نقل قول: نرم افزار حضور غیاب به دستگاه RFID
نقل قول:
نوشته شده توسط
صادق صدقی
سلام
اینم از سورسی که قولش رو داده بودم
(این سورس فقط در راستای افزایش سطح علمی کاربران فارسی است.پس فقط ایده گرفتن مجازه است و هرگونه استفاده دیگر مجاز نمی باشد)
برنامه با V.S 2010
پایگاه داده Sql Server 2008
اسکین فرم ها DotNetBar
پسورد فایل ها: sadeghsedghi
منتظره انتقادات و نقطه نظراتتون هستم
ممنون دوست عزیز
من وقتی برنامه رو اجرا می کنم
دو Devcomponents.DotNetBar2 و Devcomponents.Instrumentation لود نمی شود از کجا می تونم این dll ها رو بگیرم وقتی برنامه رو اجرا می کنم خطای زیر رو نشون می ده
Could not load file or assembly 'DevComponents.DotNetBar2, Version=9.3.0.0
بازم ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط
reghbali06
ممنون دوست عزیز
من وقتی برنامه رو اجرا می کنم
دو Devcomponents.DotNetBar2 و Devcomponents.Instrumentation لود نمی شود از کجا می تونم این dll ها رو بگیرم وقتی برنامه رو اجرا می کنم خطای زیر رو نشون می ده
Could not load file or assembly 'DevComponents.DotNetBar2, Version=9.3.0.0
بازم ممنون
سلام
از کامپوننت های دات نت بار استفاده کردم
از اینجا می تونی دانلودش کنی
نقل قول: دستگاه های کارت خوان MiFare
سلام دوستان عزیز .
می خواستم بدونم چه جوری می تونم KeyA-B کارت رو تغییر بدم ؟؟؟ آیا امکان پذیر هست یا خیر ؟؟؟
در ضمن می خواستم بدونم سوزاندن کارت چه فایده ای داره و کلا چه جوری هست ؟؟؟ مزایای این کار چیه ؟؟؟
و سوال آخرم این هست که مایفر مثل کارت های اسمارت اگر چندین بار KEYA یا KEYB رو اشتباه بزنیم قبل می شه یا خیر ؟؟؟؟
باتشکر احسان
Key A , Key B قابل تغییر هستند، اساس امنیت کارت مایفر هم بر اساس این کلیده، سوزاندن کارت هم واسه اینه که دیگه کلا این سریال از سیستم به کل حذف بشه، در مورد سوال آخر من اطلاعی ندارم، من خودم در حال حاضر از key A انحصاری واسه خودم استفاده می کنم این وتسه اینه که هر کارتی وارد سیستم نشه، Key B هم واسه اینه که از یه کارت تو سیستم های دیگه هم استفاده کرد.
نقل قول:
نوشته شده توسط
rokhsareh.heshmat
Key A , Key B قابل تغییر هستند، اساس امنیت کارت مایفر هم بر اساس این کلیده، سوزاندن کارت هم واسه اینه که دیگه کلا این سریال از سیستم به کل حذف بشه، در مورد سوال آخر من اطلاعی ندارم، من خودم در حال حاضر از key A انحصاری واسه خودم استفاده می کنم این وتسه اینه که هر کارتی وارد سیستم نشه، Key B هم واسه اینه که از یه کارت تو سیستم های دیگه هم استفاده کرد.
دوست عزیز ممنون از سوالتون . من از ریدر rft230 استفاده می کنم .
می خواستم بدونم اول چه جوری باید کارت رو سوزوند ؟؟؟ و دوم اینکه این کلید ها رو باید چگونه تغییر داد ؟؟
باتشکر احسان
ضمن سلام.
2 سوال براي خريد كارت خوان مايفر داشتم لطفا هر كي مي تونه كمكم كنه خيلي خسته شدم اگه بلدين حتما دريغ نكنين . يا علي مدد...
سوال يك : در واقع مي خوام بتونم روي كارت MIFARE DESFire هم بنويسم و هم بخونم ، حالا چندين دستگاه تو بازار هست كدومشون رو انتخاب كنم و بخرم ؟
1- rft230 يا 2- omnikey 5321 كه فكر كنم خيلي حرفه اي تر باشه.
سوال دوم : با چه نرم افزاري مي تونم روي كارت بنويسم يا كارت رو بخونم (اطلاعات كارت رو بازبيني و برسي كنم ، رويت و ويرايش در محيط ويندوز) ، آيا اين دستگاه ها خوشون نرم افزار براي كار كردن دارن يا نه ؟ چون راستش من از برنامه نويسي چيز زيادي بلد نيستم ! در حد خيلي مبتدي هستم !
ممنون ميشم يه شير پاك خورده يكم كمكم كنه .
فداتون
محسن
يا حق
نقل قول:
2 سوال براي خريد كارت خوان مايفر داشتم لطفا هر كي مي تونه كمكم كنه خيلي خسته شدم اگه بلدين حتما دريغ نكنين . يا علي مدد...
سلام چشم.
نقل قول:
سوال يك : در واقع مي خوام بتونم روي كارت MIFARE DESFire هم بنويسم و هم بخونم ، حالا چندين دستگاه تو بازار هست كدومشون رو انتخاب كنم و بخرم ؟
1- rft230 يا 2- omnikey 5321 كه فكر كنم خيلي حرفه اي تر باشه.
من خودم با rft230 کار کردم و 5321 رو ن کار کردم نه شنیدم
نقل قول:
سوال دوم : با چه نرم افزاري مي تونم روي كارت بنويسم يا كارت رو بخونم (اطلاعات كارت رو بازبيني و برسي كنم ، رويت و ويرايش در محيط ويندوز) ، آيا اين دستگاه ها خوشون نرم افزار براي كار كردن دارن يا نه ؟ چون راستش من از برنامه نويسي چيز زيادي بلد نيستم ! در حد خيلي مبتدي هستم !
جانم؟!!!
خوب این کارت هارو می خوای چی کار؟
اینا یک سری دی ال ال هاو ماژور های آماده دارن که می تونی باهاشون برنامه بنویسی که تو بر نامه خودت ازشون استفاده کنی!!
نه که برنامه ای که می خوای رو آماده داشته باشن
نقل قول:
ممنون ميشم يه شير پاك خورده يكم كمكم كنه .
خواهش می کنم
درپناه حق
سلام
ممنون از فایلهاتون.ولی متاسفانه وقتی پروژه رو extract میکنم و پروژه را run میکنم ، DevComponent وجود نداره و Errorمیده
Error 3 The type or namespace name 'DevComponents' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) D:\Present Appsent Software\PresentSoftware\PresentSoftware\Forms\Ins ertStaff.cs 8 7 PresentSoftware
چکار باید بکنم؟لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
ممنون
سلام
مشکل من حل شد.واقعا ممنون از برنامه ای که گذاشتین..
سلام. با تشکر از زحمتی که کشیدی . فایلها رو دانلود کردم . ایده های خوبی ازش گرفتم. اما هنوز تو دستور MF_Authentication مشکل دارم. همش مقدار 1 بر میگردونه. کدی که قبل از اون استفاده کردم همشون جواب میدن اما این یکی جواب نمیده:
MiFareAPIClass.MF_Request(0, 0, MiFareClass.cardT(0))
MiFareAPIClass.MF_Anticoll(0, MiFareClass.cardSN(0))
MiFareAPIClass.MF_Select(0, MiFareClass.cardSN(0))MiFareAPIClass.MF_LoadKeyFromEE(0, 0, 0)
MiFareAPIClass.MF_Authentication(0, 0, 0, MiFareClass.cardSN(0))
سلام
من جرئیات کارتهای چیپ دار خصوصا مایفر را اینجا توضیح دادم و قبل از هرکاری بهتر است اینها را مطالعه کنید:
http://sepehranformatic.com/sepehr/
لطفا مراحل نوشتن روی کارت رو بگید.
من میتونم بخونم ولی نوشتن و تغییر کلید کارت رو نتونستم.
ممنون
سلام دوستان عزیز
من یک دستگاه RFT 230 دارم و میخواهم دو مقدار(کد دانش آموز و مبلغ اعتبار) را در کارت mifare 1k ذخیره کنم توسط دلفی 7(البته کد دانش آموز ) را انجام دادم. ولی مبلغ را که ذخیره میکم مثلا 150000 را 4080 فقط ذخیره میشود. ممکنه کسی راهنمایی کنه چه کار باید بکنم.اشتباهم در کجاست؟؟
متشکرم
سلام به همه دوستان
برای خرید کارتخوان mifare و کارتهای تماسی (contact) میتونید به سایت فروشگاه آنلاین ACS به آدرس زیر مراجعه کنید. هم قیمتها بسیار مناسبه و هم ACS برند مطرح و با کیفیتی هست.
ضمنا اگر ازشون درخواست SDK کنید لینکش رو براتون ایمیل میکنند.
www.acsonline.ir