دوستان شما دارید (javad2000 و fahime_com2003) قانون 22 را نقض می کنید
Printable View
دوستان شما دارید (javad2000 و fahime_com2003) قانون 22 را نقض می کنید
من از همگی معذرت می خوام ولی من اصلا قصد نقض قوانین رو نداشتم اینو به حساب تازه واردی من بذارید.:قلب::قلب:
سلام اینا رو ببین شاید به درد بخوره
KDPhone برای ایجاد ارتباط تلفنی و کنترل تلفن
KDVoice ضبط و پخش صدا بر روی خط تلفن
KDFax ارسال و دریافت فکس
KDfile ارسال و دریافت فایل
KDSpeak پخش متن دلخواه بصورت صدا بر روی خط تلفن
KDListen دریافت فرمانهای صوتی
KDSerialPort کنترل و ارسال داده از طریق پورت سریال
KDWaveEditor کنترل صدا و نمایش موج صوتی
اینم لینکش http://www.delphigroup.blogfa.com/
با سلام به دوستان،من یه مشکل اساسی دارم،خواهش میکنم هر کسی می تونه کمکم کنه.
من می خوام با tapi به کارت های دیالوجیک وصل شم،کامپوننت KDTele , KDTools رو گرفتم
الان مشکلی که دارم اینه که نمی تونم فکس بگیرم یا بفرستم.از یه جایی شنیدم که فکس dialogic tapi support نیست ولی از یه جای دیگه شنیدم که هست.دیگه قاطی کردم ،خواهش میکنم اگه کسی می دونه منو از گمراهی نجات بده...
عزیز دلم کارت های معمولی Dialogic فکس رو پشتیبانی نمی کنه باید کارتی رو تهیه کنی که فکس داشته باشه
سلام ، با تشکر از همه دوستان ، مودم من مودم اکسترنال U.S.Robotics message است ولی هنگام پخش پیغام ، این خطا داده می شود :
Invalid sound device ID was passed as an argument
آیا کسی می تواند راهنمایی کند؟
من هم از مودم d-link اکسترنال استفاده می کنم.ولی با پیغام خطای
Invalid sound device ID was passed as an argument
مواجه می شم.
علت این خطا چیه؟
این error زمانی پیدا میشه که شما درایور Sound مودم رو درست نصب نکرده باشید یا اینکه
اصلا مودم شما این Data Voice رو ساپورت نمی کنه.
من می خوام پس از تماس با یک شماره ،به محض برداشتن گوشی توسط طرف مقابل،یک پیغام صوتی برای اون پخش کنم.تو حالت csConnected که نمیشه.چون به محض بوق خوردن پیام رو پخش می کنه.دیگه حالتی به ذهننم نمی رسه!از دوستان کسی هست که این کار رو کرده باشه؟یا حداقل یک راهی پیشنهاد بده؟
متشکرم.
در demo های خودش سورس این برنامه هست
ممنون بابت این تاپیک
ما که داریم استفاده می کنیم
خواهشن ادامه بدین
pdf های آموزشی و...
با سلام دوست عزیز به عقیده من این کامپوننت مشکل شما رو حل نمیکنه - چون من خودم حدود 3 ماه تمام در مورد نوشتن نرم افزار منشی تلفنی به این نتیجه رسیدم البته نه اینکه ضعیف باشه ولی میخوام بگم تو ایران خوب نمیشه ازش استفاده کرد به دلایل زیر :
1- اولا شما از قابلیت کالر آیدی نمیتونی استفاده کنی | که این ربطی به نوع مودم شما نداره با توجه به اینکه تو بییشتر تاپیک ها در موردش بحث شده ولی بازم میگم تو همه جای ایران روترهای مخابراتی از نوع آمریکایی نیست و اکثرا از نوع آسیایی میباشد که در نوع آمریکایی اطلاعات شخص مقابل در یک بسته فرستاده میگردد و بیشتر مودمها قادر به خواندن آن هستند ولی روترهای آسیایی علاوه بر خود بسته اطلاعاتی دیگر را نیز ضمیمه میکند که برای بازخوانی مودم دچار مشکل میگردد و نمایش داده نمیشود و تازه تو همه مناطق مثلا تهران سیستم DTFM تکمیل نشده
نکته : بهتر است از سخت افزار استفاده کنید که در بیشتر سایتها موجود میباشد
میتوانید به سایت آقای خزاما مراجعه کنید http://www.khazama.com
2- ثانیا شما با استفاده از این کامپوننت ها نمیتونی قابلیت مولتی پورت داشته باشی
که باید حتما از سخت افزارهایی مثل قبلی که گفتم داشته باشی یعنی به صورت واضح تر باید بگم مثلا شما واسه تاکسی سرویس میخوای برنامه بنویسی - حالا آژانس فقط یک خط تلفن داره ؟ باید مثلا 6 تا مودم رو سیستم طرف نسب کنی که تازه هربار تو تشخیص مودم مورد استفاده ویندوز چت میزنه و ..... پس به این نتیجه میرسی که بکارت نمیاد
ولی در آخر این کامپوننت برای کارهای تک خطی و کار با مودم چیزه جالبیه !!! :)
دوست داشتی بازم توضیح میدم در آخر من خودم با این کامپوننت یک مثال برات آماده کردم که ضمیمه این پست میکنم اگر بدردت خورد ما رو هم دعا کن
تشخیص کلیدهای فشرده شده توسط کاربر و پخش فایل صوتی هنگام برقراری تماس - ایجاد تماس و .... از امکانات این نمونه هستش
برای آشنایی بیشتر پیرو پست قبلی یک آموزش ساخت سخت افزار منشی تلفنی براتون آماده کردم که دیتاشیتش رو براتون میزارم
مثل نمونه ای هستش که آقای خزاما آماده کرده اند
لطفا اگر کسی در زمینه الکترونیک اطلاعات بیشتری دارد مطالب رو ادامه بده تا سایر دوستان بهره مند بشن چون تا اونجایی که من دیدم خیلی ها به این مطلب علاقه دارن ولی متاسفانه اطلاعات کم و نصفی دارند
*** حق نگهدارتون ***
success is doing , not wishing :اشتباه:
لینک های مربوط به آموزش کار با KDTele در تاپیک زیر موجود می باشد:
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=98481
سلام ...
اینم یه نمونه از تلفن گویا ... که ضمیمه شده... KDtele
....
...
..
بقیه اش زیاد بود نشود ضمیمه کنم .....
به این email تا بفرستم ..........
ae_afshin@hotmail.com
منم دارم تمومش می کنم اگه تموم شد برات می زارمش تو سایت!
]چگونه يك فايل صوتي را از تلفن پخش كنم
لطفا كمك كنيد
سلام بر دوستان گل
ایا این کامپوننت با مودم زولتریکس سازگاری داره یا بهتر بگم ایا به نوع مودم وابستگی داره؟