سلام
آقا من چیزی با این عناوینی که نوشتی پیدا نکردم لطفا بیشتر راهنمایی کن
Printable View
سلام
ممنون عوض کردن مشکل حل شد
اما من همچنان تو unzip مشکل دارم
اینم کم مقدار ورودی های تابع هم نوشتم ببین مشکل چیه خطا هم نمی ده اما کار هم نمی کنه
'FilePath :"E:\VS2005\HomePrj\BongahPrgV2\BongahSadat_Rezvan iMashhad\BongahPro870520\BongahPro\bin\Debug\BackU p\"
'FileName : "[1387_06_03].Zip"
Using Prs As New Process
Dim SynName As String = System.IO.Path.GetFileName(FileName)
With Prs
.StartInfo.WorkingDirectory = System.IO.Path.GetDirectoryName(FilePath)
.StartInfo.Arguments = String.Format("X Src -hp141 *.bak Dest", SynName)
' .StartInfo.Arguments = String.Format("a -ep -hp141 {1}{0}.Bak {1}{2} -df", SynName, FilePath, FileName)
.StartInfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden
.StartInfo.FileName = String.Format("{0}\System\Rar.exe", My.Application.Info.DirectoryPath)
End With
Prs.Start()
End Using
فکر کنم مشکلت تو این خط باشه :
.StartInfo.Arguments = String.Format("X Src -hp141 *.bak Dest", SynName)
به شکل زیر تغییرش بده :
.StartInfo.Arguments = String.Format("X {0} -hp141 *.bak Dest", SynName)
ببخشید آقای sub zero
من هنوز برای برنامه ام، برنامه نصب درست نکرده ام .
1- حال اگر بخواهم انرا بر روی یک کامپیوتر دیگر که در آن بانک sql نصب نیست و از روی شبکه و از طریق ip به بانک متصل می شود ببرم این dll ها را در کجا بریزم تا پشتیبان گیری کار کند.
2- من بانکم را در سرور بر روی درایو C(درایو ویندوز) نصب کرده ام آیا به همین خاطر خطای "faield for server "را می دهد یا باید کار دیگری انجام دهم.
3- بانک من sql 2000 است.
برنامه شما به صورت لوکال و در کامپیوتر خودم (vs2005 و sql2000 بر روی آن نصب است)کار می کرد.
منتظر راهنمایی شما و سایر اساتید هستم.
این فایلها باید دقیقا کنار فایل اجرایی برنامتون باشند .
نقل قول:
- من بانکم را در سرور بر روی درایو C(درایو ویندوز) نصب کرده ام آیا به همین خاطر خطای "faield for server "را می دهد یا باید کار دیگری انجام دهم.
بله در چند پست قبل هم اشاره کردم که به دلیل محدودیتهایی که برای دسترسی به درایو ویندوز ، در شبکه وجود داره این مشکل پیش میاد پس سعی کنید برنامه و دیتابیس ها رو در درایوی غیر از درایو ویندوز نصب کنید . البته شاید راهی هم برای حل این مشکل باشه مثلا نوع Authentication رو عوض کنیم اما من تا حالا امتحانش نکردم .نقل قول:
3- بانک من sql 2000 است.
برنامه شما به صورت لوکال و در کامپیوتر خودم (vs2005 و sql2000 بر روی آن نصب است)کار می کرد.
با سلام مراحل بکاپ گیری از بانک اطلاعاتی sqlserver2000 در vb.net به من بگوید با تشکر:لبخند:
به پست شماره 4 همین تاپیک مراجعه کنید
خیلی ممنون کاربر sub zero از بابت این کد backup
با سلام
من همه مراحل بالا رو امتحان کردم ، فقط سرعت پشتیبان گیری (زمانیکه حجم بانک بالا میره ) داره پایین میاد . اما تو یه برنامه حسابداری دیدم در 2 ثانیه پشتیبان گیری می کرد هر چی هم حجم بانک بالا میرفت تاثیری در سرعت پشتیبان گیری نداشت . چطوری میشه سرعت رو بالا برد؟
با سلام
من براي بك آپ از كدهاي اينجا استفاده كردم ولي وقتي با سورس كار ميكنم مشكلي ندارم اما وقتي كه setup تهيه ميكنم backup failed to server ميده در صورت امكان دوستان راهنمايي بفرمايند.
با تشكر
از دوستان كسي راهنمايي نميكنه؟
سلام دوستان
فرمایش همه شما متین، اما مشکلی که هست اینه که sqlserver فایل رو در اختیار می گیره و نمی ذاره که باهاش کار کرد.
یعنی میگه که فایل توسط برنامه یا شخص دیگری داره استفاده می شه، مخصوصا زمانی که با SqlExpress کار می کنیم.
اگر لطف کنید راه حلی برای این مورد آخر ارائه بدین بی نهایت ممنون می شم.
دست دوستان درد نكنه مطالب بسيار جالب و مفيده