شاید آقایون بدشون میاد تو کار گروهی شرکت کنند
همون مشکلی که همه ایرانی ها دارن
من تا حالا ندیدم که یک پروژه یا تحقیقات بزرگی در ایران شروع بشه و توسط یک تیم به پایان برسه
نمونه اش تو جشنواره خوارزمی زیاده
Printable View
شاید آقایون بدشون میاد تو کار گروهی شرکت کنند
همون مشکلی که همه ایرانی ها دارن
من تا حالا ندیدم که یک پروژه یا تحقیقات بزرگی در ایران شروع بشه و توسط یک تیم به پایان برسه
نمونه اش تو جشنواره خوارزمی زیاده
من تازه این تاپیک رو کشف کردم ، حقش نیست تموم بشه:متعجب:
دادا من که از اول گفتم چرا این همه وقت ملت رو گرفتین بابا
اینجا فکر کنم مدتهاست تمام شده
یه مدیر جدید انتخاب کنیم و ادامه بدیم:لبخند:
نظرتون چیه؟
ببینید دوست عزیز!
همون طور که بارها گفتم، اگه حس مسئولیت پذیری اینترنتی نباشه، پروژه ای هم نیست!
خیلی ها از جمله خودم یه روز حسابی شارژم و یه پیشنهاد همکاری میدم! ولی مدیر پروژه یه روزی میاد یه کاری میگه که اون روز هزارتا مشکل برام پیش اومده و ... در کل اون روز حاضرم اکانتم رو پاک کنم تا از زیر کار در برم! (به عنوان مثال)
{
بابا نه من تو رو میشناسم که واست مفت کار کنم و نه تو منو میشناسی که واسم مفت کار کنی! این دور و زمونه هیچ کس حاضر نیست یه خط کد مجانی بنویسه! اونهم برای کسی که اصلا ندیده و نمیشناسه!!! حالا فرض رو بر این میگیریم که بنده حسابی بیکار و ریلکس باشم! وای اگر سرم شلوغ باشه! اون موقع اگه دادشم هم باشی برات کاری نمیتونم بکنم! شرمنده!!!
}
قضیه اینه!!!
فقط زمانی پروژه ای با موفقیت به پایان میرسه که دست اندرکاران اون واقعاً جویای فراگیری علم برنامه نویسی باشند!! تازه باید شرایط محیطی هم فراهم باشه!! (اینترنت دائم الآنلاین، سیستم فوق پیشرفته، چندتا خدمتکار که حسابی بهت برسند و ...)
متأسفانه بیش از 90 درصد کاربران اینترنت در ایران فوق الکترونیک، از اینترنت Dial Up استفاده میکنند! اونهم فقط برای چک کردن میل و تراوین و ...!!! پس وقتی برای همکاری اینترنتی نمی مونه! چون طبق قانون فردی بنام (؟) همون موقعی که به اینترنت وصل میشی 100 نفر بخاطر کاری واجب به خونه زنگ میزنن و ادامه ماجرا!!!
البته آدمهای حسابی ایثارگری هم هستند مدیریت رو به عهده میگیرن و وقتشون رو برای پیش برد ارتقای علمی دوستان هزینه میکنن! من از ایشون تشکر می کنم ولی چون یه دست صدا نداره پس ...!
بهتره که از اول مسئولیت کاری رو بر عهده نگیریم، اما وقتی مسئولیتو به عهده گرفتیم حالا چه این کار برامون سود داشته باشه چه نه، چه اینترنتی باشه چه غیر اینترنتی باید انجامش بدیم، درسته به کسی تعهد ندادیم ولی خودمون چی؟، من به این میگم خود فریبی!
مطمئن باشین کسی که کار رو به خاطر تعهد به دیگران انجام میده نه به خاطر تعهد به خودش، هیچ وقت موفق نخواهد شد و هیچ وقت زندگی ریلکسی نخواهد داشت!
با سلام
واقعا خجالت آوره که هنوز کار به جایی نرسیده. (خب تعجبی هم نداره چون ما ایرانی هستیم دیگه! :متفکر:)
فکر نمیکنم به ایرانی بودن ربطی داشته باشه!نقل قول:
خب تعجبی هم نداره چون ما ایرانی هستیم دیگه!
چون تو همین سایت خیلی از کاربران با همکاری همدیگه بدون هیچگونه مسئولیت اجباری، داوطلبانه مجله برنامه نویس رو به خوبی به دیگر کاربران ارائه دادند!
یکی از دلایلی که نمیشه سایتی ارائه داد، اینه که ساخت سایت نیازمند پیوستگی دقیق تمامی منابع به همدیگه هست! یعنی نیازمند همکاری بیش از حد! (اما مجله نه! هرکسی مقاله خودش رو ارائه میده و بس ...!)
مثلا نمیشه من لایه DAL رو بنویسم و یکی دیگه لایه BLL ! اصلا امکان نداره!
نمی دونم میتونم منظورم رو تفهیم کنم یا نه؟
سلام دوستان
این بار هم مثل اینکه به بن بست خوردیم . راستش من از جمله افرادی بودم که با جدیت تمام اومدم یاد بگیرم و یاد بدم ولی خوب بعد از چند پست دیگه خبری از گروه و مدیر گروه و اعضا نشد که نشد ...
البته خوب از اول هم معلوم بود کار سختیه ، ولی میشد کارها رو پیش برد ...
الان هم واقعا متاسفم !!!
روشتون اشتباست. من يك بار گفتم بازم مي گم. پروژه سورس باز رو اينجوري نمي نويسن .يكي يك برنامه اي كه مدت هاست داره مي نويسرو مياد ميزاره تو سايت بقيه بهش اضافه مي كنن. هر 6 ماه يكبار جمع بندي مي كنن ميشه ورژن جديد .مگه شما مي تونين كل كاربراي سايت رو كه هركي يك جاست هماهنگ كنيد كار گروهي انجام بدن rup و agail هر متدلوژي ديگه هم بياريد نميشه اينجوري سازماندهي كرد.
كسي كه اون برنامه رو نوشته خودش مدير كل پروژه ميشه.
به dotnetnuk يا starterkit هاي سايت asp.net يا هر پروژه كد بازي تو دنيا نگاه كنيد به حرف من مي رسيد.
با تشكر
با سلام و عرض خسته نباشی خدمت همه دوستانی که تا اینجا به نوعی زحمت کشیدند تا این برنامه پایان خوشی داشته باشد ولی متاسفانه نشد!
از اینکه بعد از مطالعه 220تاپیک مطلب خاصی دستگیر خوانده محترم نمی شود بر خود لازم دانستم که یک سایت فروشگاه ازدوست عزیزمان جناب آقای ابوذر عسکری را دراین قسمت قرار دهم تاحداقل دوستانی که به امیدی این همه تاپیک را مطالعه می کنند بی نصیب نمانده باشند.
از دوستانی که در طراحی سایت مهارت دارند تقاضا دارم به سئوالات احتمالی در خصوص این سایت در صورت امکان پاسخ دهند واین سایت را تکمیل کنند تا این سایت بستری باشد برای یک سایت بزرگتر و کاملتر ان شاّالله
امیدوارم اساتید محترم جسارت بنده را به بزرگواری خود ببخشند. با تشکر از همه دوستان
http://sites.google.com/site/rasoolclub:اشتباه:
سلام دوستان
متاسفاته منهرچی نگاه می کنم بحث شده و گیج میشم.بالاخره از کجا باید گام به گام پروژه رو دنبال کنیم؟
متاسفانه بحثهای الکی شده.فقط باید هر پست مختص پیشرفت پروژه باشه.
لطفا منو راهنمایی کنید چجوری پروژه رو از صفر دنبال کنم تا مراحلی که پیشرفته؟:لبخند:
پروژه الان تو چه مرحله ای هست؟
سلام دوستان ، من همه پست ها رو خودنم و به خاطرمدیریت ضعیف و عدم هماهنگی پروژه از دست رفت .
ولی من با چندتن از دوستان اولین فروشگاه الکترونیکی ایران را طراحی و پیاده سازی کردیم . از تمامی دوستان دعوت به همکاری میشه برای گسترش .
خوشحال میشم که شما دوستان رو زیارت کنم در این پروژه ، البته چند تا از این ضمیمه ها رو دیدم که به من خیلی کمک کرد تا پروژه پیشرفت کنه .
دوست دار ایران و ایرانی ها
زنده باد ایران و ایرانی