سلام
اگر sql express (که رایگان هم می باشد) نصب نمایید مشکل حل می شود.از لینک موجود در پیغام خطا یا گوگل کردن می توانید نسخه موردنظر را یافته ونصب نمایید.
موفق باشید
Printable View
سلام
اگر sql express (که رایگان هم می باشد) نصب نمایید مشکل حل می شود.از لینک موجود در پیغام خطا یا گوگل کردن می توانید نسخه موردنظر را یافته ونصب نمایید.
موفق باشید
سلام به همه.
واقعا مرسی بخاطر این تاپیک واقعا عالی.
من الان حدود یک هفته است که میخوام SQL Server 2012 روی سیستم ام نصب کنم ولی نمیشه.
Visual Studio 2012 رو دانلود کردم با حجم 1.5 گیگ و فول نصب کردم به همراه SQL
ولی بازم خطا میده.
http://www.8pic.ir/images/45169784303494643274.png
لینکی که توی خطا داده رفتم و SQLEXPRWT_x64_ENU.exe با حجم 1 گلیگ دانلود گردم.
در حین نصب ارور میده:
http://www.8pic.ir/images/35159609576643504594.png
من الان باید چیکار کنم ؟ هر برنامه ای که نیاز به دانلود یا نصب باشه رو بهم بگید ( اگه ممکنه لینک بدید ) که دانلود و نصب کنم.
در ضمن ویندوز 8 دارم و 64 بیت.
( ویژوال استدیو 2010 رو هم روی سیستم نصب دارم ، ارور دادن بخاطر نصب دو ویژوال استدیو 2012 و 2010 نیست ؟؟؟
پیشاپیش ممنونم بخاطر راهنمایی هاتون.
با سلام خدمت همه و تشکر از دوست عزیزمون بابت آموزش بسیار خوبشون
با اجازه چند تا انتقاد و نظر و جواب چند تا از دوستان بدم
1- از همه عنوان تایپیک درست نیست چون وقتی که vs رو نصب می کنی خودش به صورت اتوماتیک sql رو نصب می کنه پس این مسیری که میری هیچ فرقی نداره
2- توی بعضی از نسخه ها مثل این مشکل
و اما جواب سوال این دوست عزیزمون
یا باید ویندوزتون رو عوض کنید یا این برنامه رو نصب کنید
microsoft visual studio 2010 service pack 1 maintenance
یک dvd هستش هم می تونید دانلود کنید هم بخرید
تشکر . چه ویندوزی رو باید نصب کنم دقیقا ؟؟؟
برای دانلود به لینک مورد نظر در خطا رفتم ولی متاسافنه نسخه ی installer بود و باید آنلاین نصب بشه :عصبانی++:
گشتم جای دیگه هم لینک مستقیم و کاملشو پیدا نکردم. :گریه:
میزارم توی خصوصی برات
با سلام خدمت همه عزیزان
من خیلی وقت نیست که با vs به طور حرفه ای کار میکنم
ولی همه چیز رو زود یاد میگرم مخصوصا برنامه نویسی
یه بیوگرافی گوچیک از خودم: من در عرض کمتر از 7 سال چیزی نزدیک به 15 تا زبان برنامه نویسی رو خودم و بدون آموزش و کلاس یاد گرفتم
همه زبان ها هم در حد کاربردی بلدم
بگذریم بریم سراغ مشکل های دوستان
بعضی از دوستان رو دیدم که این مشکل رو داشتن
این مشکل بخاطر اتصال نبودن شما به sql هست در جریان باشید
خوب برای این که به sql متصل بشید باید در قسمت server explorer برید
و قسمت servers رو باز کنید و یا راست کلیک کنید و گذینه add server رو بزنید
بعد Computer name تون رو اینجا تایپ کنید
برای دیدن computer name بروی MyComputer یا Computer راست کلیک کنید و گذینه آخر یعنی peroperties کلید کنید
اگر ویندوز 7 باشه که همون پنجره که باز شد یکم برید پایین نوشته
اگر ویندوز xp بود در سر برگ دومی نوشته
امید وارم با این کار مشکلتون حل بشه
ای بابا این بنده خدا یه آموزش گذاشت همه رفتن تو کار نصب این حالت اکسپرش ما چه گناهی کردیم یه نفر به ما هم جواب بده دیگه قبلا هم پرسیدم .
تو این حالت اکسپرسی چه پایگاه داده نام کاربری و کلمه عبور بخواد؟
ایجاد پایگاه داده SQL بدون نصب SQL Server =>>>> خب این یعنی چی ؟؟؟؟؟ مگه میشه ؟ پس نسخه اکسپرس که نصب میشه چیه ؟ بابا برید دنبال ایده های توووووپ و حرفه ای . این چیه ؟؟؟ برنامه نویسای ایران همه تا یاد میگیرن یه داده رو وارد بانک کنن و ویرایش و حذفش کنن فکر میکنن دیگه آخرت برنامه نویسی هستن و تمومه دیگه !
جواب
دوست عزیز توی این روش کانکشن استرینگ توی سیتینگ های برنامه ذخیره میشه موقع ساخت میتونی یوزر نیم و پسورد به دیتا بیست بدی .
داشتم میدیدم تاپیک رو دیدم عنوان تاپیک داره میگه بی نصب sql خوب دیگه نیازی به ادامه نبود.
خوب هرچند ما کل برنامه sql نصب نمیکنیم اما اینی که خود ویژال نصب می کنه نسخه جوجه express دیگه.
سلام، خیلی خیلی عذر میخوام که این سؤالِ بیربط رو اینجا میپرسم، ولی وقتی سؤالم رو خوندین و حسابی بهش خندیدین میفهمین که چرا اینجا پرسیدمش:
شرمنده ها! ولی به جان خودم دو روزه که هی تمام قسمتها و منوهای این سایتِ برنامهنویس رو میگردم، ولی آخرش پیدا نکردم که از کجا میشه یه پست یا سؤالِ جدید ایجاد کرد :|
میشه لطفا قبل از پاک کردنِ این پرسش راهنماییم کنید؟
ممنون
---------------------------------------------
پیدا کردم بالاخره! برای کسایی که پیدا نمیکنن بگم:
از اون بالا به شاخهی مورد نظرتون (مثلا «برنامه نویسی با محصولات مایکروسافت -> برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework ا -> C# ا» ) برید، و در این صورت، دکمه ی « + ایجاد تاپیک جدید» ظاهر میشه.
سلام این کار رو در سیتینگ برنامه کردم یعنی رشته اتصال ور به شکل زیر تغییر دادم یه نام و کلمه عبور براش تعریف کردم.
Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="C:\C#\PIncer \Pincer V5.0\Pincer V5.0\MdfPincer.mdf";Persist Security Info=True;User ID=1;User Instance=True
ولی وقتی روی تست کانکشن کلیلک می کنم خطای زیر رو دارم.
Login failed for user '1'. The user is not associated with a trusted SQL
Server connection.
سلام
من به روش دوستمون عمل کردم همه چیز خوب پیشرفت ولی یه مشکل وجود داره
اطلاعات رو که ثبت میکنی و توی گرید نشون داده میشه بعد از اینکه برنامه رو می بندی و دوباره اجرا میکنی
اطلاعات نیستشون
حالا باید چیکار کنیم؟
مرسی از آموزش خوبت من تا قسمت 17 17. کد لازم برای دکمه ی درج : پیش رفتم اطلاعات که واردمیکنم تو جدول تو فرم هم میاد ولی تو دیتابیس ذخیره نمیشه یعنی وقتی دوباره از نو پروژه را اجرا میکنم تو جدول نیست ...تورو به خدا یکی کمک کنه کارم خیلی گیره
یه مبع آموزشی هم واسه کار با دیتابیس تو Visual Studio 2010معرفی کنید ممنون میشه
تو کوئری delete ارورو میده.
سلام.داده ها در بانک اطلاعاتی ذخیره نمیشه باید چیکار کرد؟
سلام دوستان عزیز من طبق آموزشهای شما پیش رفتم ولی نمیدونم که چرا در این ضمینه اتصال به دیتابیس در موقع کانکت شدن ارور میده
این هم نمونه کد من هست اگر ایرادی داره راهنماییم کنید من تازه کار هستم و به تازگی شروع کردم کار خودمو.تشکر
private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
{
//ایجاد کانکشن و برقراری ارتباط با بانک اطلاعاتی
OleDbConnection c1 = new OleDbConnection();
c1.ConnectionString = "Provider=sqlOLEDB;Data Source=(local);Initial Catalog=Database1.mdf;Integrated Security=sspi;Persist Security Info=True";
c1.Open();
//پرس جوی بررسی تکراری نبودن شماره اشتراک مشتری
string query = "select * vazife [customer] where [custid]='" + meli.Text + "'";
OleDbCommand dbcom = new OleDbCommand(query, c1);
//خواندن اطلاعات از دیتا بیس
OleDbDataReader reader = dbcom.ExecuteReader();
//در صورتی که کد اشتارک وارد شده تکراری بود
if (reader.Read())
{
MessageBox.Show("شماره اشتراک تکراری است");
}
else
//در غیر این صورت
{
//پرس و جو مربوط به ثبت مشتری جدید
query = "Insert into customer(meli,nam,namkhanevadegi,nampedar,tarikhta valod,mahaltavalod,tahsilat,cheshm,ghad,gorohkhon, mobil,adres,postcod,personelcod,mamozesh,tezam,tta rkhis,mahkhedmat,panel1) Values('" + meli.Text + "','" + nam.Text + "','" + namkhanevadegi.Text + "','" + nampedar.Text + "','" + tarikhtavalod.Text + "','" + mahaltavalod.Text + "','" + tahsilat.Text + "','" + cheshm.Text + "','" + ghad.Text + "','" + gorohkhon.Text + "','" + mobil.Text + "','" + adres.Text + "','" + postcod.Text + "','" + personelcod.Text + "','" + mamozesh.Text + "','" + tezam.Text + "','" + ttarkhis.Text + "','" + mahkhedmat.Text + "','" + panel1 +"',)";
OleDbCommand cmd2 = new OleDbCommand(query, c1);
//ویرایش ، حذف و درج در دیتا بیس
OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter();
da.InsertCommand = cmd2;
cmd2.ExecuteNonQuery();
MessageBox.Show("مشتری با موفقیت ثبت شد ");
}
reader.Close();
c1.Close();
}
سلام . کاربرجدید(m_paezi) سایت هستم .من تمام مراحل اولیه واسه ساخت پایگاه داده مربوط به فرم أموزش رو انجام دادم ولی به قسمت add Queryمیرسم هرکاری میکنم drag&drop نمیشه :گریه: کمککککککککک کنید .خیلی عالی آموزش دادید مرسیییییییی
سلام دوست عزیز ممنون از آموزش خوبتون
من یه سوال دارم درباره پشتیبان گیری و بازیابی این بانک چطوری میتونم انجام بده
من هم همیشه از همین طریق به بانک وصل میشم اما از هر روشی که توی اینترنت بود رفتم که پشتیبان گیری کنم اما همشون ارور میده
میشه راهنمایی کنید
یه سوال شما چون اسکیوال سرور روی سیستمتون نصب نداشتین این دیتاست یک دفعه بعد از ایجاد دیتابیستون ظاهر شد؟
در این پست https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1575936
چون من وقتی دیتابیسم رو اد کردم این پنجره مربوط به دیتاست نیومد.
یعنی اگه اس کیوال سرور نصب باشه نمیشه در ویژال استودیو از Service based Database استفاده کرد؟
ممنون از شما دوس عززیز بابت این آموزش خوب
یه سوال-میگم مگه متن داخل TEXTBOX خودش از نوع STRING نیست؟ پس چرا دوباره تبدیل به sTRING کردیش؟
tableTableAdapter1.InsertQuery(Convert.ToInt32(tex tBox1.Text.ToString()), textBox2.Text.ToString());
یه سوال دیگه : میگم الان من چطور میتونم یه مورد رو تو اطلاعات دیتابیس بسرچم و پیدا کنم؟(میخوام موارد تکراری رو حذف کنم):متفکر: