-
نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface
اینجا بحث بین برنامه نویسهاست. یکی میگه این رابط کاربری قدیمیه و مشتری باید از اون استفاده نکنه یکی میگه کرک شده استفاده میشه یکی میگه....
ولی خودتون را جای مشتری بزارین نه جای برنامه نویس
مشتری دیدم که اصلا نرم افزار طراحی جدید را قبول نداره و میگه من نمیتونم با این کار کنم و همون قدیمی را دوست داره یکی هست یه نظر دیگه داره
در مورد نسخه کرک شده اینو بگم که مشتری به دنبال پشتیبانی هستش پس نگران کرک شدن هم نباشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
NasimBamdad
به نظرم خوب کار کردی . اما این رنگ قرمز و آبی به زمینه مشکی نمیاد .
رنگ قرمز فقط برای رسیدن پیام جدید به کار گرفته شده.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
اما در کل رنگ بندی نرم افزار باید بازنگری بشه
موافقم بعدا باید به کل رنگ بندی و تم فرم ها عوض میشه.(یک بخش تغییر تم و استایل پنجره ها برای کاستومایز کردن کاربرا قرار داده میشه)
نقل قول:
زمینه روشن رو امتحان کنید احتمالا متحول بشه
باید یکم حاشیه دوپنل سایه بخوره و اینکه کد رنگ یکیشون متفاوت باشه با دیگری اما در کل با روشن شدن ظاهر بهتر شد. برنامه ش بیشتر شبیه به یک جعبه ابزار فان داره
[من عکس نمیزارم چون الان بیشتر تمرکز روی تکمیل برنامه نویسی هاش هست]
-
2 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
c0mmander
سلام
جدای از بحث ترکیب رنگ که دوستان گفتند ، من با اجازه تون یه مقدار فرم رو تغییر دادم . ببینید چطور شده :
ضمیمه 141777
اینطوری هم میشه
ضمیمه 141778
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
rahmatipoor
سلام
جدای از بحث ترکیب رنگ که دوستان گفتند ، من با اجازه تون یه مقدار فرم رو تغییر دادم .
صاحب اختیاری اجازه لازم نیست این چه حرفیه...
نقل قول:
نوشته شده توسط
rahmatipoor
ببینید چطور شده :
اینطوری هم میشه
اینم موافقم اصولیش همین هست که بر اساس طول تکس حباب با یک pad و نهایتش با یک طول مشخص قرار بگیره دقیقا مشابه همین تلگرام خودمون.
برای اینکه یکم تغییر در طرح و شکل ایجاد بشه وایرفرم طرح رو این طور قرار دادم تا یکم با طرح های موجود تفاوت داشته باشه.
رنگ بندی ها مشکل دارند. از اونجایی که فیچرهاشون قابل تغییره داخل مرحله نهایی رنگ بندی ها درست میشه.
مثلا یکی از دوستان رنگ بندی فلت رو پیشنهاد داده بود:
ضمیمه 141790
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rahmatipoor
میشه لطفا کلیت اون رو بگید؟؟؟ :متفکر:
سلام
این موارد صرفا برای کارهای من اهمیت دارند
البته دات نت مزیت های خیلی زیادی هم داره که باز برای کارهای من وقتی حساب کتاب میکنم میبینم اون معابش بیشتر میچربه
- عدم پشتیبانی از مولتی پلتفرم
- سرعت پایینتر نسبت به حالت نیتیو (برنامه ای رو با C# و سپس C++ نوشتم برای شناسایی اثر انگشت. زمان لازم برای جستجو در C++ حدود 15 برابر بهتر شده بود)
- سادگی بیش از حد برای انجام عملیات مهندسی معکوس
- نیاز به نصب فریم فرک در ویندوزهای مختلف (فوت پرینت بزرگ)
- ضعف در هندل کردن حافظه در سرعت های بالا (برای مثال نرم افزارهای شناسایی اثر انگشت نیاز دارند هزاران تصویر رو در ثانیه بارگیری کرده و حذف کنند. اگر بخوام از GC استفاده کنم سرعت برنامه شدیداً کم میشه و در غیر اینصورت هم حافظه درگیر خواهد شد)
- شیئ گرایی محدود به ماهیت فریمورک
- وابستگی به ماکروسافت درآینده
- محدود شدن به هاست ها و سرورهای گرانقیمت ویندوزی
- و مهم تر از همه محدود بودن به خود فریم ورک بیشتر از هر چیزی با کارهای من ناسازگاری دارد
{دوستان عزیزی که حوزه کاریشون نرم افزارهای مبتنی بر دیتابیس هست (برای مثال نرم افزارهای ERP) لطفا این پست رو نادیده بگیرند}
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام
این موارد صرفا برای کارهای من اهمیت دارند
البته دات نت مزیت های خیلی زیادی هم داره که باز برای کارهای من وقتی حساب کتاب میکنم میبینم اون معابش بیشتر میچربه
- عدم پشتیبانی از مولتی پلتفرم
- سرعت پایینتر نسبت به حالت نیتیو (برنامه ای رو با C# و سپس C++ نوشتم برای شناسایی اثر انگشت. زمان لازم برای جستجو در C++ حدود 15 برابر بهتر شده بود)
- سادگی بیش از حد برای انجام عملیات مهندسی معکوس
- نیاز به نصب فریم فرک در ویندوزهای مختلف (فوت پرینت بزرگ)
- ضعف در هندل کردن حافظه در سرعت های بالا (برای مثال نرم افزارهای شناسایی اثر انگشت نیاز دارند هزاران تصویر رو در ثانیه بارگیری کرده و حذف کنند. اگر بخوام از GC استفاده کنم سرعت برنامه شدیداً کم میشه و در غیر اینصورت هم حافظه درگیر خواهد شد)
- شیئ گرایی محدود به ماهیت فریمورک
- وابستگی به ماکروسافت درآینده
- محدود شدن به هاست ها و سرورهای گرانقیمت ویندوزی
- و مهم تر از همه محدود بودن به خود فریم ورک بیشتر از هر چیزی با کارهای من ناسازگاری دارد
{دوستان عزیزی که حوزه کاریشون نرم افزارهای مبتنی بر دیتابیس هست (برای مثال نرم افزارهای ERP) لطفا این پست رو نادیده بگیرند}
-در رابطه با عدم پشتیبانی بله حق با شما هست ولی کارای خوبی توی این زمینه ماکروسافت شروع کرده.
-قطعا C++ برای اینحور کارها بهتر از C# و همینطور دلفی هست. ولی باید دقت داشت که میشه توی C# چند زبانه کار کرد. میتونید کلاسهاتون رو به C++ بنویسید و برای اون قسمت فراخونی کرد. ولی آیا دلفی این امکان رو داره!
-منظورتون از سادگی در مهندسی معکوس چیه؟ یعنی با دلفی میشه مهندسی معکوس کرد با C# نه?
-فریم ورک چارچوب هس. مثل این میمونه که معایب دلفی بنویسیم نیاز به نصب ویندوز.
-این مورد بستگی به نحوه برنامه نویسی شما داره. C# حتی قوی تر از نرم افزار متلب عمل میکنه.
- شی گرایی محدود به فریم ورک ؟! یکی از دلایل محبوبیت و قدرت C# شی گرا بودنش هست اونم به طور کامل.
-آیا دلفی به ماکروسافت وابسته نیست؟!
-چون امنیت بالاتری نسبت به لینوکس داره برا همین گرونتره. ( رجوع شود به تعداد حملات موفق به سرورهای ویندوزی و لینوکسی)
-مگه کارتون طراحی موشکه که با روحیه شما سازگاری نداره!:چشمک:
خوب حالا دلفی که چند وقتی هست مولتی پلتفرم نیست. همونم وابسته به ویندوز و ماکروسافت هست که. طرفداراشو بشدت از دست داده.
-
سلام به دوستان عزیزم
منم اوایل برنامه نویسیم خیلی روی ظاهر برنامه کار می کردم و از خیلی چیزا غافل شدم . پیشنهاد من اینه (البته شخصیه)
ما برنامه نویسا یه چیزایی علاوه بر برنامه نویسی و مسائل تکنیکی باید یاد بگیریم
1- برند سازی (خیلی مهمه) یعنی اینکه برای برنامتون تبلیغ کنید و یک برند با نام بزرگ بسازید . واقعا نیاز نیست برنامتون بزرگ باشه (قصد بی ارزش کردن کار دوستان رو ندارم خدای ناکرده ولی مثالش هلو ببینید چقدر فروش کرده)
2- کاربر شما کمتر از یک سوم شما به جزئیات توجه می کنه اگه باورتون نمی شه از کاربراتون بپرسید پس زمینه نرافزارتون چه رنگه ؟ :)
3- به طراحی برنامتون یه نظم خاص بدین یعنی کاربر بدونه همیشه با کلیک روی این آیکن توی تمام برنامه یه عمل انجام می شه و از تو در تو کردن پنجره ها خودداری کنید
4- 80 در صد برنامه های محبوب در دنیا واقعا رنگ ولعاب خاصی نداره برای کاربر خیلی دلچسب تره که پنجره زود بازبشه تا اینکه زیبا باشه ! (مثال firefox و ایرانیش حسابداری نوسا و مال ایران با فروش خیلی زیاد ولی بدون رنگ و لعاب )
5- خودتونو جای کاربر بزارید ، سیستم سفارش داده که چی بشه ... ؟ چی میخواد ؟ واقعا می بینید که اصلا رنگ و ظاهر جزو خواسته هاش بوده ؟ ... باید به خواسته هاش برسیم . من که تا حالا از کاربری نشنیدم بگه فلان برنامه خیلی باحاله چون پنجره هاش قشنگه !
6- دسترسی همزمان به پنجره های مختلف
7- قیمت بالا بودن نرم افزار (نرم افزارهاتون رو مفت نفروشین این کار نه به نفع شما است و نه کسی به این خاطر از شما تشکر می کنه و نه دیگه کسی ازتون می خره !!! ضریب سختی کارتون ، تلاشی که کردین که تابه اینجا برسین و هزینه ای که کردین رو در نظر بگیرید)
8- با کاربراتون بشینید خودمونی حرف بزنید و نظرشون رو درباره برنامه های دیگه (نه برنامه خودتون) بپرسید خیلی چیزا دستگیرتون می شه .
9- اینو همیشه در ذهن داشته باشید که کاربر تمرکزش روی کار خودش و چیزی که رئیسش ازش خواسته ، هست نه برنامه شما ...!
ببخشید زیاده گویی کردم
-
دوستان به نظر شما بهترین طول و یا عرض
جهت طراحی و کدنویسی چند پیکسل می باشد ؟
:متفکر:
-
1 ضمیمه
سلام بر اساتید عزیر
من اولین برنامم در کل عمرمو نوشتم هنوز حیلی خیلی تازه کارم
لطفا نظراتتون رو بگید تا بلکه تو نرم افزار های بعدی بهتر باشم
ضمیمه 141837
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
SOU KA
یه تناسبی به نام مستطیل طلایی وجود داره که اگه سرچ کنی پیداش می کنی بچه های عمران می تونن در این رابطه کمکت کنن
-
دوست گرامی برای شروع خوبه بعنوان اولین برنامه تبریک میگم.سعی کن بیشتر روی عملکرد نرم افزارد کار کنی تا ظاهر آن بعد از تجربیات بیشتر میتونی رو ظاهز برنامه هم کار کنی
نام دکتر رو روی عنوان فرم ت اصلاح کن اشتباه املایی داره به نظر من.موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
SOU KA
http://ux.stackexchange.com/question...-designing-web
http://ux.stackexchange.com/question...-a-form-layout
http://www.hongkiat.com/blog/split-l...for-wordpress/
عدد و رقم ثابتی نیست ... یه تناسب هست !
-
با سلام
بعد ا مدت ها بیکاری یک کار گیرم اومد طرحش اینه.. امیدوارم مورد پسند دوستان قرار بگیره.. صاحب کار راضیه.. :)
چیز خاصی نداره فقط طرح کارهه
http://bayanbox.ir/view/227250066575...noos-login.png
http://bayanbox.ir/view/792542597964...MainAAdmin.png
http://bayanbox.ir/view/736035957232...s-MAINuSER.png
نمونه کارهام: avasoft.blog.ir
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
طرحات قشنگن من کلا نمونه کارهاتو دوس دارم و سبک طراحیتو دوس دارم.
Wpf هستش یا ویندوز فرم؟ ضمنا تاریخ شمسی تکس باکس بالا چه کامپوننتیه؟
-
قربانت نظر لطفته ... طرح و نظرات شما هم خوبن..
کامپونت تویی سایت برنامه نویس یکی از دوستان سورس گذاشتن ماهم داریم استفاده می کنیم.
طرح ها ویندوز فرمه ولی خیلی دوست دارم QT و WPF کار کنم متاسفانه کارم اجازه نمیده ...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
قربانت نظر لطفته ... طرح و نظرات شما هم خوبن..
کامپونت تویی سایت برنامه نویس یکی از دوستان سورس گذاشتن ماهم داریم استفاده می کنیم.
طرح ها ویندوز فرمه ولی خیلی دوست دارم QT و WPF کار کنم متاسفانه کارم اجازه نمیده ...
اسم کامپوننت چیه؟
در مورد qt هم یه توضیحی بده
گوشه های فرمت گرد بود و ویتدوز فرم این قابلیتو نداره واسه همین پرسیدم یا کامپوننت یا wpf
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
aliramazani
اسم کامپوننت چیه؟
در مورد qt هم یه توضیحی بده
گوشه های فرمت گرد بود و ویتدوز فرم این قابلیتو نداره واسه همین پرسیدم یا کامپوننت یا wpf
در رابطه با زبان QT
طراحی دوستمون بیشتر با کامپوننت دات نت بار است و در مورد گرد کردن فرم ها توی ویندوز فرم هم میشه اینکار را کرد ولی کد زیادی باید نوشت ولی شنیدم که نسخه جدید دات نت بار این قابلیت را دارد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
حسین.کاظمی
در رابطه با زبان
QT
طراحی دوستمون بیشتر با کامپوننت دات نت بار است و در مورد گرد کردن فرم ها توی ویندوز فرم هم میشه اینکار را کرد ولی کد زیادی باید نوشت ولی شنیدم که نسخه جدید دات نت بار این قابلیت را دارد.
هم تلریک این قابلیتو داره هم دات نت بار هم جانوس هم دیو اکسپرس
اینو میدونم
چون واقعا و بی دلیل نمیخوام دیگه از کامپوننت استفاده کنم و البته wpf که به نظرم برای هر پروژه ای نیاز نیست از اون استفاده کرد.
-
1 ضمیمه
-
1 ضمیمه
دوستان نظر میدید رو این طرح ؟
ضمیمه 141925
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
keyone72
جالب شده ولی چرا به زبان انگلیسیه؟ فارسی باشه عالیه..
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vB.N3T
طرح خوبیه فقط همین صفحه رو داره؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vB.N3T
شبیه سایته بیشتر
ولی از نرم افزارهای این شکلی خوشم میاد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
aliramazani
چون واقعا و بی دلیل نمیخوام دیگه از کامپوننت استفاده کنم و البته wpf که به نظرم برای هر پروژه ای نیاز نیست از اون استفاده کرد.
منم اوایلا ی کارم به همچین کامپوننت هایی دلم خوش کرده بودم بعد از مدتی که دردسرهایی مثل رجیستر کردن آنها و خطاهای نامعلومی و بزرگترین دردسری که داشت کند اجرا شدن برنامه دیگه گذاشتمش کنار و من چون اکثر پروژه هام برای سازمان ها و ادارات هستند کاربرانشون اصلا به ظاهر برنامه کاری ندارند یعنی طبق نظر سنجی هایی که کردم اصلا نمیدونند که رنگ دکمه ها و برنامه ایی که 3-4 سال دارند باهاش از صبح تا عصر کار میکنند چه رنگی است :قهقهه:
از اونموقع بود که به فکر استفاده از کامپوننت های خود ویژوال افتادم و با خود ابزارهای استاندارد ویژوال هم میشه خیلی مانور داد ...
موفق باشید...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
طرح خوبیه فقط همین صفحه رو داره؟
حدود 20 تا فرم داره.شبیه همینه کلیات...فقط شخص که قراره باهاش کار کنه سن بالا هستش ..اگر موردی به ذهنتون میرسه ممنون میشم بگید
-
فقط تقویم سمت راستش رو بجز اون نوشته شمسی
منظورم خوده تقویمه فارسیش رو بذار
بقیه کارت بنظرم ساده و سرراسته و مشکلی درش نمی بینم و ای کاش یکی دو عکس از فرمهاتم بذاری بجز فرم اصلیت
موفق و پیروز
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
جالب شده ولی چرا به زبان انگلیسیه؟ فارسی باشه عالیه..
نرم افزار رایگان و عمومیه
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
زیبا طراحی شده . یه سوال دارم .
این تکست باکس ها رو خودتون طراحی کردید ؟ یا اینکه امکانش هست به منم بدید استفاده کنم ؟
باتن ها چه طور ؟
کلا این تم چه طوری طراحی کردید؟ WINFORM ? یا ...
-
سلام
تکس باکس ها مربوط به DevComponet
اون دایره ها باتون نیستند عکس و لیبل واس نمایش تعداد موجودی
بله وین فرمه ..
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
سلام خسته نباشید واقعا زیبا کار کردید. :تشویق:
من کارهاتون رو خیلی می پسندم.
و اما چند تا سوال که اگه پاسخ بدید خیلی لطف کردید:
1. شما گرافیک برنامه هاتون رو خودتون طراحی می کنید یا میدید به گرافیست یا کس دیگه ای ؟؟؟
2. این برنامه رو چند وقت روش کار کردید ؟
3. اگه امکان داره میشه لطفا بگید که این برنامه رو چقدر هزینه گرفتید؟؟؟
-
سلام قربانت نظر لطفته
گرافیک همه ش از خودمه
این برنامه سه چهاروزه کار کردم
سیصد و پنجاه گرفتم اخه چیز خاصی نداشت ولی گفتم در صورت ادامه هزینه هر قسمت رو جدا میگیرم
-
سلام
من نمیخواستم دیگه داخل این تاپیک پست ارسال کنم و موردی هم که میخوام بگم ربطی به ظاهر نداره
طاقت هم نیاوردم نگم
دوست عزیز juza66 اول اینکه واقعا 4 روز نرم افزار را نوشتید؟
و سوال مهمتر برای این برنامه واقعا 350 گرفتید؟واقعا خیلی ارزش کار برنامه نویسی را پایین آوردید اگر 350 گرفتید
-
سلام برنامه رستوران رو چهارروزه طراح زدم
یک هفته بعد کد زدم و تست کردیم( اخه کاری نبود یک ثبت فاکتور و کم کردن تعداد غذا)
بنظرت واس این کار کوچیک چقدر واس گرفت؟!
انصافا باید یکجور رفتار کرد که مشتری برات مشتری بیاره.
و چون تویی شهر کوچکی مثه شوش دانیال هستم کسی بیشتر از این واس کار یک هفته ی پول نمیده مگر کار بزرگ باشه مثه اون برنامه فاکتور مشتری سرخه که 700 گرفتم که یکماه زمان برد.
و کارهای بزرگتر که خودم تشخیص میدم این شخص واس کار چقدر میخواد هزینه کنه؟ ایا طرح براش مهه زیبا باشهپ یا نه؟؟
-
دوس عزیز برای دادن قیمت نباید در درجه اول ب میزان زمانی ک پروژه وقت برده نگاه کرد و این هم ربط نداره شهر کوچیک باشه یا بزرگ کسی ک نرم افزار میخواد باید هزینش را بده
حالا مثلا به قول شما این برنامه 10 روز زمان برده و فقط تنها معیاری ک در نظر میگیریم زمان طراحی باشه
حالا تقسیم بر 10 میشه روزی 35
ایا ارزش تخصص شما روزانه 35 تومنه؟
خیلی از دوستان را مشاهده میکنم ک قیمت پایین میدن برای پروژه ها که ارزش کار برنامه نویسی را پایین میارن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
abdullah20
دوس عزیز برای دادن قیمت نباید در درجه اول ب میزان زمانی ک پروژه وقت برده نگاه کرد و این هم ربط نداره شهر کوچیک باشه یا بزرگ کسی ک نرم افزار میخواد باید هزینش را بده
حالا مثلا به قول شما این برنامه 10 روز زمان برده و فقط تنها معیاری ک در نظر میگیریم زمان طراحی باشه
حالا تقسیم بر 10 میشه روزی 35
ایا ارزش تخصص شما روزانه 35 تومنه؟
خیلی از دوستان را مشاهده میکنم ک قیمت پایین میدن برای پروژه ها که ارزش کار برنامه نویسی را پایین میارن
سلام. ببینید با حرف شما موافق هستم. ولی وقتی یه مغازه خدمات کامپیوتری میاد انواع و اقسام نرم افزارهای حسابداری انبارداری رستوران و غیره رو کرک شده از اینترنت در میاره با مبلغ پنجاه تومن به صورت گسترده شروع به نصب میکنه اونموقع واسه اینکه بتونم منم نون بخورم چاره ای جز تقلیل قیمتی ندارم.
-
بله فکرامو کردم دیدم حق باشماست، من به بودجه طرف نگاه کردم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
سلام
تکس باکس ها مربوط به DevComponet
اون دایره ها باتون نیستند عکس و لیبل واس نمایش تعداد موجودی
بله وین فرمه ..
فرمتون رو چطور طراحی کردین ؟؟ مثلا اون دکمه ضربدر خروج و اون حاشیه ها که منحنی شکل هستند؟؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
سلام قربانت نظر لطفته
گرافیک همه ش از خودمه
این برنامه سه چهاروزه کار کردم
سیصد و پنجاه گرفتم اخه چیز خاصی نداشت ولی گفتم در صورت ادامه هزینه هر قسمت رو جدا میگیرم
من هم از همون اول به نظرم اومد که خیلی کم گرفتید. ولی گفتم اگه توی این تاپیک بگم شاید از موضوع تاپیک منحرف بشه
من نمیگم که ارزش کار برنامه نویسی پایین میاد یا نه ، بالاخره آدم باید ببینه چقدر میتونه کارش رو بفروشه و مشتری هم بخره ولی کارتون خوبه و ارزش اون خیلی بیشتر از اینهاست. کسی هم که نرم افزار سفارشی میخواد باید هزینه اش رو بده
این که میگید چیز خاصی نداشت ، اتفاقا خیلی چیز داره
میدونید چقدر زحمت کشیدید تا به این مرحله رسیدید.
یه کارمند ساده معمولی که فقط توی اداره میره میشینه چای میخوره حداقل 1.5 یا دو تومن میگیره اونوقت شما یک ماه زحمت بکشید 700 تومن
برای من و شما چون هر روز کار میکنیم عادی شده و میگیم چیزی نداره ، شما باید پول تخصصتون رو بگیرید
مطمئن باشید که کارتون خیلی بیشتر از اینها می ارزه و میتونید خیلی بیشتر بفروشید
ارزش کارهای زیباتون رو پایین نیارید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
jd.mn98
فرمتون رو چطور طراحی کردین ؟؟ مثلا اون دکمه ضربدر خروج و اون حاشیه ها که منحنی شکل هستند؟؟
به صورت عادی فرم ها از کلاس Form ارث بری میکنند
ولی اگر شما بخواید فرمتون به این شکل در بیاد وقتی از مجموعه دات نت بار استفاده میکنید باید فرمتون به عنوان مثال از Office2007Form ارث بری کنه و خاصیت EnableGlass فرم را روی False تنظیم کنید
اون ضربدر هم که خودش هست همون دکمه close هستش
کلا دوستمون juza66 طراحی رابط کاربری شون عالیه و من کاملا تایید میکنم طراحی های ایشون را و خیلی کاربرپسند هستند و علاوه بر این کاربر به راحتی میتونه با نرم افزار کار کنه
ایشون کلا از مجموعه دات نت بار استفاده میکنند و من هم توصیه میکنم اگر از کامپوننت های اماده میخواید استفاده کنید از همین دات نت بار استفاده کنید
باور کنید دیگر مجموعه ها هم فرقی انچنانی ندارند و برای طراحی رابط کاربری برنامه هاتون همین دات نت بار کارتون را راه میندازه و خیلی سبک تر هستش نسبت به مجموعه های دیگر
مجموعه های دیگر بیشتر ابزارهاشون نیاز نمیشه و فقط جعبه ابزار را شلوغ میکنند
البته اگر نسخه ک ر ک شده استفاده کنید و یک ک ر ک معتبر مشکلی پیش نمیاد ولی اگر از نسخه اورجینال این ابزارهای استفاده کنید که خیلی بهتر هستش
.
.
.
بحث استفاده از wpf هم که جدا هستش
-
البته دوستان زیادی طرح گذاشتن و طرحاشون خوبه ولی اینجا چون در رابطه با طرح دوستمون juza66 سوال شد درمورد طرح ایشون نظر داده شد
-
آقا برید تو کار WPF ویندوز فرم بدرد این چیزا نمیخوره با WPF میشه هرجوری که دلت میخواد برنامتو طراحی کنی
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
سلام
باز هم یه کار خوب انجام دادید :تشویق:
زمانش رو که گفتید ، قیمت رو هم بگید تا دوباره حرص ما و بقیه رو در بیارید :عصبانی:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
سلام
طراحی هاتون عالی! ولی اینگونه طراحی ها مخصوص وب است، اون طرح و استایل مخصوص ویندوز را ازش دور شدید و این کار با وجود کاربر پسند بودنش خیلی بد است؛ مثلا در برنامه های تحت ویندوز هیچوقت برای فراموشی رمز عبور به کاربر لینک نمیدند "اگر رمز عبور خود را فراموش کردید اینجا کلیک کنید" یا برای تغییر رمز عبور لینک نمیدند به کاربر.
در کل سعی کنید در طراحی هاتون اصالت طرح ویندوز بودن یا وب بودن را رعایت کنید.
و در آخر من قصد توهین یا شکایت ندارم چون هرشخصی که طرحاشو اینجا می زاره که دوستان درموردش انتقاد یا پیشنهاد بدند معلوم است که آدم انتقاد پذیری است . امیدوارم از دستم ناراحت نشده باشید.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
حسین.کاظمی
سلام
طراحی هاتون عالی! ولی اینگونه طراحی ها مخصوص وب است، اون طرح و استایل مخصوص ویندوز را ازش دور شدید و این کار با وجود کاربر پسند بودنش خیلی بد است؛ مثلا در برنامه های تحت ویندوز هیچوقت برای فراموشی رمز عبور به کاربر لینک نمیدند "اگر رمز عبور خود را فراموش کردید اینجا کلیک کنید" یا برای تغییر رمز عبور لینک نمیدند به کاربر.
در کل سعی کنید در طراحی هاتون اصالت طرح ویندوز بودن یا وب بودن را رعایت کنید.
و در آخر من قصد توهین یا شکایت ندارم چون هرشخصی که طرحاشو اینجا می زاره که دوستان درموردش انتقاد یا پیشنهاد بدند معلوم است که آدم انتقاد پذیری است . امیدوارم از دستم ناراحت نشده باشید.
موفق باشید
در مورد گزینه فراموشی رمز به نظر من مشکلی نداره چون فراموش کردن رمز پیش میاد و اگه دقت کرده باشید ویندوز هم این گزینه رو داره
فقط مساله اینه که اطلاعاتی رو برای ریست کردن رمز برنامه در نظر گرفتید که خیلی راحت میشه به دست آورد ، شما باید پرسش امنیتی یا hint مثل ویندوز در نظر بگیرید نه اطلاعات شناسنامه ای و کاری که قابل دسترسی هستند
-
برنامه های تحت ویندوز معمولا یک مدیر ارشد دارند که دسترسی کامل به تمام منو ها و... نرم افزار را دارا هستند و یا یک نسخه از نرم افزار مربوط به سرور و یک نسخه مربوط به کلاینت است؛ همچین مسائل امنیتی اصولا نباید دست خود کاربر باشد بلکه با مراجعه و یا درخواست کاربر به اون مدیر ارشد مکاتبه کند بابت ریسیت رمز عبور و ....
-
سلام
مرسی از نظر دوستان ...
-این واس سیستم کیوسک اداره آموزش و پرورشه یعنی سیستم تاچه و یک صفحه کلید بخاطر همین فول اسکرینه و
-قسمت ریست رمز و تغییر رمز چون کیوسک بیرون از اتاقه و دم سالنه نیاز هستش وقتی اطلاعات فراموش میشه بتونه سریع بازیابی کنه
-راجب به اطلاعات ریست فعلا ایناست بعد یک کلمه یاداور هم میذارم فعلا ازمایشی..
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
بازم ویندوز فرم و devComponent ??