نقل قول: چند کامپوننت برای دات نت کارها با C#
---برای استفاده باید در پروژه خود از منوی Project گزینه Add Existing item... و بعد فایل ضمیمه رو انتخاب کنید و add کنید. آنگاه با یک بار Build برنامه(معمولا F6) کامپوننت به بالای toolBox اضافه خواهد شد.
سلام من این کار ها رو می کنم اما Error های زیر رو می ده که تو عکس زیر می بینید :
http://ups.night-skin.com/images/w60...6n9maxf0io.jpg
http://ups.night-skin.com/images/do4xhh71oiw66gvf2g.jpg
http://ups.night-skin.com/images/xbccu9exoodp82cqif.jpg
نقل قول:
سلام من این کار ها رو می کنم اما...
reference ها رو به این پروژه کتابخانه کلاسی که ساختین اضافه کنید.
توی solution explorer روی references کلید راست و add و ...
توی یک پروژه ویندوز فرم ببینید چیا هست... همونها رو اینجا هم add کنید.
نقل قول:
نوشته شده توسط
Rejnev
reference ها رو به این پروژه کتابخانه کلاسی که ساختین اضافه کنید.
توی solution explorer روی references کلید راست و add و ...
توی یک پروژه ویندوز فرم ببینید چیا هست... همونها رو اینجا هم add کنید.
ممنون ، درست شد و Build کردم و از پوشه Bin ---->Debug فایل Dll رو با انتخاب گزینه ی Choose Items زدم ؛ اما Error زیر رو می ده:
http://up.iranblog.com/images/iy2rt1tyyz0k40i5lf1e.jpg
با سلام خدمت دوست عزیز Rejnev
در صورت امکان توابع گرافیکی که استفاده می کنی و یکی هم در مورد خصوصیات و ورودی های اون توضیح بدی ممنون میشم, در کل یه آموزش شسته رفته بزاری برای خیلی از دوستان بهتره
به قول معروف به جای اینکه به طرف ماهی بدی تا سیر بشه بهش ماهی گیری رو یاد بده تا خودش...
نقل قول:
نوشته شده توسط
Legend M.A.R
با سلام خدمت دوست عزیز
Rejnev
در صورت امکان توابع گرافیکی که استفاده می کنی و یکی هم در مورد خصوصیات و ورودی های اون توضیح بدی ممنون میشم, در کل یه آموزش شسته رفته بزاری برای خیلی از دوستان بهتره
به قول معروف به جای اینکه به طرف ماهی بدی تا سیر بشه بهش ماهی گیری رو یاد بده تا خودش...
سلام...
فقط با یک کتاب در حد پنجاه شصت صفحه و یک سری تجربیات که به مرور کسب میشه، user control میسازم،
سورس کد به اندازه کافی ساده هست شمه کار دستتون بیاد... کافیه یک بار کد و نتیجه کار رو ببینید، این بهترین آموزش میشه... به من هم کسی یاد نداده چیزی رو
بیشتر کار خلاقیت و هنریه، چیزی که با آموزش شاید نشه منتقلش کرد.
اما چشم، شما بگید از کدوم کنترل دوست دارین توضیح بدم تا من یک مقاله براتون بنویسم یا حتی از صفر از صفحه فیلم بگیرم و تک تک مراحل رو با توضیحات انجام بدم و بذارم همینجا...
سلام...
ممنون از توجهت, خوب من یکم کار کردم مثلا خود من پنل و لیبل هایی درست کردم که گوشه های اون گرد شده و یکم هم رنگ آمیزی داره اما در واقع می خواستم بدونم دقیقا توابعی که استفاده می کنم چه کارهایی انجام میدن مثلا وقتی توی برنامه یک TextBox می زارم می دونم بیشتر خصوصیاتش چیه اما در مورد اشیائی مثل Graphics و چیز های دیگه که توی System.Drawing و زیرمجموعه هاش هست تقریبا یا بهتر بگم اصلا چیزی نمی دونم, اگر ممکنه همون کتاب پنجاه صفحه ای خودت رو معرفی کن اگر PDF هست Up کن
در کل ممنون
آره همون PDF شصت صفحه ای که گفتی رو بده . ممنون
5 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
Legend M.A.R
سلام...
ممنون از توجهت, خوب من یکم کار کردم مثلا خود من پنل و لیبل هایی درست کردم که گوشه های اون گرد شده و یکم هم رنگ آمیزی داره اما در واقع می خواستم بدونم دقیقا توابعی که استفاده می کنم چه کارهایی انجام میدن مثلا وقتی توی برنامه یک TextBox می زارم می دونم بیشتر خصوصیاتش چیه اما در مورد اشیائی مثل Graphics و چیز های دیگه که توی System.Drawing و زیرمجموعه هاش هست تقریبا یا بهتر بگم اصلا چیزی نمی دونم, اگر ممکنه همون کتاب پنجاه صفحه ای خودت رو معرفی کن اگر PDF هست Up کن
در کل ممنون
نقل قول:
آره همون PDF شصت صفحه ای که گفتی رو بده . ممنون
Legend عزیز... نمیدونم چطور پست شما رو نخوندم و الان دارم پاسخ میدم... به هر حال شرمنده بخاطر تاخیر
اینم اون کتابی که کلاسهایی برای رسم رو آموزش میده:
--------------
ضمیمه شامل 5 قسمت اول فایله...
کلا هشت تا پارت داره.
سه تا پارت بعدی توی پست بعدی خواهد اومد.
3 ضمیمه
سه تا پارت باقیمونده پست قبل
سلام
===
دوستان میشه اموزش ساخت فورم یا بوتون های شیشه ای رو لطف کنید خیلی لازم دارم
بدرود..
=====
نقل قول: و حالا GlassPanel
آقا اگه ممکنه این پنل شیشه ای رو dll ش رو هم بذار اینجوری راحت تره
داداش یه لیبل می خوام که بکگراندش خاصیت Transparent داشته باشه. میتونی بزرگواری کنی درست کنی یا آموزششو بزاری که خودمم یاد بگیرم؟
شرمنده همگی بخاطر دیر جواب دادن هستم.
v30sharp
amir aa و سایر دوستان صفحه قبل که با مشکلاتی برخوردن و نتونستم بموقع کمک کنم...
نقل قول:
نوشته شده توسط
asadegha
داداش یه لیبل می خوام که بکگراندش خاصیت Transparent داشته باشه. میتونی بزرگواری کنی درست کنی یا آموزششو بزاری که خودمم یاد بگیرم؟
داداش گلم، لیبل رو انتخاب کنین و خاصیت Color اون رو به Transparent که توی تب وسط هست تغییر بدین. پشت نما میشه. همین منظورتونه؟
نقل قول:
آقا اگه ممکنه این پنل شیشه ای رو dll ش رو هم بذار اینجوری راحت تره
چشم. الساعه...
خیلی سرم شلوغه و الان نمیتونم، به یکی از دوستان همینجا قول یک دکمه گرد دادم، بهمراه فیلم آموزشیش، پست قبل از شما هم (v30sharp) گمون کنم همچین چیزی میخواستن.
چشم به همه شون رسیدگی میکنم.
قبلش یک پیشنهاد...
شما هم میتونین این کارایی که من کردم رو انجام بدین، فقط باید وقت بذارین. منم وقت گذاشتم.
همین
سلام
تمامی مطالب رو خوندم خیلی با حال و جالب بود
من تازه وارد vb.net شدم (2 یا 3سال که vb6 کار میکنم) راستش خیلی واسم جالبه که اینقدر راحت تونستین همچین dll هایی بسازین
میخوام بدونم میشه dll ساخت که پرینتر رو کنترل کنه ؟ ( مثلاً پرینتر رو puase کنه یا تعداد برگ پرینتر رو نمایش بده یا اصلاً به پرینتر اجازه پرینت رو نده تا از طریق dll اجازه پرینت گرفته بشه )
شاید یکم مبحث من با مباحث شما فرق کنه ولی اینو گفتم چون فکر میکنم اطلاعاتون از اینجور چیزا خیلی زیاده
خدا کنه به یه نتیجه برسیم
نقل قول:
نوشته شده توسط
daniyal_1363
سلام
میخوام بدونم میشه dll ساخت که پرینتر رو کنترل کنه ؟ ( مثلاً پرینتر رو puase کنه یا تعداد برگ پرینتر رو نمایش بده یا اصلاً به پرینتر اجازه پرینت رو نده تا از طریق dll اجازه پرینت گرفته بشه )
سلام...
شدن که میشه...
دان نت، کلاسهایی برای کار با چاپگر و چاپ داره که میتونید از امکاناتشون استفاده کنید. اگه مواردی بخواین که خارج از محدوده امکانات اون کلاسها باشه (البته بجز کارهای غیر ممکن!)، در صورتی که در یک زبان دیگه انجام شده باشه، میتونید از اون dll ها در زبان دات نتی خودتون استفاده کنید.
خوب من چیزی در این مورد نمیدونم در اصل اطلاعاتم در این مورد صفره میتونین کمکم کنید ؟:افسرده:
نقل قول:
نوشته شده توسط
daniyal_1363
خوب من چیزی در این مورد نمیدونم در اصل اطلاعاتم در این مورد صفره میتونین کمکم کنید ؟:افسرده:
من اون کارایی که گفتین رو تا بحال انجام ندادم... الان فقط میتونم بگم جستجو کنید... شرمنده م
اگر ممکنه سایت هایی که کامپوننت های رایگان در اختیار میزارن رو هم معرفی کنید. ابزارهایی مثل janus هست که متاسفانه رایگان نیستن. اگر چنین ابزار رایگانی سراغ دارید معرفی کنید. ممنون
سلام دوست عزیز
اگه می شه کاری کنید که در وی بی دات نت هم بشه استفاده کرد.
ممنون می شم.
آقا سلام نمی دونم این تایپیک کی ایجاد شده اما اینو میدونم که من مشکل دارم اونم اینه که میخوام مثل بعضی بچه ها که user control طراحی کردن و به شمل زیبل منم اینکار رو انجام بدم اما نمیدونم که باید از wpfاستفاده کنم و یا باید از گرافیک استفاده کنم منظورم گرافیک در C# هستش کمک کنین دارم از بلا تکلیفی میمیرم