سلام . به نظر من C++ خیلی بهتره چون خیلیا باهاش آشنایی دارن.
Printable View
سلام . به نظر من C++ خیلی بهتره چون خیلیا باهاش آشنایی دارن.
آخه دوست عزیز C++ درسته بهتره ولی کمتر کسی حرفه ای است ولی دلفی آسون تره
در ضمن برای طراحی ide میتونیم از هر زبانی استفاده کنیم چون کار سختی نیست ولی کامپایلر مشکل اصلیه
در ضمن همون پروژه ی ace رو که گفتم کامپایلرش رو میتونیم ارتقا بدیم یا همونو واسه برنامه بزاریم که تو vb نوشته بودنش
ممنونم
در مورد IDE به ذهنم می رسه که از همون Delphi استفاده کنیم به کمک دوست عزیزمون بهروز عباسی...
اما بهتره خودمون شروع به نوشتن کل کد کنیم، البته از پروژه های دیگه ای هم کمک بگیریم...
کیا موافقن که اول با VB6 شروع کنیم بعد که کارمون راه افتاد کد رو ترجمه کنیم به دلفی؟
کیا موافقن که یه ضرب بریم سراغ دلفی؟
در مورد ++C آشنایی بچه ها زیاده ولی دلفی مناسب تره، نسبت به ++C برای خودمون راحت تره...
اما مسئله ای که هست اینه که می تونید با دلفی کار کنید یا نه؟ می تونیم یه مقدار وقت بزاریم روش مطالعه کنیم...
من دلفی و پاسکال رو کار کردم با توابع دلفی هم تا حدودی آشنایی دارم تو کاردانی درس دلفی 20 گرفته بودم کارش در مورد توابع ویندوز و سخت افزاری رو یکم مطالعه کنیم کار می کنیم . از روشی که مطمئن هستیم به بن بست نمیرسیم شروع کنیم نه مثه مهندس های امروزی که کار رو شروع می کنن بعد یادشون می افته تو مسیرشون مسجد وجود داره ..... اول مطالعه دقیق در مورد همشون و کسب اطلاعات حرفه ای بعد شروع کار این بهتره نه دوستان ؟
Win32_PhysicalMemory class
http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...=VS.85%29.aspx
تو دلفی
بچه ها من یه رفیق دارم ارشد نرم افزار داره بهش گفتم کمکی چیزی به ما بکنه گفت به جای این کار یه شبیه ساز شبکه با ویژوال و کد نویسی آسون درست کنین که هم طرفدار زیاد داره هم درآمد زایی بکنین نظر شما چیه حرفش خوبه یا نه ؟
سلام.
ببینید پروژه های خیلی خوب و یا در آمد زایی می شه انجام داد که موضوعش خارج از بحث این تاپیک باشه...
اما فعلا هدف ما درآمد زایی نیست...
طرفدار کاری که می کنیم هم خودمون هستیم و امثال خودمون...
به نظر من توصیه ی دوستتون می تونه توصیه خوب و مفیدی باشه به غیر از اون قسمتی که گفته "...به جای این کار..." !
یه سوالی تو این تاپیک پرسیدم در مورد گذاشتن امکانات انجام پروژه های Open Source در سایت، که دوست خوبمون MohammadGh2011 گفتن که در این مورد قبلا بحث شده اما یه پیشنهاد خوبی دادن در مورد استفاده از نرم افزار RaidCall...
نظرتون چیه؟...
تو RaidCall گروه ساختم...
اسم گروه: VB Classic 7
ID گروه: 5071035
عزیزان در بچه های گروه اسمبلی سایت هم میتونیم کمک بگیریم چند نفر که آشنا به کد نویسی هستن . اگه موافق بودین دعوت کنیم
دوستان نظرتون در مورد سایت پشتیبانی واسه vb7 classic چیه ؟؟
میتونیم تو رزبلاگ یکی بزنیم در ضمن یه دامنه ی خوب هم هست رایگانه :
cydots.com
مثلا vb7-classic.au.ms
حتی میتونیم خودمون سایت رو طراحی کنیم بعد رو هاست بریزیم و به رزبلاگ وصلش کنیم
با تشکر
دوستان اگه بخواین هم یه چت روم اختصاصی دارم هم انجمن که اونجا بحث رو ادامه بدیم
تصمیم با خودتونه
با تشکر
به نظر بنده وب سایت موقعی باید تاسیس بشه که کار واقعا راه افتاده و 50 درصد کار رو انجام دادیم . در مورد انجمن هم همینجا خوبه فقط یه قسمت باید درخواست کنیم برامون درست کنن و خصوصی باشه اینطوری خوب نیست ؟
انجمن که همین جا خوبه، RaidCall هم که هست،
در مورد کمک گرفتن از بخش Assembly هم موافقم،
یه وقتی قرار بذارید با هم بریم RaidCall... من که هر وقت باشه پایم...
سایت و دامین و این کاراش با من...
من قبلا برای خودم از ModiranHost گرفتم... با توجه به قیمتش و امکاناتش سرویس خیلی خوب و مناسبیه... اما همون طور که دوستون m.4.r.m گفت طراحی سایتو بذاریم یه کم بگذره بعد...
قبلا گفتم که یه مثال می زنم...
خوب برنامه ی Hello World که ۱۶ بیتی باشه در FASM به این شکل هست که احتمالا اکثرتون دیده باشین:
format MZ
entry .code:start
segment .code
start:
mov ax, .data ; put data segment into ax
mov ds, ax ; there, I setup the DS for you
mov dx, msg ; now I give you the offset in DX. DS:DX now completed.
mov ah, 9h
int 21h
mov ah, 4ch
int 21h
segment .data
msg db 'Hello World', '$'
format mz مشخص می کنه که برنامه ی ما فایل exe ی ویندوزی نیست و از نوع MZ Executable در Dos هست و از وقفه ها استفاده می کنه...
entry .code:start مشخص می کنه که نقطه ی ورودی برنامه ی ما برچسب start در سگمنت code هست...
segment .code مشخص می کنه که داریم سگمنت کد رو می نویسیم...
start: برچسب start برنامه هست...
segment .data سگمنت data رو تعریف می کنه که اطلاعاتمون اون جا هست... که آرایه ی msg از نوع byte حاوی رشته ی پیاممون که با $ خاتمه پیدا کرده هست...
int 21h هم وقفه ی ۲۱ در مبنای ۱۶ رو صدا می زنه که وقفه ی DOS هست با یه عالمه سرویس که ثبات ah مشخص می کنه کدوم سرویس رو می خوایم... مثلا سرویس 9 در مبنای ۱۶ سرویس چاپ پیامی هست که آدرس متغیر مربوط به پیام در dx قرار می گیره... و سرویس 4c در مبنای ۱۶ برنامه رو خاتمه می ده...
اما برنامه ی Hello World که Win32 ای باشه در FASM به این شکل هست:
format PE GUI
include 'include\win32a.inc'
invoke MessageBox,0,hellomsg,hellolb,MB_OK
invoke ExitProcess,0
hellomsg db 'Hello World',0
hellolb db 'Test Of FASM',0
data import
library user32,'user32.dll',kernel32,'kernel32.dll'
include 'include\apia\user32.inc'
include 'include\apia\kernel32.inc'
end data
که البته فایل win32a.inc رو include کرده که برنامه خلاصه تر نوشته بشه...
این قسمت توابع API مورد نظر رو از کتاب خانه های مورد نیاز import می کنه:
data import
library user32,'user32.dll',kernel32,'kernel32.dll'
include 'include\apia\user32.inc'
include 'include\apia\kernel32.inc'
end data
این قسمت دو رشته ی پیاممون رو تعریف می کنه و آدرسشون در hellomsg و hellolb نگه داری می شه:
hellomsg db 'Hello World',0
hellolb db 'Test Of FASM',0
این قسمت هم دو تابع API مورد نظر رو فراخوانی می کنه:
invoke MessageBox,0,hellomsg,hellolb,MB_OK
invoke ExitProcess,0
درود به همه
من بلدم.:لبخند:نقل قول:
نوشتنش با Delphi که هم کار با رشته ها ساده هست، هم بهتره IDE رو تو Delphi طراحی کنیم، اما کیا Delphi بلدن؟ ...
بی ادبی نباشه دهنمون سرویس میشه تا این کارو بکنیم!!:کف:نقل قول:
کیا موافقن که اول با VB6 شروع کنیم بعد که کارمون راه افتاد کد رو ترجمه کنیم به دلفی؟
موفق باشید
این طور که به نظر می رسه Delphi بهترین گزینه هست...
زیادم باید مزاحم آقا بهروز بشیم!
FASM نسخه ی جدیدش رو دانلود کردم... و به قدرت نامتناهیش پی بردم!!! کافیه ۲ ۳ تا example اش رو نیگا بندازید...
خوب الان یه کاری واسه گروه دارم که مهم نیست Delphi کار باشیم یا VB کار یا ...
این که باید شروع کنیم به ساخت vbclassic7.inc برای FASM... کاربرد این ماکرو چیه؟ اینه که تمام توابع و چیزای اساسی زبانمون رو باید توش تعریف کنیم. مثلا یه روال برای پیوند ۲ رشته، یه روال برای به توان رساندن دو float یا همون Currency/Decimal خودمون، یه روال برای تبدیل integer به رشته،... برای مقایسه ها و عبارت های شرطی و ... خلاصه چیزای اساسی که لازممون می شه رو به صورت جزء به جزء تعریف می کنیم بعد فایل رو include می کنیم برای کدی که به Assembly تبدیل کردیم و بعد کد Assembly نهایی رو می دیم FASM کامپایل می کنه به exe... این جوری خیلی از شلوغی و درهم و برهمی کار کاسته می شه و قبل از ساخت کامپایلر چیزایی که لازم داریم رو نوشتیم... خوبیش هم اینه که روال هایی که باید توش تعزیف کنیم از هم جدا هستن پس خیلی راحت هر کس می تونه رو یه چیزی کار کنه، یکی رو تبدیل integer به string یکی رو تبدیل string به integer... پس فعلا یه چند تا از فایل های inc. رو نگاه بندازید... حتما هم FASM رو دانلود کنید پشیمون نمی شید!
ضمنا بچه ها قرار بذارید یه وقتی رو تعیین کنید که بریم RaidCall، جناب Mohammad Gh که اومد... جناب بهروز عباسی هم همین طور...
ضمنا باید از چند تا از کاربرای شاخ سایت هم کمک بگیریم، مثلا آقای xman_1365_x مدیر بخش اسمبلی... یا آقایون دیگه...
برای دانلود سورس ها و نمونه ها سایت سایت delphi.about.com
sourceforge.com
رو پیشنهاد میدم
با تشکر
goto 1
end if
خیلی جالبه زمانی که من برنامه نویسی تجاری رو شروع کردم (حدود 12 -13 پیش) باید همه جا ثابت میکردم که برنامه نویسی با وی بی (اون موقع 5 بود ) از همه بهتره
الان هم دارم همین کار رو می کنم
هر برنامه یا کامپوننتی که فکرش رو هم بگنید نوشتم و میدونم با استفاده از یکسری کتابخانه ها (البته اگه کلا پروژه رو بر پایه Open Source بنا کنیم ) حتما به نتیجه خواهد رسید .
آقا منم هستم و اگه کمکی ازم بربیاد حتما انجام میدم
دوستان عزیز به نظر من از اول پروژه رو جوری پایه ریزی کنیم که محیطIDE مخصوص بخودش ، کامپایلر مخصوص خودش ، SDK های مخصوص خودش از همه مهمتر دستورات و توابع خاص خودش و ... داشته باشه ، من قبلا تو کار مشابهی همکاری داشتم و از اونجایی اون دوستان عزیز از زبان php واسه نوشتن برنامه استفاده کردن زحمت دوسال و نیمه همه به باد رفت ، به نظر من یا اصلا بیخیال همچین ایده ای بشیم و به کار وزندگی مون برسیم یا کاملا حساب شده باشه
یه چیز دیگه رو هم توضیح بدم
اصل موفقیت برنامه اینه که Open Source باشه
و بتونه انگیزه واسه دولوپر ها ایجاد کنه
اگر خدا خواست موفق شد یکی مثل من باید برم ساندویچی باز کنم
اما بازم راضیم که این انجام بشه
و هر جور کمکی میکنم
سلام جناب hamed_basic...
IDE رو از پایه با Delphi می نویسیم
کامپایلر رو هم همین طور و هیچ ربطی به VB6 قدیمی نداره کد هامون و از ۰ تا ۱۰۰ رو از اول انجام می دیم
یعنی قرار نیست که VB6 قدیمی رو گسترش بدیم، می خوایم دوباره نویسی کنیم
ضمنا پروژه Open Source هست فعلا
اگه می خواید همکاری داشته باشید، اکانت RaidCall بسازید...
Let's Build a Compiler, by Jack Crenshaw
کسایی که با Pascal ویا Delphi کار می کنن بهتر متوجه می شن...
سلام ؛
اصولا در این نوع تاپیک ها پست نمیدم چون 99.99% این نوع تاپیک ها تو این سایت فقط از سر شور و هیجان جوانی و تازه کاری هست ، نه بیشتر ( انگشت اشارم به سمت این تاپیک نیست )
چند تا نکته :
- چیزی که میخواین بنویسین کامپایلر نیست ، مفسره ...
- اگر واقعا تو فکرتون نوشتن کامپایلر هست بیخیالش بشید و با نوشتن یک مفسر ساده شروع کنید ، کامپایلر بحث فوق العاده پیچیده ای داره و خیلی زود پشیمونتون میکنه .
- الکی جو ندید ما میتونیم و ... ، آدم باید اول توانایی های خودشو رو بسنجه ، نیاز های کاری که میخواد انجام بده رو بسنجه ، ابزارها و امکاناتی که داره رو بررسی کنه و سعی کنه به یک حداقل هایی برسه و بعد شروع کنه به انجام اون کار ، چیزی که من تو این تاپیک ندیدم حرفی ازش زده بشه ؛ همین جوری که که نمیشه اومد وسط گفت ما میتونیم و رفت سراغ کار ، بله ما استعدادهای زیادی برای این کارها داریم ولی اکثرا یا تجربه کار ( مخصوصا از نوع گروهی ) رو ندارن ، یا علمش رو ندارن یا وقتش .
- لطفا با هم تعارف نکنید ، الان کی تو این جمع که اعلام آمادگی کردن با مباحث طراحی کامپایلر آشنایی داره ؟ کی با مباحث مدیریت یک تیم نرم افزاری و مهندسی نرم افزار اون آشنایی داره ؟ کی به زبون برنامه نویسی مورد نظرتون مسلط هست ؟ این 3 موردی که نام بردم اگر پیدا نکردید کارتون رو شروع نکنید که خیلی زودتر از اون چیزی که فکر میکنید به بن بست میخوره ، اینها حداقل های مورد نیاز برای شروع یک کار ساده گروهی هست .
امیدوارم دوستان این حرف ها رو به عنوان انتقاد بپدیرن ، نه قصد توهینی بود ، نه خرد کردن کسی یا زیر سوال بردن ایده ای ...
موفق باشید .
این همه زبان که از یه Assembler ای مثل NASM یا FASM یا ... در قسمت پایانی استفاده می کنن، Interpreter هستن؟نقل قول:
- چیزی که میخواین بنویسین کامپایلر نیست ، مفسره ...
به خاطر همین هم گفتم برای دفعه اول یه سری ماکرو تو FASM تعریف کنیم. می شه Assembly رو هم آسون کرد. مثلا HLA رو نگاه کنید... ما هم می خوایم ماکروی مورد نیاز خودمون رو بنویسیم فعلا...نقل قول:
- اگر واقعا تو فکرتون نوشتن کامپایلر هست بیخیالش بشید و با نوشتن یک مفسر ساده شروع کنید ، کامپایلر بحث فوق العاده پیچیده ای داره و خیلی زود پشیمونتون میکنه .
من که دیدم می خوام خودم تنهایی کار کنم گفتم چرا چند نفر کدزن کمکی نگیرم... این که می شه رو بررسی کردم و مطمئنم... مشکل سواد بچه هاست که منم نگفتم یه ضرب بریم سراغ کار گفتم اول یاد بگیرید بعد... چون یه نفره آدم حوصله اش سر می ره...نقل قول:
الکی جو ندید ما میتونیم و ... ، آدم باید اول توانایی های خودشو رو بسنجه ، نیاز های کاری که میخواد انجام بده رو بسنجه ، ابزارها و امکاناتی که داره رو بررسی کنه و سعی کنه به یک حداقل هایی برسه و بعد شروع کنه به انجام اون کار ، چیزی که من تو این تاپیک ندیدم حرفی ازش زده بشه ؛ همین جوری که که نمیشه اومد وسط گفت ما میتونیم و رفت سراغ کار ، بله ما استعدادهای زیادی برای این کارها داریم ولی اکثرا یا تجربه کار ( مخصوصا از نوع گروهی ) رو ندارن ، یا علمش رو ندارن یا وقتش .
باور کنید اگه این افراد بودن که مشکلی نبود... ما می خوایم آروم آروم بریم جلو یاد بگیریم کارو انجام بدیم... نمی خوایم پروژه ی تجاری انجام بدیم که نگران زمانش باشیم... اصلا هم دنبال متخصص نیستم چون پیدا نکردم! همین که یه سری باشن که بخوان با این مباحث آشنا بشن و تازه بعدا شروع کنیم به کدنویسی کافیه... بهتر از تک نفره کار کردنه...نقل قول:
- لطفا با هم تعارف نکنید ، الان کی تو این جمع که اعلام آمادگی کردن با مباحث طراحی کامپایلر آشنایی داره ؟ کی با مباحث مدیریت یک تیم نرم افزاری و مهندسی نرم افزار اون آشنایی داره ؟
خیلی ممنون دوست عزیز...
نظرات و انتقادات و پیشنهاداتتون رو هم بگید بد نیست...!
سلام . اولین جلسه بین اعضای گروه در تاریخ جمعه 24/6/91 ساعت 22:00 برگزار میشه . کسانی که علاقه مند به همکاری با اعضای گروه و شرکت در جلسات هستند آی دی یاهو زیر رو ادد کنند .
ID : Ho3ein.3ven
آخه بیخیال شدن که نمیشه به قول دوستمون از یه جایی شروع می کنیم یاد میگیریم رفته رفته کد هم مینویسیم جلو میریم چند تا مغز بهتر از یه مغز کار می کنه حتی اگه بیهوده باشه شاید تو همین بیهودگی حرفی زده بشه که با منطق درست باشه . من که تا آخرش هستم حتی اگه قرار باشه بن بستی توش باشه
گزارش:
خوب امشب که من و فقط ۲ نفر دیگه رفتیم Yahoo Messenger:
m.4.r.m
ho3ein.3ven
ظاهرا که پست های ناامید کننده بیش تر طرف دار داره! به نظرم یه تاپیک با عنوان بی خیال همه چیز ... راه بندازیم بیش تر تشکر و فعالیت داشته باشه!!!
امروز تازه فهمیدم که برای اعداد اعشاری (Floating Point) می تونیم از FPU کمک بگیریم... و خیلی احساس آرامش بیش تری می کنم!
در رابطه با vbclassic7.inc این قابلیت اضافه شده که می تونیم اعداد اعشاری رو به string تبدیل کنیم که بتونیم نمایش بدیم. ضمنا یه example نوشتم که با fsqrt رادیکال یه عدد رو به دست می آره و بعد نمایشش می ده. لیستی از instruction های FPU رو این جا ببینید:
en.wikipedia.org/wiki/X86_instruction_listings
دستوراتی هستن که حتی فکرشم نمی کردم وجود داشته باشن!: FCOS - FSIN - F2XM1 - ...
ما می توانیم حتی اگر 50 % راه رفته باشیم می گویم رفتیم اما شما که در خواب غفلت مانده اید چیزی برای گفتن ندارید ما رفتیم هر کی پایس سوار بشه بر ماشین زمان کامپایلر
دیگه حوصلم نمی گیره بیام توی این تاپیک:چشمک:
چند نفر میگن میشه چند نفر میگن نمیشه
اگه شد که شد خوش به حالتان
اگه نشد هم باز خوش به حالتان چون بالا خره یه چیزی یاد گرفتید خود من هیچی از اسمبلی نمی دونستم ولی بخاطر این تاپیک یه چیز هایی ازش فهمیدم و یه تجربه ی دیگر اینکه یادم میمونه که از این راه رفته برای نوشتن یه کامپیلر یا مفسر استفاده نکنم ( ارزش سواد اموزیشیش بالاست)
الان هم میگم خیلی دوست دارم با شما همکاری کنم و لی سوادش ندارم شاید هم در اینده وقتش چون این یه کار فوق حساس توی زندگی دیگران
سلام دوستان.
اگه واقعا کسی قصد همکاری داره باید بیاد RaidCall یا Yahoo Messenger یا ... که با هم صحبت کنیم.
اونایی که می گن نمی شه یا اون قدر سخته که در حد نشدنه، به این دلیل می گن که واقعا باید وقت گذاشت، جست و جو کرد، مطالعه کرد، ... که ظاهرا بعضی ها حوصله ی این کارارو ندارن، یا می گن که نوشتن کامپایلر یه بحث فوق العاده پیچیده هست که این حرف ها جز نا امید کردن تو این شرایط تاثیر دیگه ای نداره، کامپایلر داریم تا کامپایلر...
ببینید من که این کار رو بالاخره خودم هم که شده می خوام انجام بدم ولی گفتم بد نمی شه تو این راه با چند نفر همکاری کرد... اتفاقا خیلی هم خوب می شه حتی اگه اونا هنوز چیزای لازم رو بلد نباشن...
منابعی که چند نفر همزمان دسترسی دارن بیش تر از یه نفره... همچنین حوصله ای که دارن... وقتی که دارن...
هنوز بچه ها نیومدن بپرسن چی بخونیم چی نخونیم چه جوری انجام می شه مشکلات یا موانع چیا هستن ... بعد انتقاد می شه که ما نمی تونیم... آخه چیو بررسی کردن که به این نتیجه رسیدن... لااقل بذارید ببینیم چه مشکلی هست که این پروژه نمی تونه به انجام برسه؟ نگید دانش بچه ها چون از اول هم قرار بود که همزمان یاد هم بگیریم...
واضحه که این جوری هیچ ماشین حساب هم نمی شه نوشت... باور کنید... حتی اون پروژه ی گروهی هم شکست می خوره وقتی هیچ کس پیگیر قضیه نباشه و اعضا دور هم جمع نشن... بعد میان می گن تا حالا تو این انجمن پروژه ی Open Source به ثمر نرسیده.
باز دم اون ۲ تا دوستمون گرم که اومدن یاهو حداقل تونستیم ۳ تایی با هم صحبت کنیم.
الان هم پروژه داره انجام می شه ولی با سرعتی کم تر از اون چیزی که انتظار می رفت...
من توابع سیستمی اسمبلی رو از رفیقم گرفتم کاملا به فارسی آموزش داده شده مسعود برات پیام خصوصی می زارم دانلود کن ببین چقدر بدردبخور هستن اینا کی میگه نمیشه ما میتوانیم من و مسعود و هر کی هم هست بیاد . مسعود بیخیال برا چی خودتو اذیت می کنی چرا بحث می کنی بریم خودمون بنویسیم با اینا چیکار داریم . وقتی نصف پروژه به صورت عکس در این پست قرار گرفت می فهمن که میشه یا نمیشه . وا لسلام
هر کی هم نا امیده امضای بنده رو بخونه همین
سلام m.4.r.m عزیز.
کتاب واقعا جالبی بود بین کتاب های فارسی...
ضمنا یه جاییش نوشته بود:
IAMOverload عزیز, با سلام
ببخشید چند روزی نبودم اینترنتم داره تموم میشه دلیل اینه :خجالت:
خوب آخرین پستتو خوندم جالب بود یعنی اینکه :
hex ( step1) & "," & hex (step2) & "," & "," hex (step3(
یعنی اینجوری ترجمه میکنه
در ضمن پیشنهاد میکنم اسمشو vb7 نزاریم چون تو نت دیدمش (vb7(
میتونیم بزاریم IR-Basic یا حتی یه زبان جدید حتی اینکه زبان برنامه نویسی فارسی باشه :
message "متن پیام"
پیغام.نمایش "ساخته شده توسط BRBBTKMM"و هشدار
البته نمیدونم میشه یا نه
سلام دوست عزیز...
البته VB7 همون اولین نسخه ی VB.net هست... ما اسم اصلی محصولمون VB Classic هست... ولی خوب باشه بعدا باهم صحبت می کنیم در این مورد...
ضمنا ایده ی زبان برنامه نویسی فارسی واقعا ایده ی جالبی هست اما فعلا باید بی خیالش شد چون یه زمانی پروژه ام همین بوده و خیلی هم روش فکر کردم که ادامه بدم یا نه...
منم فعلا به علت اینترنتم نمی تونم بیام Yahoo! Messenger یا RaidCall... پس شما اگه می تونی بالاخره با m.4.r.m ویا ho3ein.3ven در تماس باش ...
سلام.
گزارش کار:
فعلا نوع داده ی Single و Double و Ansi String رو می تونیم به هم تبدیل کنیم و مقدار گرد شدن اعداد float رو برای نمایش مشخص کنیم و توابع sin، cos و sqr برای نوع float یعنی single یا double نوشته شدن. که کسایی که می خوان می تونم براشون بذارم. الان باید بریم سراغ تخصیص حافظه ی Dynamic برای نوع String. همچنین یه تحقیقی باید در مورد نوع Currency و Decimal بزنم. FPU از نوع 80 بیتی Extended Precision هم پشتیبانی می کنه که هنوز نمی دونم دقیقا چه جوریه و فعلا کاری باهاش ندارم. در مورد پیاده سازی آرایه ها هم اول فکر می کردم که آرایه هر چند بعدی که بود به جاش یه آرایه ی یه بعدی به اندازه ی مجموع اعضای اون چند بعدی در نظر بگیریم و مکان هر عنصر رو با یه فرمولی بر حسب اندازه ی ابعاد محاسبه کنیم. بعد دیدم یه مشکلی پیش می آد این که اگه اندازه ی ابعاد آرایه یه عبارتی باشه که در زمان اجرا تعیین می شه کامپایلر نمی تونه محاسبه کنه که مثل عنصر (1,1,1) کجا هست چون مشخصات ابعاد رو نداره. بعد این راه به ذهنم رسید که برای رفع مشکل آدرس دهی به عنصری خاص، از اشاره گر ها استفاده کنیم. یعنی مثلا یه آرایه ای از اشاره گر ها داشته باشیم که هر عنصر به یه آرایه ی دیگه اشاره می کنه. این طوری مثلا می شه آرایه ی دوبعدی رو پیاده سازی کرد. فعلا نمی دونم VB6 چه طوری UBound و LBound رو به دست می آره...
سلام دوست عزیز.
خیلی ممنون که انتقاد هاتون رو می کنید. این باعث می شه که حواسم جمع تر بشه. امیدوارم شما هم مثل من انتقاد پذیر باشید. ولی بد نیست به چند تا چیز توجه کنید:
نه دوست عزیز برام یه پروژه پیش اومده!نقل قول:
نسخه Native با نسخه net. چه فرقی می کند؟
ساختار زبان که همان است.
مشکل شما نسخه 6 یا نسخه Net. نیست.
برای شما سوءتفاهمی پیش آمده است.
جمله ی اولتون رو توی گوگل جست و جو کنید فرقش رو متوجه می شید...
در مورد جمله ی دومتون، گل گفتین! ساختار تمام زبان های Basic، همون Basic هست. اما اصلا عین هم نیستن. اسماشون یکیه! شاید فرق VB با VB.net برای شما فقط ۴ حرف باشه... ولی این طور نیست.
نمی دونم مجبور به تفاهم با چه کسی هستم که برام سوء تفاهم پیش اومده!
چون خودم از ملالغتی بازی و جدا کردن قسمت هایی از حرف و ... خوشم نمی آد، همون کاری که شما در جمله های بعدی من کردید، از این جمله ایراد نمی گیرم. فرض می کنم منظورتون همون VB6 بوده از واژه ی کلی Basic.نقل قول:
آینده زبان بیسیک VB.Net است.
پس به عنوان تاپیک نگاه کنید.نقل قول:
محدوده فکر خود را از VB6 فراتر ببرید.
با قسمتی از حرفتون موافقم. البته من این انجمن رو بازار نرم افزاری در نظر نگرفتم. گفتم شاید چند نفر جوون بیان با هم با خیالاتمون حال کنیم، گرچه خیالاتی که سورس کدش موجود باشه دیگه خیالات نیست! همون طور که گفتم من فعلا از دید تجاری به این پروژه نگاه نمی کنم.نقل قول:
بازار نرم افزاری ایران که هیچ حتی در هر جای دنیا طرح چنین مسئله ای خطاست*.
احتمالا به نفر-سال حساب کردید که در یک سال با ۲۶۰۰ نفر می شه این پروژه رو انجام داد. داداش منو از پروژه ی خودم نترسون! این نفر-سال ها رو در مورد زبان های دیگه هم خوندم. اصلا شما متوجه شدید چی در حال ساخته که تخمین زدید؟! نکنه شما هنوز فکر می کنید ما قراره با ۲۶۰۰ نفر-سال کار، همون پروژه ی مایکروسافت رو دقیقا انجام بدیم؟ خواهشا توجه کنید که ما یه چیز ساده می سازیم. بعد در مرحله ی بعد گسترشش می دیم. و آروم آروم بهش شاخ و برگ می دیم...نقل قول:
مدت زمان تکمیل این پروژه برای 100 نفر نیروی کار زبده 26 سال است.
در دید وسیع هیچ شرکتی توان رقابت با مایکروسافت را ندارد.
مایکروسافت از هر شاخه ای وارد شود در آن شاخه پیروز است.
تو این فروم که هیچ شرکتی مشاهده نکردم! دوست عزیز چرا شما فکر می کنید ما توهم رقابت با مایکروسافت و زمین زدنش و ... رو داریم؟
خود مایکروسافت با جمله ی آخرتون موافق نیست!
ای کاش این جمله ی بالا رو از بعد از ویرگول تا علامت تعجبش رو هم می ذاشتید، تا از حرفام برداشت اشتباه نشه...نقل قول:
ببینید نوشتن زبان برنامه نویسی کاری نداره،
دوست عزیز من که کار رو شروع کردم و خیلی از مسائل خودشون رو نشون دادن! هنوز به "غیرممکن" نرسیدم! ولی با خیلی از مسائل دیگه مواجه شدم و جواب هاش رو هم گرفتم.نقل قول:
زمانی که شما کار را شروع کنید ، بعضی از مسائل خودشان را نشان می دهند.
اون دوستمون هدفش این بود که یه مثال بیاره تا یه تصور اشتباه و وحشتناک رو از ذهن بچه ها بیرون بیاره، شاید مثال خوبی گیر نیاورده. ولی خیلی از پروژه های دیگه هم به عنوان نمونه، هستن که شما حتی فکرش رو هم نمی کردی به اون صورت انجام بشه. نمونه دارم...نقل قول:
اگر شما یک زبان فوق شی گرایی جدید ایجاد کنید بله حق با شماست.
حتماً نخستین عکس های سیستم عاملی که توسط این شخص نوشته شد را ببینید.
مقایسه کردن یک پروژه دانشجویی با توضیع های Fedora , ubuntu , knopix و .. که خیلی مضحک به نظر می رسد.
در مورد لینوکس بیشتر تحقیق کنید.
در مورد پروژه گنو بیشتر تحقیق کنید.
در مورد یونیکس بیشتر تحقیق کنید.
اگه منظورتون از تکنولوژی جدید net. هست برا من که قدیمی شده... نیازی نیست کسی رو متقاعد کنم که با این محصول کار کنه. چون برای کسانی نوشته می شه که با VB6 کار می کردن. یه زبان با سینتکس جدید و عجیب و غریب نیست.نقل قول:
اشخاصی که نمی توانند با تکنولوژی جدید کنار بیان چه طور می توانند دیگران رو متقاعد کنند با تکنولوژی من درآوردی خودشان کار کنند!
هر تکنولوژی جدیدی که بخواد بیاد ما خودمونو باهاش تطبیق می دیم. وگرنه باید برنامه نویسی رو گذاشت کنار! اصلا ما این پروژه رو راه انداختیم که خودمون رو با تکنولوژی های جدید مطابق کنیم نه این که دوباره عینا همون VB6 رو بسازیم!نقل قول:
بله حق با شماست ولی با این تفاوت که اتفاقی که در آینده ذهن شماست هم اکنون به واقعیت پیوسته است.
لطفاً در مورد تکنولوژی WPF تحقیق کنید.
این که نظراتتون رو بگید برام جالبه، اما بعضی نظرات بوی توطئه و ناامیدی می ده!نقل قول:
البته از حرف های بنده خرده نگیرید.بالاخره نظر بنده بود.
برنامه نویسای واقعی، با روحیه ی مناسب حرفه شون، کارشون رو با علاقه انجام می دن و ناامید نمی شن. اگه چیز کاربردی ای می سازن که به ملت هدیه کنن، کارشون رو می کنن و حتی نگران اسم محصول یا این که فلان شرکت چه قدر پول داره و ... هم نیستن! مثل لینوس تروالدز که لینوکس رو ساخت و از اسم اشتباه GNU Linux خوشش نمی اومد ولی کارشو کرد چون کارشو دوست داشت...
سلام...
پیشنهاد جالبیه! :متفکر: اما واسه این که فعلا خودمونو گم نکنیم، اول با سینتکس VB6 می نویسیم، که اصل کار انجام بشه بعد در مرحله گسترش به این پیشنهاد هم فکر می کنیم...نقل قول:
خیلی برای بنده جالب میشه شما در مورد تفاوت سینتکس های PicBasicPro و VB6 و VB.net و Basic4Android صحبت کنید.
البته تطابق با هر تکنولوژی ای که مربوط باشه...نقل قول:
چه طور WPF را به مجموعه VB6 که قرار بر گسترش آن دارید را اظافه می کنید.
ببینید برای ما مهم نیست که مایکروسافت WPF داده یا همون Silverlight یا هزارتا چیز دیگه... برای ما این مهمه که نهایتا Assembly کار چی هست؟ مایکروسافت گفته کد مقصدمون باید چه Format ای داشته باشه؟ مثلا الان ما کد مقصد رو مطابق با Win32/64 API در نظر گرفتیم. همچنین بعدا قراره طوری توسعه بدیم زبان رو که کد مقصد برای Platform های مختلف تولید بشه. برای Linux همون طور که Linux می خواد، برای MacOS همون طور که MacOS می خواد، و برای Windows همون طور که مایکروسافت در آینده می خواد. اصلا اگه من بگم می خوایم Cross-Platform بسازیمش کی به چه طریقی می خواد انتقاد کنه که نمی شه کرد؟ آیا Linux هم برنامه نویسا رو مجبور به استفاده از استاندارد های Windows کرده، یا Windows مجبور به استفاده از استانداردهای یه محیط دیگه ... ؟ اصلا یه زبان مستقل از Platform رو شما چه طور می خواید با نقشه های مایکروسافت مورد انتقاد قرار بدید؟ مهم اینه که تا سیستم عامل هست یه ساختاری هست که یه کامپایلر کد هاش رو با اون ساختار تولید کنه... دیگه نمی فهمم این مدل انتقاد هایی که دوستان در این مورد کردن چی بود؟!
کلش رو جدی گرفتید :چشمک:نقل قول:
توطئه؟
البته خود VB6 رو گسترش نمی دیم، چون خودش غیر قابل گسترشه باید یه چیز به روز و از پایه ساخت ولی با برخی ویژگی های مشابه... من هم برای شما، خودمون، برنامه نویسای ایرانی آرزوی موفقیت می کنم...نقل قول:
برای گسترش VB6 توسط شما آرزوی موفقیت می کنم.
با سلام ! دو تا سوال داشتم !!
کار شروع شده !؟ کیا شرکت میکنن !؟؟
بعد به طور تقریبی چقد طول داره تا کل کارتون تموم شه ؟
موفق باشید !!
سلام دوست عزیز.
کار شروع شده.
الان دو نفر دارن مشارکت می کنن:
m.4.r.m
ho3ein.3ven
یه نفر دیگه هم با این Yahoo Id احتمالا مشارکت بکنه: brpalove
زمان تموم شدن کار هم معلوم نیست. ولی این معلومه که هنوز سرعتمون با این تعدادمون کمه!
اگه می خواید به هر نحوی تو کار مشارکت داشته باشید، پیام خصوصی بدید...
شما هم موفق باشید!