:چشمک: این حرفیه واسه خودش!نقل قول:
فکر کنم دیگه بحث بیشتر از این مجاز نیست.دیگه این بر میگرده به مهندسی اجتماعی که
چطور فرد رو تشویق به باز کردن لینک کنید
:متفکر: یعنی راه دیگه ای نیست!
Printable View
:چشمک: این حرفیه واسه خودش!نقل قول:
فکر کنم دیگه بحث بیشتر از این مجاز نیست.دیگه این بر میگرده به مهندسی اجتماعی که
چطور فرد رو تشویق به باز کردن لینک کنید
:متفکر: یعنی راه دیگه ای نیست!
سلام. يك برنامه اي هست به نام net peeker كه Ip وليد مربوط به شخص رو مي ده.
برنامه IP GETER رو من دان کردم و با هر کی چت می کنم IP رو میده.
نمی دونم از چه راهی این کار رو انجام میده اما با هر کی میچتم آی پیش رو هم میده.
از سایت لرد هکر دان کردم.
فکر کنم این برنامه از API GETTCPTABLE استفاده می کنه!نقل قول:
برنامه IP GETER رو من دان کردم و با هر کی چت می کنم IP رو میده.
tcptable تموم آی پی هایی که ویندوز باهاشون یه جورایی ارتباط برقرار می کنرو ذخیره می کنه
یه سوال این همه جواب غلط :قهقهه::قهقهه::لبخند::تشویق:: شویق::چشمک:
خوب دوست عزيز شما جواب درست رو بفرماييد ما استفاده كنيمنقل قول:
یه سوال این همه جواب غلط :قهقهه::قهقهه::لبخند::تشویق:: �شویق::چشمک:
سلام
ببینید اصلا بحث گرفتن Ip در شبکه به ولید بودن Ip ها مربوط میشود و حالا بگیریم Ip همانی باشند که همین حالا داریم این تاپیک را میخوانیم روش کلی به اینگونه نیست که با درخواست webpage با این Ip که دم دست هست ارسال میشه بلکه توسط سرور این ip تبدیل به ایندکس جهت برگشتن داده ها به client میشود به هر صورت اگر بخواهید ip واقعی را گیر بیارید باید در داخل مقصد شما یک برنامه ای به عنوان جاسوس قرار داده باشید تا به اون طریق ip واقعی را گیر بیاورید(اگر داخل شرکت میکروسافت یک پسرخاله داشیم خیلی کارها میتوانستیم انجام بدیم).
البته ولید بودن به تعداد شبکه های سر راه قرار داره که داده ما برای رسیدن به هدف از این مسیر ها عبور میکند.
بابا اینا همش حرفه برنامه ای هم برای این موضوع وجود نداره بهترین راه اینکه مخ طرفو بزنی تا یه چیزی رو برات میل کنه اونوقت بطور دقیق وبدون هیچ برنامه ای میتونی ای پی طرفو بدست بیاری اگه دوستان میخوان بگند تا روششو توضیح بدم صدرصد عملی وبدون هیچ برنامه ای
همونطور که گفتم روش بدست اوردن ای پی افراد از طریق ایمیل به شرح ذیل هست ونیاز به هیچ برنامه ای هم نداره فقط کافیه مخ طرفو بزنی تا یه میل برات بفرسته
مراحل زير را دنبال کنيد Mail Options ايميلتان را باز کرده سپس گزينه General Preferences را انتخاب کنيد در اين قسمت تغيراتي را ميتوانيد در ايميلتان ايجاد کنيد مثل From name اسمتون رو در نامه هائي که ميفرستيد تغير ميدهد و messeges per page تعداد نامه هائي که در يک صفحه نشان داده ميشود و . . .
Headers در اين قسمت با انتخاب Show all ميتونيد IP کسائي که بهتون ايميل ميفرستن رو ببنيد و در انتها تغيیرات را Save کنيد
اول تمام پنجره ها رو ببند و فقط چت که با طرف داری رو باز بزار(فقط باید اون طرف حداقل یک پیم داده باشد)
بعد دستور را بزن نگاه کن ببین بین ای پی های که هست بعد از ای پی کدوم 5050 یا5500 یا درهمین حدود هست اون میشه ای پی طرف. البته اگر طرف از اینترنت هوشمند استفاده کند نمی شه به خاطر اینکه ای پی دوم را نشون تو می ده یعنی ای پی isp نه ای پی طرف
اگه طرف مقابلتون یه هکر حرفه ای باشه نیازی به چت صوتی یا تبادل فایل نیست.تو سه صوت آدرس آی پی رو بدست میاره.نمونش خودم بودم که گیر یه هکر خفن! افتاده بودمو یارو تو جیک ثانیه آدرس آ ی پی مو بدست آورد!!!!
خب همه می خوان بدونن چطوری میشه این کارو کرد . شرح ما وقع که نمی خوایم .
دوستان بطور کلی میشه از نرم افزار های sniffer برای این کار استفاده کرد . کار دادن این نرم افزارها مستلزم رد و بدل فایل یا صوت و .... است .
در ضمن دوستان حرفه ای ما حتماً به موضوع NAT که isp ها انجام میدهند دقت دارند . یعنی ip ها اکثراً invalid هستند!!!
بهترین راه حل استفاده از سایت
www.safeprofile.com
هست
ابتدا یک یوزر توی سایت درست کنید
سپس وارد سایت شوید
(این روش فقط بر روی یاهو 9 10 11 کار میکنه چون یاهو لینک عکس رو توی صحفه پی ام share میکنه )
بعد از ثبت نام به قسمت tracker code و لینکی که توی عکس میزرام رو به طرف بدین حالا طرف مقابل چه عکس رو باز نه چه باز نکنه ای پی اون برای ما نمایش داده میشه )
ضمیمه 78571
بعد از دادن لینک میتونید به قسمت stats برید که در اونجا ایپی خودتون و طرف مقابل رو گذاشته
حالا میتونید از طریق سایت www.ripe.net ببینید این ایپی ماله کدوم شهر و کدوم ISP هستش
و کار دیگه هم که میشه انجام داد اینه که با یه IP FLOOFER اینترنت طرف مقابل رو دیس کانتکت کنید
موفق باشید
-----------