-
1 ضمیمه
تشخیص دیوایس های نصب شده در سیستم و فعال یا غیر فعال کردن آنها
با این برنامه میتونید دیوایس های نصب شده در سیستم رو لیست کنید و قابلیت فعال یا غیر فعال کردن اونا رو
داشته باشید.
یه کاربردش اینه که میتونید با این برنامه کارت شبکه رو فعال یا غیر فعال کنید
برا بقیه دیوایس هایی هم که سیستم عامل اجازه غیر فعال کردنشون رو میده این امکان رو دارید.
-
نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ
با این نرم افزار شما میتونید به تعداد دلخواهتون شماره موبایل ایجاد کنید
با امکان درج پیش شماره تا 7 رقم
اینم برنامه
هر کس خوشش اومد فقط کافیه دکمه تشکر رو بزنید:چشمک:
-
سورس برنامه "مديريت پسورد رايگان"
سورس برنامه "مديريت پسورد رايگان"
حاوي نكات آموزشي مفيد
براي دانلود و اطلاعات بيشتر به تاپيك مربوطه مراجعه كنيد
-
1 ضمیمه
نمایش فایلهای PSD فتوشاپ در پیکچرباکس
یه DLL و برنامه نمونه مربوطه جهت نمایش فایلهای PSD فتوشاپ
-
1 ضمیمه
نقل قول: پروژه های Open Source
سلام
فرض کنید دارید متنی رو به فارسی تایپ میکنید اما وقتی به صفحه مانیتور خود نگاه میکنید میبینید که اشتباهی انگلیسی تایپ کردید.:گیج:
با این برنامه دیگه نیازی نیست متن رو پاک کرده و دوباره تایپ کنید با زدن یه دکمه متن به فارسی و یا بلعکس به انگلیسی تبدیل میشه
امیدوارم خوشتون بیاد
-
ارسال اطلاعات دیتاگریدویو به کریستال ریپورت(بدون دیتا بیس)
با استفاده از این برنامه می تونید بدون استفاده از دیتا بیس، اطلاعات دیتاگرید ویو رو به کریستال ریپورت بفرستید.
تاپیک مربوطه
-
ارسال عکس به کریستال ریپورت در زمان اجرا(بدون دیتا بیس)
با استفاده از این برنامه می تونید عکس رو بدون اینکه در دیتابیس ذخیره بشه، به کریستال ریپورت بفرستید.
تاپیک مربوطه
-
1 ضمیمه
یه برنامه خیلی ساده که کارای زیر رو انجام میده .
1 - تغییر تصادفی رنگ فرم
2- تغییر تصادفی مکان فرم
-
باز کردن فایل های زیپ با مدیریت پسوردها و جستجو در پسوردها
با سلام
یه برنامه رو قبلا نوشته بودم ولی الان بهینش کردم(البته از نظر خودم) حالا هم گذاشتم تا :
1-میدونم بکار همتون میاد
2-اگه نظری دارید بگید تا در ورژنای بعد برطرفش کنم
3-اگرم برنامه به کارتون اومد یه تشکر بزنید
با تشکرات عدیده.......
به لینک زیر مراجعه شود
https://barnamenevis.org/showthread.p...30#post1175930
-
1 ضمیمه
خاصیت های پر کاربرد دیتاگریدویو
توی این برنامه تا جایی که ممکن بوده خاصیت های پر کاربرد دیتاگریدویو رو استفاده کردم.
-
5 ضمیمه
دفترچه تلفن با دیتابیس اکسس
سلام
این برنامه دفترچه تلفن برنامه ی ساده ایه و ممکنه بدرد خیلی ها بخوره
ضمیمه 78111
-
1 ضمیمه
TextBox با امکانات Syntax Highlighting
این سورس کد فوق العاده زیبا و آموزندس که توی سایت CodeProject هست
ضمیمه 78590
http://www.codeproject.com/KB/edit/F...dTextBox_.aspx
-
1 ضمیمه
یه برنامه کوچیک که از desktop و webcam هرچندثانیه یک عکس میگیره و اونها رو کنار هم میذاره یه فیلم avi میسازه.
برنامه به محض اجرا شروعبه ضبط کردن میکنه و تنظیمات اون از طریق یه notification icon انجام میشه.
میشه با دستکاری فایل infs.dat هم این کار رو کرد. مثلا محل ضبط پیش فرض درایو b هست.
خیلی ساده...ضمیمه 78618
-
1 ضمیمه
یه برنامه ساده شبیه photoshop، البته با امکانات خیلی محدودتر.
اینجا میشه یه سری effect های ساده رو اجرا کرد، مثل blure، sharpen، نویز گیری، oil painting، و ...
ایشا... کاملش میکنم...
https://barnamenevis.org/attachment.p...8&d=1323012891
ضمیمه 78737
-
1 ضمیمه
سلام.
این برنامه زمان روشن شدن کامپیوتر رو مینویسه فقط قبل از اجرای برنامه فونت موجود در فایل rar رو نصب کنید. برنامه پرتابله.
-
2 ضمیمه
ارسال تصویر به کریستال ریپورت بدون نیاز به دیتابیس ویا ایجاد دیتاتیبل
سلام- مدتی دوستان در مورد ارسال تصویر به کریستال رپورت زیاد سوال می پرسین
گفتم یه نمونه برنامه براتون بزارم
این روش برا دوستانی که تصاویر رو توی یه پوشه و... ذخیره کردن یا فقط اسم تصویر رو تو دیتابیس ذخیره کردن مفیده ونیازی به ایجاد نوع بایت و دیتاتیبل ونیست. وتفاوت اصلی با نمونه برنامه ای که یکی از دوستان تویکی از پست های قبلی گذاشته همینه.
-
1 ضمیمه
با سلام به همه دوستان عزیز
خیلی وقت بود دنبال یک راهی بودم زمانی که از کمبوباکس استفاده میکنم هر زمان که اول هر ایتم کمبوباکس رو بزنم بقیه اون ایتم کامل بشه و همچنین در کمبوباکس باز بشه و اون ایتم هایلایت بشه .
یک کامپوننت توی این برنامه گذاشتم که این کار رو به راحتی انجام میده و حتی یک خاصیت به نام AllowAllTypeSymbul داره که اگه به حالت false قرار بدیم چیزی توی کمبوباکس به غیر از ایتم های خود اون رو قبول نمیکنه . امیدوارم برای دوستان عزیز کارگشا باشه .
-
-
پراجرس بار گرافیکی که با استفاده از توابع گرافیکی (به وسیله رسم دو مستطیل و با استفاده از تایمر)
تصویر
http://nices.persiangig.com/Nice/ProgressBar.PNG
دانلود
-
این برنامه یه رشته را از تکس باکس میگیرد و به وسیله کنترل تایمر حرفای رشته را بزرگنمایی و کوچیک میکند و به صورت انیمیشن درمیاد
http://nices.persiangig.com/software/animation.PNG
دانلود
-
-
برنامه دو زبانه مرتب سازی درجی حبابی انتخابی
insertion ,selection,bubble
http://nices.persiangig.com/sort.PNG
دانلود
-
چگونگی ساخت UserControl و کار با TreeView
https://barnamenevis.org/attachment.p...0&d=1317913328
این فرم دارای یک کنترل TreeView هست که با RightClick روی node های اون ContextMenu باز شده و متناسب با آن node که می تونه دانش آموز یا استاد باشه می شه اقدام به اضافه کردن دانش آموز یا استاد کرد و در صورت افزودن هر کدام یک UserControl در قسمت جزئیات نمایش داده می شه که جزئیات شخص رو می شه اونجا وارد کرد و با تغییر مثلا نام شخص همزمان treeView نیز این تغییرات رو نمایش میده
هدف از این کار صرفا آشنایی برخی از دوستان که با این کنترل ها آشنا نیستن هست و همینطور کار با داده ها در فرم.
به این تاپیک مراجعه کنید.
-
یه برنامه ساده یک عدد میگیره و زوج و فرد و تام و اول بودن عدد رو مشخص میکنه.
http://www.4shared.com/zip/yU9eXELC/...plication.html
-
1 ضمیمه
Create shortcut
:تشویق::تشویق: ساختن shortcut از هر برنامه در 25 فولدرخاص ویندوز ویاهر فولدر دلخواه
با امکان تعریف ایکون و کلید میانبر
باتشکر اسماعیل احمدنیا ریابی
-
-
1 ضمیمه
یک واسط یا Interface شامل تعاریفی است برای یک کلاس که این تعاریف شامل معرفی مجموعه ای از متدها با آرگومانهای مشخص است.
واسط راهی است برای استاندارد سازی و یا روشی برای اجبار کلاس ها به داشتن عضوی خاص.
با واسط می توان وراثت چند گانه ایجاد نمود.
یک برنامه ساده برای آموزش واسط برای تازه واردها.
-
سلام دوستان پروژه ای با C# نوشتم که nfa میگیره و به dfa تبدیل میکنه. برای استفاده از این برنامه باید برنامه ای به نام Graphvize رو از اینجا دانلود کنین.
دانلود nfa to dfa
امیدوارم به دردتون بخوره
-
ترنزکشن بین فایل و دیتابیس
بعضی مواقع نیاز داریم تو یه اسکوپ از ترنزشکن کارهای معمول با فایل رو هم انجام بدیم
مثل Copy, Move, Delete, Append
مثلا فایلی رو حذف کردیم و بنا به هر دلیلی ترنزکشن کامیت نمیشه حالا طبیعتا بنا به خاصیت Transaction
فرامین مربوط به دیتابیس کامیت نمیشه ولی فایلی که دیلیت شده دیگه رولبک نمیشه
با استفاده از این کد شما میتونید TransactionScope بین فایل و دیتابیس داشته باشید.
http://transactionalfilemgr.codeplex.com
-
نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ
گزارش گیری از دیتابیس SQL با Linq
با سلام خدمت شما دوست عزیز .
من یه نمونه سورس با ویژوال استدیو 2008 آماده کردم که گزارش گیری هم با کریستال ریپورت رو انجام میده و هم با مایکروسافت ریپورت . :قلب:
لینک دانلود پروژه
-
پروژه Open Source سامانه ذخیره و بازیابی اطلاعات (استفاده از فایل تکست به عنوان دیتا بیس)
با سلام .
دوستان بسیار زیادی رو دیدم که دنبال برنامه ای میگردن که بانک برنامه یک فایل تکست (txt.) باشه . و عملیات اضافه کردن و ویرایش و حذف و جستجو و حذف منطقی و چاپ پیشرفته و نمایش اطلاعات در دیتا گرید رو داشته باشه .
من این پروژه رو برای استفاده عموم میزارم و امید وارم کمک کوچکی به این دوستان کرده باشم . :قلب:
البته من خودم به شخصه استفاده از فایل تکست رو قبول ندارم و این فقط یک مثاله و استفاده از فایل XML رو پیشنهاد میکنم .
http://s2.picofile.com/file/7282785799/db_txt.gif
توضیحات :
برنامه به این صورت عمل میکنه که ابندا چک میکنه که ایا بانک برنامه یعنی همون فایل تکست موجوده یا نه . اگر موجود بود که اطلاعات رو از بانک میخونه و در دیتا گرید نمایش میده . اگر موجود نبود بانک رو میسازه و برنامه اماده میشه برای اضافه کردن رکورد ...
:تشویق::تشویق::تشویق:
دانلود کنید
-
1 ضمیمه
تشخیص اعداد از داخل یک رشته
سلام
ت
یک رشته را می گیرد و اعداد ورشته را جدا می کند وبصورت جداگانه دریک آرایه برمی گرداند
-
1 ضمیمه
نمونه برنامه ای ساده
با متن متحرک
تاریخ شمسی
صدای بوق سیستم با ورودی فرکانس و مدت زمان تولید صدای بوق بر حسب میلی ثانیه.
-
تصاویر امنیتی یا Verification image
یک برنامه کوچک البته برنامه که نه ولی شاید بدردتون بخوره برای تصاویر امنیتی هست که توی سایت ها وجود داره
ضمیمه 83324
ضمیمه 83325
-
1 ضمیمه
سلام
ارسال یک فایل در شبکه از سرور به کلاینت با کلاس socket
در این برنامه ابتدا باید برنامه سرور اجرا شود تا به سوکت 127.0.0.1:5051 گوش دهد.و بعد برنامه کلاینت اجرا شود و به سرور وصل شود .حالا سرور می تواند یک فایل (هر نوع فایل با هر حجمی) از طرریق پروتکل tcp به کلاینت ارسال کند.
این برنامه تا جای ممکن ساده نوشته شده و در هر لحظه یک کلاینت به سرور می تواند وصل شود. در ضمن وقتی کلاینت فایل را دریافت می کند با نام file.any دریافت می کند و باید پسوند فایل همان گونه که در سمت سرور بوده عوض شود .
-
1 ضمیمه
نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ Flash Memory Copy & System Tray
این برنامه رو نوشتم واسه خودم گفتم اینجام بگذارم کامل نیست اما بدم نیست.
تشخیص میده اگه فلش مموری (Flash Memory) به سیستم وصل بشه بدون اینکه نشون بده تمام فایل ها و فولدر هارو به محل مشخص شده کپی میکنه.
hidden اجرا میشه برای نرم افزار فقط یه آیکون گذاشتم تو سیستم تری (System Tray) که برنامرو بتونید ببندید.
در ضمن برنامه بعد از هر بار اجرا شدن Disable میشه باید از طریق سیستم تری Enable بکنید.
اگه خوب بودو به کارتون اومد تشکر یادتون نره.
مرسی
-
1 ضمیمه
نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ Flash Memory Copy & System Tray
مثل همون قبلیه کارش اما نحوه تشخیص وجود فلش مموری تو این بهتر شده و از یه کلاس استفاده کردم.
راستی من خیلی دوست دارم راجع به نوشتن کرم یا ویروس بدونم و یاد بگیرم اگه کسی میدونه ممنون میشم کمکم کنه.
VS2010
-
برنامه ی دفترچه تلفن به همراه آموزش ساخت
سلام دوستان. این یه برنامه ی دفترچه تلفن ساده است که فرقش با بقیه ی برنامه ها اینه که آموزش هم داره.
اسکرین شاتش رو میتونید پایین ببینید.
http://www.lowlevelcode.com/wp-conte...2/03/Phone.jpg
-
برنامه ی کتابداری
این هم برنامه ی کتابداری که خیلی روش وقت گذاشتم و با توجه به اینکه خیلی ها گفتن سورسشو بذار میذارم. ولی جون مادرتون سوء استفاده نکنید. یعنی به عنوان پروژه به استادتون تحویل ندید. و اگه هم ازش استفاده کردید خواهشا اسم سایت ما رو هم ببرید : Www.LowLevelCode.Com .
http://www.lowlevelcode.com/wp-conte...012/03/www.jpg
-
1 ضمیمه
-
کلاس تریال سازی برنامه با استفاده از ویندوز رجیستری
سلام
از این کلاس میتونین برای تریال سازی برنامه خودتون استفاده کنین.سعی کردم توضیحات هر تکه کد رو کنارش بنویسم.اگه بازم مشکلی یا پیشنهادی داشتین منتظر هستم.
این برنامه الگوریتمش به صورتی هست که هروقت کاربر از برنامه استفاده کنه یک روز به روزهای سپری شده اضافه میشه که البته میشه گفت روشی هست که باعث میشه حق کاربر در استفاده از برنامه ضایع نشه.یعنی اگه یه روز از برنامه استفاده نشه اون روز مورد حساب واقع نمیشه.
مقادیر کلید ها رو سعی کنین تو برنامه های مختلف عوض کنین تا تداخلی ایجاد نشه.تا حد امکان سعی کردم با یکبار تغییر این تغییر تو کل برنامه اعمال بشه و نیازی به ویرایش کلی نداشته باشه.
البته توضحیات و سورس کد در ادامه
http://up98.org/upload/server1/02/f/...9iv2a90tul.png
دانلود
برنامه ویرایش شد .
-
1 ضمیمه
Welcome Screen Changer By Sirwan Afifi
قابل استفاده در ویندوز 7
http://img4up.com/up2/96494338750061343831.jpg
سلام
با استفاده از این برنامه می تونید تصویر صفحه ورود به ویندور یا همون Welcome Screen رو تغییر بدید.
ضمیمه 84568
-
2 ضمیمه
باسلام این اولین برنامه ی من هست که در این تاپیک می گذارم. امیدوارم دوستان و اساتید گلایه نکنند.
این برنامه ی تبدیل infix به postfix و prefix به روش دستی و ماشینی می باشد که مشاهده می کنید:
ضمیمه 84712
دوستان باید ببخشند که برنامه به صورت کلاس بندی نیست. چون این برنامه مال خیلی قبل هست و عجله ای برای درس ساختمان داده(یادش بخیر) آماده شده بود،زیاد کاریش روش کار نکردم. ولی گفتم برای قدم اول در این تاپیک بگذارمش.
موفق باشید
-
2 ضمیمه
باسلام، این هم دومین برنامه ی من، یک ماشین حساب مهندسی است که البته یکسری از امکاناتش حذف شده[بدلیل عملکرد نادرست]. در این برنامه سعی شده از توابع کلاس Math استفاده نشود بجز sin و cos که اونهم تا حالا به الگوریتم-ش رو فکر نکردم. چیزی که آماده است چرا به خودمان زحمت دهیم! :متفکر:
ضمیمه 84715
امیدوارم ازش خوشتون بیاد و یا حداقل بعنوان پروژه درس سی شارپ بدردتون بخوره! :لبخند:
-
2 ضمیمه
باسلام، امروز برنامه ی سوم رو داخل این تاپیک میگذارم شاید بدرد کسی بخور. البته به درد خودم که خیل خورد.
این یک برنامه ی TTS (تبدیل متن به گفتار) مخصوص زبان انگلیسی می باشد. (بدرد کسایی می خوره که مثل خودم تلفظ انگلیسی-شون خوب نیست. متن رو بده بزن بخونه بعد هم برو سر کلاس استاد و یه پاچه خواری حسابی بکن :شیطان:) . برنامه اش ساده است از خوده TTS ویندوز استفاده می کنه ولی همان طور که گفتم پر فایده است :لبخند:
ضمیمه 84746
دوستان اگه بدردتون خورد تشکر یادتان نرود.
-
باسلام خدمت تمامی دوستان و اساتید گرامی. امروز یک برنامه برای سال نو آماده کرده بودم، این یک برنامه رومیزی می باشد. بگم که این برنامه سورس نیست و اجرایی است و گذاشتم اینجا شاید ایده بدهد به دوستان در اوقاتی که بیکار هستند خود رو با تولید اینگونه برنامه ها سرگرم کنند.
عکس قسمتی از محیط برنامه:
از اساتید و مدیران بخش خواهشمند این پس رو حذف نکنید هر چند می دانم که گذاشتن برنامه بدون سورس در این تاپیک ممنوع می باشد ولی چون به عنوان هدیه من به جامعه ی ایرانی و فارسی زبان هست، دوست دارم عزیزان نظراتشان و پیشنهاداتشان را در مورد برنامه اعلام کنند تا بتوانیم برنامه های قدرتمندی در این ضمینه ایجاد کنیم.
لینک دانلود:
کلیک کنید
!!! بیش از 60 بار دانلود این برنامه و دیگر پست ها ولی "دکمه تشکر" و یا نظر هیچ !!!
نه اینکه برای هر پست منتی بگذاریم، نه واقعا اینطور نیست ولی دلگرمی و امید ما به همین تشکر و نظرات شماست.
-
1 ضمیمه
تبدیل عدد به متن فارسی
با سلام
پست های زیادی برای تبدیل عدد به متن فارسی تو سایت هست. این هم برنامه من که اعداد صحیح مثبت تا 99 رقم رو با استاندارد ایرانی - اروپایی به متن فارسی تبدیل میکنه. البته اگه اسامی اعداد بعد از 99 رقم رو هم بلدید. اون رو به یک آرایه در کلاس اضافه کنید دیگه نیازی به تغییر کد نیست.
سعی کردم برنامه کمترین خط کد رو داشته باشه
با یه کم حوصله می تونید امکان تبدیل اعداد اعشاری رو هم اضافه کنید.
ضمیمه 84874
-
پردازش صدا با سی شارپ ( ویندوز 7 )
سورس كوچك گرفتن صدا با سيستم Speech Recognize Windows 7
یه سورس کوچک که با استفاده از Speech Recognize که تو ویندوز سون هست. صدارو میگیره و میبینه شبیه کدام کلمه فینگلیش هست از نظر تلفظ و تایپش میکنه.
آوا های فارسی با انگلیسی متفاوت هستش بنابر این کلمات رو نمیشه به راحتی بهش بدیم.
کلماتی که دادم اینا هستن و به این شکل هم دادم تا تلفط انگلیسی با فارسی شبیه باشه
salaam
man
server
hastam
با كمي دستكاري ميشه از ديتابيس كلمات انگليسي خود Speech Recognize ويندوز استفاده كرد.
تاپيك مربوطه
-
2 ضمیمه
نرم افزار بدست آوردن ip address و یک mini cmd
باسلام خدمت دوستان و اساتید
اینبار یک برنامه آماده کرده بودم گفتم اینجا بزارم شاید بدرد دوستان بخوره!
این برنامه توانایی بدست آوردن ip خودمان و یا یک کامپیوتر دیگر داخل شبکه رو دارد. و همچنین یک مینی cmd نیز داره که شما می توانید از آن برای اجرای کد ها تون داخل cmd استفاده کنید. این برنامه فقط جهت آموزش استفاده از cmd ساخته شده و کاربرد دیگه ای هم ندارد. البته برای اوپراتور های شبکه کاربرد دارد ولی اونها از برنامه های بهتری مانند netTools استفاده می کنند.
ضمیمه 85243
دوستان برنامه های قبلی که گذاشته بودم نسبت به دانلود که هرکدون حدودا 60 بار بود، تعداد تشکر ها به 10 تا هم نرسید. واقعا اینطور برخورد نکنید. آدم رو نا امید می کنید. در مورد اون نرم افزار سخنور هم من آدرس پست داخل وبلاگم رو دادم که براش نظر بزارید. می خواهم بدونم نظر شما در مورد اون چیه و پیشنهاد چی دارید. ولی دریغ از یک قطره لطف دوستان !!! :ناراحت:
-
1 ضمیمه
برنامه محاسبه لگاریتم
البته میدونم که خود #C دو تا تابع برای این کار داره ولی با یه سری جمع و تفریق ساده این برنامه مقدار مانتیس و مفسر رو هم نمایش میده