ارسال ایمیل از لوکال هاست
سلام
من نوشته های شما را خواندم.
من قبلا با تغییرات در smtp virtual در IIS این کار را کرده بودم و دنبال کدی مس گشتم که ایمیل را از برنامه خودم بفرستم ولی با indysmtpserver نیز مشکل دارم.
ایمیل به سرور وارد میشود ولی از آنجا خارج نمیشود و به آدرس مقصد ارسال نمیشود.
پروتوکل smtp را هم خواندم و commandhandlers ها را هم ساختم ولی نشد.
اگر لطف کنید راه ارسال ایمیل از لوکال هاست بدون IIS و از برنامه را بگوئید ممنون میشوم.
با تشکر نجفی
نقل قول:
نوشته شده توسط ghabil
سلام
ببین فرستادن میل خیلی کار ساده ای هست ، تو فقط با نوشتن آدرس میزبان مشکل داری احتمالا ، حالا من اینجا یک چیزایی دیدم که تا حالا نشنیده بودم مثل این که بدون SMTP Server هم میشه میل فرستاد البته می شه به شرطی که از IMAP استفاده کنی :چشمک:
به هر حال یک بار دیگه هم گفتم روتینترین و استاندارد ترین کار اینه که از SMTP سرور ISP خودت استفاده کنی دلیلش هم اینه برای جلوگیری از فرستادن SPAM الان سالهاست که SMTP سروها فقط به Connection های Local خودشون Relay میکنند ، البته اینجا دوستان نوشتن که گوگل و یاهو در صورت داشتن UserName/Path به Connection های خارجی هم Relay میکنند که با اینکه به نظر من بعیده ولی خب اگر انجام دادن پس حتما تصمیمشون عوض شده !
نحوه انجام کار هم خیلی سادست بخصوص اگه ار FastNet استفاده کنی که دیگه هیچی نداره، حالا تو حداقل یکبار با SMTP سرور ISP خودت تست بکن ... اگه نشد بعد ببینیم دیگه مشکل میتونه از کجا باشه .
سلام
من نوشته های شما را خواندم.
من قبلا با تغییرات در smtp virtual در IIS این کار را کرده بودم و دنبال کدی مس گشتم که ایمیل را از برنامه خودم بفرستم ولی با indysmtpserver نیز مشکل دارم.
ایمیل به سرور وارد میشود ولی از آنجا خارج نمیشود و به آدرس مقصد ارسال نمیشود.
پروتوکل smtp را هم خواندم و commandhandlers ها را هم ساختم ولی نشد.
اگر لطف کنید راه ارسال ایمیل از لوکال هاست بدون IIS و از برنامه را بگوئید ممنون میشوم.
با تشکر نجفی