نقل قول: اگر علاقه ای به LINQ دارید وارد شوید
با سلام
من دو تا جدول دارم جدول A و جدول B در A تعدادي ركورد ثبت شده كه با جدول B يك رابطه يك به چند دارد مي خوام با استفاده از linq يك كوري بگيرم كه فيلد (مبلغ) را در جدول B برا ي هر ركورد متناظر جدول A جمع بزنه و در كوري نشان دهد
فكر كنم اول بايد جدول B گروه بندي كنم اگه ميشه به زبان vb برام درست كنين ممنون ميشم
جستجو بین دو تاریخ در linqبه چه صورت است امکان داره دوستان بکنمونه قرار بدن یا توضیح بدن
نقل قول:
نوشته شده توسط
MOR_MS
با سلام
من دو تا جدول دارم جدول A و جدول B در A تعدادي ركورد ثبت شده كه با جدول B يك رابطه يك به چند دارد مي خوام با استفاده از linq يك كوري بگيرم كه فيلد (مبلغ) را در جدول B برا ي هر ركورد متناظر جدول A جمع بزنه و در كوري نشان دهد
فكر كنم اول بايد جدول B گروه بندي كنم اگه ميشه به زبان vb برام درست كنين ممنون ميشم
تشكر از زحماتتون پاسخ را بدست اوردم :لبخند:
جستجو بین دو تاریخ در linqبه چه صورت است امکان داره دوستان بکنمونه قرار بدن یا توضیح بدن؟
دوستان کسی کار نکرده؟
سلام
من میخوام نام جدول رو به صورت پارامتری بفرستم و اگر اون جدول وجود داشت کاری که میخوام رو انجام بده
تا اینجا تونستم که نام رو پاس بدم و کاری که میخوام رو انجام بدم ، اما این فقط برای جداولی که وجود دارند درست کار میکنه و اگه نام جدولی رو که میخوام هنوز ساخته نشده باشه و وجود نداشته باشه ارور میده که invalid object name..
کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟ ممنونم میشم
string tsql = string.Format(
"SELECT Clock_BDate, ltrim(rtrim( str(Clock_BTime / 60))) + ':' +ltrim(rtrim( Str(Clock_BTime % 60))) as Hour,Clock_BTime FROM [{0}]",
NameOfTable);
var qryExecOperations = utility.getDataContext.ExecuteQuery<operationHour> (tsql).ToList();