطفاً افراد علاقمند به شرکت در نشست دوم نهاد، طبق اطلاعات موجود در پست اول این تاپیک، ثبت نام کنن.
زمان: 18 و 19 مردادماه 1392
مکان: بابل
خب به نظر من همه دقيقه ي 90دي اند و ميخوان همون دقيقه ي 90 ثبت نام كنن شما دلسرد نشيد.
من ثبت نام کردم برای ۲ روز نشست
امیدوارم بقیه دوستان هم حضور پیدا کنن.
تا الآن شدیم 3 نفر ثبت نام کننده که با احتساب خودم و آقا مهرداد، میشیم 5 نفر.
خیلی عالیه
ولی یه مشکلی هست
این خیلی سطحی نگریه که محدود شدین به یک زبان خاص
الان اینکه یه عده PHPکار دور هم جمع بشن میشه نهاد حمایت از برنامه نویسان؟؟؟
اصلا حتی برای گام اول هم نباید همچین چیزی مطرح میشد . در واقع اصلا نباید این موضوع عنوان میشد . وقتی نهادی با این دیدگاه بیاد جلو قطعا تا مدتهای بسیار زیادی همین دیدگاه در تار و پودش دیده خواهد شد .
نمیگم بده ولی بی شک شما نهاد حمایت از برنامه نویسان نیستید . شما دارید نهاد حمایت از PHP کاران رو تشکیل میدید که خوب کار بزرگ و پسندیده ایه و امیدوارم موفق هم بشید .
نه دوست عزیز، به هیچ عنوان سطحی نگری نداریم. شما هم اگه کل تاپیک رو از ابتدا تا حالا میخوندین و بحثهایی که قبلاً توی تاپیکهای قبلی شده (که لینکش توی پست اول این تاپیک هست) رو هم پیگیری میکردین، متوجه میشدین که دلیل اینکه شروع کار رو با PHP گذاشتیم بخاطر اینه که تخصص بیشتری در این زمینه داریم و اول میخوایم ببینیم برای همین اجتماع کوچک میتونیم کاری انجام بدیم یا نه و اگه موفق شدیم، اونوقت دامنه فعالیتمون رو گسترش بدیم. اگر هم نتونستیم، جمع بزرگی از برنامه نویسان رو دیگه ناامید نکنیم و تا وقتی راه مناسب رو پیدا نکردیم و به موفقیت در حدی که مدنظرمون هست نرسیدیم، توی همون اجتماع کوچک تلاش خودمون رو ادامه میدیم.
عرضم همین بود که کار خوب و پسندیده ای هست ولی نام نهاد و فعالیتش همخونی نداره . منی که به فرض ویندوز اپلیکیشن کار میکنم از الان امیدی ندارم که شما 6 ماه دیگه بتونید نهادی به درد بخور برای من تشکیل بدی و من بتونم عضوش بشم چون شما حتی توی وب اپلیکیشن هم اعضا رو محدود کردین به PHP .
شاید بهتر بود که عضو گیری رو توی همه زبانها انجام میدادین و به فرض شروع کار رو با گروهی که بیشترین عضو رو گرفته و فعالتر بوده انجام میدادین . این نظره فقط و شما بی شک به انتقاد نیاز دارید نه تعریف و تمجید تا بتونید پیشرفت بیشتری داشته باشید وگرنه با دمت گرمو مخلصیم که آدم متوجه مشکلات و نقاط ضعفش نمیشه :)
به هر صورت امیدوارم بتونید موفقیتی کسب کنید .
نه خیر عزیزم .... اصلا با شما دوست عزیز هم عقیده نمی تونم باشم ..
جناب اگر رشته تحصیلیتون نرم افزار بود (البته شاید باشه :افسرده:) یکی از بحث ها مهندسی نرم افزار هست که میگه هر پروژه ای رو که می خواین شروع کنین فاز به فاز جلو برید و اول از تمام زوایا اون رو مورد بررسی قرار بدین تازه بعد از اتمام هر فاز اون رو به صورت آزمایشی تحویل مشتری بدید تا ضعف ها و نقص ها و... شناسایی و رفع بشن.....
حالا ما هم می خوایم اول با php شروع کنیم و بعدا اون رو گسترش بدیم (اگر بخوایم یه دفعه همه زبان ها رو بیاریم وسط میشه نقل کار ساخت تونل فطار تو یکی از شهرهای ایران که بعد از اتمام کار و زدن ریل هاش فهمیدن لوکوموتیوی که قراره از این تونل بگذاره از نظر ارتفاع خیلی بزرگتر از تونل هست.... :قهقهه:)
:) اتفاقا ( که البته خیلی هم نمیتونه اتفاقی باشه چون معمولا یک مهندس برق کمتر پیش میاد بیاد برنامه نویسی ) من رشته دانشگاهیم مهندسی نرم افزاره . نشنیدم هم که نرم افزار نصفه تحویل مشتری بدیم . تا جایی که میدونم نرم افزار رو باید تیم نویسنده تست کنه و یوزرها هم ورژن بتا رو اختیاری تست کنند نه نصفه تحویل بشه و بعد اونا هی بگن خرابه ما هی درست کنیم باز اونا بگن خرابه .... اینجوری که میشه دفعه آخرشون که پروژه میدن به اون شرکت .
چیزی هم که من میگم اصلا اشتباه نیست .اتفاقا خیلی هم کار خوبیه . میشه بررسی بشه . توی بحث تولید نرم افزار هم هیچ جا نگفتن که شما فقط 4 روز آیندت رو ببین و بعد اونو که تولید کردی برو سراغ قسمت بعدی . اتفاقا توی مهندسی نرم افزار میخونیم که این کار اشتباهه :) خاطرتون باشه طراحی با رشنال رز تا پایان پروژه و داکیومنتاشو از این صحبتا . هیچ وقت دیدمون به پروژه اینطور که شما فرمودین نبود چون باعث میشد از وسط پروژه به بعد به مشکل بر بخوریم ( البته در پروژه های بزرگ نه 10 تا فرم و 10 هزار خط )نقل قول:
شاید بهتر بود که عضو گیری رو توی همه زبانها انجام میدادین و به فرض شروع کار رو با گروهی که بیشترین عضو رو گرفته و فعالتر بوده انجام میدادین .
در مورد اون قطاره هم خوب دقیقا میشه مصاق صحبت شما که روز اول برای روز آخر برنامه نداشته باشی وگرنه که روز اول میری سایز واگن رو نگاه میکنی تونل رو بلندتر میگیری دیگه دوست عزیزم :D
به هر صورت بحث داره منحرف میشه و من از همه عذر میخوام . قصدم این صحبتا نبود و دیگه هم پست نمیزنم توی این تاپیک مگر اینکه نظر به درد بخوری داشته باشم ( از نظر خودم البته )
اصلا کسی نگفت نرم افزار نصفه :) دست مشتری بدین ....(شاید توی جمله بندیم این اشتباه رو کردم وگرنه شما اینجوری متوجه نمی شدین)
نسخه بتا هم به همین دلیل دست مشتری میدن که نقاط ضعفش شناسایی بشه و در ادامه رفع بشه ....
در هر صورت این تاپیک برای همین زده شده که از نظرات همه استفاده بشه ...
و :
مهندس شهرکی هم توی یکی از جواب ها گفتن که چون ما تجربه بیشتری در این زمینه (پی اچ پی )داریم از این زبان برنامه نویسی شروع می کنیم ....نقل قول:
شاید بهتر بود که عضو گیری رو توی همه زبانها انجام میدادین و به فرض شروع کار رو با گروهی که بیشترین عضو رو گرفته و فعالتر بوده انجام میدادین .
دوستان انگار بقیه نمیخوان شرکت کنن. ماه رمضان هم داره تمام میشه ها! نصف ماه گذشت ها! یک هفته بیشتر وقت نمونده. دست بجنبونید.
سلام
بابله؟
من 98 درصد هستم!! (2 درصد موارد فورس ماژوره)(به عنوان نوجوانترین عضو نهاد:لبخندساده:)
فقط آقای شهرکی چیز خاصی لازمه بیاریم؟؟
هزینه ورودی داره نداره؟
مرسی
پست اول رو مطالعه کنید. دو روز نشست برگزار میشه و هزینه هر روز 25 هزار تومانه. مورد خاص دیگری لازم نیست. فقط اگه کسی از دوستان، دوربین HD با قابلیت ضبط طولانی و احیاناً باتری زاپاس داره، با خودش بیاره خیلی خوب میشه. میخوام از کارگاه آموزشی فیلمبرداری کنیم و در پایان نشست، بین شرکت کنندگان توزیع بشه. فقط اگه دوربین روی مموری ذخیره کنه، کارمون خیلی راحتتر میشه.
عکاسی رو که 100% میارم.ببینم اگر شد فیلم برداری هم میارم.(البته همین عکاسی هم فیلم برداری میکنن اما خب کیفیت زیاد خوبی ندارند)
مباحثی که قراره توی کارگاه اموزش داده بشه چه مواردی هستند ؟
روز اول چون زمان کمتری داریم، تصمیم گرفتم شئ گرایی و اصولش رو آموزش بدم و روز دوم که زمان بیشتره، ساخت یک پروژه از ابتدا تا انتها هست که موضوع پروژه رو یک جامعه مجازی کوچک درنظر گرفتم که همه جنبه های مختلف یک سایت رو داخل خودش داره (کار با دیتابیس، مدیریت ورود و خروج کاربران، امنیت آپلود فایل، تغییر اندازه تصاویر و تولید پیشنمایش خودکار، استفاده از bootstrap بعنوان قالب سایت، ترکیب برنامه نویسی شئ گرا و رویه گرا، درج مطالب و نظرات مربوط به هر مطلب، سیستم لایک، گروههای کاربری، دوستی با سایر اعضا و...) منتها برای اینکه این آموزش برای همه مفید باشه، از MVC توی این پروژه استفاده نمیشه چون ممکنه برای تازه کارها کمی گیج کننده بشه. همون شئ گرایی رو هم که استفاده کردم بخاطر اینه که روز قبلش درموردش توضیح میدیم.
خب من هم فکر با وجود مشکلی که برام پیش اومده بود فکر نمیکردم بتونم پولش رو جور کنم .. ولی خدا رو شکر جور شد و ثبت نام کردم
منتظر بقیه هستیم
کاربرانی که تا الآن ثبت نام کردن و اعلام کردن در نشست شرکت میکنن:
1- MMSHFE
2- sh.n.n786
3- $ M 3 H R D A D $
4- دیا اکو محمودی
5- Veteran
6- Dead Space
7- Mohammad Salehi
سلام
از دوستان هرکی مایل به شرکت بود ولی به هر دلیل فعلا پولی تو دستو بال نداشت هزینه هاش با من( تا 2 نفر ). پ.خ بدید
راستی جناب شهرکی من فکر میکنم که بیشتر در مورد خود نهاد و مخلفاتش صحبت کنیم تا اینکه بخواین کارگاه آموزشی بزارین! درهرصورت برای آموزش میشه از همین تاپیکهای آموزشی استفاده کرد ولی خود نهاد تا مستقیما دورهم نباشیم و درموردش صحبت و جمع بندی نکنیم به جایی نمیرسیم.
راستش رو بخواین، تصمیم هم بر همین موضوع بود اما به 2 دلیل تغییر رویه دادیم:
1- توی این مدت مشاهده و اثبات شد که متأسفانه خیلیها منتظر هستن نهاد برای اونها یه کاری انجام بده نه اینکه اونها برای نهاد کاری کنن. البته تا حدودی هم حق دارن چون خیلیها سن و تجربه کمی دارن و بخاطر همین کمی سن، محدودیتهایی هم ازطرف خانواده و... دارن. بعلاوه تعدادی از شرکت کنندگان هم خانم هستن و مشکلات خاص خودشون رو دارن و شاید نتونن پا به پای نهاد توی همه نشستها مشارکت کنن. بنابراین تصمیم گرفتیم توی این نشست، یکسری خط مشی کلی مشخص بشه و اعضای فعال و قطعی تعیین بشن و کار با اون اعضا به سرعت پیش بره و نهاد راه اندازی بشه و بعد، بقیه اعضای نهاد مشارکت خودشون رو شروع کنن که طبیعتاً در مرحله بعدی، امکان همکاری از دور هم امکان پذیره. بنابراین، مثل نشست قبل حرفهای زیادی قرار نیست گفته بشه و صحبتهایی مثل نحوه آشنایی با برنامه نویسی و خاطره و این موارد قرار نیست مطرح بشن. درنتیجه صحبتها خیلی طولانی نمیشه.
2- این کارگاههای آموزشی به نوعی هدیه به اعضایی هست که شرکت میکنن تا هم سطح کیفی دوره هایی که قراره توی نهاد برگزار بشه نسبتاً مشخص بشه و هم اینکه یکسری از مشکلات رایج بین برنامه نویسانی که قراره اعضای اصلی نهاد باشن، رفع بشه تا گردانندگان اصلی نهاد، دیگه مشکلات پیش پا افتاده نداشته باشن و از یک سطح مساوی بعنوان حداقل کیفیت در برنامه نویسی بهره مند باشن.
نمیدونم کی همایش بعدیتونه ! و نمیدونم کجا !
ولی این میدونم اگر بخواهید پروژه ای بنویسید به همکاری هم ، اولین مورد فروش مهمه ! بازاریابی !
امکانش هست در این مورد (mvc بودن پروژه) یک نظر سنجی بزارین ؟نقل قول:
منتها برای اینکه این آموزش برای همه مفید باشه، از MVC توی این پروژه استفاده نمیشه چون ممکنه برای تازه کارها کمی گیج کننده بشه. همون شئ گرایی رو هم که استفاده کردم بخاطر اینه که روز قبلش درموردش توضیح میدیم.
شاید دوستانی که ثبت نام میکنن با این مورد مشکلی نداشته باشن.
راستش من خودم هم فعلاً موافق این هستم که MVC نباشه. نه بخاطر اینکه سخت میشه، بلکه به این خاطر که توی یک روز دیگه نمیشه کل پروژه رو توضیح داد. یکی از اهداف دیگه این کارگاه اینه که ببینید اگه طراحی و تجزیه و تحلیل درست باشه، توی یکروز هم میشه یک سایت خوب بالا آورد.
بنا به پیشنهاد دوست خوبم کامروا تاپیک خبری «اطلاعیه های مربوط به نهاد حمایت از برنامه نویسان» راه اندازی شد. از اعضای محترم نهاد تقاضا میکنم بطور مرتب به اون تاپیک سر بزنید و همچنان از این تاپیک برای بحث و تبادل نظر درباره نهاد و اهدافش استفاده کنید.
24 مرداد کنکور کارشناسی هست ! و متاسفانه نمی تونم شرکت کنم ( نشست اول رو شرکت کردم )
از نشست و کلاس های آموزشی فیلم تهیه می شه ؟!
حیفه واقعاً. از 19 تا 24 فرصت کافی برای برگشتن دارین ها! توی این 2 روز هم که عملاً چیز خاصی نمیشه خوند.
بله .. آقای شهرکی راست میگن .. هر چی باشه ایشون با تجربه تر از بقیه هستن ... دوستان این نشست رو شرکت کنید و بعد از این نشست راحت به درستون برسید.
حیفه .. این نشست مهم تر از نشست اول هستش ... مسائل اصلی نهاد توی این نشست مطرح میشه...
باسلام
استاد نمیشه یه نشست درتهران هم داشته باشیم ما هم دوست داریم شرکت کنیم
اما راه دوره متاسفانه! اگریه نشست درتهران هم داشته باشیم عالی میشه ممنون.
از تهران تا بابل دوره ؟ :لبخند: پاشو بیا بابا
میدونی من از کجا میخوام بیام > خوزستان:لبخند: 14 ساعت راه هم باید تا تهران بیام از اونور دوباره باید 6 ساعت برم تا بابل:لبخند: البته این مسافت داداش کوچیکه مسافت مشهد تا خوزستانه که دوران دانشجویی میومدم(30 ساعت !!!)
پاس حالا خدارو شکر که که نزدیکی و پاشو بیا
دوستان مسئله ی اسکان رو هم مد نظر قرار بدید ... خودمون باید به فکرش باشیما ...
اگه خدا بخواد نشست بعدی تهرانه. ولی فعلاً علی الحساب این نشست بابل رو تشریف بیارین.
عذر میخوام ولی بهتر نیست جلسات به صورت آنلاین انجام بشه تا هم هزینه ها تا حدودی کاهش پیدا کنه هم مشکل رفت و آمد نباشه و همه بتونن استفاده کنن ؟!
خداروشکر همه اینجا برنامه نویسن، یه بستر خوب واسه ایجاد جلسات طراحی بشه ( با همکاری همه ) خیلی از مشکلات حل میشه .
بنده از جلسه اصفهان مطلع نبودم ولی این جلسه بابل واقعا وقت گیر و پرهزینه تموم میشه، با توجه به بحث رفت و آمد و اسکان و هزینه جلسه و ... .
حق میدم به جناب شهرکی که واسه تعمین بخشی از هزینه های جلسه ناچار به دریافت این مبلغ هستند ولی با توجه به سابقه حضورم در همچین جلساتی فکر میکنم دریافت هزینه در ازای شرکت در یک جلسه با سیاست یک نهاد حمایتی ناسازگاره .
حق عضویت منطقیه ولی جلسات باید طوری سازماندهی بشه که هزینه ها کاهش پیدا کنه .
نظر شخصی بنده بود ...
درمورد برگزاری جلسات آنلاین قبلاً زیاد صحبت شده و تا وقتی نهاد عملاً راه نیفته، اینجور جلسات بازدهی لازم رو نداره. بهرحال صحبتهای اساسی رو باید تا مدتی (حداقل تا وقتی که شناخت کلی از ادبیات صحبت هم پیدا کنیم)، حضوری برگزار کنیم وگرنه برگزاری نشستهای آنلاین نتیجه ای بجز اتلاف وقت و دست آخر هم نفهمیدن منظور واقعی گوینده نخواهد داشت.
آمار ثبت نام کنندگان به 9 نفر رسید.
شرایط اسکان خانم ها چی؟ا:متفکر: