متوجه منظورتان نشدم - ولی همزمان با پنجره close ویندوز می باشد (لازم به ذکر است که حتی با برنامه installshield که setup ساختم این برنامه بر روی ویندوز xp درست کار می کند ولی در 98 همان مشکل ذکر شده را دارد) (در سیستم های مختلف تست گرفتم)
Printable View
متوجه منظورتان نشدم - ولی همزمان با پنجره close ویندوز می باشد (لازم به ذکر است که حتی با برنامه installshield که setup ساختم این برنامه بر روی ویندوز xp درست کار می کند ولی در 98 همان مشکل ذکر شده را دارد) (در سیستم های مختلف تست گرفتم)
آیا در installShield در قسمت Specify Application Data و در بخش Object/Merg Modules گزینه Microsoft Visual C++ Runtime Library را هم تیک زده اید؟
سلام
چه فایلهائی جهت اجرای یک exe ساخته شده با vfp8 نیاز میباشد
http://fox.wikis.com/wc.dll?Wiki~VFP8RuntimeFiles
این سوال ها قبلا هم جواب داده شده لطفا اول جستجو کنید
GDIPLUS.DLL & MSVCR70.DLL & MSVCR71.DLLVFP8R.DLl&VFP8RENU.DLL
سلام
vbame.dll هم برای کارهای زبان عربی!
البته فایلها را قبلا گفته ام.
با سلام
در رابطه با اجرای exe برنامه های فاکس پرو چکار کنم تا پنجره مربوط به
فاکس پرو نمایش داده نشه ؟ با تشکر
البته قبلا دوستان توضیح کامل دادند ولی :
1- فایل config.fpw اگر در پوشه برنامه نیست ایجاد کن و داخل فایل تایپ کن screen=off
2- do form urformname.scx و در خط بعدی read event فراموش نشود
3- در فرم ابتدائی حتما در property فرم در گزینه show window حتما گزینه 2 یعنی as top level انتخاب کنید .
با سلام
برای exe کردن برنامه نیازی هست تا فایل scx در کنار برنامه exe باشه ؟ یا خیر خود برنامه
این فایل را دل برنامه exe ذخیره می کند ؟
سوال دوم : موقع exe کردن پیغام not a table داده می شود ؟ مشکل از چیست ؟
خیر فایل scx فرمها هستند که در داخل فایل اجرایی include می شوند
با سلام
دوستان من با Vf9 کار می کنم. برای exe کردن modify project prgname.prg رو انجام
میدم. بعد فرم مربوطه رو Add می کنم. و همچنین موارد دیگه ایی که لازم باشه . جمله Read events رو هم بعد از جمله do form nameform قرار میدم . فایلهای dll. مربوطه رو هم در مسیر قرار میدم. اولا برنامه سریع بسته میشه . دوم اینکه یکبار برنامه در ویزوال فاکس 7 اجرا شد ولی پنجره فاکس پرو بسته نشد و برای حذف برنامه حتی کلید Close هم جواب نمی داد . اساتید راهنمایی بفرمائید ممنون میشم. :گریه: