google map
Printable View
این هم از عکس محل برگزاری نشست:
ضمیمه 108470
دوستان هرکسی واسه خودش ی جایی رو جور کنه.
قضیه اسکان کنسله.به دلیل اینکه هیچکسی اقدام به واریز 10 تومن جهت رزرو نکرد/
منم کار دارم دیگه نمیتونم بیام هماهنگ کنم.
تا روز نشست :قلب:
خب برای اسکان هر کس خواست با من در ارتباط باشه تا با هم یه فکری بکنیم. ( توی پیغام خصوصی )
دوستان من درگیر کارای برگزاری استارت آپ شمال کشور هستم با تیممون تو شمال
و من و ببخشید این روزا هم از نظر جسمی روحی شرایط مسائدی ندارم
اینکه زیاد درگیر نمیشم واسه همین
که کارای شرکت و پروژ] های باقی مونده من هم بد و بدترش کرده
///////////////////////////////////////////////
آدرس : بابل - میدان اوقاف - ساختمان مهدی موعود ( عج ) - طبقه پنجم ( موسسه کارآفرینی فرصت پژوهان )
از تهران که میاین اکثر ماشین هاش تهران - بابلسر هست ( 1 )
یا اینکه تهران به رگان و ساری ( 2 )
خوب برای اولی که می خواد بره بابلسر شما میدان حمزه کلاه پیاده بشید.
اونجا میاید پایین تر تاکسی میگیرید میاید میدان اوقاف
تاکسی 300 تومان
برای مسیر دو هم بگیر میدان شیر خورشید پیاده میشید
اونجا هم تاکشی داره برای اوقاف ( 400 تومان )
آژانس شهری هم 2500 یا 3000 تومان هست
بابل شهر کوچیکیه به نسبت
سردرگمی خاصی نداره
09389883540
شماره من اینه
برای هماهنگی حتما بهم زنگ بزنید تو هر گونه سوالی بود برای رزرو یا چیزا دیگه
اگه هم وقت دارید یک روز زودتر بیاید که برید مثلا بابلسر دریا آب تنی :دی یا استخر متل عسل یا جنگلی
یا اینکه یک روز اضافه تر بمونید یک ماشینی پیزی بگیریم ببرمتون سد شیاده یا سد سازی
یا جنگل یا آبشار یا یا
به دوستاتو اطلاع بدید که بچه های بیشتری شرکت کنند
یکی از مهمترین اهداف خودم از پیشنهاد نهاد این بود که بتونیم مدیریت زمان کنیم !
که تو اون تفریخ خیلی مهم هست
دوستان پیشنهاد من اینه که برای رزو هتل و اسکان کلا برید بابلسر
چون نهایتا شما میخواید برید دریا و بگردید وقت های ازادتون
و بین بابل و بابلسر هم یک ماشین 20 دقیقه نهایتا راه هست
بنا به گفته آقا شهرکی ساعت روز اول از 10 الی 18 هست
و روز دوم هم 8 الی 20
مصلا بابل هم نزدیکه به مکان برگزاری
دوستان میخوان برای نماز عید فطر تشریف ببرند هم میتونند
من تازه این تاپیک رو دیدم!!!
و تنها چیزی هم که تو این تاپیک دستگیرم شد این بود که اعضا کجا و چطوری میتونن تو بابل مکانشون رو رزرو کنن!
دو تا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم:
1- آیا این نهاد به درد کسانی که مبتدی یا نیمه مبتدی هم هستند میخوره؟ یا به درد افراد حرفه ای و کسانی که دنبال پروژه های بزرگ هستند؟ آموزش هایی برای افراد مبتدی هست یا خیر؟
2- آیا با این تاخیری که من از این جلسه اطلاع پیدا کردم و فقط چند روز باقیمانده، میتونم ثبت نام و شرکت کنم یا خیر؟
با تشکر
سلام
1- بله کسانی که مبتدی هستند هم تشریف میارند و طی مراحل اموزشی که نهاد براشون در نظر داره این اشخاص هم تبدیل به فردی حرفه ای خواهند شد
2- فکر می کنم اخرین مهلت ثبتنام 1هفته قبل از جلسه بود با این حال یک نامه خصوصی به اقای شهرکی بزنید شاید هنوز بتونید ثبت نام کنید.
یعنی همین 11 نفر شدیم !!
پس باقی دوستان کجان!
11 نفر هم بد نیست. نشست اول هم 15 نفر بودیم که البته 7-8 نفر کاملاً تازه کار بودن.
آقای شیخله که گفتن نمیتونن تشریف بیارن. بقیه دوستان هم حتماً مشکلی داشتن که اعلام حضور نکردن. حضور هیچکس اجباری نیست. اما قطعاً برحسب میزان حضور و فعالیت، نقشها در نهاد هم متفاوت خواهد بود.
یک روز گذشت و خیلی به نظرم خوب و مفید بود
الانم بچه ها حتما یا تو آی هستند و اب تنی یا کنار دریا :دی
منم که اومدم ازمراسم عروسی
کلا بد نمیگذره :دی
جای همه دوستان غایب خالی
این هم یک عکس از روز اول (دوستان بخاطر صرف ناهار یکم سنگین شدن و حال تکون خوردن ندارن :چشمک:)
ضمیمه 108828
خوش به حالتون...
:گریه: :گریه:
(چه اسپم گنده ای :لبخند:)
دوستان جدا جدا دارند تو پیغام خصوص و پیامک از من تشکر میکنند بابت برگزاری نشست دوم تو بابل
با تموم سختی هاش اما به صراحت میگم وظیفم و به عنوان یک عضو از این خانواده بزرگ انجام دادم
و تشکر و باید از شما دوستان کرد که قبول دعوت کردید و حضور شما دوستان بوده از راه های دور با همه اون سختی ها که به این جمع رنگ و بو داده بود
کم و کسری و ببخشید دیگه...
ایشالا انرژی همتون مثل خودم بیشتر شده باشه
چون واقعا رضایت بخش بود
هم صحبت و تصمیمات و آشنایی هممون با یک سری مفاهیم جدید
و هم آموزش در روز دوم که جا داره از اون همه رغبت استاد شهرکی که ساعت ها رو پاهاشون ایستادند و داشتند تجربیات خودشوون و انقال میدادند تشکر کرد
نشست بعدی یقینا پربارتر و کارهای جدی تری انجام میشه
بعد از این مرحله وظیفه همه ما انتشار این جریان به سایر دوستان هست
تا بتونیم این مجمع و بزرگتر کنیم تا از خودمون و از دورن خودمون نه یک ادم نا آشنا با دنیای برنامه نویسی یک پشتبانی قوی برای خودمون بسازیم
یا حق و لطفتون کم نشه ممنون
خسته نباشید امیدوارم نتایج رضایت بخش و بهتری نسبت به دفعه قبل بدست آمده باشد و به هدف نزدیکتر بشوید.
لطفا .................جلسه سوم نشست را توی فارس بذارید؟2تا از نشستها را از دست دادم.:گریه::افسرده:
جای ما جدا خالی .
انشاالله نشست پر باری بوده باشه .
سلام
من هم از طرف خودم تشکر می کنم از تمامی دوستانی که زحمت کشیدن (مخصوصا آقا مهرداد) تا این نشست به خوبی و به بهترین شکل برگزار بشه.
از آقای شهرکی هم تشکر می کنم بابت انرژی که گذاشتن. این رو بدون هیچ تعارفی میگم روز دوم آقای شهرکی واقعا برای آموزش اینقدر حوصله به خرج دادن که خوده من به شخصه واقعا لذت بردم با اینکه شاید قسمت هایی از مباحث برام تکراری بود.قبلا همه ی ما کلاس آموزشی رفتیم ولی خوده من کسی رو ندیده بودم اینقدر با حوصله وقت بذاره و یه مبحث رو توضیح بده.
نتایجی که به دست اومد امیدوار کننده بود حالا نمیدونم گزارش نشست رو کدوم یک از دوستان زحمتش رو میکشن تا بقیه دوستان که نتونستن بیان در جریان قرار بگیرن.
فقط بگم نشست بعدی قطعا تهران هستش :D
قرار شد کم کم دست از سر این تاپیک برداریم و بریم سراغ سایت خودمون ... سایت نهاد!
البته این تاپیک هنوز برای بعضی کارها بد نیست ..
اینم بگم که اصفهانیا 4 نفر بودن که با آقای شهرکی میشد 5 نفر ... پرچممون بالاست ها!! :لبخند:
من که هنوز توی راه اهنم هنوز رفتم خونه ! ساعت 7 بلیط دارم :قهقهه:
ولی خب دیگه ما 1 شب بیشتر موندیم,از سفرمون لذت بردیم.
===
ولی خب منم جا داره از اقای شهرکی تشکر کنم به خاطر وقتی که گذاشتن برای این 2 روز ! مخصوصا بخش اموزش که کاملا مبحث شی گرایی و یک شبکه اجتمایی(+اموزش bootstrap) رو با حوصله توضیح دادن بدون هیچگونه ابهامی :قلب:
انشاالله که با حضور پررنگ در نشست ها و کمک در راه اندازی نهاد بتونیم جبران کنیم :کف:
سلام به همه ي دوستان
نميخواستم اسپم بدم ولي خب گفتم كه واقعا جا داره از آقاي شهركي و آقا مهرداد تشكر ويژه اي واسه مكان نشست كه واقعا بدون هيچ كمو كسري تدارك ديده شده بود و بحث هاي در مورد نهاد و مخصوصا جلسه ي آموزشي كه واقعا پر بار و كامل و خوب بود داشته باشم.
و همچنين از آقاي Lsass.CRC32 مدير بخش Nosql كه استارت يادگيري مطالب مفيدي رو واسه ي ما داشتن.
و اميدوارم انشاالله هر چه زودتر كارهاي ثبت نهاد انجام بشه و نشست بعدي هم مشخص بشه كي و كجاست.
از دوستاني هم كه اومده بودن و با هم جداي از بحث هاي نهاد ساعات تفرحي رو گذرونديم تشكر ميكنم و عاميانه ميگم دم همتون گرم ;)
راستي يه درخواست هم از دوستان داشتم ميگم بهتر نيست پستهايي كه نامربوط به نهاد بوده رو خودمون حذف كنيم كه اگر كسي خواست لااقل چيزي بخونه چيزي دستگيرش بشه.
و يا كلا يه تاپيك جديد زده بشه.
دوستان بگید توی نهاد درمورد چی چیزهایی بحث شد؟
دارم گزارش نشست دوم رو تکمیل میکنم.
نهایتا تا عصر همینجا در خدمت دوستان میزارمش
دوستان عزیز من هم از مهرداد و جناب شهرکی عزیز و همچنین همه شما برای حضورتون سپاسگزارم.و همینطور امیدوارم صحبت هایی که من باهاتون مطرح کردم مفید فایده بوده باشه و بتونید در تفکر و کارتان یک قدم به جلو بردارید.
مبین رنجبر
سلام به همه دوستان.
حیف که یکم از نظر مسافت مشکل داشتم. وگرنه حتما شرکت میکردم. بچه ها لطفا سعی کنیم نشسته ها یه جوری وسط ایران باشه ما جنوبیا هم بتونیم بیایم . :ي
یه خسته نباشید به اقا مهرداد و اقا شهرکی که دارن بدون چشم داشته مالی وقت و انرزی میزارن
از نشست ها فیلم برداری کنین بزارین ما هم استفاده کنیم.
دوستان یه عکسی دیگه
ضمیمه 108962
لطفا اسم افراد يا نام كاربريشون رو تو فروم هم روي سر افراد بنويسيد
درضمن اگر امکان داره فیلم یا صدای ضبط شدهی توی نشست هارو که قولشو داده بودید بزارید تا بقیه ی اعضا هم بهرمند بشن و ترقیب(طرقیب -ترغیب-طرغیب LOL) بشن برای شرکت توی نشستها
بیشتر فیلم ها موضوعات نهاد هست و بنده مخالفم انتشار داده بشه ، بنده هم ندارم فیلم هارو :لبخندساده:
فیلم آموزشی میتونه منتشر بشه از دید من
باقی فیلم ها گفتگو صمیمانه دوستان و نقطه نظرات دوستان هست
نهایتا فک میکنم برای اعضا کافیه نتایج لیست بشه
و این فیلم ها آرشیو بشه
لطفا اگر امکانش هست فیلم آموزشی روز دوم را به ما هم بدهید و هزینه انتشار اون را بگیرید.لطفا
دوستان شركت كننده در نهاد با اجازه شما نام كاربريتون رو به درخواست دوستان نوشتم اگر كسي مايل نبود نامش باشه و ريا نشه :چشمک: :بامزه: بگه بردارم.
در ضمن مديونيد فكر كنيد فتو شاپ هم كار كردم باهاش :لبخند: جناب شهركي اصلا از اول تو عكس بودن. :لبخند:
ضمیمه 109066
من هم موافق هستم ولی اگر دوست ندارید هزینه را قبل از ارسال فیلم آموزشی دریافت کنید لطفا هزینه ارسال پستی و هزینه انتشار را محاسبه و اینجا بگذارید به همراه یک شماره حساب اول هزینه را واریز بعد شما فیلم را پست کنید. اینجوری نه سیخ میسوزه و نه کباب هزینه ایی هم برای نهاد جمع میشود که می تونه برای نشست های بعدی یا هر مورد مربوط به نهاد استفاده بشود.یا موردی که آقای شهرکی مناسب میدونند.:تشویق:نقل قول:
مثلا اگر کسی فروشگاه داره و با پست کار میکنه برای اعضا بفرسته و هزینشو درب منزل دریافت کنه :)
موافقید؟:متفکر::متفکر:
به نظر من توی یک پکیج DVD 8 گیگی ، اسکریپت جامعه مجازی و فیلم های نهاد رو به فروش بزارید.
با سلام خدمت بزرگان ببخشید دخالت میکنم;
ولی اول ببینید اجازه انتشار برنامه ها هست یا نه، بعد در رابطه با تحویل گرفتنش صحبت کنید. چون یادمه یکسری از این کارها که در نشست انجام شد(نظیر :آموزشات و DVD های هدیه) در کنار صحبت های اصلی بگفته مهندس شهرکی برای این بود که افراد بهتر جذب بشن، و اگر قرار بود فقط آموزش باشه همه توی خونه هاشون میشستن و کسی دیگر هم سی دی هاش رو میفروخت.
هدف اصلی یادتون نره که قراره این نهاد ایجاد بشه و پابرجا بمونه
و یک نکته دیگه اینکه هم نیان و حرف های هم رو تایید کنن، این صفحه آخر همش شده راه برای دریافت آموزشات، لطف با پیام خصوصی بپرسید تا جواب داده بشه، قطعا اگر قرار باشه آموزشات نزد عموم قرار بگیره حتما توی سایت نهاد گذاشته میشه.
با تشکر از همه!
اصلا دوست ندارم که مثل نشست اول دست روی دست بزاریم تا نشست بعدی !
بین نشست دوم بعد بیش از 4/5 ماه بعد از نشست اول برگذار شد.
اما چه کارایی بین این زمان انجام شد ؟ جز اینکه بیایم اینجا بکوبیم توی سره همدیگه ؟!
امیدوارم که بعد از اینکه جناب شهرکی از سفر برگشتند بتونیم کار رو شروع کنیم !
موارد 11 تا 13 اهداف نهاد رو میتونیم از همین الان شروع کنیم !
میتونیم برای برنامه نویسی وب سایت های مورد نیاز برای نهاد هم یک تیم تشکیل بدیم !
از اعضای نهاد
طراح که (color و Variant) رو داریم + دوستان دیگر در صورت اعلام.
برنامه نویس هم (جناب شهرکی,مهرداد,رضا شیخله,خودم)
پس منتظر چی هستم ؟!!
تولید فیلم های اموزشی رو هم میشه شروع کرد ! سرفصل تعیین بشه کارو میشه شروع کرد
نباید بشینیم تا نهاد ثبت بشه ! میتونیم از همین الان شروع کنیم
کارهای اداری ثبت نهاد و این دسته از کارها هم تا هفته اینده شروع میشه.
دوستان چرا بحث الکی میکنید ؟
اگه قراره فیلم آموزشی روز دوم نشست انتشار پیدا کنه ، بنده خودم فشرده سازی رو انجام میدم و اپلود میکنم
البته باید با اجازه جناب شهرکی و مهرداد عزیز باشه این موضوع.
درمورد کسانی که هم موقیت حضور رو پیدا نکردن ، حالا به هر دلیلی قرار نیست یه سری پاشن راه رو درست کنن باقی با 120 تا ویراژ بدن.
شما که شرکت نکردی توی این نشست به صورت نسبی باید از امکانات کمتری برخوردار بشی .
موضوع این تاپیک هم دیگه بسته بشه به نظرم بهتره ، ( طبق صحبت های انجام شده مراحل پیگیری نهاد دیگه توی فروم نیست یا حداقل میشه)
بحث نکنید دوستان!
ما خیلی جلوتر رفتیم از نشست اول ! تو آموزش تو اعتماد به هم تو شناختمون تو تصمیماتمون
اینکه فیلمی منتشر بشه یا نه الان بحث ما نیست
فیلم ها ارشیو میشند بعد اینکه به بک تعدادی رسید ( یا تولید شد ) تصمصمی گرفته میشه
من خیلی نمی خوام بکوبم کسایی که نتونستند بیان یا نیامدند چون میدونم مشکلات زیادی وجود داره اما همیشه با برنامه ریزی میشه به همه پیز رسید
هدف ما پول گرفتن از فروش 1 دیویدی و پست و اینا نبوده دوستان ! اینجوری میشه سرکیسه کردن خیلی ها
افکارمون و رشد بدیم
ما اهداف نهاد و جلو میبریم
عضو گیری میکنیم و سرویس میدیم | سرویس میگیریم
اموزش
دی وی دی ها ماهانه
ایمیل ها روزانه
پشتیبانی ها روزانه
ارسال پروژه و و همه تو قالب حق عضویت که همه پرداخت میکنیم انجام میشه
من نظرم اینه که با اجازه آقا مصطفی فیلم نشست اول و هرکسی خواست براش با هزینه خودش پست کنیم ( نه برای کسب درآمد - برای اینکه به خواستش برسه و اینجا هزینه دی ویدی + پست گرفته میشه و زحمت اینهمه کار ( رایت و ارسال ) هم هدیه به همه دوستان از طرف نهاد )
و پروژه انجام شده بره رو یک سایت به عنوان دمو + فیلم اون هم آپلود بشه
تا قدرت بچه های نهاد و قدرت اینجور کلاس ها که غیر از خودم جمع شده از اساتید این حرفه هستند به رخ خیلی ها کشیده بشه تا محم تر از همیشه بتونیم بگیم ما میتونیم ! تا خیلی ها بتونند تشویق بشند و بدونند همه کارای ما در حد حرف نیست!
اقایون این بحث هارو فعلا بیخیال بشید !
بیاید کارهارو عملی کنیم !
اینکه بیایم بگین فیلم رو بزاریم یا نزاریم رو فعلا ول کنید !
شما دست به کار بشید من خودم ی سیستم بهتر از سیستمی که جناب شهرکی رو نوشت مینویسم واستون (:لبخند::لبخند::لبخند::لبخند:: لبخند::لبخند::لبخند:)
ما توی نشست بحث اموزش هم داشتیم.نگران اینجور مسائل نباشید ! یکم کمک کنید اگر نهاد شروع بشه برنامه اموزشی هم داریم
====
اینجا نمیشه صحبت کرد !
باید ی سیستمی بنویسیم اختصاصی که اونجا صحبت کنیم ! اینجا هرکسی از راه میرسه ی نظر میده بحث رو عوض میکنه !