لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید جستجو کنید .
Printable View
لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید جستجو کنید .
پس نظریه ایجاد یک بانک adp چی شد.میشه بگین؟
من پیشنهادم اینه که با یه برنامه ساده شروع کنیم.مثلاً دفتر تلفن یا یه برنامه ساده با سرچ و بک آپ و کلیه امکانات مفید یک دیتا بیس
(آخه سنگ بزرگ علامته نزدنه، یه دفعه ممکنه وسط کار دوستان کم لطفی کنن و ادامه ندن)
سلام
حق با دوستمون سمانه است
دوستان دیگه نظری ندارند؟؟؟
دفترجه تلفن انگیزه کافی ایجاد نمی کنه چطور پیشنهاد یه برنامه که جنبه عموعی و کاربردی داره
مصطفی جان همونطور که میبینی دفترچه تلفن ساده رو هم کسی نپذیرفت که شروع کنه چه برسه به یه برنامه خفن که الان مطرح میشه این برنامه رو کی شروع کنه در نهایت بعد از تموم شدنش چه بکنیم باهاش، مسائل حقوقی و از این حرفا.اینا رو از خودم در نمی یارم. یه بار دیگه هم همچین پیشنهادی شد بقیه هنوز شروع نکرده بودنش به فکر فروش و حقوقشون بودن.خیلی کاربرای قسمت اکسس بی حال شدن.اصلا انگار کسی دیگه حوصله نداره یه کمکی یا یه آموزشی به بقیه بده وفقط میان که مشکلات خودشون رو برطرف کنن، فکر کنم تنها کسانی که میتونستن انگیزه ایجاد کنن مدیرها بودن که اونا خیلی وقته خودشونو به نظر کنار کشیدن
یه نگاه اجمالی به پست های این تیپی در بخش های مختلف بیندازین . به نظر من هیچ کدام به موفقیتی دست پیدا نکردن. مدیران و کاربران بخش اکسس هم کم کار نشدن سئوالای درخور مطرح نمیشه . درسته حجم سئوالهای تکراری به نسبت قبل کمتر شده ولی به محض عوض شدن صورت مسئله سئوالی دوباره مطرح میشه توضیحات کارگشا نیست و دوستان با آپلود نرم افزارشون فقط مشکلات مقطعی شون رو حل میکنن و هیچگاه به ذهنشون نمی رسه که کاربرای بعدی که همیت مشکل رو دارن چگونه بدون هیچ توضیحی میتونن از محتوای قبلی استفاده کنن.
اکثر دوستان با کد نویسی آشنا نیستن البته ایرادی نیست ولی اشکال از زمانی شروع میشه که همین افراد سعی دارن پروژه های پیچیده هم انجام بدن. برای شروع اکسس پروجکت هم دوستان باید هر کدوم خودشون پروژه ای رو شروع کنن و در صورت برخورد با مشکلات طر ح سئوال کنن مطمئن باشید اگه سطح سئوالات بالاتر بره انگیزه رو برای افراد قوی این فروم ایجاد خواهد کرد.
با آرزوی انچنین روزی ....