-
نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید
سلام من یه پروژه توی استودیوی 2010 برای مطب دندانپزشکی طراحی کردم و گزارشات اون رو توی stimul طراحی کردم توی یکی از گزارش ها فیلدی بنام مبلغ درمان دارم که برای گزارش بیمه میخوام 70 درصد مبلغ درمان رو در یک ستون جداگانه برام حساب کنه چطوری باید تو stimul اینکارو بکنم؟
-
یک تکست باکس می زارید و بعد مبلغت رو ضرب در 70 و بعد تقسیم بر 100 می کنی
-
چه طوری میشه اعداد اعشاری رو در Stimul Report نشان داد ؟
مثلا عدد 0.5 رو چه طوری میشه نمایش داد ؟
الان برای من 0 می زنه . از قسمت Text Format و بعد Number هم دستکاری کردم ، اما موفق نشدم !
-
ببخشید من درست نفهمیدم یعنی مثلا اگه اسم فیلد مبلغ درمانم Price باشه فرمول price*0.7 رو کجا باید بنویسم
-
از قسمت سمت چپ ، ابزار ها هستند دیگه . اونجا که DataBand , DataGroup , ... رو استفاده می کنید .
یک Textbox بکش روی گزارشت . بعد روش دابل کلیک کن و این رو بنویس
Price * 0.7 / 100
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
dev-dev-dev
از قسمت سمت چپ ، ابزار ها هستند دیگه . اونجا که DataBand , DataGroup , ... رو استفاده می کنید .
یک Textbox بکش روی گزارشت . بعد روش دابل کلیک کن و این رو بنویس
Price * 0.7 / 100
نمیشه اینو که می نویسم همون مبلغ price رو میزنه *0.7 رو هم عینا می نویسه یعنی در واقع اصلا ضرب نمیکنه مثلا مینویسه :500* 0.7
-
مشکل در گزارشگیری استيمول
سلام دوستان. یه لطفی بکنید یه کمکی به ما بکنید.
ببینید دوستان من میخام به فاکتور با وب برای کتابفروشی درست کنم .کتاب هایی که خریده.
قسمت بالای فاکتور نام و مشخصاتش و ادرس خریدار که از یه جدول جدایی هست نشون بده و قسمت وسط صفحه گزارش کتاب هایی که خریده. از جدول خرید.
خوب بس ما دوتا جدول داریم .با استفاده از گزارشگیری استيمول تو قسمت طراحیش طراحی کردم .نمیدونم چجوری نشون بدم کوئری بگیرم از دو جدول که نشون بده.فقط طریقه نشون دادنش مشکل دارم.
بعدم نمیخام دو تا جدول جوین کنم.
نکته. تو وب میخام استفاده کنم.
مرسی
-
شما باید DataSource بسازید که وصل بشه به دیتابیس با Connection String و بعد کوری رو درونش بنویسید .
بعد با استفاده از DataBand و ابزار هایی از این قبیل ( Group Band ) - ( همه شان در قسمت ابزار ها موجود هست ، به صورت آزمایش و خطا هم می تونید بفهمید هر کدام چه کار می کنند ) کوری رو نشان بدید
-
بنا به درخواست یکی از دوستان ، Stimulsoft Reports.Net 2011.3.1200.0 را آپ کردم
اینجا لینک نمیتونم بذارم (خلاف قوانین سایت)
دوستانی که میخوان PM بدن لینکشو میفرستم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
moeinih
نمیشه اینو که می نویسم همون مبلغ price رو میزنه *0.7 رو هم عینا می نویسه یعنی در واقع اصلا ضرب نمیکنه مثلا مینویسه :500* 0.7
یکی بمن کمک کنه تورو خدا !!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
moeinih
فایل گزارشت + دیتابیست رو بده نگاهش کنم .
توضیحاتت رو هم بگو
-
فرض کنید شما اطلاعات را گروه بندی کرده اید و سرجمع هر گروه را زیر ان چاپ میکنید. حالا در بعضی از گروهها شما فقط یک سطر اطلاعات دارید و نیازی به سطر سرجمع نداریم. چگونه سطر سرجمع را مخفی کنیم که نمایش داده نشود.
بیش از 2 روز از وقت من را هدر داده است:متفکر:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
moeinih
با سلام نام فیلد شما price است که احتمالا شما به این شکل عمل ضرب را انجام داده اید : 0.7*{price}
حالا به این شکل تغییرش دهید: {0.7*price}
موفق باشید
-
با سلام
من تعداد زیادی گزارش با ورژن 1.6 این نرم افزار دارم که توشون از ساب رپورت استفاده شده است و به خوبی کار می کنند و می خواهم به نسخه جدیدتر استیمول ارتقاشون بدهم ولی ساب رپورت ها در جای خودشون قرار نمی گیرند؟ آیا کسی به این مشکل برخورد کرده است
-
واقعا ممنونم مشکلم حل شد متشکرم
-
lمعادل ای دستور در #c چیست؟
stireport1.CompiledReport.DataSources.Item("DataSo urce1").Parameters.Item("@DocNo2").ParameterValue = "0";
-
با سلام خدمت دوستان
من یک گزارش ساختم که از طریق برنامه به گزارش ارسال میشه ولی وقتی که گزارش لود میشه این پیغام میاد
CS1647: An expression is too long or complex to compile
جستجو کردم این اتفاق به خاطر حجم عکس میوفته ولی من نمیتونم که حجم عکس رو کاهش بدم به خاطر شرایط گزارش.
دوستان کسی راه حلی داره؟؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
pilo1364
lمعادل ای دستور در #c چیست؟
stireport1.CompiledReport.DataSources.Item("DataSo urce1").Parameters.Item("@DocNo2").ParameterValue = "0";
سلام
به نظرم در گزارشت متغیر تعریف کنی خیلی راحت تر باشی.
تا اون قسمتی که دستورهای ساده هستند در خود دیتاست گزارشت بنویس، پارامترها رو از طریق برنامه به گزارش ارسال کن
مثلا در دیتاست گزارش مینویسید:
Select * from db where id=={userID}
درگزارش از قسمت دیکشنری ، یک متغییر(Variable) به نام userID تعریف کن، حالا این متغییر را از برنامه مقدار دهی کنید.
البته راههای دیگری هم هست که در پی دی افی که در سایت استیمول سافت قرار داده شده کاملا توضیح داده اند.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
misoft.ir
سلام
به نظرم در گزارشت متغیر تعریف کنی خیلی راحت تر باشی.
تا اون قسمتی که دستورهای ساده هستند در خود دیتاست گزارشت بنویس، پارامترها رو از طریق برنامه به گزارش ارسال کن
مثلا در دیتاست گزارش مینویسید:
Select * from db where id=={userID}
درگزارش از قسمت دیکشنری ، یک متغییر(Variable) به نام
userID تعریف کن، حالا این متغییر را از برنامه مقدار دهی کنید.
البته راههای دیگری هم هست که در پی دی افی که در سایت استیمول سافت قرار داده شده کاملا توضیح داده اند.
موفق باشید
سلام.ممنون از راهنمایی که کردید.من هم هدفم مقداردهی متغییرهاست. این تکه کد در VB جواب میده ولی تو #C خطا میدهد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
dev-dev-dev
چه طوری میشه اعداد اعشاری رو در Stimul Report نشان داد ؟
مثلا عدد 0.5 رو چه طوری میشه نمایش داد ؟
الان برای من 0 می زنه . از قسمت Text Format و بعد Number هم دستکاری کردم ، اما موفق نشدم !
اگه از طریق Text Format نوع و تعداد اعشار رو تعریف کردی و جواب نداده باید تو قسمت datasource ببنی نوع داده اون فیلد چی هستش احتمالا مشکل از اونجاست تغییر بدی درست میشه
-
سلام
یک تکه کد میگذارم که خودش چند نکته خوب داره.
StiReport re = new StiReport();
string[] newRefAsssemblies = new string[9]
{ "System.Dll", "System.Drawing.Dll", "System.Windows.Forms.Dll", "System.Data.Dll", "System.Xml.Dll", "Stimulsoft.Controls.Dll",
"Stimulsoft.Base.Dll", "Stimulsoft.Report.Dll","Adad.dll"};
re.Load(@"Report.mrt");
re.ReferencedAssemblies = newRefAsssemblies;
re.Dictionary.Databases.Clear();
re.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase(
"con", Properties.Settings.Default.cmd));
re.Dictionary.DataSources.Connect(true);
re.Dictionary.Variables["userID"].Value = IDuser.ToString();
ابتدا گزارش رو از روی فایل لود میشود.
بعد یه آرایه از نام رفرنس های مورد نیاز تهیه و به عنوان رفرنس های گزارش اختصاص داده میشود.
بعد کانکشن استرینگ گزارش رو بنا به مقدار تعریف شده روی هر سیستم تنظیم میکند.
به دیتاسورس کانکت میکند.
بعد از آن متغییرها رو مقدار دهی میکند.
در ادامه هم :
re.Render();
stiViewerControl1.Report = re;
stiViewerControl1.Refresh();
-
دوستان عزیز
من یک گزارش به اندازه 17 * 6 دارم اما وقتی گزارش و به پرینتر می فرستم اندازه رو انگار رو A4 تنظیم کرده و پرینت رو با 4 سانت فاصله از سر صفحه بیرون می ده . چکار کنم درست بشه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sadaf_
در ریپورتم یک image گذاشتم حالا می خوام اونو با کدنویسی سی شارپ عوضش کنم چطوری می تونم ؟؟
ممنون
سلام کسی جواب این سوال رو نمی دونه ؟؟؟
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mhmoein
دوستان عزیز
من یک گزارش به اندازه 17 * 6 دارم اما وقتی گزارش و به پرینتر می فرستم اندازه رو انگار رو A4 تنظیم کرده و پرینت رو با 4 سانت فاصله از سر صفحه بیرون می ده . چکار کنم درست بشه؟
دوستان کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟ می خوام چاپ به اندازه گزارش باشه نه پیشفرض چاپگر؟
-
در فرم برنامه که میشه page 1 خودش تنظیم ابعاد داره و انواع کاغذ ها موجود است
-
دوست عزیز می دونم، من گزارشم رو به اندازه یک برگ چک تنظیم کردم و ابعاد دادم اما وقتی می فرستم به پرینتر اصلا چاپ نمی کنه. تو پرینتر که کاغذ A4 می زارم می ندازه وسط A4 اما سایز تعریفی گزارش من 17 * 8 هست اصلا نمی دونم اشکال کار گجاست تو پیش نمایش هم درست نشون می ده اما تو چاپ نه ؟
-
سلام به همه دوستان. من میخوام با Stimulsoft Reports توی پروژه گزارش بگیرم.موقعی که میخوام پایگاه داده بهش معرفی کنم (پایگاهم اکسس 2007 هست) این ارور رو میده.
The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.
Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 رو هم دانلودکردم نصبش هم کردم ولی بازم ارور رو میده.به نظر شما مشکل از کجاست؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamed_s64
با سلام خدمت دوستان
من یک گزارش ساختم که از طریق برنامه به گزارش ارسال میشه ولی وقتی که گزارش لود میشه این پیغام میاد
CS1647: An expression is too long or complex to compile
جستجو کردم این اتفاق به خاطر حجم عکس میوفته ولی من نمیتونم که حجم عکس رو کاهش بدم به خاطر شرایط گزارش.
دوستان کسی راه حلی داره؟؟
دوستان کسی جواب این مشکل مارو نداشت:ناراحت:
-
من از یه تابعی بنام fillreport که رشته پرس و جوی مورد نظر و نام کانکشن رو میگیره برای پرکردن گزارشم تو استیمول استفاده می کنم میخوام توی یک گزارش فیلدهای دو تا جدول مختلف که هیچ ارتباطی (یعنی هیچ فیلد مشترکی ) باهم ندارند رو بذارم چطوری میتونم اینکارو بکنم وقتی دو بار از تابع fillreport استفاده میکنم خروجی آخرین تابع تو گزارش میاد لطفا کمکم کنید
-
-
باسلام
من یه کارنامه طراحی کردم که دو ستون برای چاپ کردن نمرات داره . تو هر ستون 18 ردیف وجود داره
حالا مشکل اینجاست که تعداد درسها برای هر رشته متغیره و ممکن کمتر بشه مثلا 25 درس. در موقع چاپ این مشکل پیش میاد که 25 درس با نمره هاش رو چاپ می کنه و برای بقیه ردیفهای باقیمانده ردیف خالی چاپ نمی کنه و کاملا سفید باقی می مونه.
چی کار کنم که بتونم ردیف های خالی به درس ها اضافه کنم؟ لطفا راهنمایی کنید...:متفکر:
-
سلام
چطوری میشه در Stimulsoft از فونت استفاده کرد؟
منظورم اینه که من وب سایتی رو که بخش گزارش گیریش رو با این نرم افزار تهیه کردم آپلود کردم . در مورد فونت از فونت B Zar استفاده کردم و روی لوکال کاملاً درست کار می کنه و مشکلی نداره ولی پس از آپلود روی هاست موقع نمایش فونت دیگه ای رو نشون میده. دوستان کسی میدونه مشکل کجاست؟
سوال بعدی هم اینکه ، وقتی روی دکمه پرینت در نوار ابزار ( روی هاست ) کلیک می کنم پرینت می گیره ولی فرم گزارش به هم ریخته هست ( تقریباً یک سومش شیفت شده به راست) در صورتی که روی لوکال درست کار می کنه .
-
چندتا سوال:
فرض کنید ما دو تا تکست در صفحه داشته باشیم. حالا میخوام مقدار تکست 2 برابر مقدار صفحه قبل تکست 1 بشه. در تکست 2 باید چه کدی بنویسم؟ (تکست: کنترل Text)
اگر بخوام تکست 2 را در تمام صفحات به جز صفحه اول نشون بدم باید چکار کنم؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
moeinih
من از یه تابعی بنام fillreport که رشته پرس و جوی مورد نظر و نام کانکشن رو میگیره برای پرکردن گزارشم تو استیمول استفاده می کنم میخوام توی یک گزارش فیلدهای دو تا جدول مختلف که هیچ ارتباطی (یعنی هیچ فیلد مشترکی ) باهم ندارند رو بذارم چطوری میتونم اینکارو بکنم وقتی دو بار از تابع fillreport استفاده میکنم خروجی آخرین تابع تو گزارش میاد لطفا کمکم کنید
ببنید شما باید در برنامه 2 تا جدول درست کنید
public DataTable CatGory_List1()
{
SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=COMPUTER1\SQLEXPRESS;Initial Catalog=ss;Integrated Security=True");
SqlCommand cmd = new SqlCommand();
cmd.Connection = con;
cmd.CommandText = "SELECT id, CatName FROM CatGory";
con.Open();
SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);
DataTable dt = new DataTable();
da.Fill(dt);
con.Close();
return dt;
}
public DataTable Furom_List2()
{
SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=COMPUTER1\SQLEXPRESS;Initial Catalog=ss;Integrated Security=True");
cmd.Connection = con;
cmd.CommandText = "SELECT id, listname, CatGoryid, date FROM Furom";
con.Open();
da.Fill(dt);
con.Close();
return dt;
}
public DataTable posting_List3()
{
cmd.Connection = con;
cmd.CommandText = "SELECT Furomid, id, text1, text2 FROM posting";
con.Open();
da.Fill(dt);
con.Close();
return dt;
}
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
DataTable dt1 = new DataTable("cat");
DataTable dt2 = new DataTable("froum");
DataTable dt3 = new DataTable("posting");
dt1 = CatGory_List1();
dt2 = Furom_List2();
dt3 = posting_List3();
StiReport r = new StiReport();
r.Load(Server.MapPath(@"Report.mrt"));
r.RegData("cat", dt1);
r.RegData("posting", dt3);
r.RegData("froum", dt2);
StiWebViewer1.Report = r;
StiWebViewer1.DataBind();
}
-
اگر ممکن یه پست جدا بزنید و سوال واضح بیان کنید.
-
کامپایل گزارش در Stimul Report
سلام دوستان
گزارشی رو که استیمول هنگام runtim میسازه با تغییر DataSiurce و مقادیر داده ها تغییر نمیکند . به عبارت دیگه فقط یک بار کامپایل میشه و در دفعات بعد هم همون رو نشون میده .
چکار کنم که هر با که داده ها تغییر میکنند گزارش هم مجدد کامپایل شه؟؟؟
ممنون
-
1 ضمیمه
مشکل در Right To Left
سلام دوستام، اگر سوالم تکراری باشه ببخشید، تعداد زیادی از پست ها رو خوندم ولی همچین چیزی نبود.
من مشکل نمایش متون فارسی رو دارم، مثلا اگر به عکسی که ضمیمه کردم نگاه کنید میبینید که عبارتی که من به صورت 'کلاس ICDL' تایپ کردم به صورت 'ICDL کلاس' نمایش داده میشه. حالا اگه میخواستم دستی تایپ کنم یه جوری درستش میکردم، ولی این جملات از پایگاه داده بارگیری و تو جدول نمایش داده خواهند شد.
البته تو تنظیمات صفحه تو بخش columns خاصیت right to left رو true کردم ولی حل نشد. دوستان راه حلی سراغ دارن ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
bita_naz
کامپایل گزارش در Stimul Report
سلام دوستان
گزارشی رو که استیمول هنگام runtim میسازه با تغییر DataSiurce و مقادیر داده ها تغییر نمیکند . به عبارت دیگه فقط یک بار کامپایل میشه و در دفعات بعد هم همون رو نشون میده .
چکار کنم که هر با که داده ها تغییر میکنند گزارش هم مجدد کامپایل شه؟؟؟
ممنون
سلام دوست عزیز، من از کد روبرو استفاده میکنم
stiReport1.ResetRenderedState();
-
نقل قول: مشکل در Right To Left
نقل قول:
نوشته شده توسط
saviorperi
سلام دوستام، اگر سوالم تکراری باشه ببخشید، تعداد زیادی از پست ها رو خوندم ولی همچین چیزی نبود.
من مشکل نمایش متون فارسی رو دارم، مثلا اگر به عکسی که ضمیمه کردم نگاه کنید میبینید که عبارتی که من به صورت 'کلاس ICDL' تایپ کردم به صورت 'ICDL کلاس' نمایش داده میشه. حالا اگه میخواستم دستی تایپ کنم یه جوری درستش میکردم، ولی این جملات از پایگاه داده بارگیری و تو جدول نمایش داده خواهند شد.
البته تو تنظیمات صفحه تو بخش columns خاصیت right to left رو true کردم ولی حل نشد. دوستان راه حلی سراغ دارن ؟
پروپرتیس را با کلیک راست کردن و انتخاب پروفشنال میتوانید با کلیک بر روی عنصر
در قصمت پاین option خاصت راست و چپ درست کنید
-
با سلام
2 سوال
1- هنگام لود گزارش و کامپایل شدن یک فرم رو واسه نمایش Progress کامپایل و رندر نشون میده . چکار کنم که نشونش نده ؟. چون با کل پروژ ست نیست .
2- نسخه فارسی رو از کجا گیر بیارم ؟؟ منظورم محیط design فارسی هستش .
ممنون
-
سلام
ببخشید من دارم یک برنامه حساب کتاب کوچیک برای خودم می نوسم که هم یاد بگیرم و هم شاید بعد بدر کسی هم بخور
در قسمت گزارش های اون مخوام یک گزارش به شکل زیر درست کنم باید چکار کنم که به این شکل در بیاد که اعدادم سه رقم سه رقم جدا بشه
من دوست دارم شکل این دربیاد
http://www.up.98ia.com/images/lri9wb8eu7njku1lheeh.jpg
نه این شکلی
http://www.up.98ia.com/images/58iktagzchxp1zwh8tqu.jpg
-
روی فیلد مورد نظرت راست کلیک کن، وارد قسمت Text Format بشو، نوع فیلد رو به Number تغییر بده.. به صورت پیش فرض جدا کننده هزارگان داره.. ولی میتونی هرجور که خواستی تنظیمش کنی :چشمک:
-
من خودم یه سوال دارم..
من از ویژوال استودیو 2010 و stimul report 2010 استفاده میکنم.
مشکل من اینه که زمانی که یه نمونه از StiWebViewer رو صفحه میندازم، بعد از اجرا، یه پیغام خطا میده با این مضمون:
Cannot create an object of type 'System.Text.Encoding' from its string representation 'System.Text.UTF8Encoding' for the 'CsvEncoding' property
نمیدونم تا حالا کسی به این مشکل برخورده یا نه، ولی اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم.
من نیاز دارم که از Stimul تو سایتم استفاده کنم. ولی اگه کسی راهکاره بهتری داره، ممنون میشم که کمکم کنه
:قلب:
-
سلام دوستان من Stimulsoft.Reports.Ultimate.2012 رو دانلود کردم اما وقتی کرک رو میریزم stireport رو نمیشه به فرم اضافه کرد یه ارورری میده.کسی تاحالا این مشکل براش پیش اومده ؟
-
ببخشید من از کنترل stiviwercontrol استفاده می کنم نه stiwebviewr .یعنی این کنترل تو toolbox من اضافه نمیشه تو همون تابع خودم که از چندتا دستور r.regdate استفاده کرد(مشابه پاسخ شما) کارم راه نیفتاد یعنی فقط اولین جدول تو گزارشم میاد چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام دوستان
من تو پروژه ام از نسخه Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 استفاده کردم. در سیستم خودم درست کار میکنه ولی تو سیستم دیگری کار نمیکنه و ارور میده. دوستان گفتند باید dll هاش رو بریزی داخل پوشش که من نفهمیدم چه dllهایی و از کجا باید کپی کنم. یکی دیگه از دوستان گفته بود براش setup بسازی خودش کپی میکنه و نیازی نیست دستی چیزی کپی بشه. من هم از قسمت publish رفتم که خودش stimulsoft.Base.dll و stimulsoft.Report.dll رو روی include تنظیم کرده بود. پوشه ای که ایجاد شد رو بردم روی سیستم دیگه و نصبش هم کردم ولی باز هم ارور زیر رو میده:
could not load file stimulsoft.controls.win.version...
که من stimulsoft.controls.win.dll رو دستی کپی کردم داخل پوشش یکم پیام تغییر کرد ولی باز هم پیامی شبیه به همون قبل رو میده:
could not load file or assembly stimulsoft.controls.win.version...
لطفا راهنمایی کنید :(
-
درستش کردم خوشبختانه. به صورت دستی نباید stimulsoft.controls.win.dll رو کپی میکردم از قسمت درست کردن setup باید این فایل dll رو add میکردم که خودش یک سری فایل دیگه رو هم اتوماتیک اضافه میکرد. بعد کار کرد
-
سلام
كسي ميدونه چطوري ميشه با استفاده از دستورات linq اطلاعات را به RegData وارد كرد