آيا در ويژال استوديو براي اتصال دو فرم همانند اتصال جداول در اكسس relation نياز است يا خير؟؟
اگرممكنه كسي راهنماييم كنه ممنون ميشم
Printable View
آيا در ويژال استوديو براي اتصال دو فرم همانند اتصال جداول در اكسس relation نياز است يا خير؟؟
اگرممكنه كسي راهنماييم كنه ممنون ميشم
براي ارتباط با يك فرم ديگه از اين دستور زير استفاده كنيد
كافي اسم فرم رو بنويسيد و براي دسترسي به كنترلها بعد از اسم فرم و گذاشتن يك نقطه به همه كنترل ها دسترسي داريد
dim str as string=Form1.textbox1.text
از این کد استفاده کنید :
Form2.Show
ببخشيد كه دير جواب دادم يك لحظه ارتباطم قطع شد
اگه از show() استفاده كني مي توني همزمان رو هر دوتا فرم كنترل داشته باشيPrivate Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Form2.show()
'or
'Form2.ShowDialog()
End Sub
ولي اگه از showdialog استفاده كني فرم 2 مياد رو ي فرم 1 و تا وقتي فرم 2 بسته نشه به فرم يك دسترسي نداري(منظور كنترل نداري)
میتونید توی FormLoad فورم 2 فورم 1 را هیدن کنید و در FormColding دو باره او نو نشون بدین!
به کد زیر دقت کنید :
Private Sub Form2_FormClosing(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.FormClosingEventArgs) Handles Me.FormClosing
e.Cancel = True
Form1.Show()
e.Cancel = False
End Sub
Private Sub Form2_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Form1.Hide()
Me.Top = Form1.Top
Me.Left = Form1.Left
End Sub
شرمنده توی این مورد نمی تونم کمک کنم آخه :
من به طور کلی از پایگاه داده بدم میاد و به همین دلیل هم تا حالا تجربه کار کردن با اونو نداشتم.:لبخند:
سلام
كسي هست كمكم كنه؟؟
يك سوال داشتم
براي اضافه كردن يك ركورد به بانك اطلاعاتي اكسس چه كدي بايد نوشته بشه
فقط اطلاعات textbox1.text به id ي table1 خواسته باشيم اضافه بشه چه كدي بايد درقسمت click_button بايد نوشته بشه
دستتون درد نكنه
کد بالا برای Insert درون جدولی بنام Tabel1 که دارای آداپتوری بنام tabbel1tabeladaptor هستش و البته اون جدول فقط دارای یه فیلد ( id ) اون هم از نوع Integer هست.
در واقع کد بالا یه شبه کد برای کمک به شما بود و نه یه کد واقعی......آخه من که نام tabelAdaptor و همچنین تعداد فیلد های جدول مورد نظر و نوع اونها رو نمی دونم که کد واقعی برای شما بزارم......
دوست عزیز ....شما برای اینکه برنامه های مبتنی بر پایگاه داده بنویسید ....ابتدا باید مفاهیم پایگاه داده و همچنین اطلاعات اولیه از نحوه استفاده بانک های اطلاعاتی در VB رو بدونین.....که فقط کافیه مواردی که مورد نظرتون هستش رو در همین سایت سرچ کنید تا به مقصودتون برسین.........
موفق باشید....
اين الان اين كدهاي پايين اشكالشون كجاست؟؟
هركار ميكنم نه ارور مياره ونه اجرا ميشه
ميشه كمكم كنين؟؟
PublicClass Form1
Dim Co AsNew OleDb.OleDbConnection("Data Source=Database1.accdb;Provider=Microsoft.ACE.OLED B.12.0;Initial Catalog=[DataBase1dataset]")
Dim Comand AsNew OleDb.OleDbCommand("insert into [Table1] (sho_persenli,Name,Family) Values(" & TextBoxid.Text & ",'" & TextBoxname.Text & "','" & TextBoxfamily.Text & "')", Co)
PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Co.Open()
Comand.ExecuteNonQuery()
Co.Close()
EndSub
EndClass
Private ObjCon AsNew OleDb.OleDbConnection
Private ObjCom AsNew OleDb.OleDbCommand
Dim cs AsString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\Documents and Settings\damas90\My Documents\Bank.mdb"
PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
ObjCon.ConnectionString = cs
ObjCon.Open()
ObjCom.Connection = ObjCon
ObjCom.CommandText = "insert Into Table1(ID,name,family) Values('" & TextBox1.Text & " ' ,' " & TextBox2.Text & " ' , ' " & TextBox3.Text & " ')"
ObjCom.ExecuteNonQuery()
EndSubبا عرض سلام
يك سوال پيش پا افتاده داشتم ميخواستم بدونم تو قطعه كد بالا وقتي يكبار اطلاعات باهمين فرم وارده ميشه براي دفعه دوم كه ميخوايم وارد كنيم ارور مياره !
سوالات:
1.كدي هست كه كه اين نقص رو برطرف كنه؟؟
2.كدي هست كه اگر اطلاعات تكراري بود پيغامي بياره؟؟
كسي هست كمكم كنه ممنون ميشم
کد را به این شکل تغییر بده:
Private ObjCon As OleDb.OleDbConnection
Private ObjCom As OleDb.OleDbCommand
Dim cs AsString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\Documents and Settings\damas90\My Documents\Bank.mdb"
ObjCon = New OleDb.OleDbConnection(cs)
ObjCon.Open()
ObjCom = New OleDb.OleDbCommand("insert Into Table1(ID,name,family) Values('" & TextBox1.Text & " ' ,' " & TextBox2.Text & " ' , ' " & TextBox3.Text & " ')")
ObjCom.ExecuteNonQuery()
EndSub
براي قسمت دوم سوالم كسي نيست كمك كنه؟؟
دوست عزيز شما وقتي با دستور زير کانکشن رو باز ميکني ديگه نبايد دوباره بازش کني مگه اينکه اول ببنديش
ObjCon.Open()
Private ObjCon AsNew OleDb.OleDbConnection
Private ObjCom AsNew OleDb.OleDbCommand
ObjCon.ConnectionString = cs
ObjCon.Open()
ObjCom.Connection = ObjCon
ObjCom.CommandText = "insert Into Table1(ID,name,family) Values('" & TextBox1.Text & " ' ,' " & TextBox2.Text & " ' , ' " & TextBox3.Text & " ')"
ObjCom.ExecuteNonQuery()
EndSubبا عرض سلام
قطعه كد بالا براي اضافه كردن ركورد به بانك اكسسه
حالا اگر خواسته باشيم كدي بنويسيم كه از textbox4 مقداري بگيريد وبا كليك رو كليد جستجوكند كه آيا مقدار textbox4 در ID بانك هست يا نيست بايد چجوري بنويسيم؟؟
منظورم همون search در بانك اكسسه؟؟
كسي هست كمكم كنه؟؟
ه
دوست عزیز ،ببخشید من اینو میگم، هیچوقت ما موفق نمیشیم مگر اینکه اول خودمون سعی کنیم بعد اگه واقعاً نتونستیم از دیگران بپرسیم
این باعث میشه که ذهنت بازتر بشه، سریعتر به نتیجه برسی- انگلیسیت هم بهتر بشه.
من اگه سوال میکنم، واقعاً نتونستم
بعضی سوالها مشخصه وقتی فرمی با کد
form2.show()
نشون داده میشه، یکم سعی کنی و گزینه های خود ویزالبیسیک رو چک میکردی میدیدی که
form2.hide()
میتونه یه فرم رو ناپدید کنه، روش های مختلفی برای این موضوع هست، میتونی کتاب های انگلیسی رو دانلود کنی، کمی انگلیسی جستجو کن
برای حل مشکلت کد زیر رو اگه کمی دستکاری کنی جواب میده
این کد به ازای هر ایدی که وارد میکنی، اگه فیلد دوم همون سطر مقدار داشته باشه یه دستوری رو اجرا میکنه
Dim id As Integer
id = Val(TextBox5.Text) گرفتن ای دی سطری که باید خونده یا ویرایش بشه
Dim querystring As String = "select * from tb1 where id=@id" دستور جستجو
Using connection As New SqlConnection("Data Source=POURYA-PC\SQLEXPRESS;Initial Catalog=sickinfo;Integrated Security=True")
Dim comand As New SqlCommand(querystring, connection)
comand.Parameters.Add("@id", SqlDbType.Int).Value = id.ToString()
connection.Open()
Dim reader As SqlDataReader = comand.ExecuteReader()
While reader.Read()
if not reader(1) = nothing then
دستوراتت رو اینجا بنویس
end if
End While
reader.Close()
End Using
با عرض سلام
یک سوال مهم وکلیدی داشتم
میخوام که در یک فرم دکمه ای موجود باشد که با کلیک کردن brows aشود واز درایوهای موجود عکسی انتخاب شده ودر جای مناسبی از فرم به نمایش بیاید ودر آخر با کلیک روی دکمه Save در بانک اکسس ذخیره شود
خیلی دنبال این گشتم اما پیدا نکردم
خواهش میکنم اگه کسی یاد داره کمکم کنه
اين هم برنامه اي براي ذخيره و بازخواني عكس در ديتابيس اكسس
با سلام
سوالم این بود که چطور میشه برنامه ای با vb.net و sql نوشت ک برای اجرای اون در سیستم مقصد نیازی به نصب sql server یا dotnet framework نباشه
من دقیقاً متوجه منظورتون نشدم....
مگه میشه یه برنامه با تکنولوژی دات نت نوشت و خود دات نت رو نصب نکرد....؟
موضوع بالا در مورد SQL هم صدق می کنه..............؟
اما چرا خیلی از برنامه های بزرگ مثل حسابداری برای نصبشون نیاز به نصب sql یا framework ندارند...واقعا یعنی هیچ راهی نیست ؟ یا زاهی هیست که ما نمیدونیمو فقط بزرگان میدونن؟
شنیدم برنامه ای مثل redgte یا sql express بهمون کمک میکنن.......نظز شما چیه ؟
دوست عزیز، در اون نرم افزار ها برای ساخت برنامه نصب نرم افزار از یک سری نرم افزار های ستاپ ساز استغاده می کنن که موارد لازم برای اجرای نرم افزارشون رو به اون میدن و برنامه ستاپ ساز هم یه ستاپ می سازه که اون ملزومات رو به طور اتومات نصب می کنه........
در ضمن sql express نسخه از موتور Sql هستش که برای بانک های محلی به کار میره و از اون نمی توان برای بانک های تحت شبکه استفاده کرد.......
درسته دوست عزیز...یکی از همین برنامه هایی که میشناسم installshield هست اما همین نرم افزارم فقط عمل attach دیتابیس و یه سری کارای دیگه رو واسه مشتری یه صورت خودکار انجام میده و به همراه ستاپ برنامه sql server و چند تای دیگه رو نصب میکنه...یعنی راهی هست بدون نصب sql برنامه اجرا بشه؟؟؟
با عرض سلام خدمت دوستان يك سوال در مورد اضافه كردن ركورد در اكسس داشتم كسي هست كمكم كنه؟؟
من كدزير رو براي وارد كردن اطلاعات نوشتم اما بيشتر از 11 فيلد ذخيره نميكنه
آيا مدلش اينجوريه يا من اشتباهي كردم
خواهش ميكنم كمكم كنيد چون خيلي گيرشم
cmd.Connection = con
cmd.CommandText = "insert into table1 values(@sho_perseneli,@name,@family,@name_pedar,@j ens,@tt_ruz,@tt_mah,@tt_year,@tell,@mobile,@mohle_ tavallod)"
cmd.Parameters.AddWithValue("@sho_perseneli", tb_sho.Text)
cmd.Parameters.AddWithValue("@name", tb_name.Text)
cmd.Parameters.AddWithValue("@family", tb_family.Text)
cmd.Parameters.AddWithValue("@name_pedar", tb_pedar.Text)
cmd.Parameters.AddWithValue("@jens", tb_jens.Text)
cmd.Parameters.AddWithValue("@tt_ruz", tb_ruz.Text)
cmd.Parameters.AddWithValue("@tt_mah", tb_mah.Text)
cmd.Parameters.AddWithValue("@tt_year", tb_year.Text)
cmd.Parameters.AddWithValue("@tell", tb_tell.Text)
cmd.Parameters.AddWithValue("@mobile", tb_tell_hamrah.Text)
cmd.Parameters.AddWithValue("@mohle_tavallod", tb_tavallod.Text)
con.Open()
n = cmd.ExecuteNonQuery()
Con.close()
وقتي ميخوام چند فيلد ديگه كه در جدول موجوده رو اضافه كنم ارور مياره
بايد چيكار كنم؟؟
سلام دوست عزیز............
من فر می کنم مشکی از خط زیر باشه......
cmd.Parameters.AddWithValue("@sho_perseneli", tb_sho.Text
نوع داده شماره پرسنلی باید حتماً از نوع داده صحیح باشه بهتره که به صورت long استفاده کنی......در ضمن وقتی می خواهی مثل خط بالا محتوای یه تکست باکس رو در اون بریزی از تابع VAL() استفاده کن.......مثل زیر....
cmd.Parameters.AddWithValue("@sho_perseneli", val(tb_sho.Text)
موفق باشین
سلام
من ميخام بدونم معادل vbmodal تو vb.net 2008چيه
با تشكر
ShowDialog
با سلام
من دو تا مشکل کوچیک دارم :
اول اینکه من وقتی توی فرمم دکمه Tab رو می زنم بجای اینکه Focus به ترتیب بین فیلدها حرکت کند , به طور نامنظم حرکت می کند . TabIndex را هم به ترتیب قرار داده ام آما باز نمی دونم چرا اینجور حرکت می کنه!
دوم اینکه تابعی می خوام که رشته ای رو که بهش میدی رو به عدد تبدیل کنه . مثال می زنم : رشته "crying sphere" رو به مقدار عددی ( کد اسکی ) آنها تبدیل کنه . چیزی مثل 65238458958 که عددی است که کاربر اصلا نمیتونه حدث بزنه این عدد چجور از اون کلمه بدست اومده .
اگه کسی از دوستان گرامی می تونه مشکل منو حل کنه لطف بزرگی به من کرده . خیلی ممنون .
متوجه نشدم !!!... يعني شما ميتونيد بدون نصب NET Framework برنامه تحت اون را در سيستم اجرا كنيد ؟ !!!نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط nasim bahari https://barnamenevis.org/images...s/viewpost.gif
من دقیقاً متوجه منظورتون نشدم....
مگه میشه یه برنامه با تکنولوژی دات نت نوشت و خود دات نت رو نصب نکرد....؟
موضوع بالا در مورد SQL هم صدق می کنه..............؟
بله می شود. اگر کمی جستجو کنید این بحث قبلا در سایت مطرح شده و نرم افزارها و راهکارهایی هم برای اجرای برنامه های .Net بدون نیاز به نصب آن ارائه شده.
ميشه لينك مربوطه را بديد ؟
دوست عزیز......سلام
من در این مورد در سایت جستجو کردم و به نتیجه ی دلخواه نرسیدم .....به همین خاطر یه تایپیک جدید ایجاد کردم.........لینکشو می زارم.........میتونه بهت کمک کنه....
موفق باشی
http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=241046
--------------------
--------------------