سورس html بزار به همراه این عکسی که ازش ایراد میگیره.
موفق باشید
Printable View
سورس html بزار به همراه این عکسی که ازش ایراد میگیره.
موفق باشید
سورسش که خیلی سادست :
<td background="../Images/MainTb_07.gif"> </td>
عکس هم ضمیمه کردم.
واقعا سر در نمیارم ، با عقل جور در نمیاد ، همه جوره درسته ها جز وقتی که با FF بازش میکنم ، جالبتر اینه که فقط گیر داده به این!
حقیقت اینکه این Warning هم به من نداد چه برسه به Error ولی شما BG رو به صورت Style بده ببین درست میشه.
<td style="background-image: url(../Images/MainTb_07.gif)"> </td>
اگر نشد عکست رو یه بار تو Photoshop باز کن Save as For Web کن مجداد تست کن.
موفق باشید
نقل قول:
حقیقت اینکه این Warning هم به من نداد چه برسه به Error ولی شما BG رو به صورت Style بده ببین درست میشه.
قبل از مطرح کرن مشکلم هر دوی اینا رو انجام دادم ، حتی عکسه رو دوباره ساختمش!! اما انگار نه انگار! حالا من چیکار کنم :((نقل قول:
اگر نشد عکست رو یه بار تو Photoshop باز کن Save as For Web کن مجداد تست کن.
میشه شما لطف کنید ، همین عکسه رو که روی سیستم شما جواب داد ضمیمه کنید تا من امتحان کنم؟
من همین تصویری رو که شما فرستادی save as کردم.نقل قول:
میشه شما لطف کنید ، همین عکسه رو که روی سیستم شما جواب داد ضمیمه کنید تا من امتحان کنم؟
خب چرا روی سیستم من اینجوریه ؟؟!! این اروری که میده معنیش اینه که فایل عکس مشکل داره اما من که عکس کامل عوض کردم ، اسمشو ، خودشو و انواع روش ها هم واسه ی نشون دادنش توی FF امتحان میکنم ، نمیشه که نمیشه !! من حتی FF رو دوباره نصب کردم ، Update کردم و .... !!! دیگه هیچ راهی وجود نداره .... مشکل چیه ؟!!!
درست شد !!! اما خیلی عجیب ، من فایل رو اول با فرمت jpg ذخیره کردم ، بعد اون رو تبدیل به gif کردم و تموم!! خیلی عجیبه ، خیلی دوست دارم اگر دلیل علمی خاصی داره بدونم ......
فکر می کنم باید از المان "position;absolute" استفاده کنی.
طرفداران OPERA چه توجیهی برای عدم شناختن FCK Editor توسط اسن مرورگر دارند؟!!!