نقل قول: اگر ویندوز بره کنار و لینوکس بیاد تکلیف ما چی میشه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
kia1349
ویندوز حد اقل تا 20 سال دیگه سلطان بازار desktop است و لینوکس مخصوصا redhat که خیلی هم حرفه ایه داره از نقطه ضعف مایکروسافت در بازار server استفاده میکنه و این بازار رو تحت سیطره در میاره
desktop های لینوکس هنوز خیلی راه دارن تا به حد ویندوز مایکروسافت برسن هرچند من خودم کشته مرده لینوکسم و همیشه کنار ویندوز 98 xzp و 2000 یه لینوکس هم نصب شده دارم ولی باید واقعیت برتری فعلی مایکروسافت رو در بازار desktop قبول کرد
ضمنا یه تیم داره روی یه پروژه بنام مونو کار میکنه که دقیقا مشابه دات نت مایکروسافته
پس میشه باز هم خیالمون راحت تر باشه که خیلی توی مشکل نخواهیم افتاد
سلام
17 سالش که گذشت و کماکان ویندوز گزینه اول خیلی از دسکتاپ ها ست!
خوندن مطالب قدیمی فروم هم خیلی ارزشمنده و کلی نکته درش نهفته ست. هرکدوم از پست ها برای خودش یپا تایم لاینه!
دست آقای مهندس کرامتی درد نکنه که کماکان فروم رو بالا نگه داشته اند
سلام
زیر خاکی پیدا کردید. یک جورایی بحث اینکه چه زبانی انتخاب کنیم بود که همین الانم بحث خیلی جاها هست و آخر هم به این ختم میشه (مخصوصا در سال 2021) که بنا به نیازها باید زبان(ها) و تکنولوژی(ها) رو انتخاب کرد.
یادش بخیر یک زمانی اینجا هر روز پرسش و پاسخ جدید داشتیم.
بعد از حدود ۱۳ یا ۱۴ سال دارم اولین پست را میگذارم
https://github.com/mwisslead/vfp2py
برای تبدیل کدهای فاکس پرو به پایتون
نقل قول:
نوشته شده توسط
rezaTavak
آقا بلاخره ویندوز رفت کنار یا نه ! :قهقهه:
نقل قول:
نوشته شده توسط
hp1361
سلام
17 سالش که گذشت و کماکان ویندوز گزینه اول خیلی از دسکتاپ ها ست!
خوندن مطالب قدیمی فروم هم خیلی ارزشمنده و کلی نکته درش نهفته ست. هرکدوم از پست ها برای خودش یپا تایم لاینه!
دست آقای مهندس کرامتی درد نکنه که کماکان فروم رو بالا نگه داشته اند
اون زمان تمرکز لینوکس روی سرور بود و موفق هم شد ! چون اگر آمارها نگاه کنید در سال ۲۰۰۷ تقریبا ویندوز سرور در بحث سرور ها کاملا شکست خورد و دنیای سرور را برای همیشه به لینوکس واگزار کرد و الان سال ۲۰۲۲ حدود ۹۵ درصد سرورهای دنیا با لینوکس اجرا میشن و این یعنی موفقیت صد در صدی لینوکس در مقابل ویندوز
لینوکس در بحث دسکتاپ اصلا هدفی نداشت و اصلا هم برای دسکتاپ بهینه نشده بود
اما در سالهای اخیر مخصوصا از ۲۰۱۱ ۲۰۱۲ به بعد شدیدا لینوکس داره گرافیکی میشه دسکتاپ های زیبا ، نصب کننده های گرافیکی زیاد ، برنامه ها و اپلیکیشن های کاربردی زیاد و حتی در بحث گیم هم میگن پرفرمنس یه لینوکس خیلی بیشتر از ویندوزه !
و در نهایت تازه تازه میتونیم بگیم در دسکتاپ ویندوز باید بمونه یا لینوکس که به نظر من همونطور که در سرور ها ویندوز شکست خورد در دسکتاپ هم همینطوری خواهد بود
اریک ریموند: لینوکس با شکست ویندوز، پیروز نهایی نبرد دسکتاپ خواهد بود
بهترین سیستم عاملی که دنیا تا حالا به خودش دیده از لحاض قدرت و امتیت همین لینوکس میباشد که میتونم بگم مقایسه اون با ویندوز از روی اجباره فقط برای کاربران ویندوزی انجام میشه وگرنه اصلا قابل مقایسه نیستن که این در حالیه که توی لینوکس برخلاف ویندور یک انتخاب نداری بلکه میتونی بگردی و توزیع مورد علافه خودت رو انتخاب کنی که یکی از پر طرفدارترین ها اوبونتو هستش که میتونی همزمان با ویندوز کنارهم استفاده کنی.
برای ابن که بدونی این سیستم عامل چه طعمی داره باید تاریخچه اون رو بخونی تا تمام فراز و نشیب هاش رو بدونی و عاشقش شی ... .