Romina جان من عذر میخوام در مورد پست قبلی ولی من اون برنامه رو از سایت دیگه ای دریافت کردم اما دقیقا به همون شکل که شما در پستتون نوشتید.(البته من تمام این 60 صفحه گذشته رو دیدم و چون این برنامه رو ندیدم در اینجا قرارش دادم).
Printable View
Romina جان من عذر میخوام در مورد پست قبلی ولی من اون برنامه رو از سایت دیگه ای دریافت کردم اما دقیقا به همون شکل که شما در پستتون نوشتید.(البته من تمام این 60 صفحه گذشته رو دیدم و چون این برنامه رو ندیدم در اینجا قرارش دادم).
با این برنامه میتونید وضعیت رم کل و حافظه استفاده شده سیستم خودتون رو بگیرید.
این هم به برنامه باز کار خودمه.
یه شبیه سازی بسار ساده از یه سیستم کنترل ترافیک هوایی هست که قصدش فقط آشنایی بیشتر با مفاهیم شیء گرایی و کار با اون ها در VB6 هست.
امیدوارم به درد بخوره.
با این برنامه هم میتونید اسکرول شدن ماوس رو گزارش کنید.
با این برنامه میتونید بفهمید که آفیس مایکروسافت روی سیستم نصب شده یا نه ؟
تا حالا این کنترل های رده بندی به شکل ستاره رو دیدید ؟
این کنترل همین کار رو میکنه!
دیگه از اسمش معلمونه،کامپوننت های موجود روی سیستم رو گزارش میکنه.
این برنامه جالب و آموزنده نشون میده که چجوری میشه برخورد بین نقاط تقاطع دایره ها و خطوط رو طراحی کرد.خیلی جاها می تونه به درد بخوره.
این برنامه هم شاید نیاز خیلی ها باشه.
اضافه کردن ProgressBar به آیتم های کنترل ListView.
چی بنویسم ؟ :لبخند:
خیلی جاها لازم میشه که با وارد کردن داده ای توی یک TextBox مثلا مقدار ها مشابه در یک کنترل دیگه که اینجا ListBox هستن پیدا بشن.یعنی مثلا اگر آیتمی به اسم "Armin Zia" داریم کاربر بجای تایپ کامل داده فقط بنویسه "Arm" و بقیه در لیست باکس جستجو بشن.
این هم یه نمونه برنامه برای این کار :لبخندساده:.
این برنامه عددی را می گیره و مقلوب آن را نمایش می دهد.
این برنامه عددی را به عنوان ساعت از ورودی دریافت کرده و به ثانیه تبدیل ی کنه
این برنامه هم عددی را از ورودی می گیره و به ساعت و دقیقه و ثانیه تبدیل می کنه
:متعجب: :متعجب: :متعجب: :متعجب: :متعجب:
خوب این هم فورم بی رنگ و برجستگی
این هم ساعت دیجیتالی جالب
این دوچشم ها را بگیرین جالبه با حرکت موش این ورو اون ور می ره
من میخوام یه برنامه ساده بنوسیم که فقط بگه عددی که وارد میکنیم اول هست یا نه ،
به این ترتیب باید یک لیبل جهت شناسایی ؟ یک تکست باکس جهت نوشتن ادد ؟ یک کمند باتن جهت محاسبه داشته باشیم ؟ به مانند شکل زیر ؟
اسم Label هم lbl1 و اسم Textbox رو txt1 و اسم CommandButton رو cmdok گذاشتم ، اگر امکانش هست 2 ، 3 خط کدی که باید داخل CommandButton بنویسم که بگه عدد اول هست یا نه رو بگین ، ممنون از شما
یک مقاله جهت ارائه به استاد ( موضوع پروژه ) احتیاج دارم در صورت امکان مرا راهنمایی کنید.
مقاله در مورد برنامه نویسی با برنامه vb باشد .
باسلام دانشجوی ترم آخر نرم افزار هستم جهت پروژه آخر ترم احتیاج به یک مقاله با عنوان برنامه نویسی vb دارم .د رصورت امکان مساعدت لازم را مبذول فرمائید.
اساتید محترم من می خواهم از طریق vb به نرم افزار مطلب لینک داشته باشم لطفا مرا راهنمایی کنید یا اگر مقاله ای یا لینک اینترنتی در این مورد سراغ دارید ممنون می شوم .
اینم یه XP user Account
به این سایت قسمت vb.net یه سری بزن، مقاله های خوبی به فارسی و انگلیسی پیدا می کنی:
http://www.iransarir.com
سلام
برنامه تبدیل تاریخ میلادی به شمسی که بنا به درخواست یکی از دوستان می ذارم :چشمک:
مدتیه که استفاده از نامهای واقعا زیبای فارسی در حال افزایشه و این بسیار جای غرور و خوشحالیه . این برنامه مجموعه ای از نامهای زیبای فارسی به همراه معنی اونهاست که به شما قابلیت جستجو و افزایش و edit نامها رو میده .
5 نوع کلید با اشکال مختلف و بسیار جالب
دو نوع ToolBar برای برنامه ها
غیر فعال کردن اجزاء ویندوز
نمایش فایل های GIF در VB
OCX برای عکس گرفتن و فیلم گرفتن از صفحه نمایش
OCX برای تغییر رزولیشن
این هم انواع frame
برای کار در شبکه. همراه با سورس راهنما جهت استفاده.