نقل قول: مشکل: درگاه بانک ملت با nusoap و دریافت خطا (حل شد)
با سلام
من به خطا 24 بر می خورم یعنی (( 'اطلاعات كاربري پذيرنده نامعتبر است' )) دلیل این خطا چی می تونه باشه؟
گاهی اوقات هم خطای 21 میده(('پذيرنده نامعتبر است')).
پسورد و نام کاربری و شماه ترمینال همگی چک کردم درسته.
ip و موارد دیگه درست هست.
تو urlcallback این آدرس رو زدم درسته؟
http://www.example.com/bankphp/callback.php
دوست عزیز، توی Callback باید آدرس صفحه ای از سایت خودتون رو بدین که بانک باید نتیجه تراکنش رو براش پس بفرسته. example.com یک دامنه نمونه هست (Example = مثال) که توی کدها از این اسم استفاده میشه و باید بجاش دامنه خودتون رو بگذارین.
خیلی ممنون. اما من عمدا example گذاشتم تو فروم، ولی تو کد خودم درست نوشتم.(سایت مورد نظر خودم) حالا میشه دوباره مطلب بالا رو بخونید و ببینید مشکل کجاست. ممنون
خوب خطا که خیلی واضحه. اطلاعات پذیرنده معتبر نیست (یا پذیرنده معتبر نیست). ببینید IP سایتتون توی بانک چی ثبت شده. بعضی بانکها هم (مثل پارسیان) اگه سایتتون روی سرورهای خارجی باشه، باید به سرور جداگانه ای وصل بشین. البته ملت اگه این خطا رو بده معمولاً نام کاربری و رمز عبور رو اشتباه وارد کردین. از پشتیبانی دوباره اطلاعات رو بگیرین. گاهی اوقات اشتباه میفرستن (چند مورد تا حالا پیش اومده).
خیلی ممنون از پاسخ شما.
پس شاید اطلاعات اشتباه دادن چون من تمام موارد(پسورد، نام کاربری، شماره ترمینال و ip ) رو چک کردم. بعد سوال رو مطرح کردم که سوال اضافی تو فروم نگذارم. ممنون از توجه
سلام
صفحه پرداخت حتما به session نیاز داره؟
نقل قول: مشکل: درگاه بانک ملت با nusoap و دریافت خطا
سلام دوستان!
کسی نمونه کد اتصال به درگاه رو داره که ازش جواب گرفته باشه؟
یه کد ساده میخوام بدون تم، خودم تم واسش درست می کنم. فقط اینکه کد کار کنه واسم مهمه!
ممنون میشم اگر کسی داره واسم میل کنه!
abtahi16@gmail.com
سلام. وقت بخیر.
من توی callback پرداخت مشکل دارم. اطلاعات callback به درستی دریافت میشه و هیچ مشکلی نداره. اما وقتی متد bpVerifyRequest رو اجرا میکنم، نتیجهاش یه پیغام خطاست که خب درست درکش نمیکنم. به نظرتون مشکل کجاست؟
کد:
$params = array(
'terminalId' => 'x',
'userName' => 'y',
'userPassword' => 'z',
'orderId' => Input::get('SaleOrderId'),
'saleOrderId' => Input::get('SaleOrderId'),
'saleReferenceId' => Input::get('SaleReferenceId')
);
$result = $client->call('bpVerifyRequest', $params, $namespace);
return $result;
نتیجه:
{
"faultcode": "soap:Client",
"faultstring": "Error reading XMLStreamReader."
}
برای استفاده از nusoap تمامی فایلهای داخل پوشه lib لازمه؟ چون من فقط محتوای nusoap.php رو توی یه فایلی کپی کردم و از اون استفاده میکنم.
سلام دوستان عزیز جدیدترین کلاس ها و کدهای اتصال به درگاه بانک ملت (با سیستم شاپرک) در تاپیک زیر دنبال کنید
https://barnamenevis.org/showthread.p...85%D9%84%D8%AA
سلام دوستان و مهندسین گرامی
من درگاه پرداخت رو برای سایتم راه انداختم اما ارور زیر رو میده کسی میتونه راهنمایی کنه
ممنون
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/u711462261/public_html/pey/admin/php/sys.php on line 22
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/u711462261/public_html/pey/admin/php/banks/epay.php on line 36
SendURL('','POST',{RefId:'3CFD5DA1BC63E187'});
سلام دوستان من اسکریپتو دانلود کردم و نصب کردم اما این پیغام رو میده نمیدونم چکارش کنم لطفا راهنمایی کنید
این پیغامو می ده :
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/u711462261/public_html/pey/admin/php/sys.php on line 22
Deprecated: Function split() is deprecated in /home/u711462261/public_html/pey/admin/php/banks/epay.php on line 36
SendURL('','POST',{RefId:'8CD879D0146F1C65'});
که البته یکی از دوستان گفت بجای تابع split از تابع explode استفاده کن یا غیر فعال کن split رو که بلد نیستم
از مهندسین عزیز و برنامه نویسان گرامی خواهشمندم کمک کنید مرسی
نقل قول: کلاس PHP درگاه پرداخت بانک ملت
نقل قول:
نوشته شده توسط
moh3n_lucky
دوستان سلام؛
با استفاده از راهنمایی های عزیزان و استادان گرامی، موفق به نوشتن یک کلاس برای درگاه پرداخت بانک ملت شدم که خودتون میتونید بسته به کار خودتون شخصی سازی کنید.
سعی کردم در متن کدها، راهنمایی و کامنت های لازم را هم بگذارم. (SELF COMMENTED)
به امید اینکه مثمر ثمر واقع شود.
لینک دانلود :
http://s2.picofile.com/file/78423777...ample.rar.html
اگر مشکلی داشتید، در خدمت هستم.
سلام وقت تون بخیر
من از کد شما استفاده کردم و به درگاه وصل میشم پرداخت انجام میدم . بعد در صفحه callback با پیام خطای زیر رویرو میشم
Constructor error
soap:Client: Unmarshalling Error: For input string: ""
البته با یک کد دیگه هم همین پیغامم خطا رو میگیرم
ب نظرتون دلیلش چیه؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام منم همین مشکل و دارم .میشه بگین چجوری مشکل تون حل شد متشکرم