مرسی................
Printable View
مرسی................
راستش دوستمون راست میگه جعفر نژاد خوب نیست
کتاب هربرد(اسمش یادم رفته :هربرت) شیلد خوبتره
ولی کتابش خیلی خوبه یا والتر ساویچ
دوست عزیز این کتاب هایی که نام بردید، برای ++c هست یا C ؟
اگر برای ++c هستند، ممکنه چند تا کتاب خوب برای c معرفی کنید؟
فرقی نمیکنه انگلیسی باشه یا فارسی. چون کتابهایی که تا حالا گفتند خیلی پراکنده بود و من نتونستم برای C چیزی از توش گیر بیارم.
خیلی ممنون.
از دیدگاه من برای شروع برنامه نویسی کتاب خیلی مهمه ولی اگه شما تا حدی یک زبان رو بلدید دیگه کتاب اهمیت چندانی نداره بلکه تلاش خودتون مهم تره! اما چند توصیه:
1) کتاب های فارسی رو فراموش کنید. چون یا تالیفی هستند یا ترجمه! تالیفی ها همه ضعیف اند و اگر یک کتاب ترجمه واقعا قوی باشه چرا کتاب اصلش رو نخونید! چون به هر حال یک برنامه نویس باید انگلیسیش قوی باشه!
2) خواندن کتاب های آقای عین الله جعفر نژاد قمی = تلف کردن وقت شریف!
3) کتاب Deitel عالی هست اما باز هم به سلیقه بر می گرده چون این کتاب هم خالی از اشکال نیست! توضیح کلاس قبل از تابع و هم چنین مثال های طولانی برخی از اشکالات این کتابه!
4) از دیدگاه من در صورتی که C++ نمی دانید کتاب Herb Schildt ,C++ A beginner's guide عالی هست! واقعا عالی! در غیر صورت می تونید از هر کتاب دیگه ای استفاده کنید ولی باز هم شما را به خوندن کتاب های آقای Herb Schildt توصه می کنم!
موفق باشید.
یه کتاب گیر آوردم هلو.
مرجع آموزش برنامه نویسی به زبان C . تالیف ابوالفضل گلچین فر. یه کتاب جلد آبی هست. به نظر من از همه ی مراجع فارسی موجود مناسب تره.
مال نشر ستایش هم هست. قیمتشم 9000 تومان هست.
:لبخند:
تو زبان فارسی PDF هاشمی از همه بهتره.
لیست کتاب ها را بر اساس کیفیت و سطح علمیشون می گم.
thinking in C++ که اگه گیرتون بیاد برای مباحث شی گرایی و ... بسیار مناسبه.
C++ how to program از برادران دیتل که باید توجه داشته باشید که حتمن ترجمه ی غلزم را بگیرید(اگه زبان اصلی نمی خونید)،ترجمه ای هم از انتشارات غزال تو بازار هست که بسیار خائن عمل می کنه(مفاهیم را به شکلی غلط اموزش می دهد)
علاقه عجیب دوستان به اقای قمی ()، بسیار عجیب است؟!جعفر نژاد فقط به درد انجام پروژه های دانشجویی(اونم در ساده ترین مرحله) می خورد و دیگر هیچ(به انضمام این که 70 درصد مثال های کتابش اجرا نمی شند و باید با تکنیکهای فوق حرفه ای پرتاب کیس به میان حیاط،زدن کیبورد بر سر خود،حلق اویز نمودن اقای قمی و کتابش با سیم ماوس یا ترجیحن کابل power:لبخند:)نقل قول:
جعفر نژاد هیچی حالیش نیست!
مورد خاص دیگری به نظرم نمی رسه.
سلام
به نظر منم کتاب سی پلاس پلاس جعفرنژاد خیلی خوبه ، به خصوص که اگه کامل کتابشو بخونی با ساختمان داده هم آشنا میشی
من هم اصلا با كتابهاي آقاي جعفر نژاد موافق نيستم
با تعريفايي كه شنيده بودم كتاب C++ جعفرنژاد و خوندم واقعا چيزي ياد نگرفتم:ناراحت: اما از وقتي كتاب ديتل و خوندم تازه فهميدم C++ يعني چي!!!!!
من كتاب ديتل ترجمه آقاي صاحب زماني رو پيشنهاد مي كنم حالا خود دانيد باز بريد جعفر نژاد بخريد:اشتباه:
دوست عزيز ، اگه ميخواي بصورت پايه اي برنامه نويسي رو ياد بگيري ، به نظر من اول كتاب برنامه نويسي پيشرفته دكتر فراهي انتشارات پيام نور رو خوب بخون . شايد از مبحث شي گرايي به بعد ضعيف باشه ، ولي واقعا نثر روان و خوبي داره. بعد از اون شروع كن به خوندن جاوا !!:متعجب: بله جاوا . چون همين زبان خودش از C++ گرفته شده و ساده تر از سي پلاس پلاس هست. من جاوا رو با كتاب برنامه نويسي به زبان جاوا تاليف (احمد رضا صديقي) شروع كردم. واقعا شي گرايي رو قشنگ توضيح داده.(من خودم زياد به كتب فارسي اعتقاد ندارم ولي اين يكي خوب بود).
بعد از يادگيري جاوا شروع كن به خوندن ديتل. از همون اول هم ديتل نخون كه گيج ميشي. سطحش يكم بالاست.
در مورد كتابهاي جعفر نژاد هم تا اونجايي كه من چند تا از كتاباشو ديدم( برنامه نويسيش به زبان C++و ذخيره بازيابيش و...) با عرض معذرت واقعا خزعبله.
اين از سي پلاس پلاس . در مورد سي هم كسي كه cpp رو بلده ، تا حد زيادي سي رو هم بلده. با چند تفاوت اندك.
در ضمن از ساختمان داده هم غافل نشو
دوستان ممکنه کتابی به من معرفی کنید که ارث بری رو خوب توضیح داده باشه ممنون میشم
کتاب مرجع برنامه نویسی c نوشته شیلد
من خودم خیلی با خانواده C برنامه نمینویسم اما تو دانشگاه هر دوتا رو داشتیم .
به نظر من کتاب C آقای جعفر نژاد قمی فوق العاده است اما کتاب ++C اقای جعفر نژاد قمی در قسمت مثال ها مشکل داره یعنی مثال های کاربردی و جالب نداره.
نظر من اینه که چون شما برنامه نویسی نکردید بهتره از C شروع کنید.
من هر دو کتاب سی و سی پلاس پلاس آقای جعفرقمی را نگاه کردم. به نظر من کتاب سی آقای قمی به جای آموزش سی، مثلا سی 99، فقط بورلند سی قدیمی و کتابخانه های آن را (به اضافه کتابخانه استاندارد سی) آموزش داده که خود زبان سی را هم بسیار سطحی آموزش داده. کتاب برنامه نویسی سی (کافمن، هنلی) + ریچی رو من توصیه می کنم. اما کتاب سی پلاس پلاس آن بر خلاف نظر بقیه خیلی بهتر است اما به شرط آن که سی را بسیار خوب بدانید. دلیل مثال های به زعم بعضی ها عجیب آن است که می خواهد این زبان را ساده آموزش دهد و هیچ مشکلی هم نیست. کسانی که مشکل دارند باید از هربرت شیلد شکایت کنند چون 90 درصد این کتاب قمی ترجمه کتاب شیلد است. من خودم سی پلاس پلاس را با شیلد یاد گرفتم. و سوابق آقای شیلد نیز مشخص است.
برای کتاب سی شارپ چه کتاب هایی به نظرتون بهتره؟
کتاب C++ دیتل ها . واقعا سخته !
من اول تابستان با کتاب دیتل شروع کردم . تشریح مسائل کتاب رو هم گرفتم . ولی اصلا از سی پلاس پلاس کلافه ام کرد !
مثالهای سنگین و طولانی که اصلا به درد تازه کار نمی خوره !
حسابی کلافه شدم . وسط کار تصمیم گرفتم اصلا قیدش و بزنم برم سراغ پایتون !
بعد دوباره کمی با خودم اهدافم و مرور کردم . دیدم به هیچ وجه نمی تونم سی پلاس پلاس یادنگیرم .
ولی هر کاری می کنم . دو روزه نمی تونم دست به کتاب بزنم ... :ناراحت:
دوباره خونیه یه کتاب دیگه هم . ارزشی نداره . مثلا حلقه فور و دوباره از اول بخونم که چی بشه !
بهترین راه اینه که الان کد بنویسم و با اینترنت کار کنم .
( خدا می دونه که ما چقدر تو این علم کامپیوتر داریم در به دری می کشیم .. نه استاد خوب . نه دانشگاه خوب . نه زبان انگلیسی . نه کتاب درست و حسابی ...)
آیا برای شروع MFC یا Qt باید همه تمرین های دایتل رو حل کرد؟
چون بعضی از تمریناش واقعا سخته
دوست عزیز بنده دانشجوی نرم افزار هستم . ما برنامه نویسی رو با c شروع کردیم و در ادامه C++ رو یاد گرفتیم . و خیلی هم خوب بود . به نظر من اول c رو بخون (جعفر نژاد واسه کسی که میخواد تازه شروع کنه به نظر من خیلی خوبه) . این کتاب c رو تا مبحث ساختار ها بخون و بعد C++ رو شروع کن ( دیتل - دیتل) . اگه با پشت کار بری جلو مطمین باش که موفق میشی . در ضمن وقتی که c رو خوب بفهمی C++ رو میتونی تو 1 هفته یاد بگیری!! چون فقط چند تا مبحث جدید داره که اگه پایت قوی باشه سریع یاد میگیری. اما یادت باشه یادگیری خالی مفید نیست باید بی نهایت تمرین کنی تا پخته بشی.
پست حذف شود
C++ is not for Children
دوستان عزیز اگه شما درک درستی از برنامه نویسی داشته باشید(جسارتن عرض میکنم) کتاب C++ قمی بسیار عالی هست
سلام دوستان
کسی کتاب دایتل & دایتل c را به زبان اصلی نداره؟ ترجیحا ویرایش سوم
با تشکر
سلام
من یه کتاب خوب که فقط مثال (برنامه)حل شده به زبان سی پلاس پلاس داشته باشه می خواستم بهم معرفی کنید.که هم از ساخت یافته گی مثال داشته باشه و هم از شئ گرایی.
ممنون می شم اگه کتاب معرفی کنید.
مثل اینکه تخم کتابهای C رو ملخ خورده ! همش C++ هستش !
من کتابهای دایتل و اوریلی و فور دامیز و بایبل و روکس و ... رو برای زبان C به صورت فایل PDF میخوام - جایی برای دانلودشون سراغ دارید ؟
توی سایت پرشیا دولوپرز هم نبود !
من زبان C++ را یاد گرفتم از روی کتاب اقای جعفر نژاد قومی کسی می دونی برای بیشتر یاد گرفتن باید چه کتابی رو مطالعه کنم ؟
همه ي دوستان ميگن كه كتاب جعفر نژاد قمي واسه كسايي كه مي خوان تازه ياد بگيرن خوبه . حالا اگه ميشه يه كتابي رو معرفي كنين كه يه جورايي پيشرفته تر از كتاب قمي باشه . يعني ادامه اون
سلام ، من کتاب دیتیل رو می خونم (ترجمه اش) خیلی خوبه .
فقط یک سوال !
شما ها چه طوری کتاب های زبان اصلی رو می خونید و می فهمید ، من کلا فقط 20% رو می فهمم !
چی کار کنم کتاب زبان اصلی خونیم !(:قهقهه:) قوی شه ؟
(البته از تاریخ تاپیک بر میاد که واسه عصر قلقلی میرزاست !)
ممنون
به نظر من يكي از بهترين مرجع هايي كه من ديدم.
برنامه نويسي شي گرا از رابرت دبليو .لي فور هست از ترجمه قلزم. همان كتاب جالبي هست
هم بهترين ترجمه قلزم هست به نظرم
عاققبت کسی نگفت بهترین کتاب اموزشی زبان سی برای کدام نویسنده هست؟
سلام.
من یه کتب میخوام که مثلا هاش واقعا بدرد بخور باشه و یکم حرفه ای !
خسته شدم از بس مثالهای معمولی و چرت رو تو این کتابها خوندم یه جور باشه که بعد از خوندن اون کتاب بشه یه برنامه درست حسابی واسه ویندوز نوشت !(ماشین حساب نه ها)
در کل ادم احساس کنه که برنامه نویس شده :دی
کتابی که از خواندنش واقعا لذت بردم:
C++ nuts & bolts by Herbert Sehildt و ترجمه بسیار روان اون توسط آ.شادمان پور با عنوان "راهنمای سریع C++"
C++: The Complete Reference
Herbert Schildt
نسخه ترجمه شده اصلا وجود داره؟
والا نميد انم چرا ايراني ها گير دادن به ديتل فقط ترجمه ميكنند !!
من C دایتل رو هنوز ندیدم، اما #C دایتل جان آدم رو به لب می رسونه تا یه مطلب واقعا جدید رو آموزش می ده و استاد در زمینه لفت دادن مطلبه.
به نظر من برای برای یادگیری زبان c کتاب مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی به زبان c نوشته دکتر محمد داورپناه خوبه
برای C++هم کتاب برنامه نویسی به زبان C++نوشته دایتل حالا مترجماش فرق میکنه(ترجمه دکتر صاحب زمانی بد نیست)
ولی برای هر دو کتاب های زبان اصلی با نویسندگان معروف جایی برای حرف نمی گذاره!
من از خوندن کتابهای فارسی ناامید شدم، گرچه سی پلاس پلاس در 21 روز خیلی خیلی حرفه ای بود ولی برای دانشجویان زیاد توصیه نمی کنم
یه سری به سایت مرجع C++ بزنید خوبه، چون به نظر من آناتومی کلاسهای C++ رو هم باید اونجا یاد گرفت. www.cplusplus.com
سلام به دوستان يه سوال داشتم.
كتاب زبان اصلي ديتل ديتل تو بازار هستش؟ اگه هست قيمتش چنده؟ آخه نميشه پاي pc ايت همرو خوند چشام در اومد!
ممنون
سلام کار خوبیه
سلام به دوستان عزیز به لینک زیر برید کتابهایی در مورد برنامه نویسی به زبان اصلی داره خیلی عالی هستش
http://www.tahlildadeh.com/Ebooks/eBookCategory.aspx
اما در مورد اموزش برنامه نویسی از طریق کتاب باید اینو بگم که شما باید یکی یا دوتا کتاب اماده بکنید به زبان فارسی باشه هم خوبه بعد شروع کنید به یادگیری تو هر بخشی هم گیر کردین میتونید با یه سرچ کوچولو تو اینترنت در مورد همون موضوع مطالبی بدست بیارید که این فکر کنم تنها راحشه چون هیچ کتابی کامل نیست {البته برا کسایی که نمیتونند ترجمه کنند اینو میگم چون تعداد کتابهای زبون اصلی بیشتره و شما انتخابهای بیشتری داری و بجای سرچ تو اینترنت میتونید یه دوری تو کتاباتون بزنید}
اینم یه لینک میزارم برا ترجمه جمله که بدک نیست
http://www.parstranslator.net/far/motarjem.htm
اینم هست
http://www.vbiran.ir/translate.php
با تشکر
سلام كسي PDF كتاب داره ؟
يا site اي كه اين كتابو داشته باشه ميشناسه؟
نام كتاب :C++ Primer Plus (4th Edition)
سلام
این کتاب C++ دیتل و دیتل ترجمه مهندس پاشایی رو تایید میکنید؟
کتاب بهتری هم هست؟
ممنون
tanX azizjan
سلام ، در مورد برنامه نویسی C/++c به نظر من بهتر اینه که با C شروع کنی . چرا ؟ به خاطر اینکه در C خیلی بهتر با مفهوم اشاره گر و خانه های حافظه آشنا می شی.
اگه CD می خواهی من «آموزش جامع ++C از گروه نوآوران را به تو توصیه میکنم» وکتاب « برنامه نویسی با C » نوشته خانم هایده علی آبادی رو توصیه میکنم.
من که خودم به شخصه از این منابع بالا به خوبی استفاده کردم.
سلام من تقریبا زبان سی رو بلدم حالا میخوام یه زبان برنامه نویسی درست حسابی یاد بگیرم که به دردم بخوره چه زبانی رو پیشنهاد میکنید؟ و با چه کتابهایی؟
زبان های C++,C# خیلی رو بورسن . کدوم یکی کاربردی تره؟
سلام من کتاب آموزش C++ هربرت شیلد رو خریدم ولی هر چه سعی میکنم نمیتونم مثال ها و برنامه هایی که در طول کتاب نوشته رو دانلود کنمکسی میتونه کمکم کنه؟
به جنابعالی توصیه می کنم که قبل از اینکه بری دنبال بنامه نویسی اول باید بدونی که الگوریتم چیه و تو برنامه نویسی به چه دردی می خوره .
بعد از اون هر زبان برنامه نویسی که بخواهی می تونی یاد بگیری، در این زمینه کتاب « الگوریتم و فلوچارت» چاپ موسسه فرخنگی هنری دیباگران تهران رو به تو معرفی می کنم.
در مورد برنامه نویسی C حتماً کتاب جعفر نژاد قمی رو بخون، چون خیلی ساده،روان و کاربردی هست:متفکر:
سلام
کدو کتاب زیر رو برای برنامه نویسی پیشرفته C پیشنهاد میکنید؟(فقط پیشرفته)
زبان برنامهنویسی C
دنیس ریچی، برایان کرنیگان، حسین ابراهیم زاده قلزم (مترجم)
تعداد صفحه: 528
نشر: آذر (15 مهر، 1391)
مرجع آموزش برنامه نویسی به زبان C
ابوالفضل گلچین فر
تعداد صفحه: 922
نشر: ستایش (01 اسفند، 1389)
راهنمای جامع برنامه نویسی C
فرزانه شوقی لیسار (گردآورنده)
تعداد صفحه: 714
نشر: سیمین دخت (20 دی، 1388)
برنامه نویسی با C
بایرون گوتفرید، حسین ابراهیم زاده قلزم (مترجم)، سعید شاه حسینی (ويراستار)
تعداد صفحه: 716
نشر: سالکان (30 شهریور، 1388)
آموزش برنامه نویسی C در 21 روز
پیتر ایتکن، برادلی جونز، علیرضا انصاری (مترجم)، علی زارع پور (مترجم)
تعداد صفحه: 570
نشر: نص (17 بهمن، 1386)
برنامه نویسی به زبان C
الیوت کافمن، جری هانلی، حسین ابراهیم زاده قلزم (مترجم)، بهجت نصری خرمائی(ويراستار)
تعداد صفحه: 788
نشر: جنگل (25 فروردین، 1387)