-
نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط
roxe77
وقتی یوزر اطلاعات فرم رو وارد میکنه و ثبت میکنه فرم مربوط بایستی بسته بشه و گزارش استیمول ریپورت بیاد تا طرف چاپ کنه طوری که بعد از فراخانی stireport1.show() فرم بسته میشه یعنی me.CLose میشه اونوقت گزارش استیمول ریپورت باز میشه ول میاد پشت فرم اصلی چون فرم قبلی بسته شده و کاربر باید از تسک بار فرم استیمول رو ببینه تا رپورت رو چاپ کنه . من میخوام یه کاری کنم که stireport alwes on top بشه!! چه کنم؟
از StiPreviewControl استفاده کنی شاید بهتر باشه و می تونی توی یک فرم قرار بدی و کاری کنی که بالای همه فرمات قرار بگیره .
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
roxe77
راه دیگه ای نداره؟
دستور Show استیمول را قبل از me.Close بدید مشکل حل میشه . اگر نشد ، با show(True)
امتحان کنید.
-
ممنون درست شد با True گذاشتن
-
سلام
هیچ کس می دونه چطور میشه با کد سی شارپ زبان برنامه stimul را فارسی کرد که زمانیکه گزارش می گیریم گزارش به زبان فارسی باز بشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من می خوام با کدهای سی شارپ این کار را انجام بدهم نمی خوام برنامه stimul را باز کنم و بعد زبان را فارسی کنم .
لطفا یک نفر جواب سوالم را بده خیلی برام مهمه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
انتظاری
سلام
هیچ کس می دونه چطور میشه با کد سی شارپ زبان برنامه stimul را فارسی کرد که زمانیکه گزارش می گیریم گزارش به زبان فارسی باز بشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من می خوام با کدهای سی شارپ این کار را انجام بدهم نمی خوام برنامه stimul را باز کنم و بعد زبان را فارسی کنم .
لطفا یک نفر جواب سوالم را بده خیلی برام مهمه.
زبان محیط stimul ؟ اگر منظورتون همینه ، راه داره . یکسری فایل xml هست که مربوط به Localization ( اگه درست نوشته باشم ) میشه که زبان محیط رو عوض می کنه اما الان خاطرم نیست چطوری . بگردی پیداش می کنی . StimulSoft Forum
این رو هم ببین
-
ممنون میدونم که تمام فایل های زبان تو چه مسیری است ولی نمیدونم تو برنامه به چه پروپرتی بدم
هر کدوم از دستورات زیر را که نوشتم جواب نگرفتم
Stimulsoft.Report.StiOptions.Configuration.DirectoryLocalization=@"C:\Program Files\Stimulsoft Reports.Net 2009.2\Bin\Localization\fa.xml";
Stimulsoft.Report.StiOptions.Configuration.Localization="fa.xml";
Stimulsoft.Base.Localization.StiLocalization.CultureName = "fa";
-
1 ضمیمه
سلام
ببخشيد دوستان چطوري ميشه گزارشي ساخت كه ستونهاي گرارش كابر انتخاب كه اينها فقط هنگام چاپ نمايش داده بشه مثل فرم نمونه
كد پشت كليد چاپ مخوام
-
سلام کسی میدونه چگونه میشه علامت collapsing در databand را راست به چپ کرد.
لطفا یک نفر جواب منو سریع بده حیاتیه .
-
با سلام و خسته نباشید من می خواهم تیجه خروجی را که بدست آوردن توی ریپورتم برگردونم توی سی شارپ البته
نتیجه درون یک مقدار text هست و در نهایت بتونم آن را در یک بانک ذخیره کنم
آیا کسی می تونه منو راهنمایی کنه یا نه مثل سری قبل که سوال گذاشتم ولی متاسفانه هیچ کس جوابی نداد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
انتظاری
سلام کسی میدونه چگونه میشه علامت collapsing در databand را راست به چپ کرد.
لطفا یک نفر جواب منو سریع بده حیاتیه .
یکی یه جوابی بده خواهشن
یه EBook ای سایتی معرفی کنید
وقت ندارم باید سریع جواب بگیرم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
دل شكسته
سلام
ببخشيد دوستان چطوري ميشه گزارشي ساخت كه ستونهاي گرارش كابر انتخاب كه اينها فقط هنگام چاپ نمايش داده بشه مثل فرم نمونه
كد پشت كليد چاپ مخوام
کسی بلد نبود؟
-
چطوری می تونم تو تابع stimul یک تابع برای درج ردیف بنویسم
ممنون می شم کمکم کنید
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
yones_62
چطوری می تونم تو تابع stimul یک تابع برای درج ردیف بنویسم
ممنون می شم کمکم کنید
از Line استفاده کنید .
ضمیمه 71496
-
با سلام خدمت دوستان اکه ممکنه ی بک گراند می خوام واسه صدور گواهینامه آموزشی که عکس قلم کتاب یا هر چیزی که واسه ی گواهینامه آموزشی بشه ازش استفاده کرد ممنون می شم
-
سلام دوستان
به یه مشکلی برخوردم اونم اینکه و قتی گزارشمو براساس سطرهای انتخاب شده دیتاگریدویو برای دفعه اول میگیرم عالیه ولی وقتی پنجره گزاشو میبندم تا دوباره یه گزارش جدید بگیرم همون گزارشو نمایش میده یعنی یه جورایی اولین گزارش و کش میکنه حالا میخواستم بپرسم که باید چیکار کنم که استیمول گزارشامو کش نکنه ؟
-
چیزی کش نمی کنه ، احتمالا گزارش یا دیتا ست رو خالی نمی کنید.
-
دوست عزیز سلام و از راهنماییتون تشکر میکنم ولی جواب نداد. روش استفاده ام اینجوریه که اول نسبت به سطرهای انتخاب شده میرم تو دیتابیس کوئری میگیرم و اطلاعاتم رو داخل دیتا ست میریزم و این دیتاست رو میدم به گزارشم و دیتاست رو نابود میکنم.لطفا اگر راه دیگری داره منو راهنمایی کنین؟
Rptax.RegData(objdataset);
Rptax.Show();
objdataset.Dispose();
-
چطوری می تونم در زمان Design از یک datasource یک table رو حذف کنم . البته منظور در designmode یعنی در زمان اجرای برنامه stimulsoft
لطفاً راهنمایی کنید
البته این کدها رو استفاده کردم:
stiReport.Dictionary.DataSources.Remove(stiReport. Dictionary.DataSources[tblName]);
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
majid.gymnast
دوست عزیز سلام و از راهنماییتون تشکر میکنم ولی جواب نداد. روش استفاده ام اینجوریه که اول نسبت به سطرهای انتخاب شده میرم تو دیتابیس کوئری میگیرم و اطلاعاتم رو داخل دیتا ست میریزم و این دیتاست رو میدم به گزارشم و دیتاست رو نابود میکنم.لطفا اگر راه دیگری داره منو راهنمایی کنین؟
Rptax.RegData(objdataset);
Rptax.Show();
objdataset.Dispose();
گزارش یا دیتاست.
فایل گزارش رو چطور می سازید و با چه دستوری بارگذاری می کنید؟ اگه نمونه برنامه بذارید که خیلی راحتر به جواب می رسید.
-
تبدیل عدد دقیقه به ساعت و دقیقه در StimulReport
با سلام خدمت دوستان عزیر
توی stimul با چه فرمولی می شه یک عدد که مجموع دقیقه می باشد را به ساعت و دقیقه تبدیل نمود.
مثلا عدد 270 که می شه 04:30
مشکل من این هست که من میام عدد 230 رو که از بانک می گیرده رو به 60 تقسیم می کنم میده 3.80 میام با تابع فرمت اعشار رو بردامیدارم مقدار رو گرد می کنه عدد رو به جای 3 عدد 4 رو به من تحویل می ده چکارش کنم این فرمول رو نمی دونم.
ممنون می شم راهنمایی کنید
-
نقل قول: تبدیل عدد دقیقه به ساعت و دقیقه در StimulReport
با Math.Floor از عدد 3.8 ، 3 را استخراج کنید و در 60 ضرب کنید ، حاصل رو از 230 کم کنین . 2 عدد بدست آمده را با : به هم بچسبونین :دی
-
1 ضمیمه
سلام
دوستان چجوری میشه جمع یک ستون رو محاسبه کرد؟من یه متغیر جدید میسازم و این کد (SumD(dt.dailykarkerd رو میزارم ولی خطای زیر رو میده .
ضمیمه 72099
-
دوستان مشکلمو حل کرد با این کد نوشتمش : {SumRunning(dt.dailykarkerd)}
حالا یه مشکل دیگه که پیش اومده اینکه براساس گروهبندی که کردم جمع نمیبنده و کل ستون رو جمع میکنه . برای اینکه به تفکیک گروه ها جمع کنم باید چیکار کنم؟
-
با سلام یک گزارش 5 صفحه داریم که مربوط به اطلاعات پرونده است و هر صفحه از صفحه دیگر مستقله چطوری می شه اگه ی پرونده 4 صفحه باشه یا مثلا صفحه 2و4 خالی باشه و نحاهیم انو پرینت کنیم ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
majid.gymnast
دوستان مشکلمو حل کرد با این کد نوشتمش : {SumRunning(dt.dailykarkerd)}
حالا یه مشکل دیگه که پیش اومده اینکه براساس گروهبندی که کردم جمع نمیبنده و کل ستون رو جمع میکنه . برای اینکه به تفکیک گروه ها جمع کنم باید چیکار کنم؟
سلام
{Sum(GroupHeaderBand1,field name)}
بجای field name نام فیلدی که باید جمع زده بشه رو بنویس
GroupHeaderBand1 نام گروه
-
1 ضمیمه
سلام یه برنامه یکی از دوستان روسایت گذاشته بودند ،خیلی استفاده کردم .تغییراتی رو اعمال کردم ،اما جواب نمیده
برای تهیه گزاش با کریستال ریپورت من با ویزارت یه دیتاست ایجاد می کردم (به یک ویو در بانک داده وصل میشم )بعد
ازاون در طراحی گزارشم استفاده می کردم و این دیتاست رو که با ویزارد ساخته بودم پاک می کردم ،منظورم اینه که دیگه باهاش کاری نداشتم
حالا تو کدنویسی با فراخوانی پروسیجربه یک دیتاست مقدار میدادم و برای ریپورتم ازش استفاده می کردم . برنامه با انتقال به سیستم
دیگه هیچ مشکلی براش پیش نمی آمد چون اصلا گزارشم به دیتاستی که با ویزارد ساخته بودم ارتباطی نداشت فقط برای نمایش ازش
استفاده کرده بودم ودیگه پاکش کردم.حالا شما از دیتاتیبل استفاده کرده بودید و یکی یکی ستون ها رو خودتون ایجاد کرده بودید چه ضرورتی داره؟
من برنامه رو تغییردادم ولی اجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید
-
1 ضمیمه
به دو نکته زير دقت کنيد
اول اينکه وقتي رو فرم کنترل StiReport داريد ديگه نيازي نيست در کد اونو New کنيد
دوم اينکه شما بايد روي کنترل StiReport راست کليک کرده و از طريق دو گزينه Report Wizard يا Design Report گزارشتون رو طراحي کنيد
کدتون رو هم اصلاح کردم
موفق باشید.
-
با سلام خدمت دوستان
گزارشی بر اساس گروه بندی طراحی کردم می خواستم کمک کنید که چطوری می شه هر گروه خاص رو توی ی صفحه جدا پرینت کرد مثلا گروه الف 1.5 wصفحه رو اشغال می کنه گروه بعدی که گروه ب باشه شروعش از صفحه 2 باشه نه ادامه صفحه قبل ممنون می شه راهنمایی کنید
-
سلام با تشکر از لطف دوستان چندتاسوال دارم
1برای ارسال پارامتر چی کار کنم .ضمن اینکه من گزینه New Variable رودارم اما New Parameter رو ندارم
2 نسخه اصلی این نرم افزار در اینترنت موجوداست یا نه .اگه آره لینکش رو بزارید..من تریال شدش رودارم وکلمه دمو رو در پشت زمینه گزارش میندازه
3برنامه رو ست آپ کردم و DLL های لازمه رو اضافه کردم اما بدون نصب استیمیولیت کار نمیکنه
4 برای بار دوم که رودکمه گزارش کلیک میکنی چیزی نمایش داده نمیشه چرا؟
5. برای بار دوم که روی دکمه گزارش کلیک میکنی چیزی نشون نمیده .حتما باید فرم رو بسته و دوباره بازکنی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mehdi_9009
با سلام خدمت دوستان
گزارشی بر اساس گروه بندی طراحی کردم می خواستم کمک کنید که چطوری می شه هر گروه خاص رو توی ی صفحه جدا پرینت کرد مثلا گروه الف 1.5 wصفحه رو اشغال می کنه گروه بعدی که گروه ب باشه شروعش از صفحه 2 باشه نه ادامه صفحه قبل ممنون می شه راهنمایی کنید
سلام . روی دیتاباندی که مابین هدر و فوتر گروه بندی گزارشت قراردادی ، کلیک کن و توی بخش Behavior گزینه KeepGroupTogether را False کن . از StartAtNewPage خود خود هدر گروه بندی هم می تونی استفاده کنی ( ترکیبی از اینها باید جواب بده )
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shocraneh
3 برای زدن ردیف چی کار باید کرد.گزینه ای نداره که اتومات بزنه
4 فوتر گزارش رو که اضافه می کنی به قسمت دیتا می چسبه تو اجرا همین طوره. چی کارکنم که پایین صفحه باشه؟
3 . از Line استفاده کن .
4 . خصوصیت Print At Bottom آن را True کن .
-
fبا سلام خدمت دوستان
قسمت دیتا بایند همچین گزینه ای که گفتین نیست (سلام . روی دیتاباندی که مابین هدر و فوتر گروه بندی گزارشت قراردادی ، کلیک کن و توی بخش Behavior گزینه KeepGroupTogether را False کن . از StartAtNewPage خود خود هدر گروه بندی هم می تونی استفاده کنی ( ترکیبی از اینها باید جواب بده )
هر کاری ما کریدیم نشد ی سوال ذیگه چطوری می شه تعداد سطرهای دیتا بابند رو محدود کرد متلا تعداد سطرها را 12 رسوند ممنون می شم راهنمایی کنید
-
با سلام گزارشی 6 صفحه ای برای پرونده های حقوقی طراحی کردم بعضی پرونده ها ممکنه تعدادشون 6 تا باشه بعضیها کمتر ترتیب خاصی هم نداره مثال ممکنه صفحه 2 و4 باشه تو حالت عادی که پرینت می کنم هر 6 صفحه می یاد می خواستم ی راهنمایی کنید چطوری می شه چطوری می شه پرونده ها رو چاپ کرد که صفحات خای وجود نداشته باشه ممنون می شم راهنمایی کنید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mehdi_9009
fبا سلام خدمت دوستان
قسمت دیتا بایند همچین گزینه ای که گفتین نیست (سلام . روی دیتاباندی که مابین هدر و فوتر گروه بندی گزارشت قراردادی ، کلیک کن و توی بخش Behavior گزینه KeepGroupTogether را False کن . از StartAtNewPage خود خود هدر گروه بندی هم می تونی استفاده کنی ( ترکیبی از اینها باید جواب بده )
هر کاری ما کریدیم نشد ی سوال ذیگه چطوری می شه تعداد سطرهای دیتا بابند رو محدود کرد متلا تعداد سطرها را 12 رسوند ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام . درست می گی . از خصوصیت New Page Before هدر استفاده کن (True) .
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shocraneh
کسی نیست جواب مارو بده
سلام . اگر به دموهای همراه Stimul Report مراجعه کنی جواب 2 - 3 تا از سوالاتتو میگیری .
-
من سوالاتم رو ویرایش کردم (ارسال پارامتر مهمترین سوالمه . من گزینه new parameter رو ندارم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shocraneh
2 نسخه اصلی این نرم افزار در اینترنت موجوداست یا نه .اگه آره لینکش رو بزارید..من تریال شدش رودارم وکلمه دمو رو در پشت زمینه گزارش میندازه
3برنامه رو ست آپ کردم و DLL های لازمه رو اضافه کردم اما بدون نصب استیمیولیت کار نمیکنه
4 برای بار دوم که رودکمه گزارش کلیک میکنی چیزی نمایش داده نمیشه چرا؟
5. برای بار دوم که روی دکمه گزارش کلیک میکنی چیزی نشون نمیده .حتما باید فرم رو بسته و دوباره بازکنی
2. هست ولی غیر قانونی :دی
3.به نصب برنامه نیازی نیست . 4-5 تا DLL هست که اگه توی سیستم مقصد توی فولدر اصلی برنامه کپی بشن حله .
4 و 5 : فایلتون را بذارین تا ببینم .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shocraneh
من سوالاتم رو ویرایش کردم (ارسال پارامتر مهمترین سوالمه . من گزینه new parameter رو ندارم
سلام دوست عزیز
اگه موردتون تو ارسال پارامتر به stimulreport هست که باید در دیزاین اون تو قسمت variables یه متغیر درست کنید
و بعد
stiReport1["MyString"] = "123";
stiReport1.Compile();
درضمن اگه خواستید بنده فولش رو دارم میتونم براتون ارسال کنم.
موفق باشید.