از FooterBand استفاده کنید و خاصیت Print On All Pages اون رو بذارید True
Printable View
در قسمت expression مربوط به textbox کد زیر رو نوشتم که کار کرد
{IIF(vahed.HaveShomareEghtesadiJadid==1, "yes", "no")}
ولی اگه دوستان هم سوالاتی که ازشون پرسیدم جواب بدن ممنون میشم شاید روش دوستان بهتر باشه.
نکته دیگه که هست تغییر تاریخ به شمسی هست که طبق آموزش این تاپیک
https://barnamenevis.org/showthread.p...ulsoft-reports
پیش میرم ولی متاسفانه تغییراتی که در تب کد در فایل ریپورت میدم ذخیره نمیشه و خود به خود حذف میشه.
کسی میدونه روش درست شمسی کردن تاریخ در گزارش چطوری هست من خودم چندتا dll برای شمسی کردن دارم ولی نمیدونم داخل این گزارش چطور ازشون استفاده کنم.
یه راه دیگه هم برای شرط گذاشتن پیدا کردم اون از طریق property به اسم conditions هست که خیلی راحت بود
کامپاننت خیلی خوبیه تازه دارم لذت میبرم ازش.
فقط در مورد تاریخ شمسی راهنمایی کنید ممنون میشم.
با سلام
در قسمت طراحی گزارش یه تب به نام Properties وجود داره که تو این تب دو تا باتن وجود داره که یکی پراپرتی ها رو نشون می ده و دیگری Event ها رو نسبت به کنترلی که انتخاب می کنید ، و شما بایستی بعد از اینکه کنترل تکست رو انتخاب کردید به این تب رفته تو قسمت Event یه رویداد به نام GetValue وجود داره اون رو انتخاب کنید و این دستور رو بنویسید و به جای MyValue شما بایستی فیلد مربوط به dataSource رو بایستی قرار بدید با تشکر
می خاستم حذفش کنم نمی دونم چرا گزینه حذف نبود ؟
سلام دوستان
من جدیدا گزارشاتم را با StimulReport طراحی میکنم با یک مشکا روبرو هستم وقتی ایکون مربوط به چاپ را فشار میدهم با انکه postbak را نیز کنترل میکنم صفحه رفرش میشود و فرم خالی نمایش داده میشود برای این کار در PageLoad دوباره دستور مربوط به اختن گزارش را فراخوانی می کنم و اینکار زمان را میگیرد یعنی یک کار را دو بار انچام میدهم روشی هست که صفحه مربوط به چاپ نمایش داده شود بدون PostBak
چه طوری تو هر سطر جمع تا همون سطر رو داشته باشم یعنی جمع یه فیلد تا به همون رکورد
چه طوری یه خط کج بکشم .منظورم زاویه دار است . با تشکر
ممنونم درست جواب میده. منتها یه تغییر میخاستم بدم که جواب نداد. در واقع می خام تفاضل این دو مقدار داشته باشم{SumRunning(Data,T11.Debit)}-{SumRunning(Data,T11.Credit)}
با سلام وتشکر . شرمنده این قدر مزاحم دوستان میشم .شیوه استفاده این تابع گویا متفاوت با بقیه است .مورد زیر رو هم خطا می ده برای اصلاحش چی کار باید کرد.
{IIF( SumRunning(DataBand1,DTJornal.Debit-DTJornal.Credit)>'0',d,c)}
سوال بعدی اینکه : من گروه بندی دارم ومیخام این مقدار رو برای هر گروه جداگانه بزنه .چی کار کنم ؟ یعنی مجموع رکورد ها تو گروه دوم باید از صفر شروع بشه.(الان تا آخر گزارش ادامه میده و لی من میخام تو هر گروه جدا جدا بزنه) با تشکر
سلام
اگه تعداد ستونهای گزارش بیشتر از اندازه صفحه گزارشمون باشه
آیا این امکان وجود داره که ادامه اونها رو در صفحه بعد آورد
مثلا گزارش ما 20 ستون داره
حالا 15 یتون از اونها در یک صفحه و 5 ستون باقی در صفحه بعد نمایش داده بشه؟؟
اگر این امکان وجود داره ، چطور باید صفحه گزارشش رو طراحی کرد
سلام دوستان.
کسی لینک دانلود Stimul Report رو نداره.
من هرچی سرچ کردم هیچکدوم با خودش کرک نداشت و همشون تریال بودن!!!!
لطفا اگه کسی جایی رو سراغ داره برام به صورت پیام خصوصی بفرسته چون احتمالا اینجا اجازه ندن که لینک بذارین!!!
ممنون.
با سلام . کلا سیمیول تا حدی تو تشخیص مقادیر مثبت و منفی مشکل داره مثلا
{IIF(DTTaraz.Remain>='0',DTTaraz.Remain,"("+Abs( DTTaraz.Remain) +")")}بعضی رکوردها رو درست می زنه ولی بعضی ها رو نه ! نوعش تو دیتاتیبل int64 است . به نظر شما مشکل کجاست؟ ممنون
چه طوری میشه گزارش رو بر اساس درخواست کاربر تنظیم کرد ، یعنی یک TextBox داشته باشیم و بعد با زدن دکمه مثلا OK گزارش رو نشان بده
ببینید توی گزارشم از فیلد های مختلف و جداول مختلفی استفاده کردم ، اما این جداول به وسیله " PatientID " منحصر به فرد شدند ، .
مثل این :
http://0000.4.img98.net/out.php/i55130_1.jpg
حالا چه طوری میشه من یک شرط بگذارم که اون هایی رو در گزارش لود کن که " PatientID " برابر با مقدار TextBOX ( که کاربر پر می کند ) باشد ؟
یعنی یک TextBOX باشه که کاربر شماره پرونده رو درون TextBox می نویسد و مقدار TextBox به عنوان یک شرط در گزارش عمل کند
یک همچین چیزی (
Select * From TBL1 where patientid = @patientid
بعد مقدار patientid@ رو به اون TextBOX ربط بدیم
برای این کار میتونید به دو روش عمل کنید (یعنی من تا حالا به دو روش این کار رو کردم شاید روش های دیگه ای هم باشه).
روش اول :
در این روش برین و داخل فرم گزارشتون یه دیتاست جدید بسازید و این کوئری رو توی اون بنویسید و مقدار @patientid رو به عنوان یه پارامتر به گزارش پاس بدین.
روش دوم :
در این روش یه دیتاتیبل به گزارش پاس میدیم که قبلا در تایپیک زیر توضیح دادم:
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1317684
موفق باشید
اینو خودم آپش کردم فقط 2010.1 هست نیاز به کرک هم نداره
http://www.4shared.com/file/qk0oNgfF/SRU20101.html
موفق باشید.
ممنونم آقا اسماعیل.
دیروز یکی از دوستان با نام dev-dev-dev این لینک رو بهم دادن و دانلودش کردم :
https://rapidshare.com/files/3875916...0_1_0.1.msi.7z
با تشکر از شما و دوست عزیزمون dev
با سلام خسته نباشین
من برای اولین بار که با نرم افزار StimulReport گزارش ساختم
توی خود گزارش ارتباط رو با دیتا بیس برقرار کردم که به View_chap_ResidAnbar وصل می باشد
وقتی گزارش رو به حالت نمایش می برم همه اطلاعات رو در گزارش میاره -
ولی وقتی می خوام data sourse را از خود برنامه که یه شرط در Select به دیتا بیس گذاشتم ولی بازم همه اطلاعات رو میاره
فایل گزارش رو هم می زارم
ممنون می شم جواب بدین .
DataSet ds = new DataSet();
Logic.blresidanbar bl = new Logic.blresidanbar();
ds = bl.chap_sanad("100");
ds.DataSetName = "View_chap_ResidAnbar";
string path = "H:\\Arta_daneh\\Prog\\Index\\Index\\Report\\Rep_R esid_anbar.mrt";
stiReport1.Load(path);
stiReport1.RegData(ds);
stiReport1.Dictionary.Synchronize();
stiReport1.Show();
و در دستور Select از کد روبرو استفاده کردم
SELECT Barname_no, Date_shamsi, description, Factor_no, Qty, Story_name, Stuff_name
FROM View_chap_ResidAnbar
WHERE (Factor_no = 100)
سلام
من باره اوله با استیمال گزارش میگیرم
یه دیتاست درست کردم با یه دیتاتیبل توی اون که ستون های توشم ایجاد کردم ودر گزارش هم نوع دیتاسورس رو هم از نوع دیتاست همراه با دیتاتیبل که دیتاتیبلش همنام با دیتاتیبلی که اول توی برنامه ایجاد کردم با همون ستون ها و روی گزارش یه دیتاباند هم گذاشتم با چند تا تکست که بعد از متل کردن دیتاباند به دیتاتیبل تکست هارو هم به ستون مربوطه متصل کردم اما مشکل اینجاس که فعلا هفتا ردیف دارم اما هر کدومو توی یه صفحه ی جدا نشون میده و در هر صفحه به تعداد تکست هام اون ردیفو تکرار میکنه اینم کدمه
report.Load("Report.mrt")
report.Dictionary.Databases.Clear()
Dim constring As String = "Data Source=(local);AttachDbFileName=|DataDirectory|\Em ployees.mdf;Integrated Security=True"
report.Dictionary.Databases.Add(New Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("Conne ction", constring))
Dim conn As SqlConnection = New SqlConnection(constring)
Dim ds As New DataSet1()
ds.Clear()
Dim da As SqlDataAdapter = New SqlDataAdapter("Select FirstName,LastName,Payment From EmployeesInfo", conn)
If conn.State = ConnectionState.Closed Then conn.Open()
da.Fill(ds, "dt")
conn.Close()
report.RegData("dt", ds)
report.Render()
StiViewerControl1.Report = report
میشه بگید کجاش مشکل داره
نمیشه توی دیتاباند تکست نذاش؟یه بار نذاشتم خالی نشون داد گزارشو
میشه یکی از اول مراحل گزارش سازی با استیمول سافتو بگه بصورت تیتروار
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام یه جمله تو تکس می خوره یه سری پروپرتی های اون رو تنظیم کردم منتهاچون جمله بلنده یا
از خط باید بیرون بزنه ،یا کلمات آخرش دیده نشه . امکانش هست که جمله رو تو دو خط بزنه؟البته خودش باید تشخیص بده
که جمله رو از کدوم قسمت بشکنه چون من این جمله رو از ترکیب چند فیلد بدست میاد و طول این جمله
تو هر رکورد متغییراست. مثلاDTDoc.Desc3+"- "+DTDoc.ArticleDesc
از <br> هم مابین + استفاده کردم خطا میده
سلام .برای دوستانی که تازه شروع کردند
https://barnamenevis.org/showthread.p...C%D8%AF/page63
پست 629
https://barnamenevis.org/showthread.p...C%D8%AF/page59 پست588
برای من که واقعا مفید بودند .موفق باشید
با سلام و خسته نباشید:
بنده یک برنامه تحت وب دارم که برای گزارش گیری از stimulreport استفاده کردم.
برای گزارش گیری هم دو عدد textbox و یک عدد Button برای ارسال پارامترها به stimulreport و نمایش گزارش در stiwebviewer .
هنگامی که دکمه فشرده میشود گزارش نمایش داده میشود .
مشکل بنده اینجاست : بعد از اینکه از گزارش ذخیره با هر فرمتی میگیرم و یا چاپ PDF می گیرم هنگامی که پارامترها را عوض می کنم و می خواهم گزارش جدید بگیرم دوباره همان دیالوگ یا پنجره ذخیره فایل ظاهر میشود و گزارش جدید را نمایش نمی دهد.
لطفاً اگر کسی با این مشکل برخورده و یا می داند که چگونه این مشکل حل می شود سریعتر جواب را بدهد.
پیشاپیش از همکاری شما دوستان متشکرم.
با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم امکانش هست که از دو جدول مجزا مثالا یکی، جدول فاکتور های فروش و یکی جدول پر داخت وجه نقد که بر اثاث یک فیلد مشترک به نام Tid (که شماره اشتراک افراد عضو شده در برنامه است ) سطر ها یا داده هارو در گزارش نشون داد به صورتی که بر اثاث تاریخ صدور فاکتور و تاریخ پرداخت رکورد ها پش ت سر هم نمایش داده بشن؟
(برای گزارش خرید ها و پرداخت های مشترکین میخوام این گزارشو تهیه کنم).
مثالا
شماره فاکتور شماره پرداخت مبلغ فاکتور مبلغ پرداخت تاریخ ف تاریخ پ
__________________________________________________ _________________________________
12 ---- 1.200.000 ----- 07/07 ------ 1 ----- 200.000 ------ 07/09
------ 2 ----- 450.000 ------ 07/10
»»»»»»»»»»»»»»»»»» ممنون میشم اگه راهنمایم کنید «««««««««««««««««««
آیا امکان محاسبه مجدد رد Stimul هست ؟
یعنی اینکه مثلا من 3 تا فیلد از دیتابیسم رو روی فورم قرار دادم .
A , B , C . به این صورت که A در B ضرب می شود و مقدارش در C قرار می گیرد .
دقت کنید که مقادیر در دیتابیس هستند ، اما آیا امکانش هست اگر مقدار A و یا B رو رمانی که گزارش ساخته شده و نمایش داده شده است و EDIT کردیم ، در جا و آنی ضرب جدید A و B در C قرار بگیرد ؟
آیا امکانش هست ؟
سلام بعد از تعویض پارامتر ریپورت مورد نظر رو یکبار render کنید.
مثال:
StiReport1("Parametr1") = filter
StiReport1.Render()
StiReport1.Show()
وقتی شما به ریپورت خودتون پارامتر ارسال میکنید بعد گزارش رو show میکنید گزارش قبل از نمایش داده شدن یکبار رندر میشه(رندر اطلاعات مربوط به گزارش رو از دیتابیس لود میکنه و به صورت خوانا به شما نشان میده) و در دفعات بعد که شما گزارش خودتونو نمایش میدید یا show میکنید رندر انجام نمیشه جز اینکه خودتون انجام بدید.(اگه شما برای بار اول ریپورت خودتونو show کنید به صورت خود کار رندر انجام میشه ولی در دفعات بعدی نه)
موفق باشید.
با سلام
می شه بگید جمع هر صفحه رو چطوری می شه بدست آورد ؟
ممنون
سلام
مشکل من تو اجرا برنامه هستش زمانیکه من کدهای مربوط به گزارش را می نویسم در ویژوال استودیو 2010 نسخه ultimate بر فضای نام stimulreport گیر میده و این خطا هنگام اجرا برنامه هستش یعنی زمانیکه f5 میزنم اتفاق می افتد این کدهای منه :
try
{
Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
dt = sl.ReportFactor(long.Parse(txtFactor.Text));
report.Load(AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory + @"Report\Report.mrt");
if (dt.Rows.Count >= 1)
{
report.RegData(dt);
report.Compile();
report.Show();
}
}
و این خطا هنگام اجرا :
Error 15 The type or namespace name 'StiReport' does not exist in the namespace 'Stimulsoft.Report' (are you missing an assembly reference?) D:\TAMRINAT C#\ParsaCMR\ParsaCMR\Sell.cs 380 39 ParsaCMR
به این خط گیر میده :
Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
در ضمن فضای نامها به طور کامل به پروژه اضافه شده و من این وؤژن را نصب کرده ام Stimulsoft Reports.Ultimate 2010.1
روی یک کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم جواب نداد
تو قسمت ریفرنس هم اینها هستند
stimulsoft.base
.control
.control.win
.report
report.win.
باید چه کار کنم ؟؟؟
با سلام ...من یه گزارش پویا می خواستم، مراحل زیر رو انجام می دم ولی فیلد های مورد نظر توی گزارش نمی یاد . خواهشا" ببینید که کدام مرحله رو غلط رفتم :· حداکثرفیلد های گزارشم، مثلا" دو تاست.· در Design Report در پنل Dictionary روی new dataSource کلیک کردم و گزینه ی Data from dataset,data Table رو انتخاب کردم:http://www.pic.iran-forum.ir/images/...0d6apnxe7x.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...uz3wypy05u.jpg
و کد زیر رو تو رویداد لود نوشتم :
try
{
con = new SqlConnection("Data Source=localhost;Initial Catalog=Northwind;Integrated Security=True");
}
catch (SqlException ex)
{
MessageBox.Show(ex.Message);
}
//------------------------------------
DataTable dt = new DataTable();
strSql = "SELECT LastName,FirstName FROM Employees";
da = new SqlDataAdapter(strSql, con);
da.Fill(dt);
DataSet ds = new DataSet();
ds.Tables.Add(dt);
//------------------------------------
StiReport StiReport1 = new StiReport();
this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
StiReport1.Load(Application.StartupPath + @"\rpt.mrt");
StiReport1.Dictionary.DataSources.Items[0].DataTable = dt;
StiReport1.RegData("dsList", ds);
StiReport1.Dictionary.Variables.Items[0].Value = "Last Name";
StiReport1.Dictionary.Variables.Items[1].Value = "First Name";
stiViewerControl1.Report = StiReport1;
this.Cursor = Cursors.Default;
در ضمن سر متغیر هام خطا می ده :
من تو دیزاین گزارش، دو تا متغیر تعریف کرده بود، حالا چرا این خطا پیش اومده :
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...r6b6tvkzrq.jpg
ممنون می شم که راهنماییم کنید.فایل رو ضمیمه کردم.
دوستان سلام
من در یک برنامه ای که با asp.net نوشتم و برای گزارشاتم از استیمول استفاده کردم و روی سیستم خودم هیچ مشکلی نداره و درست کار میکنه ولی روی سرور اصلی این پیغامو زیر رو میده لطفا اگر دوستان قبلا به این مشکل برخورد کردن مشکلمو حل کنند:
Showing a modal dialog box or form when the application is not running in UserInteractive mode is not a valid operation. Specify the ServiceNotification or DefaultDesktopOnly style to display a notification from a service application.
ممنون درست شد ...
یه سوال دیگه هم داشتم؛می شه کاری کرد که وقتی یه ستون به اندازه ی متن بزرگ می شه ، ستون جلوییش بره جلوتر ؟
اگه هست که هیچی اما اگه نیست می شه بگید چطور می شه بوسیله ی کد، به Line یا ستون ها دسترسی داشت که لااقل دستی بشه تنظیمشون کرد،
وگرنه اگه یه فیلد،داده اش زیاد باشه همه چیز می ریزه رو هم ...
ممنون///
دوستان سلام
من در یک برنامه ای که با asp.net نوشتم و برای گزارشاتم از استیمول استفاده کردم و روی سیستم خودم هیچ مشکلی نداره و درست کار میکنه ولی روی سرور اصلی این پیغامو زیر رو میده لطفا اگر دوستان قبلا به این مشکل برخورد کردن مشکلمو حل کنند:
Showing a modal dialog box or form when the application is not running in UserInteractive mode is not a valid operation. Specify the ServiceNotification or DefaultDesktopOnly style to display a notification from a service application.