بله 100% درصد هستم. هر چند که هنوز ثبت نام نکردم.
ضمنا 90% رضا آنلاین هم هست. اگه بشه یه اتاق 10-15 نفری گرفت که بهتره و همه دورهمیم
Printable View
دوستان اینجور که آقای شهرکی می گفت ، انگار مهلت ثبت نام تا 1 هفته قبل از نشست هستش ... پس یعنی تا فردا وقت دارید ... دست بجنبونید ببینم تا فردا به 10 نفر می رسیم یا نه...
هر کس هم خواست بگه تا اسمش رو به لیستمون اضافه کنم.
سلام دوستان عزیز
آقا منم هستم رو منم حساب کنید :لبخندساده:
به امید دیدار :لبخند:
بله منظورم اسکان هست دوست گرامی
آپدیت لیست مربوط به اسکان :
Variant
Veteran
H:Shojaei
vira1368
WOLF_MEHRDAD
Dead Space
diaoko89
7 نفر شدیم .. اگه یه نفر دیگه بهمون اضافه بشه میشه نفری 10 تومن .. اگه 10 نفر بشیم میشه نفری 8 تومن.
بنده روهم بنویس بردار
آپدیت لیست مربوط به اسکان :
Variant
Veteran
H:Shojaei
vira1368
WOLF_MEHRDAD
Dead Space
diaoko89
colors
8 نفر ( به شرطی که کسی انصراف نده :| )
ی شماره حساب و شماره کارت بزار که نفری 10 تومن رو واریز کنیم.یا اینکه خودم بزارم ؟ دسترسی به اینترنت بانک داری که حسابو چک کنی ؟
نه کارای مالی رو دیگه خودتون انجام بدید ... من هماهنگی رو انجام دادم .. از طرفی یه سری مشکلاتی دارم که ممکنه واسم دردسر ساز بشه ...
یه نفر شماره کارت بزاره ... ترجیحاً بانک ملی ... نفری 10 تومن واریز می کنیم.
دوستان این شماره کارت من
بانک ملت:
شماره کارت : 3198-5052-3370-6104
شماره حساب : 035-041-298
به نام سبحان محمدی
مبلغ : 10 هزار تومن
واریز کردید اطلاعات رو یا پیغام خصوصی بدید
و
یا
اینکه اس ام اس بدید(نام کاربری فراموش نشه)
شماره تماس : 09367287143
دوستان عزیز چه خبره؟ تاپیک مربوط به نهاده یا رزرواسیون هتل؟ بخواین اینجوری هماهنگ کنین، دو تا نشست دیگه برگزار کنیم آمار پستهای تاپیک از 2000 تا رد میشه. بین خودتون یکی دو نفر رو که زودتر میان، ازطریق پیام خصوصی یا تلفن و... بعنوان مسئول هماهنگی اتاقها انتخاب کنید و ازطریق تلفن یا همون پیام خصوصی با هم هماهنگیهای لازم رو بعمل بیارین. نشد، قرار چت آنلاین بگذارین. یکی الآن از راه برسه و بخواد با روند کاری نهاد آشنا بشه، این تاپیکو بخونه چی میگه؟
یا سلام و ارزوی توفیق
ارزوی نهاد خوبی برای شما دارم خوش بگذره
با تشکر از دوست خوبم colors
بچه ها من تازه تاپیک رو دیدم . درگیر کارها بودم و اصلا حواسم به این تاپیک نبود .
یه سه چهار نفری هم روی ما حساب کنید . بذارید یه آمار بگیرم و عملیات ثبت نام رو انجام بدم.
بابل می بینمتون :چشمک:
حالا خوبه هماهنگ کردم :لبخند:نقل قول:
دوستان عزیز چه خبره؟ تاپیک مربوط به نهاده یا رزرواسیون هتل؟
از طرف تمامی دوسان مجرم از دوستان معذرت خواهی میکنم.
{دوستان همش الکی بود :متفکر: اگه نمیاید خب بگید حداقل ما خودمون ی جایی رو رزرو کنیم}
جناب شهرکی یا آقا مهرداد لطفا سریعتر محل دقیق برگزاری نشست رو مشخص و اعلام کنید که نزدیکترین هتل به محل رو رزرو کنیم. ممنون
این هم از عکس محل برگزاری نشست:
ضمیمه 108470
دوستان هرکسی واسه خودش ی جایی رو جور کنه.
قضیه اسکان کنسله.به دلیل اینکه هیچکسی اقدام به واریز 10 تومن جهت رزرو نکرد/
منم کار دارم دیگه نمیتونم بیام هماهنگ کنم.
تا روز نشست :قلب:
خب برای اسکان هر کس خواست با من در ارتباط باشه تا با هم یه فکری بکنیم. ( توی پیغام خصوصی )
دوستان من درگیر کارای برگزاری استارت آپ شمال کشور هستم با تیممون تو شمال
و من و ببخشید این روزا هم از نظر جسمی روحی شرایط مسائدی ندارم
اینکه زیاد درگیر نمیشم واسه همین
که کارای شرکت و پروژ] های باقی مونده من هم بد و بدترش کرده
///////////////////////////////////////////////
آدرس : بابل - میدان اوقاف - ساختمان مهدی موعود ( عج ) - طبقه پنجم ( موسسه کارآفرینی فرصت پژوهان )
از تهران که میاین اکثر ماشین هاش تهران - بابلسر هست ( 1 )
یا اینکه تهران به رگان و ساری ( 2 )
خوب برای اولی که می خواد بره بابلسر شما میدان حمزه کلاه پیاده بشید.
اونجا میاید پایین تر تاکسی میگیرید میاید میدان اوقاف
تاکسی 300 تومان
برای مسیر دو هم بگیر میدان شیر خورشید پیاده میشید
اونجا هم تاکشی داره برای اوقاف ( 400 تومان )
آژانس شهری هم 2500 یا 3000 تومان هست
بابل شهر کوچیکیه به نسبت
سردرگمی خاصی نداره
09389883540
شماره من اینه
برای هماهنگی حتما بهم زنگ بزنید تو هر گونه سوالی بود برای رزرو یا چیزا دیگه
اگه هم وقت دارید یک روز زودتر بیاید که برید مثلا بابلسر دریا آب تنی :دی یا استخر متل عسل یا جنگلی
یا اینکه یک روز اضافه تر بمونید یک ماشینی پیزی بگیریم ببرمتون سد شیاده یا سد سازی
یا جنگل یا آبشار یا یا
به دوستاتو اطلاع بدید که بچه های بیشتری شرکت کنند
یکی از مهمترین اهداف خودم از پیشنهاد نهاد این بود که بتونیم مدیریت زمان کنیم !
که تو اون تفریخ خیلی مهم هست
دوستان پیشنهاد من اینه که برای رزو هتل و اسکان کلا برید بابلسر
چون نهایتا شما میخواید برید دریا و بگردید وقت های ازادتون
و بین بابل و بابلسر هم یک ماشین 20 دقیقه نهایتا راه هست
بنا به گفته آقا شهرکی ساعت روز اول از 10 الی 18 هست
و روز دوم هم 8 الی 20
مصلا بابل هم نزدیکه به مکان برگزاری
دوستان میخوان برای نماز عید فطر تشریف ببرند هم میتونند
من تازه این تاپیک رو دیدم!!!
و تنها چیزی هم که تو این تاپیک دستگیرم شد این بود که اعضا کجا و چطوری میتونن تو بابل مکانشون رو رزرو کنن!
دو تا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم:
1- آیا این نهاد به درد کسانی که مبتدی یا نیمه مبتدی هم هستند میخوره؟ یا به درد افراد حرفه ای و کسانی که دنبال پروژه های بزرگ هستند؟ آموزش هایی برای افراد مبتدی هست یا خیر؟
2- آیا با این تاخیری که من از این جلسه اطلاع پیدا کردم و فقط چند روز باقیمانده، میتونم ثبت نام و شرکت کنم یا خیر؟
با تشکر
سلام
1- بله کسانی که مبتدی هستند هم تشریف میارند و طی مراحل اموزشی که نهاد براشون در نظر داره این اشخاص هم تبدیل به فردی حرفه ای خواهند شد
2- فکر می کنم اخرین مهلت ثبتنام 1هفته قبل از جلسه بود با این حال یک نامه خصوصی به اقای شهرکی بزنید شاید هنوز بتونید ثبت نام کنید.
یعنی همین 11 نفر شدیم !!
پس باقی دوستان کجان!
11 نفر هم بد نیست. نشست اول هم 15 نفر بودیم که البته 7-8 نفر کاملاً تازه کار بودن.
آقای شیخله که گفتن نمیتونن تشریف بیارن. بقیه دوستان هم حتماً مشکلی داشتن که اعلام حضور نکردن. حضور هیچکس اجباری نیست. اما قطعاً برحسب میزان حضور و فعالیت، نقشها در نهاد هم متفاوت خواهد بود.
یک روز گذشت و خیلی به نظرم خوب و مفید بود
الانم بچه ها حتما یا تو آی هستند و اب تنی یا کنار دریا :دی
منم که اومدم ازمراسم عروسی
کلا بد نمیگذره :دی
جای همه دوستان غایب خالی
این هم یک عکس از روز اول (دوستان بخاطر صرف ناهار یکم سنگین شدن و حال تکون خوردن ندارن :چشمک:)
ضمیمه 108828
خوش به حالتون...
:گریه: :گریه:
(چه اسپم گنده ای :لبخند:)
دوستان جدا جدا دارند تو پیغام خصوص و پیامک از من تشکر میکنند بابت برگزاری نشست دوم تو بابل
با تموم سختی هاش اما به صراحت میگم وظیفم و به عنوان یک عضو از این خانواده بزرگ انجام دادم
و تشکر و باید از شما دوستان کرد که قبول دعوت کردید و حضور شما دوستان بوده از راه های دور با همه اون سختی ها که به این جمع رنگ و بو داده بود
کم و کسری و ببخشید دیگه...
ایشالا انرژی همتون مثل خودم بیشتر شده باشه
چون واقعا رضایت بخش بود
هم صحبت و تصمیمات و آشنایی هممون با یک سری مفاهیم جدید
و هم آموزش در روز دوم که جا داره از اون همه رغبت استاد شهرکی که ساعت ها رو پاهاشون ایستادند و داشتند تجربیات خودشوون و انقال میدادند تشکر کرد
نشست بعدی یقینا پربارتر و کارهای جدی تری انجام میشه
بعد از این مرحله وظیفه همه ما انتشار این جریان به سایر دوستان هست
تا بتونیم این مجمع و بزرگتر کنیم تا از خودمون و از دورن خودمون نه یک ادم نا آشنا با دنیای برنامه نویسی یک پشتبانی قوی برای خودمون بسازیم
یا حق و لطفتون کم نشه ممنون
خسته نباشید امیدوارم نتایج رضایت بخش و بهتری نسبت به دفعه قبل بدست آمده باشد و به هدف نزدیکتر بشوید.
لطفا .................جلسه سوم نشست را توی فارس بذارید؟2تا از نشستها را از دست دادم.:گریه::افسرده:
جای ما جدا خالی .
انشاالله نشست پر باری بوده باشه .