چطور می تونم عکسی که با فلش ساختم رو داخل یک image بذارم؟
سلام.چطور می تونم عکسی که با فلش ساختم رو داخل یک image بذارم؟اصلا میشه روش دیگه ای داره؟من هر عکسی رو که با فلش ساختم رو وقتی داخل یک image مسیر می دم نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
اجرای فایل فلش swf در هنگام لود شدن یک فرم
سلام
برای اجرای فایل فلش swf در هنگام لود شدن یک فرم باید چی کار کرد
من از این کد استفاده کردم اما فایل فلش اجرا نشد
string FlashFilePath=c:\\flash\\movei.swf
this.axShockwaveFlash1.EmbedMovie = true;
this.axShockwaveFlash1.Movie = FlashFilePath;
1 ضمیمه
مثالی برای فرستادن پیام از سی شارپ به فلش و برعکس...
با سلام...
***برای فرستادن پارامتر رشته ای از یک فایل فلش به یک برنامه (مثلا C#) :
(مثال)
- برنامه ای که فایل فلش خود را درست می کنید ، یک Button قرار دهید که در رویداد OnPress و یا OnRelease اون می تونید با استفاده از متد :
FSCommand(string command, string parameter
)
که دو تا پارامتر رشته ای می گیره ( string Command,string Parameter) مقدار مورد نظرتون رو به برنامه میزبان (در اینجا C#) بفرستید
-سپس در برنامه میزبان ، در رویداد FSCommand مربوط به شیئ ShockwaveFlash (که پس از کلیک روی Button ای که برای رویداد OnPress اش در ActionScript چیزی نوشتین اجرا می شه) ، با استفاده از پارامتر e می تونید به مقادیر ارسالی از فلش، دسترسی پیدا کنید...
- همچنین با استفاده از متد :
GetVariable(string variableName)
که یک مقدار رشته ای بر می گردونه، می تونید بطور مستقیم یه مقدار یک متغیر با دانستم نامش در فایل فلش، دسترسی داشته باشین...(برای مثال می تونین به textBox.text هم به همین روش دسترسی داشته باشین)
***برای ارسال پارامتر رشته ای از برنامه میزبان (در اینجا C#) به یک فایل فلش :
-با استفاده از متد
SetVariable(string variableName, string variableValue)
می تونین اینکار رو انجام بدین...
موفق باشین...
----
برنامه زیر، اینکارا رو انجام میده و همینطور حاوی فایل فلش (test.fla) هست که می تونین در یک برنامه ادیتور مخصوص فلش اونو باز کنین و دستورات ساده ای که در ActionScript استفاده شده رو ببینید...
نقل قول: نحوه بكارگيري اجزای فلش در برنامه هاي سی شارپ
نقل قول:
نوشته شده توسط
فاطمه هاشمیان
در ToolBox رایت کلیک کرده و در پنجره Customize ToolBox که باز میشود در TabPage دوم Com Components گزینه Shockwave Flash Object
را مارک دار کنید
من تا اينجا را انجام مي دم ولي بعد نمي دونم چي کار کنم ؟؟؟
ميشه دقيقا توضيح بديد؟
اين Shockwave Flash Objec کجا قرار مي گيرد؟
يادم رفت بگم که تحت وب کار مي کنم آيا اين مراحل را بايد طي کنم
يا روشي ديگري دارد؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
دوستان گرامي کسي نمي خواد جواب ما رو بده؟؟
آوردن فايل swf در asp.net ؟؟؟؟؟ تحت وب هستا .
سلام
من جواب سوالم رو پيدا کردم ، گفتم بذارم اينجا بقيه هم استفاده کنند.
اضافه کردن فايل هاي فلش به صورت تگ نويسي:
برای این کار لازمه شما کد زیر را در درون صفحه مورد نظر قرار بدین
<embed src="Flash.swf" quality=high width="800" height="200" name="FlashTest" align="" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
embed>
راه کاملتر
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#
version=6,0,0,0"width="800" height="200" id="FlashTest" align="">
<param name=movie value="Flash.swf"><param name=quality value=high>
<embed src="Flash.swf" quality=high width="800" height="200" name="ebad" align="" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
< SPAN><object>
اگر سوالي بود ، در خدمتم.[:)]
سلام دوستان،من از C# 2008 استفاده می کنم اصلا مشکلی برای قرار دادن کامپوننت
سلام دوستان،من از C# 2008 استفاده می کنم ویندوزم Vista ست. اصلا مشکلی برای قرار دادن کامپوننت AxShockWave Flash ندارم ولی وقتی از برنامه اجرا میگیرم قبل از نشون دادن فرم با Exception روبرو میشم متنش اینه
نقل قول:
COMException Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG))
از regsvr32 هم استفاده کردم ocx فلش رو هم رجیستر کردم ولی مشکل همچنان باقیست.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
دوستان عزیز باید بگم که پشیمون شدم سوالم رو گفتم. مثل اینکه اینجا کسی جواب سوالا رو نمیده