-
نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)
آیا راهی وجود داره که بتونم فقط یکی از ستونهای گرید جانوس رو RightTo Left کنم چون تنظیم نبودن این خاصیت برام دردسر ساز شده .
شکل زیر رو ببینید اگه کل گرید رو راست چین کنم ستون شماره طبقه بندی به هم میخوره اگه گرید رو چپ چین کنم ستون شرح به هم میخوره .
http://img26.picoodle.com/data/img26...tm_70111ba.png
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Sub Zero
آیا راهی وجود داره که بتونم فقط یکی از ستونهای گرید جانوس رو RightTo Left کنم چون تنظیم نبودن این خاصیت برام دردسر ساز شده .
شکل زیر رو ببینید اگه کل گرید رو راست چین کنم ستون شماره طبقه بندی به هم میخوره اگه گرید رو چپ چین کنم ستون شرح به هم میخوره .
http://img26.picoodle.com/data/img26...tm_70111ba.png
در خصوصیات آن ستون خصوصیت RigthToLeft را از Inherit به No تبدیل کنید.
-
نقل قول:
در خصوصیات آن ستون خصوصیت RigthToLeft را از Inherit به No تبدیل کنید.
متاسفانه در گرید ورژن 2 همچین خصوصیتی وجود نداره .
-
چگونه می توان ورژن غیر تریال پیدا کرد، لینکها جواب نمی دهد.
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
Sub Zero
متاسفانه در گرید ورژن 2 همچین خصوصیتی وجود نداره .
اتفاقا من از نسخه 2 استفاده میکنم. :متعجب:
به خدا این عکسه مال جانوس 2.0 هستش :عصبانی++:
-
من هم از نسخه 2 استفاده می کنم و این خصوصیت در قسمت ستون وجود نداره اما برای کل گراید و.جود داره که به کار دوستمون نمی یاد .
-
متاسفانه با وجود تلاشهای بسیار هنوز نتونستم یه مرجع خوب و درست وحسابی برای کار با گرید جانوس پیدا کنم برای همین مجبورم سوالتمو یکی یکی توی این تاپیک بپرسم .
ممکنه بگید از کدوم قسمت از تنظیمات گرید میتونم یک هدر مثل تصویر زیر درست کنم .
http://img27.picoodle.com/img/img27/...sm_1dfc2fd.png
توی قسمت ColumnSet فقط تونستم هدر در یک ردیف درست کنم اما همونطور که توی تصویر می بینید هدر در 2 ردیف کلی ایجاد شده .
-
با سلام
من این کار رو کردم
شما باید تعداد row ها رو قبلا مشخص کنید تا اونجایی که یادم تو قسمت table root بود که یه متد داشت که تعداد رو ها رو در زمان استفاده از کلون ست مشخص می کرد
یه نگاهی بنداز اگه نتونستی بگو من دقیقا پیدا کنم و بهت بگم
موفق باشی
-
جناب رضایی منش ممنون ازجوابتون . تنظمیاتی که شما گفتید در همون قسمت ColumnSet Designer هم وجود داره اما هر کاری کردم درست نشد .چیزی که من الان دارم اینه :
http://img33.picoodle.com/img/img33/...2m_123bf70.png
میخوام بالای هدر مشخصات اصلی یه هدر دیگه بذارم
-
آقا
در RootTable متد CloumnsetRowCount رو مساوی 3 بزار تا 3 ردیف برات ایجاد بشه در خود کلون ست نمی تونی تنظیمات row ها رو انجام بدی باید در همون روت تیبیل انجام بدی
موفق باشی
------------
اگر باز نتونستی یه گرایدت رو تو یه فرم بزار برام بفرست و دقیقا شکلی رو که می خواهی هم بفرست تا برات درست کنم
-
بالاخره موفق شدم . ستون بندی مورد نظرم به این شکل بود .
http://img37.picoodle.com/img/img37/...gm_7b09568.png
جهت اطلاع بگم که این کار از طریق خاصیت RowSpan قابل تنظیمه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mehran5
سلام من احساس کردم در زمینه جانوس سیستم توی سایت کمبود است. با اجازه پیشکسوتان من این تاپیک و نوشتم تا هرکی مطلب و منبعی داره اینجا بذاره .نظرتو ن رو هم بدین ممنون.
سلام
لطفا کمکم کنید مگر نه از شرکت اخراج می شم.
من توی پروژه ام از grid جانوس استفاده کردم و می خوام اطلاعات مرتبط را با در جداول data base که master / detail هستند در root table و child table اون نمایش بدم و اضافه کنم ولی فقط تونستم نمایش بدم .اصلا امکان add کردن سطر جدید رو بهم نمی ده.
لطفا کمکم کنید. در ضمن از کجا می تونم janus رو download کنم؟
-
خاصیت AllowAddNew رو برابر True کردین ؟
-
سلام چطوری میتوان اطلاعات گرید را بوسیله GridEXExporter به اکسل ارسال کرد
-
کاربر PegahGol
شما باید در پراپرتی گزینه AllowAddNew را true قرار بدهید
-
با سلام
من يك فرم شامل گريد جانوس ساخته ام (ورژن3.5) كه در ابتدا سالم است ولي بعد كه پروژه را ذخيره ميكنم و مجددا باز ميكنم پيام زير را ميدهد و كار نميكند
Error 1 'The given assembly name or codebase was invalid. (Exception from HRESULT: 0x80131047)' H:\Wpers\LC Pers
دوستان با تجربه لطفا راهنمايي فرماييد
-
نقل قول:
سلام چطوری میتوان اطلاعات گرید را بوسیله GridEXExporter به اکسل ارسال کرد
Dim st As New IO.FileStream(FileName, FileMode.Create, FileAccess.Write, FileShare.None)
GridEXExporter1.Export(st)
-
نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید
من در برنامه ام از گريد جانوس استفاده كردم كه در آن بعضي ركوردها چايد دارد
منظورم اين كه دو جدول دارم كه در آن بعضي از ركوردهاي جدول مستر زير جدول دارد (detail)
در اول هر سطر (ركورد) در گريد يك علامت + براي تمامي ركوردهاي جدول مستر ميآورد حتي آنهايي كه در جدول Detail ركورد ندارند
چكار بايد كه كه اين علامت فقط براي ركوردهاي گردش دار بياد
-
نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید
-
1 ضمیمه
Layout یک نمونه گرید جانوس که توی اون میتونی جداول Parent و Child رو ثبت و ویرایش کنی برات فرستادم. اگه در فراخوانی Layout مشکل داری تماس بگیر
-
اقام من گریدم در جانوس به شکل زیره حالا می خوام بر اساسس ستون های تکراری عمل ادغام (colmerge) انجام بدم
http://u4load.com/share/public/331/11.JPG?no_history
که گریدم به شکل زیر در بیاد چطوری میشه این کار رو در جانوس گرید انجام بدم
http://u4load.com/share/public/287/11.JPG?no_history
-
سلام
اگر دوستان راجع به نحوه استفاده از كامپوننت FilterEditor مجموعه جانوس راهنمايي بفرمايند متشكر ميشوم
-
براي استفاده از فيلتر جانوس بايد
1- پراپرتي () FilterMode=Automatic قرار بدهيد
تا اينجا ميتوانيد فيلتر بصورت غير كومبو انجام دهيد و هر كلمه تايپ كنيد به محض اينتر
ركوردهاي مرتبط به آن فيلد با آن شرط ظاهر ميشوند
اگر خواستيد بصورت كمبو فيلتر كنيد بايد علاوه بر محله 1 اين مرحله را هم انجام دهيد
2-در تابع لود فورم بنويسيد
GridEX1.FilterRow.Cells(1).Column.FilterEditType = Janus.Windows.GridEX.FilterEditType.Combo
نكته فيلد كه ميخواهيد فيلتر شود شماره آن را بجاي 1 بنويسيد
-
-
من ميخواهم اطلاعات را بوسيله گريد جانوس وارد كنم
اما اطلاعاتي زياد در اين باره نميدونم مثلاَ چطوري از ErrorProvider آن بايد استفاده كرد
يا چطور ميتوان فيلدهاي خالي را چك كرد تا بمهض رد شدن از فيلد درصورت خالي بود ErrorProvider گريد نمايش داده شود
خلاصه از اين قبيل كنترلها روي اطلاعات
-
آقا من يك مشكل دارم
اين كه در برنامه وقتي با جانوس كار ميكني در كامپبوتر مقصد قبل از اجراي برنامه بايد جانوس رو هم نصب كني و حتي كركش رو هم بايد اجرا كني وگر نه برنامت اجرا نميشه . من اين مشكل رو در بيشتر كامپوننتها دارم . بايد چكار كنم . اگر لازم باشه همراه با برنامه تمام كامپوننتها رو نصب كني كه خيلي بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
براي استفاده از فيلتر جانوس بايد
1- پراپرتي () FilterMode=Automatic قرار بدهيد
دوست عزيز منظورم كامپوننت filterEditor در جانوس بود نه تنظيمات gridex
-
سلام
من تو پروژ ه ام از کنترل های Janus استفاده می کنم ولی چگونه می شه محتوای یک Cell آن را بخونی
-
مشکل با رویداد ColumnButtonClick
Private Sub Grid_ColumnButtonClick(ByVal sender As Object, ByVal e As Janus.Windows.GridEX.ColumnActionEventArgs) Handles Grid.ColumnButtonClick
If e.Column.Key.ToString = "select" Then
me.Text = Grid.GetRow().RowIndex.ToString
End If
End Sub
این رویداد باید الان به محض کلیک کردن کار کنه اما متاسفانه روی کلیک اول کار نمی کنه و با کلیک دوم raise میشه .
علت چی می تونه باشه آیا ؟
-
آقا من یه مشکل خنده دار دارم نمی تونم رنگ TabControl ها رو در Uitab جانوس عوض کنم یعنی با تغییر
Backcolor هیچ تغییری ایجاد نمی شه ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
davoodrm666_666
آقا من یه مشکل خنده دار دارم نمی تونم رنگ TabControl ها رو در Uitab جانوس عوض کنم یعنی با تغییر
Backcolor هیچ تغییری ایجاد نمی شه ؟
با سلام رنگ رو بايد گزينه ويرچوال اگه درست اسپل کرده باشم رو true کني اما از اين کنترل استفاده نکني بهتره
من از اون چند مورد استفاده کردم اما بعد از يه مدتي که تعداد کنترل هاي درون ان زياد مي شود
يک خطاي عجيب بدون مشخص شدن نوع خطا مي دهد که زماني که مي خواهيم برنامه را ببنديم اتفاق مي افتد
اما هيچ خللي در کار برنامه ايجاد نميکند
موفق باشيد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rezaei manesh
با سلام رنگ رو بايد گزينه ويرچوال اگه درست اسپل کرده باشم رو true کني اما از اين کنترل استفاده نکني بهتره
من از اون چند مورد استفاده کردم اما بعد از يه مدتي که تعداد کنترل هاي درون ان زياد مي شود
يک خطاي عجيب بدون مشخص شدن نوع خطا مي دهد که زماني که مي خواهيم برنامه را ببنديم اتفاق مي افتد
اما هيچ خللي در کار برنامه ايجاد نميکند
موفق باشيد
دوست عزیز ممنون از جوابی که دادید . مشکل اصلی من اینه که من وقتی کنترل های net. رو در Tabcontrol می زارم رنگ پشت زمینه اونا با Tabcontrol فرق می کنه بدون اینکه رنگ پیش فرض Uitab جانوس رو تغییر داده باشم
-
رنگ کنترل هات رو transparent بزار
به رنگ جانوس کاري نداه شما بايد رنگ کنترل ها رو از برگه web اولي رو انتخاب کني
-
1 ضمیمه
در ادامه مطالب دوستان واسه فیلتر کردن بهتر استکه هرلحظه که دارید جستجو میکنید همون لحظه روی همون سطرقرار بگیرید لازم استکه خاصیت filterrowupdatemode=WhenValueChanges قرار دهید در ضمن یک فایل واسه مقایسه janus وامکانات آن میگذارم واسه دوستان یادم نیست ازکجا گرفتم شاید از همین سایت مطالبش بد نیست در ضمن اگه میخواد جستجو شرطی باشه خاصیت filterrowbuttonstyle=ConditionOperatorDropDown قراربدید مطالب زیبایی توی فایل ضمیمه است
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
pirmard
مشکل با رویداد ColumnButtonClick
Private Sub Grid_ColumnButtonClick(ByVal sender As Object, ByVal e As Janus.Windows.GridEX.ColumnActionEventArgs) Handles Grid.ColumnButtonClick
If e.Column.Key.ToString = "select" Then
me.Text = Grid.GetRow().RowIndex.ToString
End If
End Sub
این رویداد باید الان به محض کلیک کردن کار کنه اما متاسفانه روی کلیک اول کار نمی کنه و با کلیک دوم raise میشه .
علت چی می تونه باشه آیا ؟
کسی راه حلی نداره ؟ :افسرده:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rezaei manesh
رنگ کنترل هات رو transparent بزار
به رنگ جانوس کاري نداه شما بايد رنگ کنترل ها رو از برگه web اولي رو انتخاب کني
حتی با تغییر به taransparent هم درست نشد اما راهش رو پیدا کردم باید خاصیت Use effect رو false کرد
-
با سلام خدمت دوستان عزیز
من این سوال را دوباره توی این بخش مطرح میکنم چون همه از janus دارید استفاده میکنید من خواهش میکنم مشکلم را واسه ساختن setup حل کنید شمایی که setup ساختید من با setup ساز خود vb2008 ساختم روی ماشین خودم هم setup اجرا میشه ولی روی ماشینهای دیگه پیغامی مبنی برعدم load کردن فایل یا اسمبلی janus.windows.gridex میدهد من از ورژن 3.5 استفاده میکنم اگر دوستان کرک کامل را دارند نیز بگذارند ممنون میشم البته قبلا کرک کردم وsetup ساختم ولی موقعی که فایل JanusPatcher.exe را اجرا میکنم روی بعضی از فایلها بجای success پیغام fail میده اگر دوستان کرک کامل را بذارند ممنون میشم
-
مشكل در gridex جانوس
ضمن سلام دو جدول كه بصورت Master/Detail تعريف شده در حالت عادي با حركت در جدول 1 اطلاعات جدول 2 كه detail است نمايش داده ميشود لكن اگر اطلاعات جدول 1 در GridEx با كليك بر روي عنوان ستون مرتب شود و يا با فيلتر كردن Gridex جدول اول در جدول دوم كه آن هم gridex است نمايش داده نميشود لطفا راهنمايي فرماييد
-
نقل قول:
من این سوال را دوباره توی این بخش مطرح میکنم چون همه از janus دارید استفاده میکنید من خواهش میکنم مشکلم را واسه ساختن setup حل کنید شمایی که setup ساختید من با setup ساز خود vb2008 ساختم روی ماشین خودم هم setup اجرا میشه ولی روی ماشینهای دیگه پیغامی مبنی برعدم load کردن فایل یا اسمبلی janus.windows.gridex میدهد من از ورژن 3.5 استفاده میکنم اگر دوستان کرک کامل را دارند نیز بگذارند ممنون میشم البته قبلا کرک کردم وsetup ساختم ولی موقعی که فایل JanusPatcher.exe را اجرا میکنم روی بعضی از فایلها بجای success پیغام fail میده اگر دوستان کرک کامل را بذارند ممنون میشم
نقل قول:
نوشته شده توسط
jafari1
ضمن سلام دو جدول كه بصورت Master/Detail تعريف شده در حالت عادي با حركت در جدول 1 اطلاعات جدول 2 كه detail است نمايش داده ميشود لكن اگر اطلاعات جدول 1 در GridEx با كليك بر روي عنوان ستون مرتب شود و يا با فيلتر كردن Gridex جدول اول در جدول دوم كه آن هم gridex است نمايش داده نميشود لطفا راهنمايي فرماييد
احتمالا فوکوس از دست ميره واسه رکورد و رکورد جاري براي برابر با vothing مي شه
شما خودت يکي از رکورد ها رو در برنامه انتخاب کن
-
نقل قول:
احتمالا فوکوس از دست ميره واسه رکورد و رکورد جاري براي برابر با vothing مي شه
نه دوست عزيز در حالت عادي ركوردهاي جدول 2 را نمايش ميدهد ولي اگر با كليك روي عنوان ستون جدول 1 در گريد براي مرتب كردن ركوردها استفاده كنيم ركوردهاي جدول 2 را نمايش نميدهد
-
سلام
من مي خوام بدونم كه چطور مي تونم فيلتر در جانوس بنويسم كه همزمان بتوانيم روي چند فيلد به صورت تركيبي فيلتر بزنيم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
neda.n
سلام
من مي خوام بدونم كه چطور مي تونم فيلتر در جانوس بنويسم كه همزمان بتوانيم روي چند فيلد به صورت تركيبي فيلتر بزنيم.
شما مي توانيد روي يک فيلد فيلتر کنيد؟ البته از طريق کد نويسي اگر توانستيد
کدش را اينجا بزاريد تا شايد من بتوانم براي تان ان را به چند فيلد تبديل کنم
من قبلا روش کار کردم ام
-
نقل قول:
من مي خوام بدونم كه چطور مي تونم فيلتر در جانوس بنويسم كه همزمان بتوانيم روي چند فيلد به صورت تركيبي فيلتر بزنيم
از كامپوننت فيلتر جانوس استفاده كنيد
-
نقل قول:
مشكل در gridex جانوس
اين مسئله وقتي اتفاق مي افته كه گريد detail سورت بشه
-
1-
رویداد ماوس کلیک با رویداد کلیک چه فرقی داره ؟
می خام زمانی که کاربر روی یک ردیف خاص از گرید راست کلیک کرد منوی خاصی رو نمایش بدم (محتویات منو بسته به محتویات در ردیف غییر می کنه) چطوری می تونم بفهمم که کاربر روی کدوم سطر کلیک کرده ؟
getrow سطح جاری رو بر می گردونه ! درست ! اما وقتی کاربر روی هدر کالمن ها هم کلیک می کنه و یا جای خالی گرید کلیک می کنه باز هم getrow سطر انتخاب شده رو بر می گردونه . من می خام فقط وقتی کاربر روی سطر خاصی کلیک می کنه منو رو نمایش بدم !
استفاده از x,y /locattion هم زیاد جالب نیست !
-
سلام
من اگه بخواهم یه Cell مشخص در DataGridView رو بخونم باید چه کنم
کد در datagridview این هست :
DataGridView1.Rows(r-1).Cell(c-1).Value
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
negar_s80
سلام
من اگه بخواهم یه Cell مشخص در DataGridView رو بخونم باید چه کنم
کد در datagridview این هست :
DataGridView1.Rows(r-1).Cell(c-1).Value
براي خوندن يک ستون در گرايد جانوس از کد زير استفاده کنيد
Me.GridEX1.GetRow(indexrecord).Cells("filedname"). Value()
-
-
توی فیلتر گرید جانوس چند تا مشکل دارم :
1- منوی انتخاب فیلدش RTL نیست .
2- توی کمبوی بعدی که نوع مقایسه رو انتخاب می کنیم نمی تونم دست ببرم . مثلا می خام برای بعضی فیلدها فقط گزینه ی equal to ظاهر بشه . توی سمپل خود جانوس این مورد رو انجام دادم یعنی بعضی فیلدها تعداد مقایسه گرهاشون کمتره . اما سر در نیاوردم چی به چیه !
3- چطور توی کمبوی انتخاب مقدار فیلد (مثلا برای نوی بولین) تکست و آیکون دلخواه رو قرار بدیم ؟
کسی تا جالا جایی تو نت ندیده که فرومی باشه در مورد این جانوس حرفه ای حرف بزنن ؟