بهترین محیط با توجه به نیاز برنامه نویس مشخص می شود.اول باید نیاز مشخص شود و سپس محیط برنامه نویسی انتخاب شود.
محیطی قدرت طراحی بالا دارد.محیط دیگر توانایی انجام کارهای سیستمی را به راحتی دارد.محیط دیگر . . .
موفق باشید
Printable View
بهترین محیط با توجه به نیاز برنامه نویس مشخص می شود.اول باید نیاز مشخص شود و سپس محیط برنامه نویسی انتخاب شود.
محیطی قدرت طراحی بالا دارد.محیط دیگر توانایی انجام کارهای سیستمی را به راحتی دارد.محیط دیگر . . .
موفق باشید
من دقیقا با علی خان موافق هستم و به نظرم بهترین زبان واسه هر نفر یه زبانه و اونم بسته به علاقه طرفه که مثلا به تحت وب علاقه داره یا ویندوز و ... که بسته به علاقش و راحتی کد نویسی اونو انتخاب می کنه . ولی به نظر من بهترین برنامه واسه وب : ASP.NET واسه ویندوز : C# واسه ویروس نویسی : Assembly
سلام
به نظر من هر زبانی یک سری معایب و یک سری مزایایی داره کسی نمیتونه بگه که فلان زبان کاملترینه.
تو ایران زبانهایی که توسط مایکرو سافت به وجود اومده طرفدار های زیادی داره و همچنین بازار کار اون هم بسیاز بیشتر از سایر زبانهاست. ولی این نشون دهنده ی کامل بودن این زبان ها نیست.
شرکت مایکرو سافت اومده هر زبانی رو برای کاربرد های خاصی به وجود اورده که بنا به احتیاج کاربر از اونها استفاده کنه که این خودش یک امتیاز برای این شرکته . جالبی کار اینه که به کاربرانش این امکان رو داده که برای ساخت یک نرم افزار از ترکیب این زبانها استفاده کنند. مثلا من میخوام یک برنامه بنویسم تحت شبکه که در اون از بانک اطلاعاتی هم استفاده شده و این برنامه یک سری کارهایی در زمینه ی پردازش تصویر انجام میده . خب من اگه بخوام همه ی این کار ها رو با یک زبان انجام بدم ممکنه که به مشکل بر نخورم ولی حاصل کار مطلوب نمیشه. برای همین میام قسمت شبکه رو با سی شارپ ، قسمت بانک اطلاعاتی رو با ویبی و قسمت پردازش تصویر رو با سی انجام میدم و نتیجه ی مطلوب رو میگیرم.
ممکنه کسی بگه که مثلا دلفی بهتر از ویبیه ولی اگه همون مثال رو با دلفی بخواد انجام بده صد در صد حاصل کار به خوبی کار با مجموعه ی دات نت نمیشه.
به خاطر همینه که من کار با دات نت رو پیشنهاد میکنم . به نظر من شما به یادگیری یک ما نباید به یادگیری یک زبان بسنده کنیم .اگه خواستی که با مجموعه ی دات نت کار کنی اول ویبی بعد سی شارپ و بعد از اون هم سی رو یاد بگیر. البته کار خیلی سختی هم نیست وقتی شما مفاهیم پایه ای از دات نت رو یاد گرفتی یادگیری سینتکس کار مشکلی نیست.
کاملا" موافقمنقل قول:
سوال مطرح شده اشتباه (= ناقص) است و نتیجه ای جز بحثهای حاشیه ای و بیهوده ندارد...
بهتر بود سوال در زمینه ای خاص مطرح میشد تا هم بحث علمی میشد و هم اینکه به سلایق مختلف محدود نمیشد ( البته نسبت به کسانی که اظهار نظر کردن , جسارت نمیکنم ).
مثلا" میتونست مطرح بشه که بهترین زبان برنامه نویسی برای شبکه ؟ و امثال اینها.
اصل تایپیک ماله سه سال پیشه و اخرین پست زده شده مال یک سال پیش(به غیر از دو پست قبلی) و همه کاملن توجیه شده ایم ،حالا چرا Hossenbor این تایپیک را از زیر گرد و غبار رمانه بالا اوردند خدا داند.
پ.ن:به قول یکی از دوستان همین تایپک پوستم کهیر زد از بس این طور بحث ها را دیدم.
جالبه
من میبینم که بعد از تقریبا یک سال... ملت اومدن سراغ این تاپیک...
باشه منم نظر میدم..
زبان برنامه نویسی خوب:
1- برنامه نویس عاشقش بشه
2- بشه باهاش خوب پول در آورد
3- به روز باشه 2010 و بالاتر
4- فایل اجرایی سریعی رو کامپایل کنه
5- لوازم یدکیش توی وب زیاد گیر بیاد
6- معروف باشه
7- بشه کارهای بزرگی با اون انجام داد ...
من دلفی رو برای خودم ترجیح دادم چون این موارد رو برای من داشت... (فعلا)
بهترین زبان .Net سی شارپ هست چون به قدرت سی پلاس پلاس کار میکنه و به سادگی vb هست اما قدرتمند ترین اسمبلی است
سلام
بعد از چند سال به پیشنهاد یکی از کاربران محترم می خوام سوالم تو این تاپیک قدیمی مطرح کنم.
امیدوارم جواب قانع کننده ای بیرم.
برای تهیه یک نرم افزار پرسنلی از چه زبان برنامه نویسی استفاده کنم؟
اکسس امتحان کردم ولی بعلت اینکه قابلیت تبدیل به یک فایل اجرایی نداره و جداول و دیتا کار مشخص هست کنار گذاشتم.
بستگی به خودتون داره.
میتونید از BF استفاده کنید.
میتونید هم از javascript استفاده کنید.
هیچ کس بهتر از خودتون نمیتونه تصمیم بگیره.
این سوال ۶ سال نیست که بی جواب مونده. ۶۰ ساله.هیچ کس هم نمیتونه برای کس دیگه جواب بده
:قهقهه:نقل قول:
ممکنه کسی بگه که مثلا دلفی بهتر از ویبیه ولی اگه همون مثال رو با دلفی بخواد انجام بده صد در صد حاصل کار به خوبی کار با مجموعه ی دات نت نمیشه.
در برنامه نویسی زبان درجه ی دوم اهمیت رو داره.
اگر الگوریتم و اصول برنامه نویسی مثل شی گرایی رو بدونید اصلا فرقی نمی کنه با چی شروع کنید.
بعد از مدتی می بینید که هر زبانی برای خودش قدرتهایی داره و در زمینه هایی بهینه شده.
من اگر یک برنامه نویس با زبان x ببینم و از کارش خوشم نیاد دلیل نمی شه که زبان x بد باشه.
برای شروع یک برنامه باید نیاز سنجی کنی.
برای برنامه ای مثل Personnel می تونی یکی از زبان های Delphi - C# - VB رو انتخاب کنی.
اگر برنامه باید در سطح بزرگ اجرا بشه بانک بهتره SQL - MySQL - SQLite یا PostGre باشه.
اگر در سطوح کوچک کار می کنید Access گزینه ی خوبی هست.
اگر وب بیس هست اوضاع فرق می کنه..
همه چیز به همه چیز تنیده شده و بستگی داره.
اگر راهنمایی دقیق می خوای (مشاوره) کارت با دو خط نوشتن راه نمی افته و نظرات احساسی دریافت خواهی کرد.