نقل قول: نتیجه جستجو های من در باره Caller ID و تلفن گویا
نقل قول:
نوشته شده توسط
farzadsw
اگر زیبایی کار و یا تغذیه سخت افزارتون براتون مهمه ، به نظر من بهتره از چیپهای تبدیل سریال به usb استفاده کنید . با این کار هم سادگی کار با پورت سریال وجود داره، هم زیبایی و تغذیه 5 ولت پورت usb .
با تشکر از توضیحات کاملی که نوشتید ... بله ظاهر و منبع تغذیه برام مهمه ...
- هزینه چیپهای تبدیل سریال به usb حدودا چقدر هست؟ خیلی تفاوت میکنه از نظر قیمت؟
- اگر درست متوجه شده باشم با استفاده از این چیپ من با کابل usb ایدی کالر رو به رایانه متصل میکنم و برنامه نویسی مربوط به سریال رو روش پیاده سازی میکنم؟ ..... باز هم اینجا به درایور نیاز هست یا نه؟ اگر نیاز هست درایورش از کجا باید گیر بیارم؟
- راهی وجود داره که از شر نصب درایور کاربر رو راحت کنیم؟ اگر راهی نیست میشه در زمان نصب برنامه درایور رو هم نصب کرد؟
با تشکر
چیپ ft232 رو میتونید تو تهران حدود 3-4 هزار تومن پیدا کنید. از یه طرف هم نیازی به max232 ، خازنهاش ، آداپتور ، جک اداپتور ندارید . بنابر این هزینه کلی اگه کمتر نشه ، بیشتر هم نمیشه.
کلا ویندوز بدون درایور هیچ وسیله ای رو روی پورت usb تشخیص نمیده ، برای این تبدیلها هم به درایور نیاز دارید . درایور و سایر اطلاعتش تو سایت شرکت سازندش موجوده:
http://www.ftdichip.com/Products/ICs/FT232R.htm
در مورد اتوماتیک کردن فرایند نصب درایور من اطلاعاتی ندارم . البته نرم افزار های همراه بعضی از وسایل رو دیدم این کار رومیکنه و مسلما شدنی هست.
ولی در کل نصب درایور کار پیچیده ای نیست ، اگه یه منوال کوچیک تصویری درست کنید (2 صفحه)، خود کاربر میتونه نصب کنه.
به یک مشکل جدیدی بر خوردم ...
با پورت سریال مشکلی نداریم ولی در مورد تبدیل usb قطعه ای که قیمت دادن حدود 12 تومن بود ...
قطعه ارزون میخوام واسه تبدیل....
این قطعه ft232 رو که معرفی کردی برای سوار کردنش باز حدود همین قیمت در میاد (به گفته دوستم که قرار پیاده سازیش کنه )...
اگر بخوام سریال کار رو در بیارم قیمت پایین میشه و منطقی هست اما مشکلی که پیش میاد مین بورد ها و لبتاپ هایی هست که usb ساپورت نمیکنن ...
چه قطعه ای رو توصیه میکنید؟؟؟
برای اینکه برق رو از usb بگیریم و نیازی به منبع تقضیه ( باتری) نباشه چه باید کرد؟؟؟ (شدنیه)
درمورد منبع تغذیه ، اگر مدار شما جریان مصرفی حدود 300 (حداکثر 500) میلی آمپر داره میتونید ازهمون Usb برق روبگیرید . ولی اگر بیشتره ؛ از یدونه پورت usb نمیتونید بیشتر از 500 میلی آمپر جریان بگیرید. دیگه باید ببینید مدارتون در عمل چه مقدار جریان مصرف میکنه.
کابلهای تبدیل قیمتشون حدود 10-12 تومن هست (جنس خوب) و همگی درست کار میکنن. یعنی یه کابل که یکطرف پورت سریال هست و یکطرف usb. برای همین دیگه نمیتونید 5 ولت رو ازش برای تغذیه بگیرید(البته شاید کابلی با این خاصیت هم باشه)
آی سی ft232 این مزیت رو داره که دیگه نیازی به استفاده از max232 نیست (کاهش هزینه) و 5 ولت پورت usb رو هم مستقیم از کامپیوتر میگیرید و کانکتور دستگاهتون هم usb میشه (برای کابل تبدیل کانکتور هم باید db9 یا سریال باشه + max232 )
خود ic طبق قیمتی که من 1 ماه پیش داشتم؛ حدود 5-4 هزار تومنه . اگه از مدل FT232RL استفاده کنید ، مدار جانبی ساده ای هم داره که شاید 500 تک تومنی هم هزینش نشه. یعنی با کانکتور کلا بیشتر از 7 تومن نمیشه .
برای ic های تبدیل سریال به usb ، ماژول آماده هم هست که قیمت حدود 6 تومن هم پیدا میشه (تو اینترنت بگردید) ولی خب شاید استفاده از اونا برای داخل یک محصول تجاری زیاد جالب نباشه.
در کل باید حدود 7 هزار تومن برای بخش ارتباط usb (تبدیلهای usb-serial)در نظر بگیرید که حدود 5000 تومان از حالت ارتباط سریال گرونتر میشه (البته اگر هزینه منبع تغذیه رو هم در نظر بگیریم ، شاید 1-2 هزار تومن بیشتر بشه)
همون طور که در پست های قبلیم گفتم این آی سی یک دکودر FSK و گیرنده DTMF است که برای ساخت کالر آی دی از آن استفاده می شود .اما متاسفانه الان در بازار ایران موجود نیست :ناراحت: دوستان عزیز قطعه مشابه ای رو میشناسند که بتونم جایگزین این قطعه بکنم ...( حدود قیمتم اگر بدونید که عالی میشه)
با تشکر:تشویق:
http://iran-micro.com/product_info.php?products_id=1193
http://iran-micro.com/images/16pin.JPG