نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون
با سلام.فایل tblselsect رو دان کردم .فقط یک سوال : مقادیر کمبو باکس من به این صورت هستند :هنر .فیزیک .... که میخواستم با انتخاب انها سابفرم مربوط یا جدول مربوط نمایش داده شود.اما در این فایل نام جداول که لاتین هستند نمایش داده میشود که درست نیست برای کاربر اینگونه نمایش داده شود.ممنو میشم راهنمایی کنید.
با سلام.این فایل رو دان کردم .فقط نام جداول به صورت لاتین هستند و درست نیست برای کاربر ایگونه نمایش داده شود.مقادیر کمبو های من به این صورت است:هنر .فیزیک و ....میخواستم با انتخاب انها از کمبو سابفرم یا جدول مربوط به ان نمایش داده شود.ممنون میشم راهنمایی کنید.من شدیدا به این فایل نیاز دارم.
سلام دوستان من میخوام تو یه برنامه با زدن کد محصول نام محصول را به من نمایش بده و ثبت بشه ممنون میشم از کمکتون :ناراحت::ناراحت::ناراحت:
سلام میبخشید لطفا فوری جواب بدید کارم به جواب این سوال بستگی داره
من یه جدول طراحی کردم فیلدای مختلف داره الان باید فیلد استان رو کمبو باکس بزارم بعد فیلد بعدیش شهرستان اون اسنان
میخوام حوری باشه که وقتی استان رو از کمتو باکس اول انتخاب میکنم توی فیلد بعدی فقط شهرای اون استان نمایش بده نه کل شهرا
توی فرم بلدم این کارو انجام بدم جداول ارتباط دادم کوئری میگیرم
اما توی جدول باید چی بشه یعنی اصن نمیخوام فرم داشته باشم فقط جدول میخوام اونوقت کوئری تعریف نکردم
با عرض سلام
اگر بخواهم اطلاعاتی که در یک اکسل دارم به صورت اتوماتیک با زدن یک کد ملی در فرمی که در فایل اکسل دیگر است داشته باشم چه کنم؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
سنبله کار
در مثال زیر بعد از انتخاب گزینه ای جدید از Combo متن داخل Text مساوی مقدار ستون دوم Combo که در اینجا با Index شماره 1 مشخص شده است خواهد شد .
Private Sub Combo_AfterUpdate()
Text = Combo.Column(1)
End Sub
موفق باشید .
بابا دمت گرم ، اینو خیلی وقته دنبالش می گشتم ، کاملا شانسی مطلبو خوندم ، سپاس از مطالب خوب همه دوستان:تشویق::تشویق::تشویق: