سلام چطور میتونم یک بار کد رو به تعداد کالاهام تکثیر کنم
به عنوان مثال
من از کالای X میخوام به تعدادش بارکد تولید بشه یه چیزی تو آبجکتهای تولبار بود به اسم تکثیر (Clone) ولی بلد نبودم اسفاده کنم ازش لطفا کمکم کنین
Printable View
سلام چطور میتونم یک بار کد رو به تعداد کالاهام تکثیر کنم
به عنوان مثال
من از کالای X میخوام به تعدادش بارکد تولید بشه یه چیزی تو آبجکتهای تولبار بود به اسم تکثیر (Clone) ولی بلد نبودم اسفاده کنم ازش لطفا کمکم کنین
من میخوام در سامری یک فیلد متنی رو بشمرم به شرطی که مثلا حرف اول متنش یه چیز خاصی باشه. هر مدل کاندیشن بگین نوشتم. جواب نمیده. میشه کمک کنید؟
سلام به اساتيد Stimulsoft
من پارامتري ساختم كه تاريخ را از كد #C به StimulSoft پاس ميده نتيجه query درست يعني براساس آن تاريخ فيلتر ميكنه ولي ميخوام مقدار اين پارامتر در header گزارشم نمايش داده بشه ولي نميشه بايد چكار كنم
قبلا با CrystalReport اين كازو ميكردم ومشكلي نبود وقتي پارامتر را روي صفحه ميكشيدم اتوماتيك نمايش ميداد اما اينجا انگار با نمايش پارامتر ارساال شده از #C مشكل داره يا يك قلقي داره من نميدونم
اين سوال رو منتقل كردم ....
سلام یه پارامتر تو محیط دیزاین درست میکنی و روی صفحه میزاری و بعد تو کد بهش مقدارمیدی مثلا تاریخ امروز یا هرچیز دیگه
stiReport1["date"] = Date.MiladiToShamsi(System.DateTime.Now);
سلام به نظر ن تو برنامه شمارش رو انجام بده ،بعد مقدار رو با پارامتر ارسال کن .موفق باشید
باسلام
1-چه طوری تعداد سطرهای موجود دریک گزارش روکنترل کنم. مثلا فقط 20 سطر داشته باشه؟
2-می خام محتوای یک تکس تو دو خط بخوره( تعداد کاراکترها زیاده و باید خودش اتومات بشکنه و دو خطی بشه ) از پروپرتی های مختلفی استفاده کردم ولی جواب نمی ده. ممنون
مشکل در فراخوانی مجدد یک گزارش آماده شده با stimul
سلام دوستان خسته نباشید
من یک گزارش در یک فرم نوشتم که وقتی بار اول لود میکنم و پارامتر را برای فیلتر بهش ارسال می کنم مشکلی نداره ولی وقتی می خوام دوباره لود کنم و یک پارامتر دیگه پاس بدم صفحه سفید لود میشه حتما باید فرم را ببندم و دوباره باز کنم تا مشکل حل شه ؟
برای حل این مشکل چی کار کنم
فرم stimul هم به صورت زیر فراخوانی می کنم
stiReport3.Dictionary.Variables["Users"].Value = textBox1.Text;
stiReport3.Show();
کسی به این مشکل بر نخورده تا حالا
StiReport.RegData(dsReport1);
StiReport.Compile();
StiReport["SubReport"] = txt_subReport.Text;
StiReport.Render();
StiReport.Show();
کدقرمزرنگ روجاانداختی. موفق باشید.
دوست عزیزم حل شد مشکلش تابع Render بود
میشه توضیح بدی این تابع چی کار میکنه؟؟؟
سلام
چجوری میشه نمودار را گروهبندی کرد تا برای هر گروه یه نموداری رو در صفحه ای مجزا رسم کنه؟
دوستان سلام
من یه گزارش طراحی کردم وبراساس یه کدی اون را گروهبندی کردم و گفتم هر گروه را در صفحه های جداگانه قرار بده حالا به صورت گروهبندی نمایش میدهد.تنها مشکلی که من دارم اینکه فقط یه کد را دو بار گروهبندی می کنه و نصفی از داده ها را درگروه اولی نمایش میده و نصفی دیگه شو داخل گروه دومی.
مشکلش چیه و چه جوری حل میشه؟
با تشکر
سلام به همه
من چند تا سوال داشتم
1.در stimul report می خوام متن داخل جعبه متنم اگر طولش زیاد بود چند خطی بشه از wordwrap هم استفاده کردم نشد .ایا راه دیگری هست؟
2.میخوام درپایان هر صفحه ازگزارشم جمع ان صفحه را به صفحه بعدی پاس بدم و در اخر گزارش جمع نهایی را بنویسم چه طور باید این کار را انجام دهم؟
3.من دارم از stimul report روی وب استفاده می کنم چطور می تونم سطح دسترسی کاربرم رو محدود کنم. یعنی در نمای طراحی فقط امکان جابجایی فیلدهارو داشه باشه و به دیتا ست دسترسی نداشته باشه و نتونه گزارش خودشو ذخیره کنه و فقط بعد از تغییر بتونه پرینت بگیره.
بسیار سپاسگزارم
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان
من مدت زيادي نيست كه با stimul Report كار ميكنم ولي به لطف تاپيك خوبتون زود طراحي شو ياد گرفتم و تو حل خواسته هاي برنامه ام فعلا مشكلي ندارم
ولي وقتي سعي كردم نرم افزاري رو كه با اين گزارش طراحي كردم رو در كامپيوتر ديگه اي اجرا كنم با خطاي زير روبرو شدم
the type initializer for 'Stimulsoft.Report.StiConfig' threw an exception
البته در قسمت جزئيات اين خطا ميگه كه نمي تونه System.Web ورژن 4 رو لود كنه
بايد توضيح بدم كه در كامپيوتر مقصد Net FrameWork 4 نصب شده است
برنامه ام كامل همه جاهاش كار ميكنه و فقط در گزارشات مربوط به استيمول اين خطا رو ميده
من سعي كردن با نصب كامل نرم افزار StimulSoft اين مشكل رو حل كنم ولي حل نشد. با اينكه گزارش هاي موجود در برنامه ام با اين نرم افزار در كامپيوتر مقصد وقتي مستيقم باز مي شوند كار مي كنن
متشكر ميشم اگه كسي كمكم بكنه
دوستان عزيز
من خوشبختانه با كمي تامل بيشتر در تاپيك 715 و البته تشكر از كار بر PetekDincos متوجه شدم كه فرم ورك نصب شده من اشتباها نوع Client بوده و با تعويض آن با نوع Full مشكلم به طور كل حل شد.
شايد اين تجربه من بدرد بخور باشه.
سلام دوستان برای vs2010 چه ورژنی از stimul را باید نصب کنم و از کجا بیارم
چون با stimul 2010 کار نمیکنه
لطفا راهنمایی کنید فوری...
پیشاپیش تشکر میکنم از دوستان
سلام
یه سوال دارم امکان تنظیم کانکشن استرینک در سمت سرور برای گزارش وجود داره یا خیر؟
من از کد زیر استفاده کردم ولی خطا میده
Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
report = StiWebReport1.GetReport();
report.Dictionary.Clear();
string con = @"Initial Catalog=Mostanad;Integrated Security=False;Password=alvand;User ID=sa;Data Source=.;Persist Security Info=True";
report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiDatabase("mscon",c on);
report.Variables["vDateLetter"]=SiteFunctions.CurrentDateFarsi();
StiWebViewer1.Report = report;
report.Render();
سلام
من می خوام دو تا datatable به stimul پاس بدم
توی یک پست دیدم دوستی گفته بود dataset پاس بدم من این کار رو می کنم اما درست نمی شه میشه یک نمونه برام بگذارید . کد زیر رو نوشتم اما کار نمی کنه لطفا کمک کنید
ds.Merge(dt);
ds.Merge(dtresult);
reportReques.ResetRenderedState();
reportReques.RegData(ds);
reportReques.Dictionary.Synchronize();
reportReques.Render();
reportReques.Show();
[L
سلام
یه کم دیر شده ،ولی شاید برای دیگران مفید باشه.
re.Dictionary.Databases.Clear();
re.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase(
"con", Properties.Settings.Default.cmd));
re.Dictionary.Variables["cmd"].Value = "";
re.Dictionary.DataSources.Connect(true);
با عرض سلام و ادب
آقا من با C# برنامه می نویسم می خواهم فرمی داشته باشم که اطلاعات توی دیتاگردیم رو فیلتر کنم و در همون فرم لیستی از فلید های جدولم وجود داشته باشه تا کاربر بتواند براساس فیلدهای که می خواهد گزارش تولید کند قسمت اولش حله ولی نمی دونم باید چه طوری گزارش با فیلد ها انتخابی ایجاد کنم.
سلام
در استیمول یه دیتاسورس بساز بعد یه متغیر بساز و دستور sql آن را این متغیر قرار بده ، بعد از طریق برنامه این متغیر را مقدار دهی و گزارش را اجرا کن.
یعنی اگر عملیات فیلتر کردن را با کد sql در برنامه انجام میدی، برای چاپ گزارشش هم مشکلی نداری
برای فیلدهایی انتخابی هم میتونی با کد نویسی این کار را انجام بدی ، در فروم خود استیمول بگردی پیدا میکنی
سلام . من چند تا مثال تو سایتو برای نمایش عکس در stimul دیدم ولی همشون مبناشون اینه عکس مورد نظر باینری نباشه. میخواستم بدونم اگه عکس ما بصورت باینری در بانک ذخیره شده باشه اونموقع چی باید کرد؟؟؟
نحوه چاپ كردن روي چك
با سلام خدمت دوستان اگه با نرم افزارهايي كه اطلاعات روي چك چاپ مي كنن كار كرده باشين متن را به صورت دايناميك بالا پايين مي كنن مي خواستم بدونم با كدوم گزارشگير و چطوري مي شه اين كارو كرد ممنمن مي شم راهنمايي كنين
باسلام و عرض خسته نباشید
دوستان من به تازگی با این گزارش ساز خوب آشنا شدم
چند تا سئوال از خدمتتون داشتم :
1-من یه جدول دارم که یه فیلد داره که مقدار 0 و 1 میگیره میخوام موقع نمایش گزارش یه ستون مجازی در گزارشم اضافه بشه و معادل عدد 1 در ستون بغل دستی عکس http://img4up.com/up2/46078250344589592931.png و به جای عدد 0 عکس http://img4up.com/up2/65406647145877274389.png در این ستون نمایش داده بشه.
2- من میخوام گزاراشاتم رو به گونه ای بسازم که End User بتونه اونا رو ببینه و نیز بتونه اونارو ویرایش کنه
آیا برای انجام این کار با کپی و رجیستر نمودن کامپوننتهای Stimul انجام میشه یا نه و حتماً خود Stimul هم باید در سیستم یوزر کامل نصب بشه؟
3-من هنگامی داشتم که یک متن 7 خطی رو تو RichText این گزارش ساز قرار میدادم و متنم رو Justify کردم و اون رو از راست Align کردمش تنظیمات متنم به کل بهم ریخت
میخواستم بدونم آیا این مشکل یعنی Justify کردن متن و نمایش از راستش درمورد متون فارسی در Stimul وجود داره یانه؟
4-اما سئوال چهارمم از سئوالات قبلیم مهمتره
من میخوام گزارشم رو برحب یک رکورد نمایش بدم
برای این کار از کد زیر استفاده کردم
اما موقع نمایش گزارش کل رکوردها نمایش داده میشه
کدها رو ملاحظه بفرمائید:
Imports System.Data.SqlClient
Imports Stimulsoft.Report
Public Class Form1
Private cnnString As String = "Data Source=server1;Initial Catalog=bank1;Integrated Security=True"
Private cnn As New SqlConnection(cnnString)
Private cmd As SqlCommand
Private ad As SqlDataAdapter
Private dt As DataSet
Dim StiReport1 As New Stimulsoft.Report.StiReport()
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
StiReport1.Load(My.Application.Info.DirectoryPath & "\Report.mrt")
ad = New SqlDataAdapter("Select * from personel where id='1'", cnnString)
dt = New DataSet
ad.Fill(dt)
StiReport1.RegData(dt)
StiReport1.Compile()
StiReport1.Render()
StiReport1.Show()
End Sub
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان اگر سئوالاتم بعضاً تکراری بود عفو بفرمائید.
ممنونم
یاعلی
با سلام
1-برای اینکه بتونی برای مقادیر فیلد 0 یا 1 یه عکس نشون بدی به نظر من بهتره در خود CodeBehind در یه کالکشن یا DataTable یه نوع Image درست کنی و در اینجا این تبدیلات رو انجام بدی بعد به خود گزارش پاس بدی و در خود گزارش یه کنترل Image قرار بدی و این فیلد رو به این کنترل بایند کنی
2-نیازی به نصب خود نرم افزار نمی باشه و با کپی و رجیستر کردن خود کامپوننت ها کافیه
3-شاید از نوع فونتی باشه که استفاده می کنی و برای کنترل تکست یه پراپرتی RightToLeft وجود داره
4-آیا ببین در خود کد اون موردی که می خوایی نمایش می ده چون من ایراد نمی بینم و در ضمن نیازی به Render وجود نداره بعد کامپایل
با تشکر
سلام دوستان
من توی Stimul یه DataSource از نوع Sql Connection به نام ds دارم.کد زیر رو هم مینویسم ولی نمیدونم چرا چیزی نشون نمیده؟
Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
report.Load(Server.MapPath("Report.mrt"));
report.Dictionary.Databases.Clear();
string conn = @"Server=localhost\sqlexpress;initial catalog=Mobile1;integrated security=true";
report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("con", conn));
Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlSource source = report.Dictionary.DataSources["ds"] as Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlSource;
source.SqlCommand = "select * from city";
report.Compile();
StiWebViewer1.Report = report;
با سلام
من می خواهم چند تا گزارشی رو که قبلا ساختم با هم ادغام کنم و یک گزارش کلی درست کنم حالا مشکل اینه که چطور این کار را بکنم؟
به نظرم رسید که گزارشات قبلی رو توی پیجهای جدید از روی گزارشات قبلی کپی کنم ولی مشکل این است که توی گزارشات قبلی نام دیتاسورس همه رو یکی گذاشتم و اینطوری گزارشات با هم قاطی میشن، آیا راهی هست که نام دیتاسورس گزارشات قبلی رو عوض کنم طوری که توی تمام گزارش عوض بشه؟
راهکار دیگری به نظرتون رسید راهنمایی بفرمایید. با تشکر
سلام و خسته نباشید.
من می خواستم زمانی که صفحه باز شد. برای کاربر محدودیت ایجاد کنم و نزارم که User گزارش را تغییر یا Save کند چی کار کنم؟
با سلام
برای این کار شما می توانید در کلاس StiOptions دنبال مواردی که می خواهید بگردید و اون ها رو مقدار دهی کنید مثلا
StiOptions.Preview.Window.ShowBookmarksPanel = true;
StiOptions.Preview.Window.ShowEditorTool = false;
StiOptions.Preview.Window.ShowOpenButton = false;
StiOptions.Preview.Window.ShowPageDeleteButton = false;
StiOptions.Preview.Window.ShowPageDesignButton = false;
StiOptions.Preview.Window.ShowPageNewButton = false;
StiOptions.Preview.Window.ShowSendEMailButton = false;
StiOptions.Preview.Window.ShowToolbar = true;
StiOptions.Preview.Window.ShowSelectTool = true;
StiOptions.Preview.Window.ShowPageControl = true;
StiOptions.Preview.Window.ShowHandTool = true;
با تشکر
سلام من یه دیتابیس دارم که یه جدول بیشتر نداره به اسم karbar . ظاهر گزارشم رو درست کردم ولی از این به بعدش رو بلد نیستم.من تو قسمت کد با stored+procedure داده ها رو از جدول میگیرم (البته فیلتر شده با توجه به درخواست کاربر) بعد داخل یه Dataset و DataTable ذخیره میکنم از این بعدش باید چکار کنم.لطفا کمک کنید چند روزیه درگیر این ماجرام.ممنون
هیچکس نیست یه راهنمایی به من بکنه؟
سلام به همه ی مهندسین
اگه دوستان نحوه کار کردن با Dataset و پارامترها در StimulReport رو بلده به ما هم بگه در ضمن در تاپیک ها هم که دیدم مشکل بسیاری از بچه هاست . اگه به صورت یه آموزش یا برنامه ( اگه به صورت تصویری باشه نور الی نور میشه ) خیلی عالی میشه . خیلیها هم دعاتون میکنند .
من تازه دارم با stimul report کار می کنم , امکانات زیاد و حجم پایین نسبت به کریستال ریپورت و مایکروسافت ریپورت که من استفاده کردم خیلی خیلی بهتره ( کریستال حجم بالا و دردسرآور و مایکروسافت ریپورت هم امکانات کم )
سلام...
جطور می شه توی هیدر در استیمال ریپورت ، عکس و نوشته ، اضافه کرد؟
با سلام به همه دوستان
من براي گزارشگيري با استيمول ابتدا يك كانكشن از داخل محيط طراحي به صورت دستي ايجاد كردم يعني اينكه بانك اطلاعاتي رو به صورت دستي به گزارش استيمول وصل كردم حالا اگه مسير اين بانك عوض بشه كانكشن ايجاد شده به هم ميريزه براي اينكه مسير كانكشن رو از سي شارپ به استيمول سافت پاس بدم بايد چيكار كنم ؟؟
با تشکر از شما دوست عزیز
من بعضی از گزارشامو به این صورت انجام میدادم یعنی اینکه ابتدا یک دیتاتیبل با دستور RegData به استیمول پاس می دادم ولی مشکلی که در این روش هست وقتی خواسته باشی چندین دیتاتیبل رو با هم به استیمول سافت پاس بدیم برنامه خطا میده و فقط یک دیتاتیبل رو میشه به استیمول پاس داد به همین خاطر مجبور شدم از این روش جدید استفاده کنم و همچنین این دستوری که شما نوشتین ( Report.Dictionary.Databases[0].ConnectionString = yourConnectionString;)
مشکلش اینه که در زمان کد نوشتن بعد از قسمت Databases گزینه ای به نام ConnectionString نداره .
با سلام
من قبلا نیز گفتم که از این روش استفاده نمی کنم شما از کد زیر استفاده کن
foreach (var item in Report.Dictionary.Databases.Items)
{
((Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase)(ite m)).ConnectionString = ConfigurationManager.AppSettings["ConnStringReports"].ToString();
}
شاید جواب بده خودم آزمایش نکردم با تشکر
با سلام و تشكر از شما دوست عزيز
كد شما رو به صورت زير اصلاح كردم جواب داد
1
{
((Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase)(ite m)).ConnectionString = Connection();
1
2
3
4
5
6
{
((Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase)(ite m)).ConnectionString =Connection;
}
باسلام
من تازه با Stimulآشنا شدم
و قبلاً با كريستال كار ميكردم
مشكلم اينست كه
با محيط Design در Stimul يك گزارش ساخته ام
و اونو توي برنامه صدازدم و نمايش ميده
حالا رفتم توي گزارش و يك پارامتر تعريف كردم
حالا راهنمايي كنيد كه :
1- چيجوري بگم كه اين پارامتر به يكي از فيلدهاي Data مرتبط بشه
2- چيجوري از طريق كدنويسي توي برنامه .Net مقداري براي پارامتر پاس كنم
خيلي ممنون
ضمناً اينكه تمام تاپيكهاي Stimul را داخل يك تاپيك با اين حجم صفحات كردين
خيلي شلوغ و خسته كنندس و كارايي و جستجوس راحتتر را سخت ميكنه
بهتر جداكنيد
مثل كريستال
Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
stiReport1.Load(System.Windows.Forms.Application.S tartupPath + "\\Report\\؛ProductEnd.mrt");
stiReport1.Dictionary.Variables["SanadNo"].Value = txtSanadNo.Text;
stiReport1.Dictionary.Variables["Serial"].Value = txtSerialNo.Text;
stiReport1.Dictionary.Variables["OrderNo"].Value = txtOrderNo.Text;
stiReport1.Dictionary.Variables["CustomerName"].Value = txtCustomerName.Text;
stiReport1.Compile();
stiReport1.Show();
خطا در هنگام design کردن فرم استیمول ریپورت در ویندوز سون
من در ویندوز سون هنگامی که میخوام فرم را طراحی کنم خطای زیر رو می ده . در xp هیچ مشکلی نداشت . اگه کسی میدونه کمک کنه . ( نسخه های دیگه رو هم نصب کردم همین مشکلو داشت )
----------------------------
[Exception Info]
Message: Object reference not set to an instance of an object.
Source: Stimulsoft.Report.Design
StackTrace:
at Stimulsoft.Report.Design.Editors.StiCodeEditor..ct or()
----------------------------
[Assemblies]
mscorlib, Version = 2.0.0.0
Stimulsoft.Base, Version = 2011.3.1200.0
Stimulsoft.Report, Version = 2011.3.1200.0
Stimulsoft.Report.Design, Version = 2011.3.1200.0
System.Windows.Forms, Version = 2.0.0.0
ضمیمه 85221
ضمیمه 85222
سلام
من میخوام از این گزارش گیر استفاده کنم. چیزی که برام خیلی مهمه سرعت لو بالا و کم حجم بودنشه در صورتی که کریستال این امکان را نداره حالا می خوام بدونم StimulReport این چنینه؟
آخرین ورژنش چنده و برای ویژوال 2010 مشکلی نداره؟
از کجا میتونم لینک دانلود آخرین نسخه را گیر بیارم؟ اگر کرک هم نیازه بگید.
پیش پیش ممنون